Meceno
|
No, kaj pa zdaj ? Jao, mi je čudno, ko nevem kaj naj napišem. Ma, že dugo se nismo čuli, ha ? A veste komu mormo ploskat...vzdržljivi Anči ! Sama, ja, nekako priznam, zaradi ne , da nimam kaj na forumu delat. Bom danes po dolgem času pobrskljala . Nebom se izgovarjala, da nimam časa, ga imam! Lejte, naše debate so bile čist kul, ostalo sranje, ki sem ga slučajno prebirala, mi je pa že šlo tako na živce, da sem se potem celo sekirala oz sem pozabla da je to samo virtuala in ... Ker sem bolj šibkega zdravja, to ni bilo več zame. Preveč sranja sem imela v otroštvu in mladosti, da sem to namerno skenslala. Sej vem, tole se sliši čudno, ali stvari sem nekako podoživljala...behh pustmo to sranje. Tratratratra.....in dajmo preštet nove trebuhe 1,2...še katera ? Anča, sem vesela za tvojega novega bauhija in mayci, zate tudi ! Antigona in PBJ...tudi ve ste pridne, Antigona malo bolj Ah, Eca, kje si mi dušo ? In kafe, a ne ? Samo ti res nimaš časa, zato ne kličem... Rožice, se še javim,da kaj o malečki napišem... Lepo spite
|