PBJ
|
Dan je bil naporen, mene boli glava, ... Jure in ati sta v bolnici, z Ano sva doma. Juretu se je dopoldne zataknil košček jabolke in ker se je kar naprej jokal in slinil, sem poklicala atija, da ga je peljal na ORL. Jure je ob desetih zaspal, ati pa dremlje na stolu poleg njega. Če bo jutri vse ok, prideta domov. Tako sem žalostna, da se nam je to zgodilo, ker nikoli prej, tudi ko smo začeli z gosto hrano, (mu je nisem nikoli miksala), se mu ni nič zataknilo, sedaj pa to jabolko. Pojedel jih je že ****, danes pa ... in ni tekal, skakal ali kaj podobnega. Kar naenkrat je jabolko padlo na tla in je začel kašljati, pa bruhati, jaz ga tolčem po hrbtu, pritiskam spredaj... in se je nehal davati. Potem pa se je kar naprej jokal, sline so kar tekle od njega, ker ni požiral, večkrat mu je šlo na bruhanje. Na ORL so mu s cevko pogledali skozi nos , pa ni bilo nič videti, potem so se pa odločili za bronhoskopijo pod narkozo. In res je imel košček zataknjen v dihalih - še ne vem točno kje, ampak zgleda, da že kar globoko. Upam, da sedaj ne stakne kakšne infekcije. Verjetno bo dobil kakšen antibiotik za preventivo. Ana že dobro uro spi, jaz sem pa Juretu sobico uredila, da bo imel vse šiki miki, ko pride domov ... Čuvajte svoje sončke...