ajja
|
Po dolgem času še lep pozdrav od mene! Bila sem na morju, ne morem vam povedat kak fajn je bilo. No, kopala sem se čisto normalno, le kopalke sem si preoblačila za vsako, ko sem prišla iz vode. Meni je blazno odgovarjalo. Privoščite si, res si odpočiješ. NS je tudi že za mano (že pred morjem), rezultati pa dobri 1:10751 pa 1:4107. Tudi meni G ni povedal spola, je rekel, da je še prezgodaj. Tega mu ne verjamem čisto, ker nekatere že veste, pa tudi v vsej literaturi piše, da se spol v tem času že vidi. Če pikica ni bila prav obrnjena, bi povedal to, pa bi bila bolj zadovoljna. Sploh pa sem bila nad G pri NS (ni moj osebni) razočarana, ni mi odgovoril na vprašanja, ni hotel kaj veliko komunicirat,... - ni mi bil všeč. Je pa bil moj zraven in je bil čisto navdušen. Tudi jaz imam doma dva mačkona že več kot 10 let in z njima sem v stiku, sta pa samo notri. Drugih pa se niti slučajno ne dotikam, pa tudi na vrtu ne delam čisto nič, tudi paradižnika ne poberem. Sicer pa sem dobro, samo vročina me malo zdeluje. Mene tudi občasno kaj špikne v trebuhu. Drugače pa, a so se še kateri spustili mozoljčki? Jaz jih imam na čelu več kot sem jih imela vsega skupaj v celi puberteti. Zredila se nisem pa še čisto nič. Lepo se imejte in čim bolj uživajte kljub kakšnim tegobam! Se pišemo! A. P.S.: V tem času, ko me ni bilo, ste bile tako pridne z dopisovanjem, da sem imela res veliko delo z branjem. Bomo pridne še v naprej, a ne!?
|