|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
26.12.2007 14:33:30   
mayci
Ančka, najlepša hvala!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
26.12.2007 21:03:46   
Pia73
Srečno 2008 vsem julijam in vašim družinam! 

Ja, ja,...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
26.12.2007 21:47:19   
Antigona
Mayci jaz dam pa ponavadi fotko v album na RR, pol pa desni klikna fotko in pritisneš copy, potem pa paste v post... To je vsa umetnost (če uporabljaš internet explorer)

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
27.12.2007 14:06:06   
mayci
Antigonca, najlepša hvala za pomoč user posted image ; saj vem, ena neroda sem...user posted image
Bom poskusila!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
27.12.2007 14:06:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Mayci jaz dam pa ponavadi fotko v album na RR, pol pa desni klikna fotko in pritisneš copy, potem pa paste v post... To je vsa umetnost (če uporabljaš internet explorer)

Enako :).

In par dni nazaj sem se naučila....tako da nisi edina neznanka user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2155
27.12.2007 14:08:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Mič, mamica samo malo sanja in komaj čaka na drugo leto...user posted image

A za punčko držimo fige :)?

Katero ime sta izbrala za začetek?

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2156
27.12.2007 23:31:15   
mayci
O, Mič, me veseli, da nisem edina!user posted image

Ja, o otročku pa kar že malo razmišljava, čeprav se mi zdi leto dni še dolga doba...(ampak res hitro mine, če malo pogledam za nazaj)user posted image .
Zaenkrat imava za fantka izbrano ime Nik, za punčko pa Ela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
28.12.2007 12:29:02   
Meceno
Oooo Mayci so ti že ostale razložileuser posted image

Saj men tudi še kaj ni jasno. Recimo kar se računalnika tiče.
Lani sem znala slike iz fotoaparata dat dol, zadnjič pa sem se fajn namučila,
ata bata je dal nov program ki nekaj komlicirauser posted image  

No, jaz nišem šla v London.user posted image Mala kuha do 39,9 in eto, nimam srcauser posted image  Začelo se je na božično jutro.
K zdravniku še nisva šle, sirup trenutno drži 8ur in temperatura ni narasla, jo ima 37,5. Nos ima zaštopan ampak nič ven ne teče oz je samo prvi dan. Malo pokašljuje danes, samo mislim da se ji iz nosu izteka in jo moti.
Po Londonu smo misli it na Hvar in ekola vse bo očitno šlo po jurčke. Moj pride domov v nedeljo tako da imava še nekaj časa, čene bomo doma.

Sem hotla napisat še, kak je faj naravna smrekica, ker po celem stanovanju dišijo iglice. Bobek upam da ste že boljši in da se boste znašli kakor mi nekakuser posted image  Men na misel na pride da bi malo vleka na trajekt in se odpovedala centralni, kljub temu da je doli baje 15 stopinj. Imajo sicer klimo v sobi in pečko, hodnik pa se greje če kuriš in se potem neka cev grejeuser posted image . Morje, borovci pa ji pomagajo, smuser posted image

user posted image
In slikca kao da smo na morju

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
30.12.2007 20:36:36   
mayci
Meceno, upam, da malčica nima več vročine in da boste lahko lepo praznovali...

Sicer se tudi jaz oglašam zadnjič letos, jutri gremo k mojim v Ljubljano, kjer bomo tudi silvestrovali.

Zato vam, julčice drage, vsem želim SREČNO, ZDRAVO IN NASMEJANO LETO 2008!
No, pa še en verz: Čas kot zvezda se utrne,
                              stare vse poti zagrne,
                              nove, z upi tlakovane,
                              vir so sreče nasmejane.

Lepo praznujte, pa se beremo drugo leto!user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
31.12.2007 8:09:51   
anckabancka
No še jaz se javljam, verjetno zadnjič letos.

