bobek05
|
Še en lep pozdrav z moje strani... Novo leto smo preživeli doma v MB (samo mi 3). Plani so bili veliki, a zaradi bolezni ansambla (beri babice) niso bili izvedljivi... Anej je zaspal ob 20h in prespal vso "vojno". Edino ob polnoči se je parkrat obrnil sem in tja, ker je bilo takrat nahuje, pa ga je moj malo pocartal in je spal kar dalje... V čet. sem že delala. Priznam, da mi je kar ustrezalo, ker so bili prazniki "nori". Vso planiranje počitka se je izjalovilo, ker je bilo pol familije v postelji z raznimi gripami, anginami, kašlji ipd., igrati bolniško sestro, kuharico, čistilko, okraševalko jelke in kaj vem kaj še vse, pa ni ravno moja predstava o počitku... Ma ja, bo pa drugo leto bolje.. Drugače pri nas ni kaj novega. Mali je začel spet na veliko jest, kar navdušuje babice, jaz se pa samo križam, ker to pomeni, da bomo spet imeli poskok v rasti. Noč iz petka na soboto je bila sicer pestra, ker smo na veliko bruhali. V petek popolne sva bila namreč sama (moj je bil na tekmi na Madžarskem) in sva pekla kekse. Jaz sem naredila testo (seveda mi je pomagal dodajat sestavine), največje veselje pa je bilo potem oblikovanje testa oz. keksov z modelčki... Keksi so se spekli in naš frajer je kar navalil nanje... in priznam, da nisem ravno čekirala koliko jih je pojedel, ker sem pazila, da druge runde ne posmodim, ampak očitno si je s toplimi keksi razdražil želodec. Okrog 23h je začel med spanjem kašljati in med kašljem bruhati... Do 2h je spravil vse iz sebe, potem pa je bilo ok. Dop. je imel še potem malo povišano temp. in malce občutljiv želodec, ampak ko je za kosilo sam pojedel skoraj cel pisker pečenega krompirja , sem že vedela, da je ok.
< Sporočilo je popravil bobek05 -- 6.1.2008 11:48:48 >