|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 10:23:05   
Špelka
Andy, uživaj na zasluženem dopustu! user posted image user posted image user posted image user posted image  Verjetno vama bo odlično delo, naužijta se svežega zraka, nove energije in optimizma, ki ju pa tako ali tako že imata!!!! Želim vama prelep dopust!!!!

P.S.: Naša Teja se je pa nekj zgubila???? user posted image  Al pa pozabila na nas, zveste navijačice? user posted image Ali pa je tko vesela, da že od jutra skače do stropa in dojema, da je res????? user posted image

LP, Špelka

< Sporočilo je popravil Špelka -- 9.5.2006 10:24:14 >


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 15:51:41   
Teja K.
Špelka, prav imaš, tolk sem srečna, da mi ni uspelo še javiti na forum. Naredila sem Cb test in pokazal je + user posted image . Občutkov vam niti točno ne znam opisati, verjetmite pa, da je fenomenalno. Oba z možem sva le debelo gledala v test, zdaj ko sva se vrnila z dela spet buljila vanj, če se slučajno ni od jutra kaj spremenilo. Klicala sem tudi že Reša, pa je rekel, naj pridem na UZ čez 14 dni.
Kaj naj rečem...samo user posted image  se in gledam svoj trebušček.
Kako ste kaj drugače punce??

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 15:53:31   
Špelka
user posted image user posted image user posted image user posted image  teja - res - ISKRENE ČESTITKE!!!! In dajta si duška s svojim veseljem!!! privoščim vama od vsega srca, še posebej zaradi vajine zgodbe!!!!! YESSSSSS, pa si odprla sezono user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  LP, špelka

P.S.: In seveda greš v seznamu IVF-jevk takoj na častno mesto v user posted image  - nam, ki prihajamo za tabo, za vzpodbudo!!!!

< Sporočilo je popravil Špelka -- 9.5.2006 15:54:39 >


_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 15:59:28   
Elysabeth
Teja.....ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image  Se veselim z vama, moram reči, da si mi kar nasmeh privabila na usta, ko sem prebrala tvoje sporočilo!
Lepo se veselita še naprej...in čuvaj svojo pikico!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
9.5.2006 22:08:13   
Sisy
Hojla

kako ste kaj bejbike?

Ste videle prečudovito novico? TEJA JE NOSEČA! JUPIIIII KOK SEM VESELA ZANJO!!!!!
 
Kako ste pa kaj ostale? Že odštevate dneve do začetka postopka?
 
Jaz sem bila zdaj malo na off ker imam grozne štale v službi ampak raje ne razlagam kako pa kaj...
 
Drugače grem pa v četrtek na prvi UZ prečekirat če imam ovulacijo pol pa po zamrznjenčke...tko kot naša Teja user posted image  ki mi je danes vlila novega upanja user posted image ....no dobra novica je-da ovulacijo že čutim..tko da sem user posted image user posted image user posted image ...
 
n javite se kaj
 
šibam
 
papa

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
10.5.2006 7:41:43   
vampirka
Dobro jutro, pupike! Ja, jaz že vadim kako bo izgledalo vstajat ob 6h user posted image ...Vam pa tudi priporočam počasno uvajanje, ker glede na otvoritev sezone, ki sem jo napovedala in jo je Teja slavnostno otvorila, se vam (nam) obeta zanimivo silvestrovanje...Verjetno boste morale biti pazljive, če boste praznovale v kakšni brunarici sred hribov in bo stranišče v naravi...ker če vas dobi kak snežni metež, vam garantiram, da vas bodo kar tam pustil, ker bodo vsi 100%, da ste user posted image ...user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
10.5.2006 9:22:04   
Špelka
Čao, Sisy, Vampirka in tudi ostale!

Vidim, da ste pridne - ene z ovulacijami, druge s privajanjem na vstajanje. user posted image user posted image user posted image  No, jaz jutri zjutraj navsezgodaj odjadram proti Ljubljani, k sestri Blanki na obisk! user posted image user posted image user posted image  Sisy - ti maš pa za kaj bit optimistična, ker ti bo sedaj uspelo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo jutri že morda kar to to in že dobiš zmrznjenčke v varstvo!!! 
user posted image user posted image user posted image  Jih že pošteno zebe brez tebe!!!
Se beremo bejbike - lepo bodite danes!!!!!