Danes je zame prav poseben dan, saj se spominjem lanskega silvestra, ki sem ga preživela v porodnišnici. Tak čas pred enim letom sem že cartala malo štručko - našega Gašperja. Uf, kar malo sentimentalna sem postala. To so tako lepi trenutki. Tudi silvestrovali smo v porodnišnici, okrog 23.h je prišel mož in smo skupaj preživeli prehod iz starega v novo leto. Tako lepega silvestrovanja ne bom več imela (majhna verjetnost user posted image )

Kje boste punce silvestrovale letos? Mi bomo kar doma, pa še en kolega s punco pride in ena kolegica. Ravno prava družba bomo. Tamaladva pa bomo dali spat en štuk nižje, da bosta imela mir.

Ugotavljam, da sem čist hiperaktivna dons. Spat sem šla ob 1h ponoči, vstala pa že ob 7h. Ni kaj, leto je treba izkoristiti do konca. user posted image

Drugače vam pa verzov ne bom pisala, ker se mi jih ne da iskat. Vam pa želim VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETO. NAJ SE VAM IZPOLNIJO TISTE NAJBOLJ SKRITE ŽELJE, PRIČAKOVANJA.... pa še to: PUNCE RADA VAS IMAM, LUŠTNO JE KLEPETAT Z VAMI...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
1.1.2008 14:17:55   
mayci
Ančka, VSE NAJ NAJ NAJ MAMICI IN MALEMU JUNAKU ZA 1.ROJSTNI DAN!
Ja, takega silvestrovanja pa zlepa ne boš več imela..user posted image
No, upam, da je bilo tudi letošnje lepo in zabavno-pač po svoje.

Ja, tudi jaz bi vam rada povedala, da mi je super, da lahko takole čvekamo in da ste super virtualne kolegice!user posted image

Uživajte v preostanku praznikov, pa se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 2161
1.1.2008 16:22:49   
Anonimen
Dobrodošle v novem letu :).

Pri meni je vse drugače....user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2162
1.1.2008 16:25:19   
Anonimen
Ja, Julke, kako ste?

jaz imam še vedno par kil preveč, sfrkljane lase, polomljene nohte....mater, pa so rekli, da bo letos vse drugače user posted image

Aja, vidim, da je pri Mičevih vse drugače user posted image  user posted image

Dragi Gašper (Aljažev brate, Ančin sin) VSE NAJBOLJŠE!!!! Pa čimprej še kakšno sestrico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2163
1.1.2008 16:29:55   
anckabancka
Aja, Mič, pri nas je tudi vse drugače. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
2.1.2008 15:06:32   
Anonimen
Aja, vidim, da je pri Mičevih vse drugače user posted image  user posted image

Itak...user posted image
Mičica je včeraj zaspala pet pred polnočjo. Saj ne vem, ali naj se smejem, jokam ali samo rečem ah....user posted image .

Še sreča, da bo spet služba in red user posted image .

Samo resno...meni se vse zdi drugače. Samo da bi tako ostalo :).

GAŠPER, vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2165
2.1.2008 18:01:30   
PBJ
Gašper,user posted image za 1. rojstni dan. Da si zdrav in da še dobiš kakšno sestricouser posted image ...
user posted image

Vsem julijkam 2005 in vašim najdražjim, želim vse najlepše v novem letu, veliko drobnih čudežev, pa še kakšen čudež, ki se mu reče novo življenje...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
2.1.2008 23:14:01   
anckabancka
Hvala vsem za lepe želje, sploh tole o sestrici...user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
3.1.2008 18:08:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Hvala vsem za lepe želje, sploh tole o sestrici...user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, a da začnemo navijat :))?

Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.1.2008 21:13:45   
mayci
Ja, Ančka, a ti je božiček mogoče user posted image user posted image  prinesel? user posted image  

Pri nas je tudi v novem letu vse drugače... Je danes mali zakuhaluser posted image . Upam, da se kmalu vrnemo na stare zdrave tire!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
5.1.2008 12:27:03   
Meceno
Ekola mene v letu 2008user posted image

Drage julke mi smo boljše, k zdravniku nisva šle, v nedeljo 30.12.2007 ob 12h, pa smo že bili na morjuuser posted image
Bilo je tako toplo oz v Splitu so bile dve stopinje, ko je bilo preko oz v Sv Nedelji ob istem času 7. Med 11 in 16 uro, pa si se lahko kopal, sončil in nikjer žive dušeuser posted image .( beri: nas norcev v vodi, v kopalkah, potapljaških obekah ) Občasno je reznih hladen veter...a bilo je tudi 14stopinj. ( beri: sončila v deki, s knjigo uprto na prsihuser posted image  )

Novo Leto smo pričakala v postelji, ko so sosedi začeli petarde metat smo se takrat zbudili in bilo je točno 00, dali lupčke in zaspali nazaj. Šampanjec smo spili nekaj ur kasnejeuser posted image , ko so sosedi bruhaliuser posted image
Jedli smo tudi ribe in mala je počasi dobila spet apetit.

