|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
16.10.2006 12:23:57   
LUNA06
Ojla!

Evo poročene žene, moram rečt, da se še kar navajam na to.

Tudi jaz sem do zdaj pridelala samo 7kg, kar se mi zdi odlično, saj sem že v 29.tednu.Trebušček je pa vseeno kar velik.
Pa saj ni čudno da sem se tako malo zredila, ko mi je še vedno slabo, pa tudi bruham še včasih.

karolina* moram rečt da z nakupom preko ebay-a nisem mela nobenih težav, dali so mi podatke in sem jim nakazala denar.Zdej čakam da roba pride.Aja, tud lupinco sem naročila, ker pri nas res ni take barve.Sem pa kr luštn pršparala, za use sm dala cca.80 čukov, pri nas bi bla pa samo voziček (tisti iz akcije) in lupinca cca.89, pa še barvno se ne bi ujemala.

A ste povedala okolici kaj boste imeli?
Midva do včeraj nisva nobenmu.Potem pa včeraj pride moja mami in me tako zvito praša kašne copatke nej skvačka.No in potem ko je rekla da nama bo kupila predalnik s previjalno mizico, sm ji kr "mogla" povedat.
Drugače pa trenutno gledava postelce in se res navdušujeva za zibko.Se nama pa zdi kar predraga po trgovinah, tako da če imaste katera kakšno preveč...

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.10.2006 14:19:35   
adriana_m
NOVICA: majčke.

Končno imam dokaj popolno informacijo o tem kaj glede majic je izvedljivo. V petek sem bila namrec na sedezu firme, kjer to delajo in sem temeljito vse pregledala.

Napis: (dale bi delati enostaven napis: Prihajam januarja 2006) in unikaten logotip dudico. Napis in dudica sta v modri barvi (moznost zametnega napisa - nekoliko drazje).
Kakovost majic:Fruit of the loom, v tej kakovosti so na voljo majice s kratkimi rokavi, telirane in so zelo dobre kakovosti, z veliko elastana, kar pomeni, da bi zelo lepo ovile trebuscek. V beli barvi. Cena takih majic je cca. 3000 SIT (vklju7cno s tiskom).
Dolzina rokavov: na voljo so tudi majice z dogimi rokavi, z okroglim izrezom, 180- 230g/m2,bombažna  brez elastana, vijačno preden bombaž barve: (roza,  svetlo modra). CENA teh majic je cca. 5000 - 5500 SIT.
Velikosti: izbrale bi univerzalno velikost, tako, da bo prav vecini nosecnic (L)
Narocila: naroci se informativno pri meni (posljete vas tocen naslov, ime in priimek na ZS - zasebno sporocilo)
Prevzem: po posti (Stroske postnine se placa ob prevzemu), ali direktno na firmi ce ste iz Ljubljane.

Toliko od mene.
Ce ste zainteresirane za majice , mi cimprej sporocite. V zadevo gremo, ce se nas bo naslo vsaj 10. Ce zelite imeti slike izvedbe majice (kratek rokav, Fruit of the loom kakovost, napis) mi pisite in vam bom poslala e-mail s sliko.

Lep pozdrav,

A. user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.10.2006 19:30:34   
ajja
Pozdravček še od mene!

Karolina, jaz sem se odločila za bombažne plenice. Moja kolegica jih uporablja in je zelo zadovoljna. Vendar pa razmišljam o Bambinomio, ki jih imajo v Arielu. Vendar pa je tako kot pri vsaki drugi stvari, tudi pri teh plenicah veliko zagovornikov, in še več tistih, ki pravijo, da sem nora, ker je z njimi toliko dela. Bomo videli!

Sicer pa je pri nas vse fino, nekaj cotk sva že kupila, nekaj dobila, drugače pa sva do zdaj nabavila voziček Quinny z zimsko vrečo in lupinico. Voziček mi je fenomenalen. Posteljico pa bo izdelal moj user posted image  sam, in sicer bova imela ovalno. Tako imajo v Babycentru in stane 105.000 SIT.user posted image  

Trebuh pa se mi je začel opazno večati, čeprav se še nisem dosti zredila (4 kg). Kaže pa, da se bodo zdaj začele kile divje večati. Sicer pa januar bo zdaj zdaj tu!

