Nataša31
|
Ojla punce! Da seše jest malo javim. kot prvo Barbs, ful ti hvala za nasvete glede dojenja, pa pečk....zato je tale forum tako super. Mi smo OK, sicer imamo pred sabo še približno 3 tedne, ampak sem že takšna, da me vsi sprašujejo, a še nisi šla rodit??? Po pravici povedano, mi gredo na živce. Včeraj smo naredili krog okrog Bleda, seveda s postanki ob vsaki klopci, pa ene 3 ure smo rabili ! Danes me je 2krat tako špiknilo spodaj, da sem skoraj zajokala od bolečine, pa tudi beli tok je juhuhu. Sicer pa v soboto vstopim v 37.teden, tako da mislim da ni več panike. Upam asmo, da ne bom rodila glih od 11.-14.maja, ker ima moj dragi usposabljanje v vojski na terenu Pa si ful želi biti zraven, jest pa tudi. se bom v tem tednun pomenila z , da bi bil ta pravi čas šele od 15.maja naprej ! V četrtek nam pride mizar namonitrat previjalno nad pralni stroj, mislim da bo super, samo da me ne bo kap ko bom videla račun..No ja, bomo že pretrpeli, pa počakali na nakazilo CSDja 15.5. Me pa naš tamal z glavico udarja dol, kot da bi poslušal metal. Glede na zgago, ima verjetno tudi že dolge laske, pa ga meče Edino malo me skrbijo obiski v porodnišnici. Čeprav tako 'v narekovajih' vsakič povem prijateljem, da si želim miru v porodnišnici, vsi pravijo bomo prišli tamalga pogledat kar tja. Groza, upam da se bom lahko zmenila z babicami oz. sestrami na oddelku, da omejijo obiske. Itak da sem sama kriva, kaj pa kar direktno ne rečem. Kakšne imate pa kaj izkušnje oz. nasvete za 'ravnanje' z bodočimi babicami in dedki? Moji so itak predaleč, 250 km da bi hodili vsak dan, čeprav sem se kar odločila da potem ko ne bo več hodila patronažna spakiramo za 14 dni k moji predragi mami. kar se pa tiče tašče in tasta pa se mi zdi, da me že zdaj daje 'poporodna depresija'. Namreč živijo 10 minut stran, pa vsi so navdušeni oz. bolje rečeno bolano navdušeni nad dejstvom, da bo prišel ! Bojim se, da bodo hodili vsak dan na vrata, pa viseli pri nama. saj ne rečem, da mi kdaj ne bo fajn, če bodo prišli, pa peljali mojega ven, pa kaj skuhane prinesli, vednar se bojim da bo tega preveč. To bo še kriza!!!Upam, da imate kakšen nasvet zame joj, sem se razpisala. Aja, še en predlog moderatorki. Bi lahko potem odprli en forumček, npr. mamice majčike, da bi si potem ko bomo že pestovale naše , izmenjale kakšne nasvete, skratka spet pomagale druga drugi?!? No, če bo, bi bila resnično vesela, da se sporoči kam pogledat. No, vsem želim lep preostanek dneva in držim pesti za vse tiste majčice, ki že nestrpno pričakujete tele prve dneve maja. ostale pa še malo lp Taška
|