|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
14.7.2006 10:01:15   
Urša08
Pozdravljene!

Uf, dva dni me ni pa mam tok za prebrat. Ful ste ble pridne.

Ena je spraševala koliko smo stare. Jaz jih imam 26 in bo tole najin prvi otroček. Sem poročena in sicer sva se poročila lani oktobra. Drugače pa zaklučujem študij.
Ene ste spraševale glede špikanja. Mene je na dan NS ful špikalo in sem se seveda ustrašila. Ko sem bila na NS sem primarija vprašala če je to normalno in mi je odgovoril, da se to dogaja okrog 70% nosečnicam in da je to tako normalno kot slabost. Upam, da sem vas malce pomirila. Drugače se pa zadnje dni veliko boljše počutim in sem zelo zadovoljna. Včeraj zvečer ko sva se peljala proti domu celo bruhat nisem šla, to je že uspeh.
Blagor tistim srečnicam, ki greste na morje se malce namočit. V glavnem se še slišimo, pa en lep vikend!

PaPauser posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 551
14.7.2006 10:46:20   
Aja32
Evo, pa sem tudi jaz januarčica...
Torej, če bo vse po sreči,  naša družinica pričakuje drugega škrata 27.1.2007... user posted image user posted image user posted image
Sicer bomo imeli majhno razliko - 15 mesecev, ampak sva se za to odločila zavestno...  Naš Luka nujno potrebuje družbo... user posted image user posted image user posted image Samemu je dolgčas....user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 552
14.7.2006 10:55:13   
husa
No Aja, dobrodošla! Kar pridno tipkaj, da bomo imele kaj za brat in čvekat!
A katera od tistih na začetku januarja že čuti kakšne metuljčke in mehurčke po trebuhu? To naj bi bili že user posted image  premiki....Tam nekje od 85 dneva po zanositvi (ne od zadnje menstruacije). TA PRAVE BRCE NAJ BI SE PA ZAČUTILE MED 105-110 DNEM PO ZANOSITVI. No PDP imam 10.1. pa še nič ne čutim....(danes je 86. dan od zanositve) Baje prej začutite tiste, ki niste prvič nosečke...
No, kako je z vami? Malo poročajte....
Lep vikend vsem...In pazite nase!

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 553
14.7.2006 12:24:21   
zojaB
Dobrodošla Aja32

husa jest sem v začetku tedna že bila prepričana, da ga čutim, ampak sedaj pa vidim, da je to nekaj drugega, ker me vsak dan bolj boli trebuh, že samo, ko naredim korak me ful zaboli v spodnjem delu trebuha in ta bolečina se mi vsak dan stopnjuje, upam, da je vse OK
Če ta teza po 85 dneh drži, naj bi jaz začutla prve metuljčke nekje to nedeljo ...srčno upam, da bom, prave brcike pa bi mogla začutit točno čez 1 mesec.

LUNA06 jaz sem bodije kupla št. 56 z dolgimi rokavi, to bo ravno za prvi mesec. Sej bi še kupovala, če bi imeli kakšne bolj tople stvari, pa so bile v glavnem poletne, te bom pa kupovala drugo leto.
Ti danes šibaš na morje ne, lepo se naplavaj in posonči, enako velja tudi zate husa.

adriana_m in bucka01 poročajta, kako je blo na nuhalni.

Lepo se mejte, uživajte na sončku...

(odgovor članu husa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
14.7.2006 16:11:13   
Urša08
Spet se oglašam.
Aja 32 dobrodošla med nami.

Husa ravno ta teden sem imela v trebuhu kot ene metuljčke oz. balončke. Moram rečt da je zelo prijeten občutek. Sicer je trajal samo kratek čas ampak mislim da je to to. Vsaj ko sem še s parimi govorila in jim opisala. Od takrat naprej pa nič. Občutek je tako lep da sem kar solzice v oči dobila. Sem pa na začetku 15 tedna.

ZojaB kako te to boli, te špika? Če se ne bo umirilo ti predlagam, da pokličeš svojo ginekologinjo. Mene občasno tudi boli, ampak ko počivam mine. Ne smem se preveč naprezati.

Tiste, ki se odpravljate na morje uživajte!

