|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
7.6.2006 20:20:20   
polhek76
Evo mene spet!
Tud meni je že ene dva do tri tedne ful slabo cele dneve, zvečer pa še najbolj. Dons sem probala skuhat čaj in ingverja, kakor sem nekje prebrala nasvet, pa zgleda, da je pomagu, ker sem zdeke kr o.k.user posted image

A se vse odočate za nuhalno svetlino? Jaz se nisem ne prvič ne drugič, pa tudi zdaj najverjetneje ne bom šla.  Mi ne potegne...

Mam pa dve user posted image i že, pa se sprašujem, če bi zdaj pa vprašala kaj bo. Pa trebušček mi tudi še ne raste, se mi pa zdi, da sem mal napihnjena. Kot balonček.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
8.6.2006 9:36:35   
polona25
Evo, pa se vam spet jaz malo oglasim. Zdaj sem bila ful zasedena s faksom, kjer sem mela še zadnji izpit. Upam, da mi bo uspelo, ker rezultatov še ne vem. Držite pesti!user posted image user posted image

Kako pa ste drugače kaj? Men še ni nič slabo (trkam)user posted image . Verjetno tud zaradi tega, ker do zdaj nisem mela časa na nič drugega mislit, kot na faksuser posted image . Drugače pa pričakujem slabosti kar kmaluuser posted image , ker sem jih že v prvo imela. Če pa se bom temu izognila pa še toliko boljše.

LUNA06, zadnjič si omenla da imaš ginekologinjo Polono J. Kačič na Metelkovi. Jaz jo mam tud. A mogoče veš, kdaj ima dopust.
Malo me skrbi, da ne bom mogla pri njej delat NS, ker mam prvi pregled šele 21.6., nuhalna pa bo verjetno šele začetek julija.

Drugače pa uživajte in se crkljajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 327
8.6.2006 10:58:16   
LUNA06
En sončen pozdravček usem!

Ja res je to moja G.Ne vem pa kdaj ima dopust.Jaz imam NS 29.6.
Kolk pa si noseča?Ker ona ima očitno navadno ful pozno delati NS, jaz jo imam šele zadnji dan 13T.

Joj še enkrat ponavljam, blagor tistim, ki jim ni slabo.Jaz razmišlam da bi vzela malo bolniške, ker to res traja cele dneve.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 328
8.6.2006 11:29:24   
polona25
Jaz sem po mojih izračunih noseča kakih 8 tednov. PDP imam 27.01.07.
Ne vem kdaj bo pol NS, bom vprašala.

LUNA06, jaz bi na tvojem mestu vzela bolniško. Pri prvi nosečnosti sem mela grozne slabosti in mi  je še danes žal, ker sem se matrala v službi. Raje pazi nase, v službi se bo vse odvilo tud brez tebe.

lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 329
8.6.2006 11:42:13   
LUNA06
Ja če računava na najina PDP-ja, pol bi mela ti pr Jermanovi NS cca.20.7.

Sej bi blo res najbolš, sam problem je k še nism u službi povedala.Sm dala prošnjo za novo delovno mesto in morm najprej počakat na rezultate.
Sam te slabosti me ubijajo, sm že čist švoh.

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 330
8.6.2006 11:52:57   
polona25
Pol pa pojdi k svoji osebni zdravnici in ji povej, da se zaradi nosečnosti slabo počutiš. Pa te bo dala na bolniško. Mene je tud dala enkrat za en teden, ker sem mela močne glavobole. Če ne gre, pač ne gre.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 331
8.6.2006 14:36:46   
Adelina
Pozdravček vsem!
Da se po parih dneh še jaz mal javim. Pri meni se je stanje kar popravilo, slabosti so skoraj minile, še prsi me skoraj ne bolijo več, da se včasih vprašam, če je sploh vse v redu. Še vedno pa sem včasih ful utrujena in slabotna, pa par dni nazaj sem imela tud čist mal izcedka, pomešanega s kančkom krvi, pa naslednji dan je bil mal rjavkast. Ga je blo pa res čist mal (na spodnjicah ga sploh nisem opazila, le v WC školjki). Pol ga pa ni bilo več, razen občasno mam zdej mal belega izcedka, k sem ga pa tud 1. nosečnost skoz imela. Tako da upam, da je vse v redu, pregled pa imam šele 20.6.
Pa ve, ste vse v redu. Vidim, da vas nekatere še kar dajejo slabosti, pa sej bodo tud pri vas minile.user posted image  A Matejci se pa nč ne javi, al sem jo jaz spregledala?