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
11.5.2006 13:31:12   
Špelka
Čao, marčice!S

Zdaj sem tudi jaz že popolnoma v igri user posted image . Dobila sm namreč Suprefact in sem v dolgem postopku. naslednji obisk na GK pa sledi 25.5. Kako si opravila ti, Sisy???? Se ovulacija že kaže in kmalu dobiš svoje user posted image user posted image user posted image , da jih malo pogreješ???? Kaj pa Tempelj? Očitno se je nekje zgubila, in za njo vsaka sled..... user posted image
 
Lep dan vam želim še naprej! user posted image Grem mal spat.... user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
11.5.2006 13:45:36   
emaa
Tempelj je aktivna na Živi, je pa v dolgem postopku, še ni imela punkcije kolikor vem

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
11.5.2006 18:30:20   
Teja K.
Jaz kar ne morem stega foruma in moram vsak dan prebrat novice...kot bi dnevnik brala /ne, saj ste ve zanimivejše user posted image /. Počutim se odlično. Tako da nimam nobenih težav, mogoče le malce slabosti, pa ni nil hudega in sploh je lepo čutiti slabost, če je to v user posted image .
Kako ste pa kaj drugače?Kaj pa ti Vampirka? Sisiy- je že dobila svoje zamrznjenčke? Tako sem vesela zanjo in držim močne pesti, da greva tokrat obe v pozitivne boje.
letošnje silvestrovanje bo pa res zanimivo. Komaj čakam. Zdaj sem že precej nestrpna,komaj čakam 1.UZ in upam, da je vse vredu. Danes sem spet naredila Cb test, ker moj možek kar težko dojame, da je res to to in sva morala to ponoviti. Zdaj imam dva testa Cb z lepim velikim + in jih kar pogledujem občasno in se nasmiham. lep pozdravček, se vam še kaj javim..Saj mi je dovoljeno? user posted image
Postale smo že prijateljice (občutek imam tak) pa čeprav le preko foruma.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
11.5.2006 18:47:58   
Elysabeth
Teja...tudi jaz ne morem stran iz tega foruma, čeprav ne spadam ne pod majčice in ne pod junijčice, tako da te čisto razumem user posted image ...Kar navadila sem se, da moram najmanj 2-krat dnevno mal prečekirat, kaj dogaja...in vidim, da se veliko in prav je tako!
Pa je enih novih nosečk! In koliko vas je v postopku ta mesec...kar 10! Za vsako posebej držim pesti in upam, da boste čimprej zagledale user posted image user posted image  in da boste do takrat čimbolje prenašale špikanje in nihanje razpoloženj...navsezadnje se sama še zelo dobro spomnim, kako mi je bilo...

(odgovor članu Teja K.)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
11.5.2006 20:38:42   
lajna
Hojla punce! Danes sem imela v MB prvi Uz in je vse ok da sprejmem svoje eskimkote. Naslednji je v PON , pregledali mi bodo še kri in urin in ko bo ovulacija injekcija stop ter jjjuuurriišš na hladilnik in potem en vvvveeellliiikk + pa bo vse OK in bom maja že tiščala voziček v Celju za Savinjo. Toliko o meni vsem ostalim nosečkam in bodočim nosečkam pa veliko sreče. LP lajna                 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Elysabeth)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 9:50:30   
vampirka
Punčke moje zlate, pa vas je vsak dan več!!!!!!!!!! user posted image  Tole bo pa ploden začetek poletja user posted image . Teja, te čisto razumem - jaz nikakor ne morem dol iz tele teme - se počutim ko ena mama, ki mora vestno bedeti nad svojimi hčerami, da bodo hitro vse poštimale svoje zadeve in potem bom tudi jaz lahko malo počivala user posted image ! Zatorej - dejte ubogat vašo krušno mati in bodite v naslednjih dveh mesecih vse user posted image , da mam končno malo manj skrbi user posted image user posted image user posted image ...No, šalo na stran - zares sem vsak dan v mislih z vami in komaj čakam, da boste ena za drugo sporočale kako izgledajo user posted image  in + ... Nekaj vas more še skozi kalvarijo s špricami, veliko pa vas čaka na srečanje s svojimi user posted image user posted image user posted image ! Špelka, kako je šla kaj danes druga šprica - a si že taprava user posted image ???
Se še beremo...samo za vas: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lajna)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 10:16:43   
Špelka
Oooooo, Vampirka, ti si tukaj itak nujni del (kot vse ostale, k pišete) tko da ti kar spremljaj nas, uboge pare, k gremo skozi kalvarijo. user posted image  Ampak men je tko dolgčas na tej temi.... Andy je na dopustu, tempelj se ne javlja, Sisy tud ne.... user posted image  Druge pa še niso začele.... Tko da vsaj ve, "ta stare" mi delajte prosim družbo. user posted image user posted image user posted image  Ma, sej pride 15.5. najprej Biba1, pa pol še druge....Bo že.... Aja, kuko mi je šla 2. šprica? SUPER! user posted image user posted image user posted image  BBrez vsake panike.