Lepo se imejte!
A.

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 953
17.10.2006 8:19:56   
LUNA06
ojla

Evo, danes imam pa eno resno vprašanje za vas...pa upam da niste pteveč sramežljive.

Zanima me če imaste še spolne odnose?

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
17.10.2006 8:59:58   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

ojla

Evo, danes imam pa eno resno vprašanje za vas...pa upam da niste pteveč sramežljive.

Zanima me če imaste še spolne odnose?

Ja če bi imela voljo, bi jih sigurno še imela, tko pa mi niti podrazno ne paše sexsat, da bi se pa nekej silila zarad deca se pa tut ne bom...bo po porodu bolje(vsaj pri Lukcu je bilo)!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 955
17.10.2006 9:03:36   
Aja32
Evo - da se še jaz malo javim... Zainteresirana sem za majčko... Ful cute zadevica... Pazi - napis - prihajam januarja 2007, ne 2006... user posted image user posted image user posted image  

Moje počutje je OK... Brez kakršnih koli velikih problemov... Edino noge in roke so mi začele zatekati... Ginekolog mi je rekel, da se naj izogibam slanega in sladkega, noge dam vsakih dve uri v luft, pa bo bolje... user posted image user posted image user posted image No, pa bomo to terapijo ubodli...

Tale mala žabica v mojem bušije je pošteno aktivna... Luka je bil prava lenoba proti temu... No, je pa zdaj tak razbojnik, da je vse nadoknadil...

Glede spolnih odnosov... V prvi nosenčnosti in tudi zdaj se ne izogibamo telovadbi... user posted image user posted image No, moj ginekolog ni sramežljive variante in je mojemu dragemu kar lepo razložil zadevo... V glavnem, če si brez problemov in se počutiš OK, potem ni problema, da ne bi do konca lepo uživala v spolnosti... Pazita edino, sperma mehča maternični vrat, zato je bolje s kondomom oz. zaključiti izven nožnice... Tako je to lepo nama razložil moj ginekolog...

LP Auser posted image

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 17.10.2006 9:05:00 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 956
17.10.2006 13:31:06   
tatam
Včeraj sem imela pregled-oba user posted image  user posted image  se lepo,sorazmerno razvijata.Eden ima 800 g,drugi pa 780 g.In spet smo gledali lulčije,tak da res ni več možnosti za pupiko-Tjašina želja!
Ko sem prišla domov pa sem šla Tjašine pupike tehtat in merit,da sem lahko malidvema pokazala kako sta velika in težka!user posted image
Rekla pa mi je da naj zdržim tam do silvestrovega,potem pa lahko delam kar hočem!user posted image Jaz sem "planirala" silvestrovo doma,pa če v enem kosu ali treh!

Ima še katera probleme z dihanjem?Ko jem in potem ko se najem namreč komaj diham,sploh prav do sape ne pridem...Kriza!Sem že rekla,da enostavno ne bom več jedla!!!user posted image

Glede spolnosti pa tak-prvič in drugič smo sexali čist do konca brez kondomov in vsega...Pri Tjaši še čez rok,pa ni nič pošpešlo..Sedaj pa je druga zgodba! Saj ne da mi ne bi pasalo,ampak me kasneje ful boli celi spodnji del,tak da se niti premaknit prav ne morem.Tak da smo zelo zmanjšali-recimo 1× na teden, ostalo pa če mi je poskrbim zanj drugače...
Ima pa tudi možek dosti bolj strah in nikoli ne konča "noter".Pa kaj grobega seveda ne prakticirava več!Oba mava pač rahel strah zaradi tega ker sta dva in je že tak dosti bolj problematično vse skup...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 957
17.10.2006 16:19:36   
Urša08
Pozdravljene!

