|
RE: IVF, ICSI - MAJČICE IN JUNIJČICE 5.5.2006 20:33:20
|
|
|
|
*Karmen*
|
Oj, babe!!! No, pa se je končno tud moja malenkost primajala do računalnika... Joj, ta mesec bo spet tuki gor cela Santa Barbara... Začetek maja bo bolj "kilav". Zgleda, punce, da bomo skoraj vse štartale v zadnjih dneh maja. Jaz bi morala dobit M okoli 20. maja. Nekaj dni prej pa moram poklicat Reškota, da me naroči, da pridem po material za drogiranje... A mi verjamete, da me je bilo do danes kar malo strah drugega postopka. Vem, da sem že enga dala skoz, ampak vseeno ima strah velike oči. Ko pa sem malo prej prebrala koliko nas bo, me je pa ves strah minil. In zdi se mi, da bo druga polovica junija prava bojna fronta z nosečniškimi testi. Prav lep občutek je, ko se nas bo toliko borilo za naše sončke, a ne? No, zdaj pa še malo preglejmo seznam podrobnosti: Sisy, vidim, da se že pobiraš. Kaj pa češ drugega?! Neki časa maš dolg nos, pol pa vidiš, da se ti nos zaradi svoje veliiiiike dolžine zapleta med noge, pa skleneš, da se je bolje sprijaznit z vsem in it naprej v nove zmage... Upam, da si čimprej povsem opomoreš. In še bolj si želim, da bi bile že v tem mesecu skupaj na bojni črti. Ija, ti začneš z drogiranjem 31. maja. Super! Kokoška, ti se boš prikazala na fronti že 25. Špelka, kaj pa ti? Že imaš datum? Vsaj približen? Anadejka, kaj pa se dogaja pri tebi? Zdaj pa še en posebno topel objem za našo Mišoa. Tudi ti si se pridružila že tolikim puncam, katerim se je postopek končal bolj klavrno. Pa nič zato, Miša. Mal joka, mal objemov, mal grdega razmišljanja pa bo šlo naprej. Pozabile te slabe izkušnje verjetno ne bomo nikoli. Bomo pa zato znale še bolj ceniti tiste lepe trenutke, kajne? Pa še ena posebna vrstica za pričakujoče. Andy ima jutri ET. Držimo pesti punce, da ji uspe! Andy, sporoči natančen datum za test, da bomo skupaj s teboj težko pričakovale rezultat!!! Sej veš, da smo na teh straneh kar bolne od radovednosti... In pa naša Teja!!! Močne pesti držimo zate, punca!!! Prosim, sporoči nam čimprej kaj vzpodbudnega... Toliko nas gre za teboj in prav lepo bi bilo da nam daš kakšno lepo motivacijo za naprej. Pa naša Vampirka... Ta je taprava!!! Sploh ne ve, da je nosečka!!! Nobenih težav nima. Vampirka, kaj naj ti rečem? Upam, da ti bo cela nosečnost potekala tako mirno in da boš še naprej tak "vzpodbujevalec dobre volje " na naših straneh. Tko, zdaj pa moram nehat. Se javim vsakih nekaj dni, pol me pa mal baše, ker moram tok napisat. Evo, spet je nastal cel roman. V glavnem, punce, lepo se mejte! Želim vam veliko sreče, dobre volje in en topel objem za vse vas!!! Karmen.
|
|
|