|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
12.8.2007 14:11:49   
mayci
Antigona hvala za lepe želje!

Eca uživajte v novem domu!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
12.8.2007 14:19:31   
Anonimen
Antigona, štorklja čaka naslednjo burjo. Izgleda, da se boš še načakala, razen če nimaš kakšnih vez pri Trontlju user posted image  user posted image .

Mayci, super za službo. Lan se bo itak navadil. Saj poznaš otroke user posted image .

Eca, tole je bilo pa hitro s seljenjem user posted image . Uživajte v novem domu.

Pravljica, če me spomnim ne vara, smo ti dolžni še eno kvalitetno razmetavanje po (novem) stanovanju user posted image .

Bobkova, mi smo uničili samo dva para rokavčkov. Ja, nimate konkurence user posted image . Plava pa Mičica v globoki vodi kot pravi morski vuk. Do ograje in nazaj. Upam, da se do naslednje sezone ne spremeni. Tudi skakala bi vsepovsod, tako, da jo je treba kar pazit.

Uživajte user posted image . Jaz sem danes na off.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
12.8.2007 19:45:03   
pravljica
Mič, kdaj prideta? user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
12.8.2007 19:52:55   
Anonimen
Mogoče še letos, če spravimo logistiko v meje normale user posted image . Drži fige, prosim user posted image

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
12.8.2007 20:29:56   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Jaz pa tri user posted image  se dobimo na Lošinju?

Antigona...ne bom izgubljala besed, ker si brezupni primer user posted image  zdaj pa čimveč seksat, da bo že 1x tale naš otrok ven prišel user posted image  

Sej bi, pa ne pridem zraven, je trebuh prevelik... Mi je v dobrem tednu narastu za 5 cm, zdej mam že 120 cm...

S., menda boš ja prilezla do mojega rekorda - 125cm... Saj še imaš nekaj časa... user posted image  
Jaz tudi že ves čas nestrpno pričakujem novic. sunqueen, da mi takoj pošlješ sms, ko boš kaj izvedela (mislim, da bo S. preveč zaposlena sama s sabo, da bi se spomnila mi poslat sms user posted image )....

Naš gre jutri po več kot mesecu dni spet v vrtec.. Upam, da ne bo prehudo.. user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
12.8.2007 20:34:00   
bobek05
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Žan je imel 3610 g in 50 cm, rodil se je en teden pred PDP-jem...

Ja, potem pa lahko res pričakuješ, da bo Luka imel 4 kg.
Meni je včeraj G rekla, da so ponavadi drugorojenci malce težji.

Kaj bi me PROSIM lahko nehali strašit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image  Ogromen trebuh (kako za božjo voljo imam lahko še večjega kot sem ga že imela!!!), večji otrok user posted image  Jaz ne bom imela več otrok!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj se hecam!!! Skrbi me pa vseeno malo... user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.8.2007 21:13:41   
PBJ
Bobek, brez panikeuser posted image . Glej, pri meni ta drugi naj ne bi bil težji od Jureta - po sedanjih ocenah. čakaj, da rodim, pa bomo videli, če res ne bo težji. trebuh imam sedaj malce večji kot prvič, tako da user posted image ...

Jutri pa lep dan in da bo Anej lepo sprejel vrtec po enem mesecu.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.8.2007 21:56:25   
Antigona
S., menda boš ja prilezla do mojega rekorda - 125cm... Saj še imaš nekaj časa...
Jaz tudi že ves čas nestrpno pričakujem novic. sunqueen, da mi takoj pošlješ sms, ko boš kaj izvedela (mislim, da bo S. preveč zaposlena sama s sabo, da bi se spomnila mi poslat sms )....

Naš gre jutri po več kot mesecu dni spet v vrtec.. Upam, da ne bo prehudo..

Včeraj sem jih namerila 122, mogoče te pa ujamem user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.8.2007 21:57:52   
Antigona
SMS-e boste pa dobile kar vse od katerih imam telefonsko. Sem kar skupine nardila, tko da moram sam 4x poslat en in isti sms, sploh ni panike...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.8.2007 20:50:40   
mayci
O, Antigona, kolk si ti pridna!user posted image  Sej veš, babe firbčne, k hočmo vse takoj vedet...user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.8.2007 21:33:12   
Antigona
Zgleda da je neki začel dogajat, mogoče bomo pa jutri zibal...
Držte pesti, da je to to!!!

Pa ne se čudit, če bo kateri sred noči piskal telefon user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.8.2007 21:42:10   
pravljica
antigona a je že a je že a je že??!! user posted image  komaj čakam, da jutri zjutraj preberem user posted image  

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.8.2007 23:07:10   
bobek05
meni še nič ne piska telefon user posted image  S. je bil false alarm?

Neposredna povezava do sporočila: 1713
14.8.2007 9:00:19   
bobek05
Evo, bom kar sem prepisala Antigonin sms:

"Luka moje je ime, danes 14.8. ob 8:05 prijokal sem na svet  z 56cm in 4560g. Mami S., oči in bratec Žan skupaj srečna smo družina! Pozdravček iz Postojne."