Adriana m ter bucka01 Kako je bilo na nuhalni? A že vesta spol? Pri meniu se žal še ni videl.

Papauser posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 555
14.7.2006 21:38:31   
zojaB
Ne morem spat, pa sem spet sem gor pribezljala, z mojim sva se skregala in je šel lepo ven s prjatli, na tv ni nč pametnega pa brskam po netu in sem najdla eno dobro stran, ki nam bo v teh devetih mesecih mogoče uporabna

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.7.2006 21:20:57   
eva1
Oj!

Ančkabančka-jaz bom delala še do sredine avgusta, potem grem za mesec dni na dopust in nato bom šla na bolniško, ker sem čisto user posted image user posted image !

Drugače pa sem kr naenkrat pridelala 1.5 kg, in mislim, da so krivi edemi na nogah, res zatekam spet ful, upam,da se ne bo ponovila zgodba iz prejšne nosečnosti-preeklampsija! Res ful upam,da bo vse ok tokrat!

Glede gibov jaz sem 99% da jih čutim, pri Lukcu sem začutila prve mehurčke, kot bi me nekdo žgečkal po notranjosti trebuha v 17-18 tednu, sedaj ni tako ampak nežne premike čutim, kadar se umirim, ležim...100% bom ko jih bom res čutila vsak dan,ker sedaj nisem bila še tok pozorna, ampak včeraj in danes ko sem se ulegla pa sem čutila nekaj nežnega v trebuhuuser posted image user posted image user posted image , kateri dan od oploditve pa je, pa pojma nimam, pdp imam 12.1!

Meni osebno čas leti ful hitro, se mi zdi da sem noseča 2 tedna, ne pa skoraj 4 mesece! res noro hitro!

A je katera gledala kaj nosečniških cunj-imajo kje kaj lepega? Bom mogla počasi v nabavo!

No se beremo še naprej! By

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 557
16.7.2006 18:21:48   
bucka01
Ojlauser posted image .
No pa je konec poležavanja smo bili z družinico malo na morčku smo šli v petek brž po nuhalni zdej smo pa domu pršli je blo full dobr sam še kakšn dan več bi pasal sam mora moj lubi na šiht jutri.
No nuhalna je šla mimo moram najprej pohvalit dr. Babnikovo je tko fejst zdravnica prijazna da je bilo meni kar malo nerodno k je z mano govorila kot da bi se že full časa poznale res fajn gospa.Spol se še ne vidi vsaj pri 12 tednu še ne pomoje v 20 tednu ugotavljajo.
no rezultati so vredu tveganje za  downov sindrom  je 1:11049
pol za (edvards sindrom in pataus sindrom) je pa 1:15601 sam ne prašite me kaj so to za eni sindromi k nisem vprašala uglavnem z izvidi sem zadovoljna dala mi je še 5 slikic ful sm bla vesela k mi je dala srčka za poslušat mi je kar solzica v očke stopila naš tamal je pa sam z odprtmi usti gledal zdej pa vsem razlaga da je user posted image vidu k je spal (pol ga je zbudila da ga je lahko premerla) Pa da ga je zdravnica zbudila k je bla sitna.
No zdej grem pa v petek prvič na pregled ko mi bojo tud kri vzeli pa materinsko bom s seboj vzela komaj čakam.
Še to zdej mi je pokazalo termin poroda 21.1. sam ne bomo nič popravljali ker en dan gor al pa dol. Lahko bo pa drug mesec pa za 23.1.
no zdej grem pa mal papcat sm na morju ful jedla mi je morski zrak ful prijal pa še zdej kot je videt upliva no pa lepo se mejte.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 558
16.7.2006 18:44:21   
bucka01
Ojlauser posted image
Sem pozabila vprašati kaj je to DHT ker vidim da nekatere to napišete ker na mojem izvidu nisem nikjer zasledila tega sem pa že našla nekaj od teh sindromov pa sem videla da so full redki pa da imajo otročki večinoma le od 1-3 mesecev življenja ker imajo toliko napak predvsem srčnih.
ČAW-ČAWuser posted image