No, lepo bodite v tm sončnem dnevu, user posted image  božajte trebuščke!

Lp, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 11:47:15   
neni
Spet jaz punčke!

No, kot kaže bom med prvimi. Stop se dobila včeraj ob 21h, jutri ob 8h pa imam punkcijo pri mojem dragemu Reškotu. Sem ga že tako navajena, da me skozi nekaj matra, da se skoraj ne sekiram.
Ko bo mimo bom sporočila, upam ne lep pridelek, predvsem pa na + čez dva tedna.
Prosim, držite mi pesti. Mal me je strah. Čist mal.user posted image

lp Neni

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 13:11:43   
Sisy
helou bejbe!
 
ja kr mal zatišja je tukajle gor....ampak je zunaj tako lep sonček,pa trava raste pa ptički žvrgolijo user posted image  tko da se mi kar ne da bit za računalnikom user posted image ...mal sem tut odklopla vse skupi,mi je fajn da ne razmišljam več tolk o postopku ampak grem sproščeno naprej...včeraj sem imela prvi UZ pa Reš še ni nič videl,pravi da je verjetn še prezgodaj za ovulacijo tko da me je naročil spet v nedeljo ob šestih zjutraj   user posted image  uf kok ma pa on ubijalske ure....user posted image  tko da če bo vse po sreč in če bo ovulacija pričakujem da bom dobila svoje eskimkote na toplo enkrat drug teden...
 
Vampirka -je prov fajn da si naša krušna mati in nam daješ kakšne fajn nasvete pa nas vzpodbujaš...user posted image  ampak nič ne napišeš kako se kaj počutiš....so te že začele kaj dajati slabosti? no vsekakor upam da ne... pa da je počutje fantastično!
 
Špelka-a že kej odštevaš dneve, sej 15.maj je pa že čist za vogalom ne....
 
in ostale-Ema,buškica,tinka? Kako se kaj imate?
 
jaz vas vse lepo pozdravljam in vam pošiljam en topeluser posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 13:45:06   
pika79
Živijo vsem skupaj, moram rečt da je tudi meni tale forum zelo všeč in da ga rada prebiram, je pa res da nisem tako aktivna pri pisanju,...
Včeraj pa sem bila pri dr. Rešu, ki pravi, da grem tudi jaz v postopek  ICSI in sicer septembra 06.

Nisem pa razumela ko mi je razlagal, da moram poklicati 22 dan ciklusa in da mi bodo nekaj delali, a mi bodo dali zdravila ali kaj? Sej mi je povedal pa sem bila malo zmedena (no al pa velik).

Kot sem že tukaj gor prebrala ste vse zelo zadovoljne z njim pa me zanima a on osebno izvaja vse postopke oziroma cel postopek, in kako je s temi zdravili hormonskimi inekcijami, kakšne posledice ima lahko to, nama sploh ni povedal, kakšne so lahko posledica pa mi je vseeno dal nek papir v podpis,...?!?

