|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
27.12.2006 14:12:15   
LUNA06
Novopečena mamica (pobegnila k decemberkam):
27.12. - Bianka - dvojčka Nik in Nejc - PDP 16.1.

Čakajoče:
 1.1. - Matejci
  5.1. - LUNA06 - user posted image
6.1. - Claudia - user posted image
        - Jesse 
8.1. - karolina* - user posted image
        - TanjaS
        - laky 
        - loja 
9.1. - Barbid - Lana
10.1. - asandra1
        - cat
        - husa - user posted image
11.1. - Urša08 - Nejc
12.1. - kkatka 
        - eva1 - Alja
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
        - Teja K.
15.1. - zojaB - user posted image
        - rdarci
        - metka_zone - Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
        - Adelina - Lana
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
        - klavdi
        - zima07 - user posted image
20.1. - zvezdica5
        - jerry 
22.1. - Jasnika
        - bucka01 -  Julija
        - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
        - pikecpokec - Gal
27.1. - Cacka02 
        - jagoda80
        - polona25 
        - Aja32 
        - Mafin 
        - Zvončica in Peterpan
        - petraz 
28.1. - lokvanj 
29.1. - tatam - dvojčka Tosja in Anej
30.1. - todler 
andrijana

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.12.2006 14:18:08   
LUNA06
No punce se bo še katera opogumla in povedala ime otročka ali pa vsaj spol?
Da bo bolj pisan seznamček...

Jst sm bla zdej mal zuni.Je blo tko fino.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.12.2006 14:22:50   
ajja
Luna, glede papirjev je bilo takole. Vse sem imela zraven in mi je gospa na CSD rekla, da naj jih kar pustim, manjkajoče podatke pa naj javim po porodu po telefonu, ker ne mara preveč komplicirat novopečenim staršem. In to je bilo to.
LP!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.12.2006 14:25:33   
ajja
Bianka, čestitke! user posted image user posted image user posted image
Vsem štirim vse naj naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image
A.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.12.2006 15:33:30   
Claudia
Bianka,

iskrene čestitke za korenjaka Nika in Nejca!

user posted image user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.12.2006 17:01:13   
asandra1
Ojla So-user posted image ,
Očitno se je zares začelo tudi za nas...[Seveda čestitkeuser posted image user posted image user posted image mamici in atiju!!!!!!!
Ja jaz sem fulllllll lena, z vami sem od začetka, vsak dan enih petkrat pogledam, kaj je novega na RR, samo nikoli nič ne napišem, zdaj pa bom, če me še hočeteuser posted image ?
No, moja nosečnost je do zdaj potekala brez težav, zdaj pa že komaj čakam, da mi položijo našega malega v naročje.Aja, moj PDP je 5.1. user posted image (Luna če lahko popraviš, imava na enak dan)!Drugače sem že bila dvakrat na CTG-ju in naš mali je čist na easy, popadkov pa tudi še ni....Ja, pa itak ni druge možnosti kot da nas pride pogledat, tako da je potrebna samo potrpežljivost, a ne?

Zdaj že verjetno veste, kako boste rodile? Bo katera z EA?

Lepo se imejte!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.12.2006 17:58:00   
adriana_m
Hi meni se je pojavil danes zjutraj krvav izcedek v sluzi, zato so duhovne vaje odpadle. Dan D se bliža ni kaj!

Bravo Nik, Nejc in Bianka! Vse dobro in polno lepih trenutkov!

Lepo se imejte...

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.12.2006 18:03:20   
Adelina
Čestitke Bianki za otvoritev januarčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image . No, katera bo naslednja?

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.12.2006 18:13:45   
eva1
Bianka-čestitke user posted image user posted image user posted image za prava dva korenjakauser posted image user posted image user posted image

Adriana-pri meni se je to zgodilo ravno 24. 12., pa žal do danes še ni ničuser posted image ...pa sem tako upala, da bo kaj, ampak kot pravim zaenkrat nič ne kaže, da bi že šla kaj proti porodnišnici!