< Sporočilo je popravil bucka01 -- 16.7.2006 18:48:59 >

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.7.2006 12:47:46   
LUNA06
Matejci – 1.1.
anckabancka - 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1.
loja + 8.1.
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Barbid - 10.1
husa - 10.1.user posted image
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 12.1.
ajja - 13.1.
pikica27 - 14.1.
Teja K. - 14.1.
zojaB - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 16.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 22.1.
bucka01 - 22.1.
adriana_m - 22.1.
tanja24 - 23.1.
onina - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
solzica - 26.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
Aja32 - 27.1.
pilotgirl - 28.1.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.7.2006 13:10:58   
LUNA06
Ojla!
Evo mene z morčka, je blo toooook luštn, da kr ne znam povedat.
Sem se čist normalno kopala, samo kopalke sm preoblačla ko sem pršla iz vode.Zdej pa tri tedne delat, pol pa za 14 dni u Budvo.

Sem pojedla tolko rib na morju kot že dolgo ne, pa prou pasale so mi.Bi mogla tud tuki doma jih jest.

ZojaB - očitno je bodijev z dolgimi rokavi že zmankalo, ko sem jaz pršla tja.
Komi čakam da zvem kaj bomo imeli, pol me pa noben več ne ustav pri nakupovanju.

Tudi mene občasno špikne spodaj, ampak samo enkrat ali dvakrat, potem takoj neha.Midva se hecava, da to pikica neki protestira.

Sem pa danes izvedla eno hudo žalostno novico.Od sodelavke punčka je v petek umrla, stara 41 dni.10 dni po rojstvu je dobila meningitis in neko zastrupitev, tako da je bilo več kot en mesec v bolnišnici prkloplena.Tudi če bi preživela ne bi nikol vidla, hodila, jedla...Grozno!!!!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.7.2006 19:10:23   
jasnika
ojla

samo na kratko se vam, javim, sma bila z mojim dragim na ns in je vse OKuser posted image user posted image , tudi splol nama je povedala ampak sma se odločila da boma to obdržala zae, tako da,...brez zamere

lepo se mejte jaz pa grem zaj gledat dvd bebico

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.7.2006 20:54:50   
bucka01
Ojlauser posted image
Čudno Jasnika  ti veš za spol meni je pa rekla da se še ne vidi in da naj na naslednjem pregledu svojega g vprašam.
Mogoče pa ni hotela povedati bog si ga vedi.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.7.2006 21:18:37   
jasnika
ja ni čudno za spol, pač je bla naša bebica ravno tak obrnejena da se je videlo kaj ma oz kaj nimauser posted image user posted image no ja saj nama je tak vseeno kaj je se obojega veselima, hčero že mama pa je fajn če bo punčka da bota 2 babiki al pa če bo fantek da bo parček, tako da,...
sedaj pa sem žđe počasi z mislimi na morčku, kamor odhajamo iz petka na soboto, že komaj čakamooooooooooo

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.7.2006 22:47:00   
adriana_m
Hojla,

ravno sva prisla dobro z nuhalne. Bilo je nepozabno. Tok lep dojencek je bil v trebuščku, da ga zdravnica ni mogla nehat hvalit. Verjetno to vsakemu rece, da je prelep plodek, popolnih oblik in da je pravi srček. Midva sva bila oba cist paf. Ko sem ga prvic zagledala kako rokice steguje sem izbruhnila v smeh, ker se mi je tako neznansko dobro zdelo. Potem je rekla zdravnica: "No daj mir mamica, da bomo lahko kaj videli". Moj user posted image  je bil tako navdušen, da je rekel, da morava nujno tudi na 3D v 20. tednu. Zakaj pa ne?
Torej plodek je popolnoma zdrav. Verjetnost za DS je 1:5734. Skratka zelo lepo se razvija, vitalen in zivahen plodek. Videti je bilo, da bo user posted image . Ampak lahko se se kaj spremeni je rekla gin. PDP je ostal enak. Tako srečna kot sem bila po tem pregledu že dolgo nisem bila.

Tudi nama je morje zelo prijalo user posted image . Tam sem se odlicno pocutila, nobenih slabosti, vedno dobrega razpolozenja, prava uzivancija je bila user posted image . Kaksen dan dlje bi edinole lahko bilo. V sencki na moje zacudenje ni bilo nic vroce. Z lahkoto bi bila kake 2 meseca na morju. Edino kopala se raje nisem, nocem  tvegati, da bi moral moj user posted image  spet kaksne antibiotike jesti.