Da se še jaz malce javim. Prejšnji teden me je napadla nakupovalna mrzlica in sem nakupila par cortkanih oblačilc za našga user posted image . Sedaj sem pa rekla da se moram malce ustavit, da ne bo na koncu vsega preveč. Pregledati moram kaj imam potem pa napisati na seznamček kaj mi manjka in se tega držati.
Včeraj sva šla naročit povijalno komodo in posteljico. Kakšen mesec bo za počakat - računava da do konec novembra bo.
Glede spolnih odnosov je pa pri nama tako, da sva kar zmanjšala - razlog je seveda na moji strani, ker sem ob večerih tako utrujena. Imava jih v povprečju 1 - 2 na teden.

Vse pišete o otrokovi teži -  a vam jo ginekologinja pove? Meni je še nikoli ni user posted image .

Sedaj pa grem malce na sončka dokler še je.

Papauser posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 958
18.10.2006 9:04:32   
zojaB
Lepe pozdravčke

Tko mi hitro bežijo tile tedni, da sploh ne vem več zjutri ko se zbudim kateri dan je, mam občutek, da mi kakšen teden vmes fali.

Moje počutje je ok, kile gromozsnske +10, trebuh pa mi nonstop otrdeva. Po večkrat na dan traja do pol ure na vsake 4 minute, noro, sem v nedeljo že mislila, da bom šla kar rodit.

Za našga srčka smo že vse nakupli, razen lupinice in banice in zimskega pajaca za ven, in nekaj malenkosti, ki jih bom zadnji mesec. Ne bom pa kupovala previjalne mize, namesto te bom uporabila mojo pisalno mizo, ki mi je služila v študijskih letih, nanjo bom dala po meri odrezano 10 cm debelo peno, ki mi jo bo kolegica lepo oblekla v eno blago in to je to.

tatam probleme z dihanjem imam tudi jaz, če zvečer pozno jem in se potem uležem imam občutek, da se bom zadušila in  večkrat se je že zgodilo, da sem zaspala v sedečem položaju. Nasplošno pa zvečer ful težko diham.

Kar pa se spolnosti tiče jo pri nas prakticiramo redno, saj so meni očitno hormoni podivjali  user posted image
... upam, da bo do konca tko...

Uživajte,...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 959
18.10.2006 10:15:56   
adriana_m
Seveda napis bo Prihajam Januarja 2007. To bodo majice po narocilu, ekskluzivno za januarcice. Tokrat zadevo organiziram jaz.

Narocila zbiram do 23.10.2006.

Po tem roku bo pa katera druga lahko prevzela "projektic".

Aja pa se pogledate si lahko izgled majic:  http://www.moj-album.com/vstopnica/nb2hz8xwtw/

"Kar se tiče,vzorca  na sliki, izdelovalec sporoča,da je dizajn avtorsko zaščiten in ga v tem primeru sami ne smemo uporabljati za nanos katerergakoli drugega izvajalca,ne objavljati za kakršnekoli lastne ali tuje propagandne namene."

Želim vam lep dan in pohitite z naročili. Naroci se informativno pri meni (posljete vas tocen naslov, ime in priimek na ZS - zasebno sporocilo). Nato sledijo nadaljna navodila....

Lp A. user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 18.10.2006 10:18:57 >

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 960
18.10.2006 17:56:10   
Barbid
Živjo

Najprej vsem  lep pozdravček. Ja kar nekaj časa se nisem javila, enostavno ni bilo časa.

Vozička še nisem kupila, vendar sem sedaj že dokončno oločena, katerega bom in ga bova kar naročila preko sončka na bledu, ker je ceneje kot v lj.
Previjalno in posteljico mi bo naredil mizar  - me pride čisto ista cena, kot če jo grem kupit, pa še nič ti ob tem ni teba delati, samo plačaš.
Kar zadeva majčke, sem za, ampak ne vem katero št.naj vzamem, ker me je vsak dan več. Po mojem najbolje da L.

