bobek05
|
Pa še jaz po dolgem času - in s slabimi novicami. Bolani smo vsi trije. Najprej ati, nato jaz, zdaj pa še mali. Vsi veliko kašljamo, smrkamo, kihamo, ... v najhujši fazi pa je zdaj Anej. Samo čakam še na vročino. Od danes je začel precej kašljat in verjetno bo jutri ostal kar doma. Pa vmes je še vikend in bomo videli kaj se bo skuhalo do ponedeljka. Drugače sem ZELOOOOO utujena (danes se počutim kot da bi delala 15 ur fizično delo)... Služba, mali, bolezen,... vse to zahteva davek in danes ga občutim bolj kot sicer. Dela je vedno veliko, fax počasi spet nadaljujem, čeprav se sekiram, ker ne vem kdaj bom spesnila kak članek (ni časa še za branje knjig), ko ga pa komaj najdem za pospravljanje... Strokovni izpit.... je še nekje daleč... ne tako zelo daleč, blizu pa tudi ne. Sploh ne vem KDAJ se naj spravim zraven. Ob 21h, ko mali zaspi? Ali ob 22h, ko mi uspe za silo pospraviti po stanovanju? Ali mogoče pred polnočjo, ko grem spat?.... Zvečer sem tako utrujena, da bi najraje legla in zaspala. Komaj čakam praznikov, da si vsaj malo spočijem. Mali je - zgodba zase. Zadnje 2 ali 3 tedne (kdo pa še šteje? ), mi štrajka pri spanju. Prej je sam zaspal, zdaj pa mi tudi po več kot eno uro hodi iz sobe in čisto nobena metoda se ne obnese Sem ga nosila nazaj v posteljo brez besed, sem mu poskušala povedati na lep način, na bolj strog način, sem ga pustila nekaj minut stati pri vratih, ga je ati probal spravit spat, ... Ništa ne pali. Ne hodi prehitro spat, ker mi že ob 18h zeha in zjutraj potem precej dolgo spi, če npr. zaspi ob 21h - kar je spet problem zaradi vrtca, ker je ob 8.15 malica. Aja, pa lučko ima tudi prižgano (na hodniku) in vrata priprta, ker noče imeti teme. Ima katera kakšno idejo, kaj takega, kar še nismo sprobali??? Na hipe postaja precej trmast, egoističen, noče deliti igrač (zlasti z vrstniki ne), zahteva pozornost, v navalu euforije bi kar udaril (iz jeze ali pa kar tako), kljubuje, ... Ah, to čudovito obdobje... Baje, da lahko traja do 4. leta (ali pa celo življenje )... Pa bo že - jutri bo dan lepši, karkoli nam bo že prinesel. Zdaj pa sem preveč utrujena, da bi bila bolj optimistično razpoložena. Ajde, grem pod tuš. Se pišemo. P.S.: Lepo vas je vse brati, ni časa za pisat vsem. P.P.S.: Tole pa vseeno moram dodat - S. ful lepa slika
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 6.12.2007 20:56:43 >