Lepo se imejte.

A. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.7.2006 11:30:37   
Adelina
Pozdravljene!
Jaz pa sem imela včeraj ponovni pregled. Smo poslušali srčka, pa stehtala me je- sem se zredila za 1,8 kg. Skratka je vse v redu, tudi voda in kri, tako da imam naslednji pregled čez en mesec.
Na NS pa se lahko spol vidi ali pa ne. Pri men se ni oz. je imel ginekolog že z merjenjem toliko problemov, da ga je dobil v pravo lego, da ga za spol niti morila nisem. Mogoče se bo videl pri naslednjem ultrazvoku, zagotovo pa po poroduuser posted image .

Lepo se imejte in uživajte kjerkoli že ste!

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.7.2006 15:07:16   
tanja24
Ojla nosečkiceuser posted image user posted image user posted image
po dolgem času se vam spet javljam. Vglavnem včeraj sem imela NS in je vse v najlepšem redu, otročiček je zdrav kot je razvidno iz rezultatov, spola pa še nismo mogli določiti.... Me bo še nekaj časa firbec matral kaj bomo dobili.user posted image
Moj user posted image  je bil čist presrečen ko je videl user posted image in je imel miljon vprašanj za zdravnico. Moram reči da je dr.Šelihova čist uredu in full prijazna.
V petek greva z user posted image  na morje....komaj čakam, da se bom malce spočila od vsega, pa močno upam da mi bo jutranja slabost popustila.
Kako pa je kaj z vašo slabostjo?
Še nekaj me res zanima,kaj pravite o domačih mucah in toksoplazmi?
A še jeste tabletke z folno k.?

Lep pozdravček vsem bodočim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.7.2006 7:31:31   
onina
Folno še jemljem - pregled imam 28.7. in bom takrat vprašala, kako je z jemanjem folne v naprej. Zjutraj še vedno ne morem nič jesti, ko pa pridem v službo, pa kar navalim na sladkarije... :)) Mi je bolj slabo popoldne, tam okrog 15.00-16.00 ure, ko pridem domov iz službe in je treba narediti za jest.
Nuhalno imam pa jutri, tako da komaj čakam, da moj vidi našo user posted image !!

Kar se tiče mačk - saj so cotkane, vendar jih raje ne primem, če ni potrebe.

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.7.2006 7:49:00   
lokvanj
POzdravljene punce!
Evo, da se vam spet malo javim. Ravnokar sva prišla iz morja in lahko mi verjamete da je bilo odlično user posted image . Komaj čakam septembra da se vrneva še mal na jadransko obalo. Mislim da sem letos prvič opazila na morju kar nekaj srečk user posted image , s kar velikimi trebuščki in jih je bilo prav zanimivo in lepo za pogledat. Skratka vsem, ki greste na dopust želim veliko lepih, sončnih nepozabnih dni, pa kako knjigo vzemite s seboj (tko za čez kosilo, ko je na sončku čist prevroče prav pride user posted image ).
Jutri imam NS, a jo ima še katera, a ste že vse mimo? Moram reči da komaj čakam, da vidim, in slišim vse o user posted image . Upam da bom ena izmed tistih pri katerih se spol že vidi (ker sem najbolj firbčna user posted image  kaj bo), drugače me pa predvsem zanima če je vse v redu.

Tanja24; že kake 5 let imamo doma muce, trenutno dve in lahko rečem da sem kar v stiku z njima no. Zdej glede na to upam da sem že prebolela T, da je še nisem si pa težko zamislim.... Pravijo pa da je na novo zbolet oziroma se okužit v času nosečnosti redek pojav, vsaj kar se tiče mačk. Sem prepričana da jo je lažje dobiti na kak drug način kot  preko mačk (neoprana zelenjeva - veliko večja verjetnost okužba). Poznam sicer neko dekle, ki je dobila T v času nosečnosti, kljub temu da nima muc doma, rečeno oziroma ugotovljeno pa je bilo, da je kriva neoprana solata iz domačega vrta!!!!
Tako da, nič sekirat, malo se pazi da bo vse oprano pa bo!

