puncica
|
Evo pa smo v juniju pa še nismo vse rodile PIKICAA kaj je zdej s tabo in tvojim tamalim, kdaj se selimo na sosedn forum, tud mi smo že na vratih spakirani in opedenani. Sicer pa naš tamali zdaj pridno spi, sam zaspančkal. Sem pa ugotovila da ga grozno moti tv če je prižgan, pa če je čist na tih, en vem al ma kak senzor za tv al kaj ampak takrat ne more zaspat, ko pa tv ugasnemo, pa še mal pojamra in zaspi, pa tud če ga prekrijemo z brisačo, da ne bi videl slike on kr neki jamra in joče Ja no pa ne bomo več tv gledal ko bo spal Sicer pa dojenje se nakak ureja, nič več ne tečnari na vsakih nekaj minut, no ko zaspi pa je včeraj spal tud 4 ure, pa smo šli v milerja, pa v baby center, pa v pikapolonico in v mercator in on kr vse prespal. Punčico pustila pri starših, saj ima jutri rojstni dan JEEEEEEEE stari bomo 2 leti UAUUUUU in sva ji mogla daril kupit, pa pojma nisva imela kaj, no pa smo nekaj našli, upam da bo punčici všeč, no vsaj za kak dan, ne sam za neki ur Tina15 ja groza kar 14 dni si bila tam , men bi se zmešal po treh dneh sem komi čakala da grem domov. TiaSara a ti bi pa kr on/off knof imela, ja jaz se ga tud ne bi branila Sicer pa so mene bradavice tud bolele na začetku, zdej pa je že vse utrjeno in nič več ni problemov, jaz bi na tvojem mestu pazila kako ga pristavljam, da ti ne povleče cele bradavice ampak da mu jo daš lepo na jeziček in potem cel kolobar primer, tako je najbolje, pa seveda mal si jih maž (lanolin al pa bepanten) mogoče bo boljše, sicer jaz nisem nič mazala ampak s časoma se res otrdijo in jaz zdaj prav uživam ko dojim, no če ni ravno na vsake pol ure MarijaPo a tvoja se pa kr dere, kaj pa če nimaš dost mleka, dej si probat spumpat, da sploh vidiš kolk ga imaš, jaz sem tud misla da nimam dost ampak dokler imam polne joške se ne sekiram, ker pri punčici sem pa imela kr mlahave in kot da nič ni noter. Če pa imaš dost mleka pa seveda dudica, čeprav jaz se jo branim kot hudič križa, ker vidim kako je pri naši 2 letnici, ko se je kr ne mormo znebit, pa iščemo te blesove dude po celem stanovanju, ko si ona naprdne da bi imela dudo, tako da se na vse kriple trudim da mi pri malčku ne bi bilo treba imet dude, zaenkrat dobro uspeva. lenika jaz upam da se ti bo ritem mal bol uredil ne obupat, mogoče ima samo zdej tolk obdobja, praviš da imaš dost mleka kaj pa če si ga vseeno enkrat probaš spumpat, da sploh vidiš kolk bi napumpala. Duda pa tako naša je takoj prijela in sicer aventovo, tamalečki pa smo probaval z nukovo, pa nekak pluva ven, kaj pa če probaš še s kakšno drugo dudo, mogoče mu pa ne paše oblika. Mah ne vem no, sam ugibam. mojca75 sem že tolikokrat hotla rečt, vidim da tvoja mojca čist kvadratasto gleda iz tvojega avatarja samo toliko, dej si slikco izrež v kvadrat pa bo potem mojca veliko bolj naravno zgledala ne tako kvadratasto, če pa ne veš kako ti pa lahko jaz pomagam. Barbs ti si itak zakon, pri tvojem postu se vedno nasmejem, sploh njegova izbira muzike Naš pa ne mara nič, no mogoč če je dobre volje, če mu pojem. Ja nič uživajte v sončku pa a katera ve kako vreme bo v soboto mamo slavje za 2 rojstni dan, sam če bo premrzlo bomo odpovedal