ČESTITKE MAMICI IN NOVEMU SONČKU!!!!!!!!!!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.8.2007 10:14:24   
jakaracman
Čestitke Antigona!user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.8.2007 10:21:52   
pravljica
yeeee user posted image  antigona in Luka...pa ati in veliki bratec user posted image  čestitke!

yeah, thats me ;)

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
14.8.2007 16:02:26   
mayci
Antigona, še tukaj:user posted image ČESTITKEEE!user posted image
Bravo mamici, velikemu bratcu Žanu in očiju! user posted image Lukcu pa želimo vse lepo in da bi pridno rasel še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1717
14.8.2007 19:41:59   
Anonimen
Antigona, končno user posted image  user posted image  user posted image .

Ornk dec je, ja user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.8.2007 21:50:11   
PBJ
Antigona, še tukaj ti čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa veselo cartanje vsem skupaj.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.8.2007 22:49:26   
mayci
Ja, PBJ, zdaj boš pa že kmalu ti na vrsti...user posted image

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
14.8.2007 22:50:52   
anckabancka
Antigona, od mene tudi še enkrat čestitike!user posted image user posted image user posted image  

Upam, da se nisi preveč namatrala...user posted image Če samo pomioslim, da je naš drobižek Gašper imel kilo in pol manj pa 5 cm manjši je bil... Še sedaj pri 7 mesecih in pol ga je bolj malo skupaj, ker še 8 kil nima. Ga bo Luka hitro dohitel, se mi zdi.user posted image

Pa za tiste, ki se bojite, da bo drugi otrok večji in težji... Naš ni bil. Pa sem se še malo več zredila (no, štartala sem za manj kilami kot pred prvo nosečnostjo), pa je imel pol kile manj in nakaj cm manjši je bil. Me zanima kakšni bo tretji user posted image

Drugače se pa nekaj časa nisem javljala, ker smo bili na dopustu, če lahko temu tako rečem. Gašper je bil večino časa na morju bolan in posledično strašno tečen. OK, pridemo z morja in si želimo izkoristiti še preostalih par dni dopusta, ki ga ima mož, pa faševa oba neko virozo. Sva bruhala in driskala, da se je kar kadilo. user posted image Ponoči sem sedela kar z banjo na WC-ju, ker je teklo z vseh strani. Danes sva še skrokana, jutri bo že malo bolje, v četrtek gre pa mož v službo... Toliko o dopustu...user posted image Samo Aljaž še ni nič pokasiral. Saj že trkam, no.....

Ja, Mayci še ene zapoznele čestitke za službo. Sem prav vesela zate! Samo zdaj te pa res ne bom več dosti videla. user posted image

Punce, držite se!

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
15.8.2007 21:03:29   
mayci
Joj, Ančka, ste bili pa bogi...user posted image . Držim pesti, da bosta oba s tvojim kmalu ok in da Aljaž ne bo staknil nič!
Tak dopust je pa res bolj zauser posted image . Ampak bo bolje!

Hvala za čestitke, tudi jaz sem zelo veselauser posted image , že komaj čakam, da začnem. Te bom pa tudi jaz pogrešala, pa kakšne čveke o najinih otročkih.. Se bomo pa izven službe kaj zmenile, pa se vidimo!user posted image

Mi smo šli pa danes popoldan s kolesom na potep, smo prevozili 30kmuser posted image . Se nam ni dalo nikamor z avtom, ker som bile povsod gužve..

Lahko nočko!

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
15.8.2007 21:35:02   
Anonimen
Še malo z zamudo, ampak saj sem po sms user posted image  Luka, dobrodošel user posted image

Mi pa iz Lošinja. Noro je bilo. Sonček....pa borovci...pa morje...pa Gašper čisto divji v vodi...edino 1x mu je ratalo premrzlo user posted image  pa je rekel, da je voda mrzla in ni hotel več notri user posted image
Ampak...naboljše od vsega tega je to...da grem samo 9 x v službo, potem pa za celih 19 dni nazaj na Lošinj user posted image  končno bomo tudi mi dočakali ta naš dopustek user posted image

(odgovor članu mayci)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
16.8.2007 17:28:31   
bobek05
Punce, prosim pomoč!

Če katera kje opazi kakšne sandalčke Superfit, Ciciban, Fisher Price... št. 27 v fantovski barvi (kar pomeni, ne v roza barvi), mi naj prosim javi, ker jih iščem po celem Mariboru in sem skoraj že obupala. user posted image user posted image user posted image  Zunaj je peklensko vroče, jaz pa za našega piščančka ne dobim več sandalčkov... user posted image user posted image user posted image  nimam pa srca, da bi mu obula superfitke-teniske, ki smo jih kupili za vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
16.8.2007 21:45:56   
Kristina_1
Živjo punce.

Da se vam spet malo javim po dolgem času. Pridobili smo novega družinskega člana. 3.7. se nam je pridružila Tara. Sta pa z bratcem razlike 2 dni manj kot 2 leti.
Sem mela večji trebuh kot prvič in pridobila 2kg več, pa je bila isto velika in 300g lažja.

Bobek05, glih danes sem kupla usnjene sandalčke v La Scarpi, so podobni kot od Massa. Majo jih pa v rjavi, rdeči in rumeni barvi.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......