Lepo se imejte še naprej, pa čimmanj slabosti in drugih težav vam želim!

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 332
8.6.2006 14:41:52   
zojaB
Lepo pozdravljene user posted image

LUNA06, nč čakat, kar pojdi k svoji splošni zdravnici, povej, da ne moreš delat, pa naj ti da vsaj kakšen teden bolniške, boš vidla da bo boljš, v službi pa reč, da si bolana. Jaz sem se v teh štirinajstih dneh, ko sem doma ful k sebi spravla res, vsak dan grem 2x na sprehod, mal poležavam, mal meditiram in se sproščam, preberem kakšno dobro knjigo... Prej sem misla, da se bom sesedla od slabega počutja, sedaj pa sem čisto druga, kot prerojena, tudi slabosti niso več tako mučne, pa vsak dan si pripravim sveže sadne sokove, pa velik zelenjave, kar v službi nebi mogla.
Ti kar pojdi, če sama nase ne boš pazla tud nihče drug ne bo. Sedaj si noseča, imaš pravico, da si vzameš bolniško, če si slabega počutja, ti samo glej nase in na pikico in uživaj maksimalno.  Če se boš pa mučla v službi in garala ter se razdajala za druge...sej nihče še hvala več ne reče. 

Sedaj je tvoj čas, izkoristi ga!!

Lepe sončne pozdravčke

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 333
8.6.2006 14:47:52   
LUNA06
Hvaja zojaB za te tvoje besede, sej imaš prav, klinc gleda pa to službo!
Bom res danes šla, ko ravno dela popoldne.
A ti si tudi zaradi tega doma?

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 334
8.6.2006 15:02:56   
jasnika
pozdrav vsem
se kar ne morem nagledat  moje slikice iz uz, kako sem vesela, drugač pa mi je nonstop slabo, pa prehlajena sem , pa ušesa me bplijo, pa glava, za konec pa sem še tečna, zato se za danes umikam, upam da bo jutri boljeuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 335
8.6.2006 15:11:32   
LUNA06
Matejci – 1.1.
LUNA06 - 5.1.
karolina* - 8.1.
TanjaS – 8.1.
laky - 8.1
asandra1 - 10.1
cat - 10.1.
Urša08 - 11.1.
kkatka - 12.1.
eva1 - 14.1.
Nitka – 15.1.
zojaB - 15.1.
ajja - 15.1.
rdarci - 15.1.
bučkica - 16.1.
bianka - 16.1.
Adelina - 17.1.
polhek76 - 19.1.
zvezdica5 - 20.1.
jerry - 20.1.
Jasnika - 23.1.
lencika27 - 24.1.
lokvanj - 25.1.
Cacka02 - 27.1.
jagoda80 - 27.1.
polona25 - 27.1
pilotgirl - 28.1.
Teja K. - ???

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
8.6.2006 15:27:53   
zojaB
LUNA06, ja jaz sem šla zarad slabega počutja na bolniško, zdravnica mi jo je takoj dala, in se je strinjala, da naj se odmaknem od stresa v službi in lepo doma  počivam.

Jest pa nisem dobila slikice na ultrazvoku, Jasnika a si sama prosila za slikco, al ti jo je G kar sama od sebe nardila? A je to kaj za plačat?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 337
8.6.2006 15:35:39   
LUNA06
Evo sem klicala zdravnico, je rekla da za kakšen teden lahko da ona, za en mesec pa ne more več, ker rabi izvide od G.Ja kaj bo pa G napisala, če drugač ni nč narobe.

