Špela100
|
Dan punce, danes mi pa nekaj nagaja internet. Aurora, ti se kar lepo sprosti, to res ni nič hudega boš videla. Lepo pokliči pa ti bodo svetovali kaj narediti. Porihtali te bodo v vsakem primeru. Hvala bogu, da so te kontrole možne, da se ne razvije še kaj hujšega. Moja g. meni reče tako: ja gospa, eni imajo težave z glavoboli, eni s prehladi, vi ste pa šibka na ginekološkem področju, meni pa stresi udarijo vsi spodaj. Sem bila tudi jaz zelo, zelo prestrašena za prvi odščip, pa še za drugi in tretji, pol pa Leetz...joj...pa je šlo tako hitro mimo. Ko si na mizi in ti dajo inekcijo je že konec, ker zaspiš in se zbudiš že v sobi, ko je končano. Jaz sem bila že 6x v narkozi...joj.... Tinaaja držim ti pesti za 6.9. boš videla, da bo vse ok. Kdaj imaš pa rok??? Bety joj ti si že vse porihtala otrokom za v šolo...mi moramo pa še zvezke zavit, jaz pa toliko dela, da ne pridem do zvezkov, vendar za danes sem pa obljubila. Držim ti pesti za tvoj postopek, boš videla, da bo ratalo. Sonchek hvala za lepe besede, so balzam za dušo. Kako pa vaša hiška, v kateri fazi pa ste? Midva tudi nekaj študirava, da bi si parcelo kupila, pol pa počasi začela graditi, ker stanovanj se sploh več ne splača kupiti, so predraga. A se motim Sonchek al si tudi ti že v ponovnem boju za ? Lana38 držim pesti, da ti je ta krog uspelo, zdaj je pa že čas za eno novo srečko , ne??? Krtekxx kako si? Vsak dan pomislim nate in držim pesti, da si uredu.Pogrešamo te, javi se kaj. Pilotgirl jupi za tvojo obletnico. Kje je pa Liona? Klarissa kako so tvoji izvidi?? Kakšen je plan za naprej? No samo še to da povem, da sem včeraj čez dan cel dan na wc-ju brisala mojo M, na vložku nič, ponoči nič, zjutraj nič... kaj zdaj bo še mene hecala, al kaj??? Danes je 27 dan ciklusa. Naj se že ulije, da gremo naprej. Punce uživajte dan.
|