|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
25.11.2007 21:36:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Cipresa ima angelčka...

Ojoj.....................user posted image  user posted image

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
25.11.2007 22:46:08   
mayci
Jaz sem tudi to prej na zanositvi prebrala....user posted image user posted image . Boga Cipreska!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
26.11.2007 10:58:30   
bobek05
Še v soboto sem pisala, kako sem vesela, da ji je uspelo zanosit... zdaj pa tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
26.11.2007 11:17:35   
Meceno
Ja, mislimo nate CIPRESAuser posted image user posted image user posted image

Ni življenje pravljicauser posted image

Ko sem bila na dopustu poleti sem tudi izvedela za eno bivšo RR-jevko oz mojo prof. Ta ni čutila več gibov in je rodila s šestimi meseci mrtvega otrokauser posted image . Hvala bogu, ji je prvi otrok dajal moč in je videti da nima težav.  
V srcu, pa je po mojem druga zgodbauser posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
26.11.2007 14:02:36   
Antigona
Cipresa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  s tabo. Drži se user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , naj te čuvajo user posted image !

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
26.11.2007 14:28:26   
lonapo
Cipresa drži se!user posted image user posted image user posted image .
Mislim nate...user posted image user posted image user posted image !

Ostala sem brez besed- hudo mi je!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
26.11.2007 18:18:02   
Anonimen
Cipresa, tud jaz mislim nate user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.11.2007 21:13:27   
anckabancka
Ojoj, Cipresa... Zelo mi je hudo, da si morala to doživeti. Želim ti vso srečo za vnaprej!user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
29.11.2007 14:19:25   
Meceno
Ej ženske, da ti otrok pri šestih letih umre ....user posted image . Meni gredo vedno ob takih zgodbah dlake pokonci user posted image

Stiskajte svoje otročičke, može, fante...user posted image user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
29.11.2007 16:16:42   
lonapo
Ja Meceno sem brala, grozno...user posted image user posted image user posted image .

A kej vemo kako je s Cipreso?

Samo na hitro: moje slabosti so ponehale (skoraj); jutri imam NS- držte pesti, ker nimam ravno dobrega občutka.

Lp, Lona

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
30.11.2007 9:02:55   
Meceno
Držim pesti lonauser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
30.11.2007 9:14:58   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Ja Meceno sem brala, grozno...user posted image user posted image user posted image .

A kej vemo kako je s Cipreso?

Samo na hitro: moje slabosti so ponehale (skoraj); jutri imam NS- držte pesti, ker nimam ravno dobrega občutka.

Lp, Lona

Držimo pesti da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa tud jaz šla poiskat o čem si govorila Meceno. Ja res grozno! Si sploh ne predstavljam kaj takega user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
30.11.2007 14:13:54   
Meceno
Ja, antigona je groznouser posted image  Sm me res zanima katero bolezen je imela oz bakterijo ker veste zdravniki niso vsemogoči. Ampak včasih imam občutek da naredijo premalouser posted image

Hja, mi smo še kar nekako zdravi. user posted image   Bobkova se pa res bojim, če se ji lansko leto ponoviuser posted image  ali da bi blo še slabšeuser posted image
Upam, da si bomo res vsaj me tu na RR za praznike voščle velik zdravja...in da bi to kaj nucal...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
30.11.2007 14:24:18   
Meceno
Lona kako je ?

Saj vem da so zdaj naši bavci full smešni ko toliko povejo. No, me sva včeraj prišle od sprehoda in ji rečem če bi pila čaj? Tara pa mi reče da bi raje komajančo ( pomarančo, pa zna rečti črko p, r pa ji še ne gre ). Uni sok ko ga dela dedi vun-vun-vun-šk ( mašina za delat juce ) Veš mami pila bi okusni sokuser posted image  ( a niso dobri user posted image ?)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
30.11.2007 14:48:47   
Antigona
Naš zdej pije al ledeni čaj (mu ga je Luka prnesu in zdej vedno reče Lukijev čaj) ali pa cedevito. In si ne more zapomnit tele cedevite.
Pa pravi: Pil bom.
Kaj boš pil? ga vprašam
in on: sok
Kateri sok?
un sok
A cedevito?
Ja cedevito, sem pozabu mami, veš
In ta veš tako zavije, da jst skor umrem od smeha zraven, so res face...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
30.11.2007 15:35:29   
Meceno
user posted image  antigona,men vsi pravijo naj se naužijem teh čarobnih pogovorov ki so zdaj. Recimo, danes zjutraj sva se midva z mojim zbudila čisto objeta ( drugače sva vsak na svojem koncu postleuser posted image  ) Tara je ponoči iz svoje posteljice ( ki je čisto tik z najino) prilezla do mene in ko se je zbudila mi reče mami zbudi se, petelinček je že zakikijikal, sonček se je zbudil, luna je šla pa spat...ej, ati ,Taja bi se tudi cajtala,user posted image  no, zbudi seuser posted image . Mami ne se hecati, lupčeka no. Sonček je veš ? Mogoče pa bo Taja zdaj jedla zajtejk če hočeš...

