adriana_m
|
Urša08 - koliko pa bosta dala za barvanje zibelke, in kam bosta to nesla? Ali vama bodo pobarvali z neškodljivimi barvami za dojenčka? Jaz ne bom vzela paketa, ker bom kupiala svoj voziček na katerega luoinica ne gre, trip-trap že imam, ostalo pa se ne splača. Saj na šoli za starše v taki dobri luči predstavijo te kompletke, da te kar zagrabi, vendar sem si potem premislila: ce katera se ne ve kaksne so vsebine paketov, si lahko pogledate tule http://www.novorojencek.com/. Splano vrečo sem kupila v številki F. Ne me vprašat koliko je to, ker nikjer ne najdem. Je pa malo večja tja za 3 mesece, vendar splana vreča je spalna vreča, manjše že ne dobiš, niti pajacka ne, kolikor sem primerjala. Jaz razmišljam glede tega takole: prvi mesec itak ne bomo hodili veliko ven (če sploh kaj), ker bo verjetno premraz, potem bo pa že skoraj marec in malo topleje. TO vrečo za zunaj morda sploh ne bomo veliko potrebovali, razen ko bomo šli iz bolnišnice. Ne bom zapravljala 12.000 za pajacke. Ta vreča se lepo prilega telesu in mrzel zrak ne uhaja notri. Pri tisti iz neckermana pa se mi zdi, da bi zrak uhajal, pa še tako izgleda, kot bi bil v eno dekico zavit. Saj ne rečem, ful potegne to, da se spremeni v dekico, sam ga pa ne moreš dat s tem v avtosedež, pa še material mi je malo vprašljiv (v tej od BC je pa znotraj bombaž). Jaz bom dekico posebej kupila, imam že ogledano, pa še corti je in spet je spodaj oblečena z bombažom. Evo cel elaborat od ene splane vreče Adelina - dojenčka lahko začasno odložiš tudi v lupinico, ali ne? Ali pa na kavč, obviješ pa ga z blazino za mame? Mogoče se bo zdelo kaki izkušeni mamici ful smešno, tako je s prvesnicami :) odložile bi ga vsepovsod. Se beremo. A.
|