bobek05
|
No, po mesecih skoraj brez glasu, zagotovo pa že kar precej časa brez kakšne slike našega korenjaka, sedaj prilagam dve. Smo dokaj zdravi - zdaj sicer oba s Anejem nekaj pokašljujeva, ampak se še nekako drživa. Anej je menda spet začel nekam pospešeno rast - nič novega, torej.. S svetlobno hitrostjo se približuje njegov 4. rojstni dan in iz dneva v dan se spreminja Postavlja tisoč vprašanj, vse ga zanima, veliko že razume (tudi v angleščini), mislim, da bo logik oz. da bo njegovo močno področje matematika, ker ima rad vse kar je povezano s števili, logiko ipd. Sicer pa mu očitno ležijo tudi jeziki - angleščino ima zelo rad, veliko sprašuje, kako se čemu reče po angleško ali kako se čemu reče v angleščini... Sicer pa smo seveda tudi mahnjeni na risanke (zdaj nabolj aktualno Ben 10 in Bakugani - če se kateri sanja o čem sploh govorim)... In ker si je za RD zaželel Bakugan igrico, zdaj na koledarju odšteva dneve do RDja.. OGROMNO poje... se mi ne sanja, kam sploh daje, verjetno rabi, če ves čas raste kot gobica po dežju... Še vedno zelo zelo rad pleše oz. zelo rad ima vse kar je povezano z gibanjem in moj ga pri tem tudi precej spodbuja (že zato, ker je tudi sam športnik). Imamo kolo, ampak s pomožnimi kolesi, ker je 16-colski. Vse ostalo mu je premajhno, ta večji je pa toliko težki, da je komaj poganjal pedala in skoraj obupal nad njim, ko smo pa dali zraven pomožna kolesa, pa je zalaufalo. Rad ima tudi skiro... Izredno rad tudi plava oz. počne vse, kar je povezano z vodo... Z julijem se verjetno selimo iz MB, malega pa bom prepisala v svoj vrtec. Dobila bom za nedoločen čas (JUPI!!) in nič nas več ne veže na MB (tudi moj več ne bo treniral tukaj, službo pa lahko preko račun. opravlja kjerkoli)... Meni pa se glih ne da večno vstajati ob 5h zjutraj in na dan prevoziti 100 km... Tako da... Evo še eno slikico...