Sem pa imela pregled v torek, samo kri vodo in srček je poslušala, in glede na to da kašljam že več kot 14 dni (nekaj med angino in virozo) mi je gin.predpisala antibiotik hikoncil, ker pravi, da se tako kašljanje lahko razvije v kako bakterijsko vnetje in je bolje da jemljem tablete.
Kaj vem, ona že ve kaj dela.

Nič pa ne vemm o moji pikici (zanji UZ je bila morfologija 1.9). Zdaj mi bo delala še en UZ, verjetno nekje v novembru. Upam - kajti komaj čakam da vidim, ali je vse vredu z mojo Lano.

Je pa živa kot srebro. Skoz jo čutim,  še najbolje od 21 do 01 zjutraj. Prava nočna ptička - bolj po meni.......

Upam, da ste vse zdrave in se dobro počutite in morda katero spoznam - namreč  6.11 ob 16 začnem hodit v šolo  - v stari porodnišnici v Ljubljani.

Se vidimo.... in lepo se imejte

Barbi in Lana

Neposredna povezava do sporočila: 961
18.10.2006 18:44:43   
lokvanj
POzdravljene punce!
Urša08, tut jest nč ne vem o vsem skupaj. Še tega ne katerega spola je, kao da se ne vidi?! Kaj pa vem no, mogoče sem tut jest mal preveč pričakovala od vsega skupej. Na morfologiji mi je povedala samo kje leži posteljica in da je stegnjenica OK. Pol je pa še rekla da je vse kar se da zdej videt dobro. Kako nej bom pol zadovoljna. Nič mi ni povedala o mehurju, pa o srčku, pa o trebuščku, hrbtenici. Nič! Sem bla ene par dni nazaj pri eni G na samoplačniškem pregledu, sicer nima UZ ampak mi je razložila vse kaj naj bi izvedela na morfologiji. Postalo mi je slabo, ker seveda nisem vedla nič! Pol mi je pa na podlagi podatkov iz materinske knjižice vse razložila in zdej mal več vem no. To je sicer fajn ampak to bi lahko moja G naredila že pred 5 tedni!!! Mi je pa povedala kaj naj vprašam ko bom v 30 tednu imela spet UZ (eni G ga še vedno delajo, in moja G ga baje), upam nouser posted image . Tko da sem vsaj mal pripravljena no. Ampak sej bo.
Imejte se fajn pa  pazite nase

lokvanj

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 962
19.10.2006 14:47:37   
LUNA06
Ojla!

Se vam moram takoj pohvalt, da sme danes dobila voziček iz Nemčije, ampak zaenkrat sem še u službi, tko da komi čakam da pridm domov, da ga vidm.

Jutri imam pregled pri drugi G, moja namreč nekaj časa zdej ne bo delala.Ful me zanima če bom emla UZ.

Barbid tud jst bom takrat začela z materinsko, ampak ne morem ob štirihm ker delam do pol šeste..A bi šla ti kasnej mogoče?

Upam, da bodo kmalu tele majčke!

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 963
19.10.2006 16:59:30   
Barbid
Luna:  jaz bi lahko šla v pon.ob 17.30, ampak tečaj je 3 x na teden, in to cel mesec, to pa mi ne bo zneslo - tako da bom hodila na tečaj ob 16.
A imaš ti samo ta pon. dalj službo  - ali skoz....... Lahko pa se vseeno vidimo in se spoznamo. Ti bom pustila gsm št.

Zdaj je že čas, da bi bile doma. Men se ne da več hodt v službo. Zjutraj se do 8 komaj privelčem, pol pa že nestrpno čakam kdaj bo 15 (ne zdržim več 8 ur).