Luna-ful lep seznamček si naredilauser posted image

Jaz imam jutri CTG ponovno, danes me pa že cel dan nekaj zvija-prebava dela 100/h, sem šla še sigurno 7x na blato danes! Sem pa bila spet ful aktivna, zjutraj sem pospravljala, potem sva šla  malim na sprehod-je ful pasalo, potem sem imela obiske,no sedaj pa še mulčka spat spravim, pol grem pa peglat spet-ni ne konca ne krajauser posted image !

No se beremo še kaj-upam,da bo čimprej še kakšna na začetek seznamčka šla-je lepo brati tako lepe novičke!

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.12.2006 18:20:07   
Claudia
Ojla!

asandra1: veš, da te še hočemo. Dobrodošla spet med nami user posted image .

adriana_m: držim pesti user posted image  in čim lažji porod ti želim.

Pri meni še nič ne kaže. Zgleda, da bomo čez novo leto še doma. Potem pa upam, da bo naš user posted image  pohitel in ga čimprej spoznamo, saj ga že vsi nestrpno pričakujemo.

Lep večer user posted image !

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.12.2006 19:02:08   
zima07
Čestitke, Bianka za prava korenjakauser posted image user posted image -pa očiju seveda tudi...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravček vsem!

(odgovor članu Claudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.12.2006 19:19:47   
Urša08
Bianka čestitke za tvojedva sončkauser posted image user posted image user posted image

Luna06 jaz sem zgleda pozabila povedat, da imam pdp prestavljen na 17.1 - če se ti bo dalo lahko popraviš.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.12.2006 19:45:47   
LUNA06
Novopečena mamica (pobegnila k decemberkam):
27.12. - Bianka - dvojčka Nik in Nejc - PDP 16.1.

Čakajoče:
1.1. - Matejci 
  5.1. - LUNA06 - user posted image
        - asandra1 - user posted image
6.1. - Claudia - user posted image
        - Jesse 
8.1. - karolina* - user posted image
        - TanjaS
        - laky 
        - loja 
9.1. - Barbid - Lana
10.1. - cat
        - husa - user posted image
12.1. - kkatka 
        - eva1 - Alja
13.1. - ajja - user posted image
14.1. - pikica27 
        - Teja K.
15.1. - zojaB - user posted image
        - rdarci
        - metka_zone - Nik
         - smrček - user posted image
16.1. - bučkica
        - Adelina - Lana
17.1. - Urša08 - Nejc
18.1. - saska27
19.1. - polhek76
        - klavdi
        - zima07 - user posted image
20.1. - zvezdica5
        - jerry 
22.1. - Jasnika
        - bucka01 -  Julija
        - adriana_m - David
23.1. - tanja24 -  Gal
         - onina - user posted image
24.1. - lencika27 
25.1. - Tinca7 - user posted image
26.1. - solzica 
        - pikecpokec - Gal
27.1. - Cacka02 
        - jagoda80
        - polona25 
        - Aja32 
        - Mafin 
        - Zvončica in Peterpan
        - petraz 
28.1. - lokvanj 
29.1. - tatam - dvojčka Tosja in Anej
30.1. - todler 
andrijana

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.12.2006 20:46:43   
zojaB
Živjo punce, najprej hvala da ste mi napisale nekaj vzpodbudnih besed, z mojim sva še vedno na distanci, sicer je prišel za božič prinesel nekaj daril, pojedel z nami kosilo, nato pa odšel, v torek pa je bil cel dan s prijatelji, z mano se ni hotu pogovorit. Čist sem bla   user posted image    na tleh, danes je že lažje. Res sem pa besna, da se to dogaja ravno zdaj med prazniki in tik pred porodom user posted image .

Čestitke Bianki in njenima dvema sončkoma user posted image user posted image veliko ZDRAVJA in srečnih skupnih trenutkov vam želim.

adriana_m in eva1, verjetno bosta tud vidve kmalu na vrsti, saj to naj bi bili prvi znaki ne?