Tudi jaz na prvem UZ nisem dubla slikce, ker se še ni dobro vidlo, na drugem pa ja, sem jo plačala 900 SIT, materinsko pa 1.200.Kolk so pa cene drugje?

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 338
8.6.2006 15:44:25   
zojaB
LUNA06 pa pojdi za en teden, če ti noče dat več, čeprav bi ti lahko dala tudi 14 dni brez problema. Ko boš imela pa naslednji ginekološki pregled se pa pogovori z G, povej, kakšno je počutje in da v takšnem stanju ne moreš delat v službi... sej se vse da.

Jaz sem dobila pa materinsko knjižico zastonj.

A mogoče katera ve, kje imajo 3D ultrazvok, to bi blo tud zanimivo probat.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 339
8.6.2006 16:02:20   
LUNA06
Zdej sva se zmenile da mi da za en tedn, pol naprej bomo pa vidl kaj bo.Ma je že čas da se umiri use skupi.
Je res težko delat s strankam, pa še ceu dan od osmih do pol šeste.

A res zastojn, zanimivo.A hodiš k privat G ali u ZD?Moja je privat.

U to bi blo res fajn, sam nimam pojma kje bi to blo.

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 340
8.6.2006 18:53:04   
jasnika
luna06, moj novi rok poroda je 22.1, če prosim popraviš
jaz sem v prvi nosečnosti pred 5 leti plačala materinsko 1000sit je prišla in nisem dobila računa, še danes sem jezna nase da ga nisem zahtevala, sedaj oz včeraj pa nisem rabila nič plačat, pa  za slikico se je tudi ginek sama spomnila ne da bi ji kaj rekla in tudi te nisem rabila plačat, ponekod jo moraš se mi zdi da nekje 500sit, ampak dobro no,...
3d uz baje dela pelkičeva v mariboru ko ti dela nuhalno jaz se bom jutr naročila pr njejuser posted image
lpuser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 341
8.6.2006 19:34:34   
jagoda80
Živjo!
Pa se po dolgem času še jaz malo javim. V torek sem bila pri G in vidla svojo pikico. Slikce nisem dobila, so jo spravili kar v kartoteko. Mi je bilo pa zelo lepo. Sem bila tako zmedena, da sem samo tiho sedela, kimala in odgovarjala na vprašanja. Sploh nisem vedela, kaj naj vprašam. G pravi da je zaenkrat vse OK in tudi izcedek, ki sem ga imela čez vikend, verjetno ni nič nevaren. Se moram pa tri tedne malo bolj pazit.
A ve ste se že prijavile za NS? Kaj pa folno kislino, a jo jeste? G mi je rekel, naj jo jem, če želim, če pa ne, pa ne.
Uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polhek76)
Neposredna povezava do sporočila: 342
8.6.2006 20:17:33   
Adelina
A materinsko knjižico morate ponekod plačat. Jaz sem jo 1. dobila zastonj, pa slikico tudi. Zdaj pa je še nisem dobila, bom vidla, če se je zdej kej spremenil.

Jagoda80, jaz še nisem prijavljena na NS, se bom kar na naslednjem pregledu, pol grem itak na morje. Ko pa pridem domov, pa bo mislim, da glih ta pravi čas. Je pa tu relativno kratka čakalna vrsta, tako da mislim, da ne bom nič prepozna.

Jasnika, a tebe je pa RR znova premamlauser posted image al se kaj boljš počutiš?

Lep pozdrav!

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 343
8.6.2006 20:22:49   
jasnika
joj se mi včasih zdi da sem že prav odvisna od rruser posted image , ja no ja neka nahodna sem postala, počutje je tak pač no, saj bi lahko bilo slabše pa boljše tuduser posted image
jaz bom jutr klicala za ns in se naročila, mislim pa da bom na vrsti nekje konec julija

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 344
8.6.2006 20:27:24   
jagoda80
Jaz si moram materinsko knjižico kupit v knjigarni in jo prinest s sabo na naslednji pregled. Pa mi je ful zoprno it tja po knjižico, ker poznam prodajalko. Bom poskusla fanta nahecatm čeprav vem, da se bo upiral. Ne vem pa, kolk stane.
Čao

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 345
9.6.2006 9:12:50   
LUNA06
Dobro jutro!