Kaj šeuser posted image ......noseča nisem in baje enkrat bom, a mislim da ne to letouser posted image  

Jule krmule bodite pridne v tem letu, imejte rade ateje in svoje bavce, pa ne se pustit živčkat....

Vaše vdano Mecenouser posted image

Idem via Avstrija ...................

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
6.1.2008 9:46:24   
Anonimen
Mene se je pa en prehlad lotil. Spet gnezdim doma in čajčakam. Saj paše...user posted image

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
6.1.2008 11:46:00   
bobek05
Še en lep pozdrav z moje strani...

Novo leto smo preživeli doma v MB (samo mi 3). Plani so bili veliki, a zaradi bolezni ansambla (beri babice) niso bili izvedljivi... Anej je zaspal ob 20h in prespal vso "vojno". Edino ob polnoči se je parkrat obrnil sem in tja, ker je bilo takrat nahuje, pa ga je moj malo pocartal in je spal kar dalje...

V čet. sem že delala. Priznam, da mi je kar ustrezalo, ker so bili prazniki "nori". Vso planiranje počitka se je izjalovilo, ker je bilo pol familije v postelji z raznimi gripami, anginami, kašlji ipd., igrati bolniško sestro, kuharico, čistilko, okraševalko jelke in kaj vem kaj še vse, pa ni ravno moja predstava o počitku... user posted image  Ma ja, bo pa drugo leto bolje.. user posted image

Drugače pri nas ni kaj novega. Mali je začel spet na veliko jest, kar navdušuje babice, jaz se pa samo križam, ker to pomeni, da bomo spet imeli poskok v rasti. Noč iz petka na soboto je bila sicer pestra, ker smo na veliko bruhali. V petek popolne sva bila namreč sama (moj je bil na tekmi na Madžarskem) in sva pekla kekse. Jaz sem naredila testo (seveda mi je pomagal dodajat sestavine), največje veselje pa je bilo potem oblikovanje testa oz. keksov z modelčki... Keksi so se spekli in naš frajer je kar navalil nanje... user posted image  in priznam, da nisem ravno čekirala koliko jih je pojedel, ker sem pazila, da druge runde ne posmodim, ampak očitno si je s toplimi keksi razdražil želodec. Okrog 23h je začel med spanjem kašljati in med kašljem bruhati... Do 2h je spravil vse iz sebe, potem pa je bilo ok. Dop. je imel še potem malo povišano temp. in malce občutljiv želodec, ampak ko je za kosilo sam pojedel skoraj cel pisker pečenega krompirja , sem že vedela, da je ok. user posted image

< Sporočilo je popravil bobek05 -- 6.1.2008 11:48:48 >

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
6.1.2008 20:27:55   
Anonimen
Sem že bolje :).

Samo cel vikend nisem naredila nič, razen naučila se par kuharskih receptov za čaj. In našla eno lušno hiško, Marles, Modern, glih fajn kvadratov :).

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2173
7.1.2008 15:19:47   
Meceno
Mič, a se selite bolj skupaj ali še bolj narazenuser posted image  ( malo heca nouser posted image )user posted image

Gašper vse najboljše z zamudo user posted image . A je že eno leto ?
Uhh, saj ni čudno, jaz se sploh ne zavedam da je moja stara že dve leti in pouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
7.1.2008 17:47:37   
Anonimen
Nikamor še....user posted image .

Zdaj iščem hišo...da potem najdem primerno parcelo....in financerja user posted image user posted image .

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jane ali Quinny
j.urska

Kateri voziček bi izbrali med tema dvema možnostima?

Jane (48%)

Quinny (52%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!