Nevem kdaj bom user posted image  ali letos ali drugo letouser posted image , vem pa, da morem vse Tarine flaške čuvat, ker je Tara tako rekla in ker bo Tara vesela, če jo bom ubogala.user posted image  Veš mami, dojenčki so full fajn. Mami, ti pa me samo cajtaj ( na levo in desno ličko lupčeka, drugače to ni pravuser posted image  )  
Včasih ima takšne stavke.

To, s besedo pozabi, antigona, pa se moja tudi rešujeuser posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
30.11.2007 20:21:41   
lonapo
Živjo,

naša nuhalna je uspela, vse je uredu, dobili smo slikice in dva filmčka 3d- je en tak mali vesoljček ta naš baby.
Drugače nam napovedujejo še enega fanta, bomo videli na morfologiji.

Ja naš mulc tud tolk čveka: zadnjič mi je v avtu rekel: mami a si ga vidla cepca blesavga kako voz. user posted image user posted image
Jest sm mislila, da me bo kar pobral- ja to je tako če si mal preveč glasen na ostale soudeležence na cesti.

Dons je Nejc po dolgem času začel ful kašlat-je čist zabasan pa prehlajen-k zdravniku ga nisem vozila; dajem mu fiziološko (po njegovem fijojoško) in ful čaja.

Lep večer!

Lona

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.12.2007 15:45:39   
Antigona
Evo veseli december je tu:

user posted image

To sta moja dva sončka, Žan je spet božiček, Luka je pa mali škratek... Sam ne vem zakaj mam občutek da bo tale škratek kmalu večji od božička user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.12.2007 15:47:35   
mayci
Lep pozdravček, julčice!

Lona, super, da so slabosti ponehale in da je bilo na nuhalni vse ok!user posted image  Zdaj pa veselo naprej, v drugo trimsečje... A se ti buši že kaj vidi?

A katera kaj ve, kako je s Cipreso?

Antigona, Meceno, kako zanimivi pogovori!user posted image  Joj, naš mali tudi take stresa, da bi si morala prav zapisat tele pogovore, ker potem človek nažalost pozabi...

No zaenkrat uživajte, pa se kmalu tipkamo!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
2.12.2007 15:22:36   
Meceno
      Antigona slikica je zakonuser posted image ...bi pa znal škratek dohitet božička,jauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
2.12.2007 21:23:33   
mayci
Iiii Antigona, kolk je luštna slikica!!user posted image  Se vidi, da oči obvlada slikanje, mami pa šivanje...user posted image
Ja, tudi moj prvi komentar je bil, glej ga škrata, kako je velikuser posted image . Imaš pa res dva krasna fanta!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
5.12.2007 9:25:48   
anckabancka
Antigona, res dobro ste zrihtali tele slikice! Jaz moram tudi še poslikat naša dva škratka.

PBJ, sem pogledala Anine najnovejše slikice. Z Juretom sta si ful podobna!

Jaz sem pa pred parimi dnevi že 3. postala teta! Imamo spet enega fanta več v žlahti. Od petih vnukov imata moja starša kar 4 fantke in le eno punčko. Bo treba še kako punčko zrihtat. Jaz bi jo z veseljem imela...user posted image

Aljaž je tako smešen, ko me je začel klicat po imenu, oz. tako kot me kliče mož. In zdaj sem "Anči." Mož pa je Tomaž. Ne vem kaj ga je pičilo, meni je ful smešno... Ne kliče pa naju vedno tako, samo ko se prilizuje...

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.12.2007 13:58:33   
PBJ
Anckabancka, ja sta si podobna: Sem možu pokazala eno Juretovo sliko pri 3. mesecih in je rekel, da je Anauser posted image user posted image user posted image , eh moški.
Kaj pa tvoja dva, sta si kaj? Sigurno. Kakšno slikico pokažiuser posted image ..

Jaz pa vas tako pogrešam.user posted image Pri letošnjih sept. se samo nekaj kregajo, tako da mi počasi zmanjkuje energije, da bi še sploh kaj tja pisala.user posted image
Me smo zmeraj zrelo reagirale, tam pa user posted image ..

Antigona, daj pošlji tvojega možeka v Mb, da moja dva tako lepo poslikauser posted image

Lona, user posted image za dobre rezultate NS, pa naj se cela nosečnost lepo izteče.

user posted image

Aja, Ana ima danes 3 mesece. Včeraj sva bile v posvetovalnici: 7230g in 62cm

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.12.2007 15:34:35   
Meceno
Ana je šele toliko stara...ma ne vem zakaj sem mislila da je večuser posted image ....vas je kar nekaj rodilo user posted image  letos, pa sem zmuštralauser posted image