Lepo se imejte punce, če pa ima katera jutri NS v Domžalah naj se pa javi, mogoče se vidimo (moja ura ja ob 10:30).
Lep dan in pazite nase user posted image

lokvanj

(odgovor članu tanja24)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.7.2006 10:25:31   
LUNA06
Ojla!
Kako ste kej?
Dans bo vroče, pejte u senčko, če se da.

Torej, pri meni nič novega, moram priznat da me tale user posted image  kar malo mori.Kar naprej mi je po malem slabo, jem lahko zelo malo stvari, pa še po vsem se mi potem ceu dan riga, to res nikamor ne pelje.

Folne kisilne ne jem več.

Kar se pa muck tiče je pa tko.Men je G rekla, da se moram ful pazt, ker baje nimam protitelec proti mačji bolezni.Vendar imamo doma že pet let istega mačona, tko da pri tmeu očitno ni problem.Sedaj bi rada vzela novega majčkenga, pa ga bom poslala najprej na nek pregled, kjer pogledajo če je vse OK z njim.Mislm da pri mačkah, ki so že pri hiši ni problem, ker bi se že okužile, če bi bilo kaj.

(odgovor članu lokvanj)
Neposredna povezava do sporočila: 570
19.7.2006 10:30:03   
LUNA06
Sej sm vedla da bom neki pozabla.
A mogoče katera ve kje se da videt vsebina paketov za novorojenčka?Sem klicala na CSO, pa nimajo, baje se vidi v materinskih šolah, pa nikjer ne najdem nalsova ali cifre.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 571
19.7.2006 19:40:17   
adriana_m
Tudi jaz sem bila na rednem pregledu pri gin. Ker sem ves čas zaspana mi je pregledala kri, vendar je Hemoglobin ok. Potem mi je pregledala urin, in je bilo tudi b.p. Zredila sem se po njihovi vagi od 5.junija samo 1 kg. Vendar po svoji domači pa že kar 4 kg user posted image . Se bom pa kasneje manj. Apetit imam še kar, čeprav bi jedla samo močnate stvari pa solato. Še vedno me tare utrujenost, slabosti ne več toliko. Ampak jaz še vedno mislim, da je to povezano, če si utrujen ti je slabo in obratno.

Zaenkrat sem še doma ta mesec, potem bomo videli kaj bo. Vroče je danes čist preveč. Sem šla malo ven in me je tok zmatralo, da sem šla kar spat za dve uri. Dobro, da mi je potem moj user posted image  lubenico nazaj po poti iz službe prinesel.

Sicer pa nič kaj novega. Prosila bi, da če katera ve pri kom se v dravljah dela 3D Uz da mi sporoči. Moj user posted image  me že priganja naj se naročim.

LUNA06 če se tako slabo počutiš mislim, da bi mogla reči za bolniško. Pač nismo vse enake, ene prenašajo bolje, druge slabše. Še v materinski knjižici (str.15) piše, da morajo ginekologi obravnavati user posted image  od primera do primera. Kakor se jaz pogovarjam z izkušenimi mamicami, ki imajo že več nosečnosti za seboj, tudi ni od primera do primera enako. Pri enem otroku je vse fajn, pri drugem jim je ves čas nosečnosti slabo. Naj ti ne bo nerodno postaviti se zase. Veš jaz mislim, da je to en zelo lep čas v življenju, ki ga ni zamuditi. Kar brez slabe vesti, če te bodo v službi pogrešali.

