|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
20.12.2007 21:33:51   
mayci
Vau, punce, kakšne velike otročke imate!!user posted image
Super lepe slikce!
Ančka, kako sta krasna tvoja fanta! A Aljaža ste pa ostrigli?

Mič, tvoja punca pa zgleda ful starejša, kot bi bila že ene tri pa pol-lepotička!user posted image

PBJ, kako velika sta že tvoja junaka. Za Ano se mi zdi, da se je ravnokar rodila...

Čas res hiti sto na uro.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.12.2007 12:48:44   
Antigona
Ojla!

Pa se še jaz javim malo tukaj. Pri nas se kar dosti dogaja.
Žan je namreč ostal brez dude... Kot tolikokrat je dva dni nazaj spet zarmetal igrače po celem stanovanju in jihni hotel pospravit, za povrhu vsega jih je še brcal. In mu je muca odnesla dudo... Zelo hudo je bilo približno pol ure ko se je to zgodilo... Potem se je umiril in šel čofotat v banjo. Zvečer ga je dal spat moj dragi in sta se malo pogovorila in je sicer malo "cvenkal" vendar jokal ni in tudi dude ni omenjal. Da je zaspal, je morda trajalo kake pol urce. Zbudil se je potem okoli polnoči in spet cvenkal. Običajno bi namreč takrat samo poiskal dudo in spal naprej. No dude ni iskal in tudi omenjal je ni...
Zjutraj je bil čisto dobre volje in tudi v vrtcu je ponosno povedal da je velik fant in da on nima več dude. Je šel tudi v vrtcu brez problema spat. Doma mu je muca prinesla težko pričakovano in željeno hruško od lego kock.
Zvečer se je vaja s "cvenkanjem" ponovila, vendar je zaspal že hitreje. Čez dan dude sploh ne pogreša in očitno smo se znebile duda odvisnika user posted image  user posted image  user posted image ... Poleg tega sedaj podnevi spi brez pleničke (je sam izrazil to željo), ponoči pa je tudi nekajkrat spal brez pleničke, ampak ko se je enkrat polulal je želel, da mu damo pleničko čez noč nazaj. 

Bravo Žan!!!!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.12.2007 12:55:50   
Antigona
user posted image
Želim vam 12 mesecev brez skrbi,
53 nedelj sreče,
365 dni brez bolezni,
8760 ur zabave,
525600
minut lepih trenutkov in
315360000 sekund ljubezni.

Vesel božič in srečno novo leto 2008!!!

Antigona

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 10:36:03 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.12.2007 22:42:20   
PBJ

Dan je bil naporen, mene boli glava, ... Jure in ati sta v bolnici, z Ano sva doma. Juretu se je dopoldne zataknil košček jabolke in ker se je kar naprej jokal in slinil, sem poklicala atija, da ga je peljal na ORL.

Jure je ob desetih zaspal, ati pa dremlje na stolu poleg njega. Če bo jutri vse ok, prideta domov.

Tako sem žalostna, da se nam je to zgodilo, ker nikoli prej, tudi ko smo začeli z gosto hrano, (mu je nisem nikoli miksala), se mu ni nič zataknilo, sedaj pa to user posted image  jabolko. Pojedel jih je že ****, danes pa ... in  ni tekal, skakal ali kaj podobnega. Kar naenkrat je jabolko padlo na tla in je začel kašljati, pa bruhati, jaz ga tolčem po hrbtu, pritiskam spredaj... in se je nehal davati. Potem pa se je kar naprej jokal, sline so kar tekle od njega, ker ni požiral, večkrat mu je šlo na bruhanje.
Na ORL so mu s cevko pogledali skozi nos , pa ni bilo nič videti, potem so se pa odločili za bronhoskopijo pod narkozo. In res je imel košček zataknjen v dihalih - še ne vem točno kje, ampak zgleda, da že kar globoko.
Upam, da sedaj ne stakne kakšne infekcije. Verjetno bo dobil kakšen antibiotik za preventivo.