Vsem, ki boste začele počasi korakat v P želim  čim lepše doživet, hiter in lahek porod.

Tudi sam si že tako zeloo želim it rodit, sploh zvečer sem tako grozno boga, čist sem zatečena, zabuhla, kolki me bolijo, ne spim totalno NIČ, če ležim mi je premik iz enega boka na drugega ful velik podvig. Skratka prov grozno, po stopnicah ali pa v hrib sploh ne morem hodit me ful začne medenica bolet.

Poroda me ni strah, se pa bojim, da ne bom znala pravilno dihat, sedaj me je pa še tega strah da bom tam čisto sama, upam da se bo  do takrat umirila in spravla k sebi, drugač bo kriza, ne vem najboljš da začnem mal meditirat.

Nč grem si večerjo narest, se tipkamo.

< Sporočilo je popravil zojaB -- 27.12.2006 20:53:53 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.12.2006 9:15:15   
Barbid
Živjo

Zoja B: sem vesela da si se zopet malo javila med nas. Nič ne obupuj. Moški so pač moški. Se bo že vnesel in ko bo videl malega srčka, bo postal drugačen. Verjetno se boji odgovornosti in beži v družbo s prijatelji, zdaj ko si še v enem kosu, zdaj misli da gre lahko še malo "dihat". Tako rečejo temu moški.

Ko bosta imela malega SRČKA, in ko ga bo pogledl, ko bo videl kako prijazno ga gledajo nebogljene učke, se mu ne bo mogel odpovedati in boš videla, da na prijatelje tudi pomislil ne bo več.

Verjemi mi, mnogi moški se spremenijo šele takrat, ko držijo svojega sina v rokah.

Dokler smo noseče, nimajo občutka da imajo potomca, marsikateremu moškemu nosečnice sploh niso luštkane, nasprotno, smotane in štoraste.

Počakj, pa boš videla da se bo "skuliral". Verjemi mi.

Kar pa zadeva tvojega dihanja pri porodu, pa ne skrbi. Saj bo BABCA zraven in ti bo vse povedala in razložila, kako moraš ravnati.

Jaz nimam pojma o dihanju, tudi če bi zdaj, ko sem čisto zbrana in doma probala, NČ ne vem. Da o tem, ko imaš popadke, ko si itak čist iz sebe, sploh ne govorim, ker po mojem ne bom vedela kje imam glavo in kje Lano, kaj šele da bi znala prav dihat.

Ah, samo da pridejo naši srčki na svet. Še noben ni notr ostal, pa če so dihale prav ali narobe.

NAJ TE NIČ NE SKRBI.

Ti kar pogumno naprej, vse bo še dobro.

Novo leto bo nekaj čisto novega, ZATE IN ZANJ, SAJ BO V VAJINO ŽIVLJENJE POSIJALO NOVO SONCE !!

Pozdrav
Barbi

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.12.2006 9:19:10   
Aja32
Hoj punce,

No, pa izgleda da bodo skoraj vse pikice in pikci izdržali do januarja...user posted image user posted image user posted image
Jaz sem res vesela, da smo skoraj januarja... Tako, da bom čez dva dni dopolnila 36 tednov in tega sem si samo želela... user posted image
Počutim se super, brez kakršnih koli velikih problemov.... Spim kot topuser posted image (po mojem zaradi utrujenosti - prvi pikec pobere veliko energijeuser posted image user posted image user posted image ), bolečin tudi nobenih... Pravzaprav to nosečnost bolje prenašam kot prejšnjo, pa še tista ni bila ne vem kako težka... user posted image user posted image user posted image

Pregled imam v sredo... In se že prav veselim...

Aja - spola ne vemo, niti najmanjšega filinga nimam kdo skače v mojem trebuhu... Imena: če bo user posted image bo verjetno Naja, če bo user posted image Jaka ali pa Maks... Bomo videli...