Lp A. user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.7.2006 9:12:29   
bucka01
Ojlauser posted image
se popolnoma strinjam adrijano_m glede luninega primera tudi jaz sem se pri prvemuser posted image celo nosečnost full uredu počutila sedaj u drugo je pa pesem čisto drugačna tudi jaz sem tako utrujena da bi samo ležala pa kaj ko imam polno gospodinjskih opravkov saj mi lubi ful pomaga samo dopoldan sem pa le za vse sama sem včeraj komaj prišla iz trgovine me full zmatra tako posebaj ker grem v klanec nazaj domov pa mam sam 300 m v eno stran. Upam da se bo to kmalu uredilo mogoče ob prvi ohladitvi zraka ker nam ta vročina kar veliko preglavic dela.
Adrijana_m ker sprašuješ za 3d uz jaz sem bila pri dr. Babnikovi pa mi je eno slikico naredila 3d mislim da je najbolje da pokličeš pa se sama pozanimaš boš tako najbolj prepričana.
Sedaj se pa odpravljam v laboratori da oddam kri in vodo ker imam jutri zjutraj pregled.
ČAW-ČAWuser posted image

(odgovor članu adriana_m)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.7.2006 10:14:57   
ajja
Po dolgem času še lep pozdrav od mene!
Bila sem na morju, ne morem vam povedat kak fajn je bilo. No, kopala sem se čisto normalno, le kopalke sem si preoblačila za vsako, ko sem prišla iz vode. Meni je blazno odgovarjalo. Privoščite si, res si odpočiješ.
NS je tudi že za mano (že pred morjem), rezultati pa dobri 1:10751 pa 1:4107. Tudi meni G ni povedal spola, je rekel, da je še prezgodaj. Tega mu ne verjamem čisto, ker nekatere že veste, pa tudi v vsej literaturi piše, da se spol v tem času že vidi. Če pikica ni bila prav obrnjena, bi povedal to, pa bi bila bolj zadovoljna. Sploh pa sem bila nad G pri NS (ni moj osebni) razočarana, ni mi odgovoril na vprašanja, ni hotel kaj veliko komunicirat,... - ni mi bil všeč. Je pa bil moj zraven in je bil čisto navdušen.
Tudi jaz imam doma dva mačkona že več kot 10 let in z njima sem v stiku, sta pa samo notri. Drugih pa se niti slučajno ne dotikam, pa tudi na vrtu ne delam čisto nič, tudi paradižnika ne poberem.
Sicer pa sem dobro, samo vročina me malo zdeluje. Mene tudi občasno kaj špikne v trebuhu. Drugače pa, a so se še kateri spustili mozoljčki? Jaz jih imam na čelu več kot sem jih imela vsega skupaj v celi puberteti. Zredila se nisem pa še čisto nič.
Lepo se imejte in čim bolj uživajte kljub kakšnim tegobam! Se pišemo!

A.

P.S.: V tem času, ko me ni bilo, ste bile tako pridne z dopisovanjem, da sem imela res veliko delo z branjem. Bomo pridne še v naprej, a ne!?

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.7.2006 11:10:57   
adriana_m
Meni se tudi mozoljčki delajo. user posted image  Moj user posted image  je zato čist nesrečen. Pa bolj mu govorim, da bo to minilo bolj me opozaja naj kaj naredim. Moja frenda se je naročila h kozmetičarki, da ji je malo očistila kožo. tudi moja gin. mi je isto svetovala, tako, da bom šla prihodnji teden h kozmetičarki. Pa razmišljala sem, da bi cinkovo milo kupila, al pa sam mal grem po cosmopolitan. Evo sem že nazaj. No tukaj piše, da si namiliš kožo z gelom za prhanje ali s pilingom, ki vsebuje čistilce por kot je salicilna kislina. Vsebovala naj bi jo Neutrogena Clear body wash.Nato hrbet popršiš z antibakterijskim pršilom za telo _Clinique Anti - Blemish solution Body treatment spray naj bi bil dober. No ja, poskusimo lahko. Drugače je pa rekla moja gin, da tudi sonček malo pomaga Ne pa preveč!!!!

Pa še to: katera je omenjala čokolešnik. Danes sem si ga morala kupiti, ko sem ga zagledala in sedaj ga ne morem nehati jesti grrrr user posted image , kaj dela propaganda user posted image .

A še katera vozi kolo? Jaz se tako rada vsedem na kolo, da razbijem monotonijo, samo sem opazila, da sem malo okorna postala, sploh v vročini. Bom počasi morala nehat s to aktivnostjo.

aja pa se nekaj, zelo bi pohvalila johnons kremo proti strijam , je taka mehka in koza ni nic mastna.

Nič lepo se imejte in veliko se smejte, pa na bušije pazite. user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?