Men čisto nič ni jasno kar zadeva ultrazvoke. Nekaterim delajo ultrazvok ob vsakem pregledu, pa veste vse, meni pa vsak mesec vzame samo kri, vodo in posluša srček.
Dr.Pušenjak celo pravi, da tri po 23 tednu ne delajo več UZ, razen če gin. presodi da je to nujno potrebno. Torej to pomeni, da ti ta sociala plača samo 2, takoj na začetku (da vidi če se je pikica prijela) in morfologijo.
Ja, če je to res, potem je to sramota.
In glede na to, da hodim na preglede v porodnišnico - ne vem kaj je zdaj to.

Sicer mi je moja rekla da mi bo delala še en UZ  (po mojem bolj zato, ker se poznamo), ampak to je sramota, da ti pripada tol malo, vse ostalo pa je samoplačniško. Pol  pa pišejo, kako majhna je rodnost v Sloveniji.

Bodite zdrave in nasmejane in božajte svoje trebuščke.....

Pozdravček
Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 964
19.10.2006 19:27:02   
ajja
Hojla!
Moj G mi bo delal 3. UZ, sem že naročena, ne vem pa, če ga bom morala plačati. Sestra me je sicer vprašala, če je omenil, da je samoplačniški, ampak G vse naroča tudi tretjič. Se strinjam, da bi lahko bilo tole predporodno varstvo boljše.
Barbid, jaz sem naročila voziček preko sončka, ga tudi že imam kaka 2 tedna in moram reči, da sem maksimalno zadovoljna. Dobila sem ga v dveh dneh po naročilu, potem sem sicer reklamirala eno kolo, ampak so tudi to uredili takoj brez kakršnihkoli komplikacij. Hitri so pa še cenejši! V glavnem od mene vse pohvale za sonček!
Uživajte!
A.

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 965
19.10.2006 20:27:29   
Klavdi
Pozdravljene januarčice!
Danes sem prvič prijavljena na tem forumu, tko, da.... naj mi bo kakšna napaka oproščenauser posted image
Z zanimanjem sem brala vaše občutke, počutje,... nekak mi je znano. Torej, rok imamo 19. januarja, počutje je super, še vedno v službi.
Edina težavica, ki jo imam, pa je boleč medenični sklep. Ima še katera to težavo? Naš user posted image  je bolj nizko, zato predvidevam, da je to vzrok. Kilogramčki se počasi nabirajo, ampak zaenkrat še ni tko hudo (+7). v kratkem grem v Postojno na 3D UZ - prav zanima me kako bo.
Za uvod naj bo dovolj, prihodnjič pa kaj več! Pozdravček vsem, bodite pridne, pazite nase in pobožajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 966
19.10.2006 21:30:53   
jasnika
Pozdravljene vse nosečke januarčice, pozdrav tudi na novo pridruženi Klavdi!

No po nekaj časa se tudi jaz oglašam, včeraj sem imela pregled pr ginekologinji in ker zelo težko diham in imam slabo kri mje je napotila k internistu, grem jutri in upam da bo vse ok in da pridem domov, držite pestiuser posted image user posted image .
Drugače pa me zanima kdaj greste urejat papirje za starševski dodatek-tiste ki ste brezposelne in vse ostalo kaj je pač potrebno, jaz sem že malo pozabila kako to gre, je že 5 let od tega.

No naj povem da drugače vas redno spremljam, samo za pisanje sem prelena, berem pa vas zelo rada.

Trebuh mi raste kot nor in nevem zakaj ampak res mam občutek da bom rodila pred datumom, saj takšna kot sem sedaj sem resnišno šla prvič rodit, no pa saj bomo videli kaj bo.

Mogoče katera ve kakšni so morda znaki da bo ženska rodilča pred rokom, če sploh seveda so, kaj vem jaz mislim da bi lahko bilo nekje na začetku januarja, ta misel mi pač nekako ne gre iz glave in mojemu tudi, saj veste kako je ko te prevzame nek občutek in se ga ne rešiš kar tako.