Upam, da ste vse v redu...

Bianka - čestitam za korenjaka....

LP Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 28.12.2006 9:20:47 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.12.2006 10:24:11   
onina
Jaz tudi že kar čakam, da bomo dobili novega člana. Vsaj še do januarja naj počaka, potem pa upam, da bo čim prej. Ponoči ne spim, ker me bolita hrbet in trebuh in še spodaj me nekaj špika. Čez dan je OK, ponoči pa kriza. Bolje, da ne pomislim, da bi rodila čez rok!! Drugače bomo imeli pa Gašperja (v začetku sva razmišljala o Tevžu...no, mogoče bo to naslednji, če bo fantek). CTG imam 3.1.
Ali ima že katera lažne popadke? Kako to izgleda in koliko časa trajajo?
Pozdravček.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.12.2006 10:56:18   
tatam
Kak je res to z lažnimi popadki??Sem si prebrala ono temo,pa sem še skoz v temi. Mene že od včeraj zvečer redno zvija po trebuhu,a zaenkrat še ni zelo boleče-taki rahli krči..In sedaj nimam pojma kaj za user posted image  bi to blo?!
Čeprav je moja tretja user posted image  tega ne poznam.Prvič so prišli popadki,ki so se kar hitro stopnjevali v zelo boleče,drugič pa mi je odtekla voda...Tak da tavam v temi,kaj naj naredim.Malo me je strah,da ne bom prepozna,pa v bolnici tudi ne bi rada ostala,če ne bo nič.
Mislim,da bom šla popoldan kar na pregled k svoji G in naj ona pove..Kaj menite?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.12.2006 10:59:42   
asandra1
Hey!
Kako ste kaj ob tem lepem sončku. Jaz sem se ravno iz sprehoda vrnila in moram priznat, da ni več čisto enostavno, samo vztrajam do konca.

Ja, mene tudi zanimajo tile lažni popadki, jaz nič ne čutim. Pravijo, da te zvija, kot pred menstruacijo, a je to? Samo ni nujno, da jih imaš....
Glede moških pa: res so čudni, jaz sicer na srečo nimam takšnih težav kot Zoja B, moj mi pomaga, je prijazen, potrpežljiv....samo se me pa sploh več ne dotakne in to me spravlja ob pamet.KOt da sem kužna. Saj res, da sem ogromna, da imam velik trebuh, samo vseeno to ne pomeni, da me ne sme božat pa lupčkat, pa jaz bi še kaj več...Ja, pol pa rečejo, kako so bogi naši moški, ko zanosimo, ker nič več ne dobijo.....samo so sami krivi, če nočejo, a ne?

Pojdite ven na sončka, ful paše!

Aja, zanima me, kakšen pa imate kaj pritisk, ima katera težave? Jaz imam včasih visokega, rekli so, da moram takoj, ko imam nad 140/90 v P,, samo jaz imam npr. zjutraj dvakrat čez, potem se pa umiri in imam pod to mejo in se mi zdi neumno tja hodit?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.12.2006 12:10:55   
eva1
Evo jaz sem iz pregleda-CTG-ja, itak spet nobenega popadka, no ja sej čutim jih itak vedno bolj popoldan, zjutraj nikoli, tako da če ni pač ni...pregledal me nič ni, tako da drugače ne vem kakšno je kaj stanje!

Glede lažnih popadkov-pri meni izgledajo kot menstrualne bolečine, vendar vse bolj zmerno-tako v križu me zvije, malo mi trebuh otrdi in to je to...pa spet me nekaj v nožnici špika...pojavljajo se včasih 2 ure redno potem pa vse poneha in ni nič! No ja lažni, upam,da bojo kmalu pravi! je danes glede na mere UZ spet rekel, ja to bo pa spet en velik otrok-ja no, nič mi ni to všeč,se mi zdi da tam okoli 3500g je čist dost...uglavenm tako je pri meni! Čakamo in čakamo!