Hvala vsem za kakršno koli informacijo inSISY, upam, da boš tokrat uspešna pa tudi Mojca 9000 se že dolgo trudi, mi je tko grozno ko prebiram te žalostne zgodbe,...
A mogoče katera ve kakšen procent uspešnosti je teh postopkov, ali drži da je to 20%?

no zdej bom pa zares končala, lp vsem in veliko uspehov pa velikouser posted image pika

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 14:32:23   
emaa
MOje počutje, je tako, tako, slabosti so spet tu že od nedelje, kislina me daje, bog ne daj, da sem preveč aktivna, pol pa zaspat ne morem, sem tolk zmatrana. DRugače pa vesela, je to (vsaj upam) pokazatelj, da je vse v redu. Punce sem klicala na GK LJ, če dobim ob pooperacijskem pregledu tudi UZ za potrditev nosečnosti, pa mi ga bojo delal, sem rekla, da zdravil pred UZ ne vrnem. Tako, da v torek mam UZ pr Ribičevi, se bom kr tako zmenila, da mi potrdi nosečnost, pol še k sosedom zdravila vrnem. Mi je pa rekla sestra na IVF, ja take novice pa najrajš slišimo, da komu takole rata, mi je kar toplo ratal.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 15:06:52   
buškica
Drage moje dame,

jest vas dons samo pozdravljam in mal več napišem v ponedeljek ker danes praznujem roj. dan pa ga gremo čez vikend mal žurat.

Lp
buškica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
12.5.2006 22:46:41   
ija
Hej, punce,
se še jaz mal javljam. Sem tok aktivna zadnje dneve, da sama sebe ne dohajam, ampak na rr pa vseeno uspem pogledat user posted image
Drgač pa par informacij zate, Pika - ajz sem namreč tud pri Rešu - prej moraš prit, da ti naredi UZ in pogleda, če je vse OK s tabo + da ti razloži vse v zvezi z zdravili +  suprefact itak začneš špricat že takrat, tj. približno en teden pred M. Sicer pa vse dela on osebno, v Postojni ma zraven še embriologa, da zrihta user posted image  to je pa to, men je on super, ne komplicira in ne ovinkari, vidi se, da je velik strokovnjak ...boš vidla, ni panike, v dobrih rokah si! Če bi pa še kej rada vesla, pa kar vpraš!
Sicer pa tud jaz odštevam dneve do špikanja - Špelka, glej, da mi boš utrla pot user posted image  Sisy, upam, da bo zgodnje nedeljsko jutro zate uspešno!Teja, čuvaj svojeuser posted image user posted image user posted image
Punce, uživajte vikend, predvsem jutrišnji sonček,
pozdravček, Ija 

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
13.5.2006 12:43:52   
biba 1
Pozdravljene!

Jst sem tle zdej mal out.... me ni blo gor že kar, kar časa....

V glavnem, sem vesela za vse, ki ste user posted image  in za nas ki bomo user posted image !!!!!

Špelka, a ti se pa že pikaš? Pol se bom pa jaz tud kmalu verjetno? Sramota, ampak nimam pojma kaj točno me čaka in mi je bolje tako, ker se drugač sam sekiram! Pa sem ugotovila, da ni čist nč bolš, če se!
Tako da grem pozitivna in polna pričakovanja v ponedeljek k sestri Blanki!

Se javim!

Bodite vesele!user posted image user posted image user posted image  (ob sončku, ki je zunaj pa res drugače ne more biti!)

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
13.5.2006 20:17:44   
*Karmen*
Čao, punce!!!

Evo, še ena izgubljena se javlja... Najprej: TEJA, ČESTITKE ZA TISTI TEŽKO IN DOLGO PRIČAKOVANI, VELIIIIKI PLUS user posted image  user posted image  user posted image !!! Upam, da si odprla uspešno, poletno sezono 2006. Pa da ne boš pozabila na nas. Vedno si dobrodošla na teh straneh. Čeprav se večinoma poznamo le preko postov, bi nastala kar velika praznina, če bi ena od nas izginila, a ne punce?