JOJ JOJ SEDAJ PA ŽE MALO PRETIRAVAMuser posted image

Aja pa še to,  sem postala strašno nerodna, sem že 2x padla po stopnicah in me moj zelo krega, kljub temu da pazim, ampak sem postala tak štor da to ni resuser posted image

Lepo se imejte in pazite nase in nauser posted image user posted image

(odgovor članu Klavdi)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.10.2006 14:27:53   
metka_zone
Živijo!

Glede ultrazvokov mi ni čisto jasno, kako to, da vam jih ne delajo veliko, kajti jaz imam v torek G in bom imela že šesti ultrazvok user posted image ....Glede kilogramov pa res ne vem več, kajti imam jih že +13, pa nosim še iste hlače, kot pred nosečnostjo ( imam jih pod trebuhom ), pa so mi čez rit pa noge čist prav user posted image .
Zanima me, če ima katera izcedek iz prsi, ker meni teče ven 100/h, pa še iztiskat si moram, ker me drugače grozno boli in strašno srbi. Saj ima to tudi dobre posledice, ker se moj vedno strokovno zraven spravi in gleda, ter komentira user posted image ...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.10.2006 16:42:13   
zima07
Pozdravljene januarčice!
Vem, da je še kar pozno, ampak tudi jaz se prvič oglašam v vašem čveku, čeprav ga že nekaj dni redno prebiram. Prej enostavno ni bilo časa, služba, popoldne dodatno delo...zdaj sem na bolniški in imam čez dan ogrooomno časa počivat, zvečer pa ne morem spat in sedim za računalnikomuser posted image ...
Torej: če me lahko dodate na seznam, PDP 19.01.2006 (Klavdi, še ena..)user posted image , UZ pravi, da bo user posted image , glede imena se pa še nisva zedinila...

No, toliko zaenkrat, pridno pišite še naprej, zares, zanimivo branje...

Pozdravček vsem, ki ste srečne s svojimi pikicami....user posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.10.2006 16:43:29   
zima07
UPS, 2007..user posted image user posted image

Pozdravček...

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.10.2006 16:55:06   
bucka01
Pozdravljeneuser posted image

No pa da se še jaz po doooolgem času malo oglasim.
No Metka_zone tudi meni je moj Gin. naredu že 3 uz tak da res ne vem zakaj majo nekatere toliko problemov z tem da si jih morajo dodatne plačevat itduser posted image .
Glede izcedka iz prsi je pri meni tako da se mi to dogaja že kak dober mesec vendar le ponoči ko se vležem pa si z roko na prsi pritisnem al pa sedaj o sem prehlajena pa ko si nos spihavam(ponoči) čutim ko mi zdrsi kapljica.
Z kilogrami je pa pri meni tako da sem sedaj v 26t in sem se zredila za 12kg še kar veliko vendar me to sploh ne moti.
Sedaj pa izrekam še dobrodošlico  za Zimo07 in Klavdiuser posted image .
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.10.2006 18:18:36   
adriana_m
HI!

... se tri dni do izteka narocila nasih majic...user posted image ..

Danes sem bila na pregledu, nekaj zelo se mi je pritisk povecal. Tudi meni se je teza ze povecala za 11,7 kg. Sedemindvajseti teden. Niti se mi ne pozna toliko, vendar se pocutim okorno. Noge mi precej zatekajo. Jem normalno, hodim na telovadbo (ki sem verjetno ze povedala je super) in sem zelo aktivna.

Zibelka dobro napreduje. Pocasi bo nared. Je bilo pa dela s tem. ampak je bila vsaka pot in napor v veliko veselje. v bistvu moras to delati za duso, ne z mislijo koliko casa gre za to ali celo denarja. Je ni stvari, ki bi mi prinesla vecjo veselje kot urejanje te zibelke. Danes sem kupila se prav posebna belo-srebrna kolescka. Vceraj sem dobila ful ugoden koutrcek, pralen na 60 stopnij celzija. Pa stojalo za pajcolan. Vsak dan se kaj dogaja. Pa naslove sivilj sem dobila in to kar tri. Prej ni bilo nobene nikjer (vsaka ne sprejme tako zahtevnega dela).
No upam, da bo akcija uspela in da bo potem to najkrasnejša zibelka v zgodovini naše družine.