Ana že dobro uro spi, jaz sem pa Juretu sobico uredila, da bo imel vse šiki miki, ko pride domovuser posted image ...
Čuvajte svoje sončke...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.12.2007 23:00:12   
Meceno
PBJ, jaz tudi ne morem vrjeti da se je to Juretu zgodilo, tudi moja poje jabolko ****-lonkrat ...
Uff ti bavci mali.
Eee ,vidiš, zato sem se jaz tudi bala za mojo malo, da bi se ji tista bedna pikapolonica ki si jo je stlačila v nos, šla skozi recimo med spanjem in bi se lahko zadušila...Čeprav je to malo vrjetno,... sm glej, tudi pri tvojem malemu so to neki taki primeri ki se zgodijo na 1 proti 10000 ampak očitno se user posted image

PBJ drži se user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj veselega....
Moja sestrična Monika ( tista ki je imela pred leti težko operacijo hrbtenice ) je rodila user posted image
Mali je ime Eva, ima 4kg in 53cm.
Važno da je vse OK z njo in bebicouser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.12.2007 23:02:45   
Meceno
Pravljica, vidim da nas bereš...user posted image  no, veselo na delouser posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.12.2007 23:03:50   
PBJ
Meceno, ampak mi smo tisti izmed 1000-ih. Saj je bojda zelo redko, da dobi otrok po cepljenju MRM cepilne ošpice, ampak naš jih je...eh....

user posted image  za Evo in mamico...

Mene še zdaj v prsih boli, spala tak ne bom...

Lahko noč.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.12.2007 23:07:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Juretu se je dopoldne zataknil košček jabolke in ker se je kar naprej jokal in slinil, sem poklicala atija, da ga je peljal na ORL.

Jure je ob desetih zaspal, ati pa dremlje na stolu poleg njega. Če bo jutri vse ok, prideta domov.

Ojoj....user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.12.2007 23:09:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

Eee ,vidiš, zato sem se jaz tudi bala za mojo malo, da bi se ji tista bedna pikapolonica ki si jo je stlačila v nos

Danes lahko rečeš, da je bilo to za srečo...:)).

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.12.2007 23:13:57   
pravljica
Sreča ni v glavi
in ne v daljavi.
Ne v žepu
in ne pod palcem zaklad.

Sreča je,
če se delo dobro opravi
in če imaš nekoga rad. (Tone Pavček)

Lepe praznike vsem Julijkam!

user posted image  

...ma se mi ne da razpisat, ker ne bom mogla nehat, se tolk dogaja user posted image  

upam, da je Jure OK.

...enga cmočka vsem in upam, da se kaj vidimo!

yeah, thats me ;)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
22.12.2007 0:03:11   
Meceno
Jp,Mič, se strinjam user posted image

PBJ.........karkoli je bilo, malega so rešli, pa se zahvali zdravnikom ali bogu....user posted image

Pravljica, tvoj je pa tako punčkastuser posted image ( aja, sej že vešuser posted image  )

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
22.12.2007 8:26:15   
Anonimen
Lepo se imejte :):

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 11.1.2008 10:36:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2137
22.12.2007 21:14:38   
mayci
Ojej, PBJ, kaj vse človek ne doživi ob teh naših sončkih...user posted image  Upam, da bo tvoj Jure ok in pride hitro domov!

Pravljica, tvoj fantič je pa tak cortkan božičekuser posted image . Zgleda tak nežen fantek, a ga dostikrat zamenjajo za punčko?

Vsem en lep počitniški pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
22.12.2007 22:07:10   
Anonimen
Letos imamo pa smrekico, pravzaprav jelkico, čisto pravo, natur iz domačega gozda, z lučkami in okraski in jelenčki (ali losi, saj ne vem) namesto jaslic....samo brez okroglih bunkic user posted image .

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
22.12.2007 23:47:33   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Pravljica, tvoj fantič je pa tak cortkan božičekuser posted image . Zgleda tak nežen fantek, a ga dostikrat zamenjajo za punčko?

Nežen ja, sam na videz user posted image

...v življenju ga še ni noben/a naslovil/a za fanta, pa ni važno, kako ga oblečem, pa ni važno, kaj mu na majčki piše (ful na veliko FANTEK SEM!, pa je še "luškana" punčka...jaz pa čudna mami, ker mu tako majčko oblečem user posted image )

...zadnjič grejo z vrtcem na sprehod in se je baje ena gospa ustavila ob skupini...and guess what - od vseh otrok, od vsaj 7ih deklic, bi si ona ravno tole našo "lepo punčko" domov peljala --> pa pazi, je imel modro bundo, fantovske gojzajre in čist fantovsko kapo na glavi...tako da dolgi lasje nikakor niso vzrok za "zamenjavo" user posted image  mah, veš kolkrat se režimo na ta račun user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
23.12.2007 10:47:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pravljica

od vseh otrok, od vsaj 7ih deklic, bi si ona ravno tole našo "lepo punčko" domov peljala