Adriana kako si kaj ti?

jaz že razmišljma da bi počasi začela malo delati na tem, da bi pospešili stvar, samo ne vem, če to dejansko kaj deluje-sej kar se tiče aktivnosti in hoje, pospravljanja, nošenja malega-to je itak vskodnevno na sporedu-samo tako, lahko bi si kakšno kopel toplo privoščila-baje pomaga, al pa kaj jaz vem...sej ne vem več, rada bi da bi se začelo! danes sem od 4-6h bedela, nisem mogla spat, pa sem bila za rač, pa pred TV, no potem sem končno zaspala, pol je pa mali že ob 7h začel okol skakat, pa je blo konc veselja!

Eh ja sej vem,da potem bo še manj časa zase, ampak sej vseeno teden prej ali kasneje, pa res bi že rada videla to našo čebelico!

Nič uživajte, jaz grem pa jabolčni štrudl delat...pa sarme me čakajo za kosilo-da bom ja še bolj driskalauser posted image user posted image

(odgovor članu asandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.12.2006 12:13:46   
eva1
Aja še glede pritiska-jaz če sem umirjena(če ležim) potem je OK, drugače pa itak da je čist previsok-ampak če je kaj resno narobe, potem je pritisk stalno povišan ne samo ob naporih, tako da ni panike! 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.12.2006 15:31:54   
petraz
Lep pozdrav!

Kako lepo je brati.... user posted image

Sem že mislila, da bom danes dobila kak SMS z vsebino, da je katera rodila. Res, predvsem od eva1 ali adriane_m. Kajti pri obeh so se pokazali prvi znaki poroda... Tako, da mislim, da bosta kmalu rodili!! Če slučajno rodita pred januarjem vama želim čimlažji in hiter porod!!! user posted image

Drugače se tudi jaz vredu počutim, ne tako kot ene, ki vas nič ne boli, vendar pa bom zdržala še tale mesec dni...

Onina kje imaš CTG!? Kajti tudi jaz ga imam 03.01., ob 09h v MB. user posted image

Zoja B tudi jaz sem vesela zate, da si se vrnila med nas... Glede moških pa.... saj so vsi takšni... včasih malo čudni... Ne se preveč sekirati, to ni dobro niti zate, niti za dojenčka. Ti povem, da je tudi moj v moji prvi nosečnosti, ko je izvedel da sem noseča, čeprav si je on to bolj želel kot jaz, rekel, da sedaj ni primeren čas za to in sva se razšla... Potem pa je po enem tednu prišel nazaj... Pa raje se ne bom spuščala v podrobnosti, ker lahko preveč bolijo...user posted image   Upam pa le, da bo ob tebi, ko ga boš potrebovala in tudi, da ti bo stal ob strani pri porodu.

Še to, ko berem, da bi ene kaj naredile, da bi kaj prej rodile, vam povem, da pri meni ni nič pomagalo... Niti kopel, niti sprehod, niti .... user posted image  Vse sva (z mojim) probala, pa ni delovalo... nosila sem 6 dni čez rok.... tako, da vam želim veliko sreče, da bi vam le uspelo....

Lep dan....

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.12.2006 18:19:27   
ajja
Halo!
Glede poroda pred PDP. Moja prijateljica zagotavlja, da za porod pred rokom 100% pomaga user posted image . Ona ima že drugega sina, oba pred rokom, s tem da so se za drugega še bolj trudili za hiter porod, ker njena nosečnost ni bila lahka. Rekla je, da ji sicer ni ne vem kako pasalo, ampak je stisnila zobe in mali je prijokal na svet 10 dni prej. user posted image  Kaj pa ve, a vam je še kaj do spolnosti? Meni ravno ne.user posted image

Tudi jaz imam CTG (drugi) 3.1. Sicer pa se naš user posted image  veselo preteguje, noge ves čas steguje na levo stran mojega trebuha, občasno prav boli. Tako zdaj pa moram malo počivat, ker sem čisto cel dan na nogah in so me začele boleti pete.

Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.12.2006 20:22:45   
LUNA06
Hej nosečke!

Danes sva s pikcem imela pregled.Tokrat spet pri nadomesti G, ker moja ne dela.Naj bi blo vse OK, naredili smo celo CTG (na kterga se prav nič ne razumem, sploh en vem kaj točno zadeve pomenijo) in UZ, s kterim moja G precej špara.U glavnem, mali se je že malenkost spustil, tudi posteljica naj bi bila že pripravljena.

Me pa zanima kako punce veste kaj so popadki?
Mene tudi občasno špika in zaboli za znort, ampak se mi zdi, da to use prehitro mine, da bi biu popadek.Vedno mislim da je za popadek treba uporabit tisto tehniko dihanja, pri meni je usega prehitro konec, da bi lahko začela dihat tako kot smo se učili.

Kar se pa spolnosti tiče je tako, da bi jaz ful, sam moj dragi nekak noče.Je pa res da ni več tako prijetno, ko je ena velika bula napoti...pa še kondom....ne vem, to ni več to no.Midva sva u glavnem zdej zaklučla.

Predlagam, da use (no razen tatam mogoče) počakamo lepo do januarja, potem pa lepo ena za drugo.Vsaki pa privoščim raje kakšen dan prej kot po PDP.

Zdej bi šla pa najraj mal ležat, k me tok tišči v trebuhu, je tud G ugotovila, da mam ful trd trebuh.
Sem pa sama, ker je šou moj dragi na službeno večerjo.Upam, da pride čimprej.

Uživajte!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.12.2006 22:08:27   
adriana_m
Hi,

pred dvema urama sem se vrnila od ginekologinje. Po dveh dneh sem končno dodobra pomirjena glede dogajanja pri meni. Krvavitev sem imela že trikrat zapored. Dva dni moram strogo počivati, sicer pa ni videti, da bi šlo za luščenje čepka (po vaginalnem pregledu). Me pa zelo dol tišči in komaj se premikam.. Naj bi se umirilo, zelo upam... Odsvetovala mi je praktično vse, začenši pri seksu, telovadba, dekompresija, pospravljanje, kuhanje, samo branje sproščujoče literature je dovoljeno. Pa ravno danes sva začela pripravljati prostor za zibelko, sedaj ne bo nič več z mano, svojega imam na remote control in vse naredi namesto mene. Še sreča.

tale panika okgor prezgodnjega poroda je pa pripomogla k temu, da sem končno torbo za v porodnišnico pripravila!

ZojaB, kaj naj rečem, sploh ne vem kako bi te najbolj potolažila. Gotovo se moraš grozno počututi in tudi tale spanec je verjetno povezan s tem. Ampak res je zelo nepravi čas tole komedijo sedaj, sicer bi ti svetovala, da pojdi kam na izlet od doma, da se zamotiš.. Njemu tudi verjetno ni lahko, upam, da bosta našla pot nazaj drug do drugega. Lahko gre samo za sindrom prestrašenosti pred očetovstvom, moški se pogosto ustrašijo tega. Upam, da imaš prijateljice, ki ti stojijo ob strani, te so v takih trenutkih lahko zlata vredne, je pa res da so zelo redka in izumrljiva vrsta user posted image . Poskusi svoj um resnično fokusirati samo na bebico, kako bosta počela lepe stvari skupaj. Ostalo se bo vse uredilo, samo poziivna ostani. Verjeti moraš, da kar si resnično želiš, to tudi dobiš, če pa si tega ne želiš pa itak bolje, da nimaš!

Se strinjam Luna, januar je zelo lep mesec, začetek nečesa novega, počajmo torej na Januar! Moj bo sicer vodnarček (moj si strašno želi, da bi bil vodnarček, ker je on vodnar, jaz pa sem kozorog in mi je vseeno ali bo vodnar ali bo kozorog).

Skratka mi še ne bomo rodili, smo se odločili!

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 28.12.2006 22:13:26 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?