bobek05
|
Evo mene z dopusta.. Vsega nazaj nisem brala -sorry , bom nadoknadila kasneje, ker moram dat nov rundo cot prat, pa vse razpakirat... S., kot vidim si v nizkem štartu.. Hvala bogu, da nisem zamudila - no, hvala, da si čakala, da pridemo nazaj. Zdaj pa lahko kar mirne duše greš rodit.. Mayci, čestitke za službo!!!! P., spet sem pozabila, KDAJ točno imaš ti PDP? Grozna sem, saj vem Mi smo se imeli ful fajn, sva pa z mojim čist hin. Anej je bil vse in še več kot to, o čemer sem pisala, ko smo bili na bazenu. Bogu hvala za rokavčke in pa da jih je takoj sprejel. Ves čas je skakal v vodo in mu je bilo baš vseeno, če je globoka 0,8m ali 2m. Ves čas smo samo dirkali za njim. Ker je imel copatke za vodo, mu ni nič drselo in je dirkal kot šus. 1x nama je z mamo ušel in skočil v vodo brez rokavčkov. Moja mama si še zdaj ni opomogla. Sicer sem bila kaka 2 koraka za njim, ampak na srečo je skočil v 0,8m globine in na srečo je ravno tam sedela ena mamica, ki ga je takoj potegnila ven. Naš je seveda spil nekaj vode, malo presenečeno pogledal okrog, potem pa se zarežal in se drl ŠE ŠE Ta otrok je obseden z vodo in popolnoma nič v zvezi z vodo ga ni strah. Potunkal se je neštetokrat, spil je na litre morske vode, plaval je kjerkoli, se spuščal po takšnih in drugačnih toboganih in se na koncu vedno režal kot pečen maček. Na koncu je vedno sledil boj, ko smo šli iz vode, pa čeprav so mu že ustnice modrele in oči postajale svetlo rdeče... Po moje je hotel kar prespat ob vodi. Midva sva bila seveda zvečer ko cota. Še 1x Bogu hvala (danes pa semu nekam dosti zahvaljujem ), da sva po 3 dneh dopusta dobila okrepitev v obliki mojih staršev. Pa sem prišla z dopusta kljub temu zdelana Ta otrok ima toliko energije!!! Resno razmišljam, da bi ga čimprej vpisala k neki športni dejavnosti, da jo tam malo sprošča. Kaj pravite? Naj povem tudi to, da v svojem slovarju ne pozna besede: POČASI (razen v vrtcu, ko je ).. Vedno dirka, vedno se nekje giblje, nekaj raziskuje, povsod ga je veliko ... KOmaj čakam, da je poletja konec in se vrnemo v ustaljen urnik, ko gre vsak dan ob normalni uri (20h) spat, pa da mu bom spet v glavo vbijala, da ga ne bom nosila, ker ima svoje noge (babica ga je čisto razvadila v teh nekaj tednih) in da ne bo dobil vsake sladkarije ali igrače, ki jo vidi (koliko lažje je otroke vzgajat, ko nimaš ob sebi babic in dedkov )... Seveda, mi ne bi bili mi, če ne bi ob koncu dopusta staknili viroze (prehlad) in zdaj mu lije iz nosa. Zdaj bo seveda vrnitev v vrtec za nekaj časa odložena, dokler se ne pozdravi. Drugače pa se vračam v norišnico. Dela imam toliko (fax, učenje za strokovni izpit, priprave na novo službo), da sploh ne vem kje naj začnem. Poleg vsega tega pa si moram zdaj še kupit avto, ker je službo kar nekaj oddaljena od mene in nobenu drugo prevozno sredstvo ne pride v poštev. Se pravi, še več stroškov... Tako, malce sem pojamrala, zdaj pa veselo na delo! Punce, držte se! Tiste, ki greste rodit, TAKOJ JAVIT! Drugače pa še dalje pridno sporočajte o dogodivščinah naših julijčkov. Pa pa B.