Kaj češ, če je sladek kot bonbon...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
23.12.2007 20:09:09   
bobek05
Drage moje julije,

oglašam se po dolgem času (vsaj meni se zdi, da je minilo že nekaj časa odkar sem se nazadnje oglasila)... S službo je za letošnje leto konec - HVALA BOGU, ker zadnja 2 tedna sta bila kot v živalskem vrtu. Bila sem na 5-ih mestih istočasno in delala sem tisoč stvari hkrati... Še zadnji dan (v petek) sem delala nadure.

Pri nas doma je pestro. Anej ima angino in je že od četrtka na antiboitikih. Moj je danes zbolel (ima vročino in kašlja), tako da bom za praznike "sama za vse" (pa niti sama nisem preveč zdrava).. Za nameček je včeraj hudo zbolela še moja mama (za praznike smo nameravali k mojim), tako da se mi sploh ne sanja kako bo zdaj okrog božiča. Pri mojih je že tradicija, da se vsako leto zbere cela družina, da skupaj okrasimo jelko in postavimo jaslice, moj pa vedno kuha božično večerjo, ki ponavadi traja nekaj ur, ker imamo veliko predjedi, glavnih jedi, solat in sladic.. Letos pa slabo kaže.. user posted image  V bistvu sploh ne vem, če bomo šli k mojim, ampak potem se mi spet pojavi problem jelke - doma je nismo  kupili, ker mi je bilo brezveze postavljat dve; božič brez jelke pa ni božič. Saj bi lahko šla kupit kakšno umetno, ampak umetne jelke že v življenju nismo imeli in je tudi ne bomo... Eh, trudim se ostat v tem božičnem vzdušju, ampak je težko, ko je pred mano tak črn scenarij... user posted image  

Pa da še vam ne pokvarim božičnega vzdušja...

Vsem skupaj želim
VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE,
v krogu najdražjih ter
SREČNO NOVO LETO,
predvsem polno zdravja,
ljubezni,
prijateljstva,
nepozabnih trenutkov,
številnih drobnih nasmehov in
solz sreče...

Cartajte svoje sončke - so naše največje bogastvo!

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.12.2007 16:52:18   
Anonimen
Ekola, še detajl z najine bio jelkice:

user posted image

Manjkajo še mali beli in rdeči srčki, veliko njih....ampak prazniki so še dolgi, tako da bo do novega leta kompletna :).

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
25.12.2007 13:22:08   
Meceno
Lep božični dan in upam da boste malčki vsi zdravi !user posted image

Vaša Meceno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
25.12.2007 14:30:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meceno

user posted image  

Iiiiiiiiiiiiiiiii, facka, lušna je :)))))))).

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
25.12.2007 14:39:49   
mayci
Meceno, prava princeska!user posted image

Jaz bi tudi slikico od našega sončka prilepla, pa ne znam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
25.12.2007 14:46:46   
Anonimen
A vi slučajno punčko čakate :)?

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
25.12.2007 15:25:33   
CIPRESA
Tudi mi3
vsem vam drage julije
želimo veliko veselja,
zdravja in tistih najlepših trenutkov
z našimi malimi sončki v novem letu

Da bi se vam izpolnile vse skrite želje,
da bi pozabili vse slabo in se
spominjali lepih trenutkov preteklega leta
ter z njimi stopili v leto 2008!

Viki, Robi, Žigauser posted image

Punce lepo praznujte, se fino najejte in naspite kolikor  vam znese.

Se slišimo!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
26.12.2007 10:44:21   
mayci
Bobek, upam da ste kljub vsemu lepo praznovali božič, pa da boste uživali še v nadaljevanju praznikov...user posted image

Mič, mamica samo malo sanja in komaj čaka na drugo leto...user posted image

A mi res nobena ne zna povedati, kako prilepite fotkice v post?user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
26.12.2007 11:48:43   
anckabancka
Mayci, jaz najprej prilimam fotkice tukajle http://shrani.si/index.php lahko pa tudi na http://www.moj-album.com/

Iz prvega linka potem kopiram ustrezno kodo.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Kdaj v šolo?
Estrella*

Otrok je rojen decembra meseca. V šola bi ga vpisal;

z otroci njegovega letnika (58%)

leto kasneje (42%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!