Meceno
|
Ooo ti moj bog ! Da ti otrok umre... Je pa res, da je ta svet krut, je bil in še bo! Res je, samo enkrat živimo. Imam eno prijateljico, ki nebo imela otrok. Ne zato, ker ima zdravstvene težave, noče rodit oz kot mala deklica, se ji je butasto zdelo zakaj je na tem svetu, ki nima prihodnosti ! Prepričana je ! Skupno nam je pa to, da preživimo ( uh, kaka sreča ). Kak ste drage ? No, vem da ni nič poceni Da napišem še kaj o uživanciji...oz o nas, kaj počnemo... Mi smo bili prejšni teden na smučanju v Italiji. Tara se je naučila smučat. Naslednji dan je že šla na strmino oz se je peljala tudi po rdečih progah. Uživala je sto na uro, mi pa z njo, saj nismo več švicali ( vroče od sonca in tega ko učiš ) pod bundo. Zadnja dva dneva je bilo pa kot v Sibiriji -15C in veter...no, sej je prišlo potem približek tega tudi v SLO. Tara končno uživa v vrtecu, mislim, ima fanta . Vsaki dan mi pokaže kak novi poljub... Jim da imena kot so : stoječi poljub, mavrični, razmazani,piškot poljub, pastasti poljub, cuker poljub.... Debate imasta s tem fantom tudi hude....včeraj mu je kar povedala, da onadva nebosta gradila hiše, ampak, da bo mogel on pridet k njej živet, ona že nebo brez mamice živela ! Ali pa dalje.... ga je moja vprašala kako se bosta prepoznala, ko enkrat odrasteta ? Rok ji je rekel, da si bosta morala dati šivat iste obleke Hudo, vem, ja ! Ata bo moral že kmalu kupit pištolo Aja, Tara hodi na telovadbo. Njen razlog - da bo imela mišice. Po telovadbi, pa je enkrat zagledala, da dva ostaneta še dlje v telovadnici, saj čakata na tenis. Tako da, hodi še na tenis. Hud razlog - da bo enkrat preživela brez mene! Anča in Mayci želim vama lep, zdrav bauhi! Tudi jaz si ga želim Eca, v ponedeljek imam RD, tak da bom dala za tortico. Ali med tednom, enkrat. Vikende sem zasedena. Jaz ti bom SMS napisala, OK ? To je to....se pišemo
|