Sedaj pa vas zapuščam. In ne pozabit - Majice. Veseli dan se približuje. Kmalu bomo lahko oblekle svoje simpatične majice, ki nas bodo napolnile s pozitivno energijo. user posted image

Ostanite v cvetju.

A. user posted image

< Sporočilo je popravil adriana_m -- 20.10.2006 18:19:58 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.10.2006 18:33:00   
eva1
Čer!

Dobrodošle vse nove januarske user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da se že vse bolj kot ne bojujemo z težavami, kot so zatekanje, težko dihanje...no čeprav glede na prvo nosečnost, sem trenutno k user posted image -vrjetno se pozna, ker pazim, da se ne redim toliko, zaenkrat nekje 5-6kg! No čeprav se nekaterim vrjetno zdi bedasto, ker se toliko obremenjujem in pazim na težo, ampak sem preveč preležala v bolnici v prvi nosečnosti zaradi pritiska in edemov in si tega sedaj res ne želim!
Mala brca-se je pomoje obrnila z glavico navzdol  ker sedaj pa brca predvsem pod rebra in ne skače več ko mehurju-res balzamuser posted image !
meni moj G tudi vsakič naredi UZ,nič ne kompilicira-hvala bogu!

trebuh za moje pojme ogromen, kot v prvo tik pred porodom, me malo skrbi, kako bo res na koncu-pomoje se bom valila okoli user posted image user posted image user posted image !

Uživajte še naprej...grem Lukca zrihtat, že  na veliko user posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 973
20.10.2006 20:36:24   
lokvanj
Ojla punce, da se jaz malo javim. ja ani pač nimamo take sreče z UZ ji in se mormo zadovoljit samo s kakim merjenjem trebuha in spraševanjem če naši srčki brcajo. Žaluser posted image . Sej bi midva tut večkrat vidla malo detece če bi šlo. Pa ne gre user posted image
Drugač me pa zanima, tiste k ste doma na bolniški, zakaj ste si to prislužile? S čim imate težave da ste pristale doma? Aja pa zanima me tudi kdaj se dobi paket (oziroma denar, če ne vzameš paketa) s 15. decembrom al s 15. januarjem??? Pa še to me zanima, a je že katera slišala da ti lahko vzamejo regres, če si na porodniški celo koledarsko leto? Zadnjič mi je rekla ena da se je baje to njeni sodelavki zgodil (ker je regres vezan na dopust in če si na porodniški ga pač nimaš)??? Halo user posted image user posted image user posted image
Drugač pa Eva1 tut jaz pazim na kg, ker je pol takooo težko dol dat. Sej je težko ampak zaenkrat gre no.
Imejte se lepo punce pa se beremo.
user posted image

lokvanj

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.10.2006 20:53:50   
eva1
Lokvan-jaz sem na bolniški od 18 tedna dalje-obistvu zaradi možnosti ponovitve visokega pritiska in edemov , ki sem jih imela v prvi nosečnosti, vrjetno tudi zaradi narave dela(zdravstvo), pa stanje po 2 operacijah na maternici, po ss, CR....
Glede denarja oz. paketa, jaz sem ga pri Lukcu dobila nekaj dni kasneje kot se je rodil, čeprav sem vlogo oddala že 2 meseca prej--ne vem, kaj so tako dolgo mečkali...kolegica je dobila denar kakšen teden po oddaji vloge, veliko pred rojstvom malčka! Ne vem, od česa je to odvisno!
regres ti pripada,v vsakem primeru, jaz sem ga dobila! Zakaj pa nimaš dopusta če si na pordniški-seveda ga imaš-če si odsotna celo leto, ti ga samo nekaj propade(samo meni so vseeno upoštevali vsega brez problema)!

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

avto moto
metalord666

ali zbirate avto moto?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!