adriana_m
|
Hi, pred dvema urama sem se vrnila od ginekologinje. Po dveh dneh sem končno dodobra pomirjena glede dogajanja pri meni. Krvavitev sem imela že trikrat zapored. Dva dni moram strogo počivati, sicer pa ni videti, da bi šlo za luščenje čepka (po vaginalnem pregledu). Me pa zelo dol tišči in komaj se premikam.. Naj bi se umirilo, zelo upam... Odsvetovala mi je praktično vse, začenši pri seksu, telovadba, dekompresija, pospravljanje, kuhanje, samo branje sproščujoče literature je dovoljeno. Pa ravno danes sva začela pripravljati prostor za zibelko, sedaj ne bo nič več z mano, svojega imam na remote control in vse naredi namesto mene. Še sreča. tale panika okgor prezgodnjega poroda je pa pripomogla k temu, da sem končno torbo za v porodnišnico pripravila! ZojaB, kaj naj rečem, sploh ne vem kako bi te najbolj potolažila. Gotovo se moraš grozno počututi in tudi tale spanec je verjetno povezan s tem. Ampak res je zelo nepravi čas tole komedijo sedaj, sicer bi ti svetovala, da pojdi kam na izlet od doma, da se zamotiš.. Njemu tudi verjetno ni lahko, upam, da bosta našla pot nazaj drug do drugega. Lahko gre samo za sindrom prestrašenosti pred očetovstvom, moški se pogosto ustrašijo tega. Upam, da imaš prijateljice, ki ti stojijo ob strani, te so v takih trenutkih lahko zlata vredne, je pa res da so zelo redka in izumrljiva vrsta . Poskusi svoj um resnično fokusirati samo na bebico, kako bosta počela lepe stvari skupaj. Ostalo se bo vse uredilo, samo poziivna ostani. Verjeti moraš, da kar si resnično želiš, to tudi dobiš, če pa si tega ne želiš pa itak bolje, da nimaš! Se strinjam Luna, januar je zelo lep mesec, začetek nečesa novega, počajmo torej na Januar! Moj bo sicer vodnarček (moj si strašno želi, da bi bil vodnarček, ker je on vodnar, jaz pa sem kozorog in mi je vseeno ali bo vodnar ali bo kozorog). Skratka mi še ne bomo rodili, smo se odločili! Lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil adriana_m -- 28.12.2006 22:13:26 >
|