pravljica
|
cipresa...sožalje! a. čestitke! jaz bi tudi spet , ampak da bi to trajalo enih 7 let ...v glavnem, takrat se lahko spet pogovarjamo o tem...seveda bom spet med juliji (1 m prej ali pozneje )...prej si pa ne predstavljam...a. ala ti vera! pbj, že kaj boljše? antigona, jaz sem tudi gledala čevlje v yello, ampak nimajo nič v 17 ...nad 8ooo mi pa ni spet za dat samo zaradi "lepšega" (drugače je itak bos)...zdaj ko tako iščete sandalce, če katera zasledi kaj tako majhnega in poceni, naj mi prosim javi (vBC ljubljana sem zasledila v letaku, da imajo neke čevlje...poznate to? cene? št.?) ja, naš malček palček se tudi že opogumi in stopi korak ali dva od mize ipd. do mene...malo prej je naredil 4, potem se mi pa vrže v naročje...in zdaj sem šele srečna, da smo kupili FS poganjalec, ki ima zadaj 2 kraka, med katerimi se hodi...mali ga vozi po travi 100 na uro drugače hodi v nogavičkah (tudi zunaj), včeraj pa sem ga sezula do bosega in mu ni bilo všeč (po travi)...madonca, ga bo treba navadit glede hrane, se mi ne da pisat vsega...se mi zdi, da kar cel dan nekaj melje ok, zjutraj milupa kaša, potem jogurt, skuta, sadje ipd., popoldan (od 15. do 17. ured nekje) kosilo - kar pač jemo mi, če se mi ne da kuhat, mu naredim riž, polento, testenine z zelenjavno-mesnim hippom...zvečer pa spet nekaj mlečnega (milupa, mlečni riž, gres)...vmes pa čisto po prešernu: keks, toast, sadja ne sme videt , kornet...kar se tiče alpskega mleka - mlečni riž, milupa riževa kašica, gres, pire...nič ne kompliciram in ne kupujem adaptiranega...drugače pa se še zvečer, ponoči in zjutraj cartava z dojenjem