|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (292.nadaljevanje)
18.5.2006 8:41:02   
Sulfinija
Pia 73!

Sprejmi en velik in lep šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoj rojstni dan.

Lana 38 seveda lahko izdaš tisto osebo,ki ima 13.06.rojstni dan,zakaj pa ne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.5.2006 8:43:13   
lana38
No, pa vam izdam. Mojca9000 ima 13.6. rojstni dan, ko jaz nočem, da pride user posted image M. Mogoče pa bo to moj srečen dan.
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.5.2006 8:47:31   
Sulfinija
Če meni spet ne bo zamujala kot tale mese je jaz ne čakam tam nekje med 12.06-13.06 ojej groza no.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.5.2006 11:45:21   
koala
Dan punce!

Joj neni, tisti zajec bo sigurno prinesel srečo, oz. user posted image user posted image user posted image .
Ja pa lepo prosim pozdravi klariso, pa vsaj ti javi ko bo rodila, joj sem vesela zanjo, da je končno ratalo.
Klarisa čeprav ne bereš ti želim najlepšo in najbolj zdravo štručko na svetu, ker si jo res zaslužita.

Lana, saj že poznaš rutino, mi je pa žal da te ne pusti pri miru,user posted image user posted image tečka tečna.
Na mene tudi ni pozabila, pa bo že

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 29
21.5.2006 19:46:04   
koala
Čer punce!

Ja kam ste se pa vse skrile?
Ta za nas tako žalostno sameva, je skoraj tak kot vreme zunaj. Pol kufre že imam tega dežja, bljak pa tako vreme.

Kako ste pa kaj ve na to otožno nedeljo.
Jaz že komaj čakam, da bo ura 9, da bom končno spet slišala mojegauser posted image , upam, da se ne bo zavleklo, da bo moral še dalje ostat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 30
22.5.2006 14:11:27   
lana38
Dober dan!
Ja ob vikendih je ponavadi, tako da vse z RR nekam pobegnejo in uživajo. Tudi jaz sem ta vukend imela kar napet. Je šel sin k prvemu obhajilu in sem imela kar dela s pecivom, potem pa včeraj ta ceremonija in potem popoldan fešta. Pa še obiske sem imela. Nekaj sorodnikov je prišlo iz Hrvaške, tako da so bili par dni tukaj. Včasih sploh nisem vedela, kje mi glava stoji. No, zdaj je to za nami in se vrčamo v stari tir.
Sploh nisem imela časa pogledati na RR. Zdaj pa vidim, da ste skoraj vse "spale". Koala, kje pa je tvoj user posted image ? To je pa hudo, če ga dlej dni ni doma. To bi se jaz zelo težko navadila. Ga kar pogrešam, že če mora kdaj do večera delati. Zdaj posebaj po tem, kar se nama je zgodilo, sem neka čudna, da še sama sebe ne poznam več. Kar naprej me nekaj skrbi in sploh nisem rada, če moram biti sama doma. No, pa saj me bo verjetno tudi to enkrat minilo.
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.5.2006 17:05:04   
emaa
Punce ne boste verjele, danes na prvem pregledu, je Strahova ugotovila, da bova imela dvojajčne dvojčke. Mava na CD zapečeno vse z 3D ali 4D UZ, saj še sama ne vem. Kar ne dojemam. MOram še ticker popravit. Jupiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.5.2006 17:33:10   
Špela100
Emamair bravoooooooooooooooooooooo, ful lepo, dva naenkrat....bravo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.5.2006 17:36:59   
Jančika_
Iiiiiiiiiiiiiiii, sej ne morem verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Bravouser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
22.5.2006 17:39:39   
emaa
Hvala, hvala sem tko vesela.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 35
22.5.2006 17:39:40   
lana38
Emamair!user posted image
Dvojna sreča naenkrat po tolikem času čakanja.user posted image user posted image user posted image SUPER

lana38

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 36
22.5.2006 19:05:53   
ameli
ema user posted image user posted image user posted image user posted image  jupi, to pa je presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super user posted image user posted image user posted image  čestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 37
22.5.2006 19:23:15   
tinkamiška
Ja, Ema!!! Fuuuuul sem vesela za vas!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hehe zdej vas pa bo, družinicauser posted image

Lepo bodi!user posted image

Pa ostale babike tudi!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 38
22.5.2006 19:25:37   
VITA74
ISKRENE ČESTITKE draga Ema

dvojna sreča in dvojno veselje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp user posted image

srečna

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
22.5.2006 19:55:50   
Marina_
Ema!Ne morem si pomagati,da ti nebi še tukaj čestitala!Res sem vesela in komaj čakam,da te vidim z velikim bušijem.user posted image Prepričana sem pa ,da žariš od sreče....daj pobožaj svoji pikici pa reči ,da smo na RR-ju zelo vesele zanju!!!!!
user posted image

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.5.2006 20:11:18   
buškica
še tukaj vama čestitam.  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.5.2006 20:38:08   
cmokec
O, Ema, dvojna sreča. user posted image   Res sem vesela zate in ti čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.5.2006 21:03:56   
vampirka
Ema, jaz sem ti že malo bolj osebno čestitala, ampak si zaslužiš še enkrat! Neverjetno, a?! Ampak končno se je izkazalo za resnično...kdor user posted image , dočaka...v tvojem primeru kar user posted image user posted image ! Pa ne preveč user posted image  od veselja, da ti kaka pikica ven ne pade user posted image !