No, zdaj pa še druga stvar: kar deset majčic se bo naslednje dni in tedne borilo za svoje user posted image  user posted image  user posted image . Pa saj to ni več res!!! Špelka, tvoji seznami bodo kmalu posekali vse rekorde!!! Kajne, punce, da je naša Špelka zakon? Men bi se strgal, če bi morala bit s postopki vseh punc čisto na tekočem. Toliko nas je, da kar glava boli. Zato mi ne zamerit, če ne bom nobene posebej imenovala. VSEM, PRAV VSEM MAJČICAM IN JUNIJČICAM ŽELIM, DA BI SE JIM URESNIČILA TISTA NAJLEPŠA IN NAJTEŽJE PRIČAKOVANA ŽELJA, KI BI IZPOLNILA SRCE VSAKI POSEBEJ IN NAM VSEM SKUPAJ!!!

Jaz pa moram v ponedeljek poklicat Reškota. Da se zmeniva za termin, ko bom k njemu prišla po drogo. Pol pa, juhej, v nove zmage. Ma, se mi že mal kolena tresejo, čeprav v tem nisem več "gušter". Punce, zdaj pa en lep, topel pozdrav za vse vas. Tiste, ki ste user posted image  - hitro spat, tiste, ki še niste - user posted image , tiste, ki pa smo na vrsti ta mesec za postopke OBMP pa... user posted image  ... Evo, sem točno vedla... Ko se mi bliža kej napetega, mi pa žlehnoba začne ven sekat...

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
13.5.2006 21:23:41   
Špelka
Ojla, bejbe!
Jest sem pa dons mal po hribih lazla in mi je sedlo noro!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Injekcije grejo zdaj že kot po maslu, tako da Biba 1 - nič skrbet - so sestre na GK pravi stručkoti v poučevanju špikanja. user posted image  Ija - pot ti utiram vsak dan globlje in upam, da se kmalu pridružiš, preden bo zmanjkalo snega (beri droge). user posted image  v hribih tako da boste vedele, ga je še veliko!!!! karmen - hvala za pohvalo. ne vem pa, kako bo v nadalje, ker se kr bojim preveč viset na rr, da ne bi še več mislila na postopek, kot je to nujno potrebno. user posted image   Sisy - zakaj pa 15. maj? na 15. bom jaz prejela že 5. injekcijo! user posted image  To je na hitr to. Uživajte jutri nedeljo in se beremo!

LP, Špelka

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 9:48:11   
vampirka
Dobro jutro, zaspanke! No, Sisy je že ene par ur pokonci in upam, da se nam kmalu javi...Špelka, meni tudi tako hribi falijo (včeraj sva po Pohorju lazila, ampak to je bolj po ravnem user posted image ) - nazadnje sva bila marca na Raduhi (lepa zimska tura) - sem se zagledala v eno 100m stenco, s katere bi lahko user posted image ... user posted image ! Zatorej nasvet vsem "iglavkam" - bodite aktivne 100% pred in med postopkom (do punkcije) in izkoristite lepe dneve, ki prihajajo - tako vam bo čas veliko hitreje minil in še uspeh bo večji, ker bodo user posted image  rekli: "wow, kako cool je moja mami, jaz bom kar ostal z njo"... user posted image user posted image user posted image
Karmen, ti se pa ne sekiraj, če ne slediš več zakompliciranim seznamom - jaz tud ne user posted image ! Ampak vsem skupaj pošiljam en lep nedeljski pozdrav in vas pridno prebiram...Se beremo...user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE
14.5.2006 9:51:40   
Sisy
Špelka sori jst sem neki zabluzila...sm mela skos v mislih  da začneš 15.z injecijami....včas preveč na hitr preberem pol se pa tko zgodi...sooorči user posted image

pr men so pa sledijo slabe novice ena za drugo.....jst ne vem a me un tm zgoraj nima rad al kva...najprej IMN,pol služba zdej pa še to...bla sm pr Rešu in je ugotovil da ta mesec nimam ovulacije user posted image  tko da z mojimi eskimčki ta mesec nau nič ...sicer me je za vsak slučaj naročil še v torek,17.dan ciklusa ampak sama pr seb vem da O nimam nikol tok pozn...tko da bom (če bom) verjetn kr junijka...mah pr men gre pa res vse sam še navzdol...ne moreš verjet...

upam da ste ostale kaj boljše,lepše in želim vam veliko sončka....

čau bau

razočarana jst

< Sporočilo je popravil Sisy -- 14.5.2006 9:53:16 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?