Hja no, jaz pa malo doma čuvam in jo opazujem, je včeraj v nos stlačila malo darilno pikapolonico in mislim da jo je ven spravlauser posted image ... al skozi nos ali pa je padla ven. Ne najdem je nikjer.
Kako se je to zgodilo ? Zjutraj sem nesla ven na balkon odeje, vzglavnike, Taro sem še v pižami položla na postlo s flašo toplega čaja in iz tal pobrala tisto pikapolonco, šla v kuhno zmešat gris in že mi začne tulit v sobi da jo ima v nosu in je not padla.user posted image   Zgodba je sledeča, v nosu je nisem vidla, sem jo hit dvignila in sva pihale pa ni prišla, enkrat je faj kihnila je tudi ni bilo na vidiku, prvih pet minut se niti ni pustila da jo primem za nos....pristale sva na ORL-ju in dr. Žigar tudi ni našel naše pikapolonice, No, našel je pač vnetje v nosu ki ni posledica pikapolonice in predpisal neke specialneuser posted image kapljice na nos ki vsebujejo tudi efedrin. Mi je mal čudno, ker poznam ene ki to uživajo pa so potem naspidirani oz hujšajouser posted image  Oz dva dni mala kašlja zaradi nosu ( komaj opazna sluz ) a Žigar je rekel da ima močno vnetjeuser posted image  Je pa res, da samo med spanjem kašlja.

V glavnem pikapolonce ni, al je kje v črevesju al pa so moje oči čorave in je v spalnici ne najdem. Boga molim da se ni kje zagozdila v nosu in bo šele z vnetjem vidnouser posted image  

Vidite, moja pa ni divjak, pa tako pogruntauser posted image

Eca... nismo šli na slikanje, ker so mi rekli da če je pikapolonca iz plastike se to pri hrustancu niti ne vidi.
Mislim pa, da jo res nima no v nosu, ker bi težko dihala, čeprav naša že tako in tako diha skozi usta
, ampak baje bi moral to Žigar videtiuser posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
6.12.2007 20:54:19   
bobek05
Pa še jaz po dolgem času - in s slabimi novicami. Bolani smo vsi trije. Najprej ati, nato jaz, zdaj pa še mali. Vsi veliko kašljamo, smrkamo, kihamo, ... v najhujši fazi pa je zdaj Anej. Samo čakam še na vročino. Od danes je začel precej kašljat in verjetno bo jutri ostal kar doma. Pa vmes je še vikend in bomo videli kaj se bo skuhalo do ponedeljka.

Drugače sem ZELOOOOO utujena (danes se počutim kot da bi delala 15 ur fizično delo)... Služba, mali, bolezen,... vse to zahteva davek in danes ga občutim bolj kot sicer. Dela je vedno veliko, fax počasi spet nadaljujem, čeprav se sekiram, ker ne vem kdaj bom spesnila kak članek (ni časa še za branje knjig), ko ga pa komaj najdem za pospravljanje...

Strokovni izpit.... je še nekje daleč... ne tako zelo daleč, blizu pa tudi ne. user posted image  Sploh ne vem KDAJ se naj spravim zraven. Ob 21h, ko mali zaspi? Ali ob 22h, ko mi uspe za silo pospraviti po stanovanju? Ali mogoče pred polnočjo, ko grem spat?.... Zvečer sem tako utrujena, da bi najraje legla in zaspala.

Komaj čakam praznikov, da si vsaj malo spočijem.

Mali je - zgodba zase. Zadnje 2 ali 3 tedne (kdo pa še šteje? user posted image ), mi štrajka pri spanju. Prej je sam zaspal, zdaj pa mi tudi po več kot eno uro hodi iz sobe in čisto nobena metoda se ne obnese user posted image  Sem ga nosila nazaj v posteljo brez besed, sem mu poskušala povedati na lep način, na bolj strog način, sem ga pustila nekaj minut stati pri vratih, ga je ati probal spravit spat, ... Ništa ne pali. Ne hodi prehitro spat, ker mi že ob 18h zeha in zjutraj potem precej dolgo spi, če npr. zaspi ob 21h - kar je spet problem zaradi vrtca, ker je ob 8.15 malica.
Aja, pa lučko ima tudi prižgano (na hodniku) in vrata priprta, ker noče imeti teme.

Ima katera kakšno idejo, kaj takega, kar še nismo sprobali??? user posted image

Na hipe postaja precej trmast, egoističen, noče deliti igrač (zlasti z vrstniki ne), zahteva pozornost, v navalu euforije bi kar udaril (iz jeze ali pa kar tako), kljubuje, ... Ah, to čudovito obdobje... Baje, da lahko traja do 4. leta (ali pa celo življenje user posted image )...

Pa bo že - jutri bo dan lepši, karkoli nam bo že prinesel. Zdaj pa sem preveč utrujena, da bi bila bolj optimistično razpoložena. Ajde, grem pod tuš. Se pišemo.

P.S.: Lepo vas je vse brati, ni časa za pisat vsem.

P.P.S.: Tole pa vseeno moram dodat - S. ful lepa slika user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 6.12.2007 20:56:43 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novoletni prazniki – za skrb in za veselje
Nekoč so bila darilca predvsem praktična in smo jih hitro ter preprosto pripravili: za otroke, domače in prijatelje neka...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?