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.5.2006 22:44:49   
Nannn
Ema,

Ne vem sicer kaj me je prignalo spet pogledati ZA NAS in kaj vidiiiiiiiiimmmmmm....cestitam ti od srca bejba ful sem vesela za tebe user posted image user posted image user posted image  pa tako lepo darilo bosta z mozekom dobila ravno konec leta in to po tako dolgem in tezkem casu...in celo dva user posted image user posted image

BRAVOOOOOO user posted image user posted image  to pa je novica dneva user posted image user posted image

Ostalim pa lep pozdrav....

Nannn in Ela

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.5.2006 0:23:19   
soncek.djukelica
draga Ema!
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako lepo je to zvedeti!
čuvaj svoje user posted image user posted image
in čuvaj se tiuser posted image  in tvoj user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.5.2006 8:25:17   
anadejka
Ja to je pa res za neverjetne zgodbe!!Še tretjič čestitam tuki!!!Vam vsem štirim želim vso srečo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
23.5.2006 8:37:38   
hati
Da se vam še jaz malo oglasim.

Najprej Ema user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  sem mogla kar dvakrat prebrat, preden sem dojela. Čestitke iz srca. Sploh pa kdo bi dvomil user posted image  user posted image . Človek malo dlje počaka in potem ubije dve muhi na en mah.user posted image  user posted image  user posted image  Uživaj s tvojima pikicama.

Pika74 tebi vso srečo v postopku in upam, da se pridružiš četici fosečk prav kmalu.

Anitka tudi tebi čestitke in lepe želje. Vidiš kako drži dejstvo, da šele prihodnost da odgovore na tiste tolikokrat izrečene ''zakaj-je''.

Vsem ostalim fosečkam želim lepe in mirne nosečniške dni. Vsem fosilkam, pa da čimprej zagledajo user posted image user posted image .

Jaz sem dala skozi laparoskopijo in histeroskopijo. Predvidena je bila samo laparo, vendar mi je tik pred operacijo na UZ odkril pregrado. Najprej sem bila šokirana in presenečena, potem pa vesela, da jo je videl in da sem lahko imela istočasno še histeroskopijo. Vam pa povem, da sem skozi težila s to pregrado in sem vedno dobila odgovor, da je nimam. Tudi po HSG-ju mi je zagotovil, da je ni. Sedaj mi je pa rekel, da sem bila vedno na UZ ko je bila sluznica že zadebeljena in se pregrade zaradi tega ni videlo. Čeprav so mi prd HSG-jem delai UZ, ker sem imela še izcedek od rdečke, pa je niso opazili. Tako da, očitno moramo vedeti ogromno in skozi težiti, kaj naj nam še pogledajo. Sedaj mi je Likar ukazal dva meseca pavze, ker se more pač maternica spravit v red. Pregled pri njemu imam v ponedeljek in upam, da bo rekel da je en mesec stagniranja dovolj. Potem pa v nove boje. Lahko mi pa katera pove koliko pavze je imela po laparo in histero?

Pozdravček vsem skupaj in ne pozabite uživati.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.5.2006 11:04:33   
tia
Ema
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
saj ne morem verjewti res ti ČESTITAM in ti želim vse naj ,pa lepo čuvaj svoji user posted image user posted image .
Kot pravijo vedno te nekje čaka sreča tebe sta dočakali kar dve.Vse ČESTITKE!

Oglasi se kaj na privat.

dijo

Tia in Leni

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.5.2006 13:44:25   
Anonimen
Ema, da ti še tukaj čestitam dvojno user posted image  Ej, si  pa faca user posted image

Jaz se sam tolk javim, da gre pri meni vse po starem. Čez nekaj dni naj ne bi dobila user posted image , ampak vse kaže, da se bo prikazala v vsej svoji lepoti user posted image . Se pravi niso tri runde Klomifena nč pomagaleuser posted image  JAh...enkrat junija bom klicala ginekologa, kaj zdaj naprej. Verjetno Hsg al kaj?

Vsem puncam želim čimprejšne user posted image , hati in Mojca - posebej vama.

Pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
23.5.2006 13:55:36   
Špelka
Iiiiiii, Ema, pa saj to je noro! user posted image user posted image user posted image  Bravo! Toliko let čakanja - zdaj pa kr dva - zgleda, da sta se ustrašla tvojih injekcij doma, pa sta kr hitr pršla k vama! Super! In veliiiike user posted image user posted image user posted image do decembra! No vidiš, pa bodo izpolnjene vajine hišne kapacitete (nekdo ne bo mogel več user posted image tam, kjer je do sedaj), pa ravno o tem je bla debata na srečanju. Saj se spomniš tvojih besed : "tudi če bi bla dva...." user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Špelka -- 23.5.2006 14:01:00 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?