Evo, meni je uspelo, sem na bolniški, danes in še drug teden.
Zaenkrat se počutim OK, sem si že privoščila zajtrk, zdej bom šla pa tko na izi mal pospravlat.

A pol sm jaz edina, ki vse te zadeve plačuje.Je to zato ker je privat G?Kolk boste dale pa za NS?

Joj zakaj je MB tako daleč, tudi mene zanima 3D UZ.

Lepo se imetje, upam da bo kej sončka danes!

(odgovor članu jagoda80)
Neposredna povezava do sporočila: 346
9.6.2006 9:29:39   
TanjaS
Oj.
Meni pa ni jasno, zakaj si morate kupovati materinsko knjižico - saj to nosečnicam vendar pripada. Jaz sem imela dva različna G v nosečnostih pa sem vedno dobila materinsko knj. zastonj. Pa prej sem imela G brez doplačila, zdaj pa hodim privat. Kolikor vem se to ne plačuje.

Na Uz sem  pa dobila tudi slikico, me je G sam vprašal, če jo želim in nisem zanjo prav tako nič plačala.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 347
9.6.2006 9:45:19   
Nitka
Ojla,
se strinjam s TanjoS, tudi jaz nisem materinske knjižice potrebovala plačevat, saj to rabi GK za spremljanje nosečništva in kasneje jo potrebujejo v porodnišnici za sam porod. Tudi prvo slikico sem dobila brezplačno, kasneje pa sem jo plačala. Moja GK je privat, vendar ima tudi koncesijo.

Kar se tiče 3D UZ-ja, pa si lahko pogledate ta link:
http://www.bolnisnica-po.si/akcija.html#film

Bye user posted image

Smeh je pol zdravja, veliko se smejmo z našimi otroci!
Trenerka fitnesa za pridobitev lepega zdravega telesa.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 348
9.6.2006 10:35:34   
jasnika
jutro

jaz sem slišala glede materinske knjižice da je tako, da če ginekologinja nima nekaj porihtano-nevem kaj da pol moraš plačat knjižicouser posted image
če pa še mora katera plačati knjižico pa mislim da je nabolje da pokliče kaj vem, kam, mogoče na zpiz al pač na zdravstvo user posted image user posted image
jaz sem drugače trenutno malo bolje glede slabosti, sem pa ful prehlajenauser posted image , pa bo že
lp vsemuser posted image

(odgovor članu Nitka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
9.6.2006 13:05:10   
karolina*
Joj, si bom mogla več časa vzet in vas malo bolj pogosto obiskovat...vam kar ne morem sledit user posted image .

A je še katera tukaj brez slabosti ali sem samo jaz tista srečnica. Me že prav skrbi to moje dobro počutje. Razen občasnega špikanja in bolečih prsi lahko rečem, da mi prav nič ne fali. Jem normalno, pijem ogromno (temu primerni so seveda obiski WC-ja) spim veliko in dobro.

Pregled imam šele naslednji teden...tako se ga že veselim.  Doma nisva še nič povedala, sva se odločila da bova počakala do pregleda, a izgleda, da ne bo šlo. Ena od prijateljic, ki me je v tem času pogruntala zadevo veselo širi naprej (kljub moji prošnji naj bo tiho) in mislim, da bi bilo prav, da staršem poveva, da ne bodo od koga drugega izvedeli. Kaj ve menite?

Nekatere srečke že imate slikice svojih pikic. A morda katera ve, kako je s tem v Postojni- ti jo dajo ali moraš izrecno vprašat (in doplačat).

No, fajn se imejte pa pridno pište...Obljubim, da bom tudi jaz bolj pridna v prihodnje user posted image

"Če človek resnično ljubi naravo, lahko povsod najde lepoto."

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?