|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
26.8.2006 8:30:49   
tinaaja
17 teden v Lj porodnisnici, drugac je mozno tusd pri 16, ampak ne priporocajo.
tko da v bistvu na polovici nosecnosti zves, kar je kar tezko (lana ima zal tako izkusnjo) ampak vseeno bolje, kot pa da je neka huda napak in otrocek ne bi imela kvalitetnega zivljenja..
Tok mi pase vikend.... Na izi vse.. se celo pospravljanja se veselim.. se ol se javim, zdaj pa sibat cez roznik al pa kaj podobnega user posted image user posted image

(odgovor članu Aurora 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
26.8.2006 11:17:07   
Aurora 28
Zdajle sem si privoščila skledo grozdja, mislim da si ga že zaslužim po 3 urah pucanja stanovanja user posted image user posted image user posted image . Tinaaja kaj greš  z svojo user posted image čez rožnik? Jaz bi tudi full rada imela user posted image , sam kaj pa vem stanovanje... Imata vidva Tinaaja  veliko stanovanja, glede na to da imata kar velikega psa.  Prednost imeti psa je ta, da si prisiljen da greš z njim ven in istočasno še kaj zase narediš, lahko tečeš, hodiš... Ampak moraš imeti čas, nevem kdo bi skrbel za mojega user posted image , saj sva midva z mojim user posted image odsotna od doma zaradi službe včasih po 12 ur. user posted image user posted image

Aurora 28

http://boksika.moj-album.com/slike/5484728/iZNX0eyjd3dD9yhj.v.jpg

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
26.8.2006 13:36:30   
lana38
Aurora28!
Tako kot ti je že tinaaja pojasnila vse okrog AC, sem 3 ure po posegu še ležala v lj porodnišnici. Potem sva se lepo odpeljala domov in sem doma 3 dni res preležala, samo jest sem šla k mizi in na stranišče, ter seveda pod tuš. Kuhal in posodo pomival je moj user posted image . Stanovanje pa je posesal in pospravil sin. Te 3 dni mi ni niti pasalo, da bi stala, ker se mi je zdelo, da me kar skupaj vleče. Potem pa sem še en teden počivala. Tako bolj počasi sem kuhala in pomila posodo. Ven nisem hodila, ker je tako bila zima, pa še čas pusta in mi res ne bi pasalo, da bi me maškare in kurenti vlačili sem im tja. Pri nas je to bolj divje. Ko sem končno šla v službo, sem 2 dni delala in so me klicali iz LJ. Nadaljevanje te moje user posted image  zgodbe, pa je že tako bilo 1000 napisano in ne bi zdaj o tem. Moram pa še enkrat povedati, da sem že 17 let skupaj z user posted image , pa ga sploh nisem poznala s te strani, koliko podpore mi je nudil v teh težkih trenutkih.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1178
26.8.2006 14:03:36   
Aurora 28
Zelo lepo je, da imamo vse zelo vredu moške. Tudi moj je meni bil zelo v podporo. Ko sem imela izcedke mi je G rekla, da moram 100% počivati, samo še na wc lahko grem. Dva tedna je moj dragi pomival tla, likal, prah brisal, kuhal... mi serviral od spredi in zadi user posted image .  Super je .

Aurora 28

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
26.8.2006 15:59:05   
pilotgirl
Hja na žalost spznamo kako zelo je dobra ta oseba s katero si deliš življenje šele takrat ko smo nemočne in nebogljene kot male pikice.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
26.8.2006 17:57:09   
Klarissa
alo punce,
spet malo jaz. sem videla, da ste pisale o PAP2 in kolposkpiji,... jaz sem lani in letos prestajala to zaradi pap2, cin1,2, virus hpv+ in bila operirana z metodo leetz. zdaj upam, da bo vse ok.
danes sem spet dala kri za revmatološke preiskave, da mi ugotovijo zakaj imam ANA+. uapm,da čimprej zvedo in da me  začno zdravit.
drugače pa nič kaj. premišljujem koliko bluzim okoli teh dohtarjev in koliko krvi so mi že vzeli, da joj.
včeraj sva šla gledat eno 3-sobno stanovanje v kisovcu, a nama ful žaaaal razporeditev prostorov ne odgovoarja. joj tak sem bila žalostna, da sva bila prepozna in so ta lepa stanoavnja že prodaliuser posted image  pa cena je tako ugodna.
danes sem te bila malo zjutraj okoli in z bivšim na kavi. z njim se pa res tak meniva kot bart in sestra. ful sva kolega. me najdlje pozna od vseh kolegov, s katerimi se družim.
zdaj pa je spet oblačno in mi ni do sprehoda.
pridne bodite.
papa

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
26.8.2006 19:45:15   
tinaaja
Aurora, ja z mojo kuzu sibava po sprehodih. Je res dost velika, ampak je od malega navajena bit v hisi - ko sem jo dobila je z mano zivela na ene 15m2 v moji sobi. No res, da je imela svojo zofo user posted image  Pol ko sva se z mojim preselila na svoje sva imela 40m2 pa velik vrt. Zdaj pa sva v bloku in imava dvosobno stanovanje. Jaz sploh ne gledam tega kot velik pes pa stanovanje. no na 30m2 pes in otrok mi ravno ne bi bilo. ampak ima svoj prostor, mal lezi po stanovanju, 3x na dan gre na sprehod, tko da men sploh ni panike.
je pa res,d aza psa rabis cas. In 12 urna odstotnost je cist too much. Ampak se hitro navadis prilagajat psu. Saj ko bos imela otrocka ga bos tud morala it iskat v rtec. tko da vse se da,c e se hoce. najina je sama ene 7-8 ur. bila je tud ze vec, ampak v povprecju je tko.
za naju je najin prvi otrok user posted image  te nauci veliko potrpezljivosti, ampak da pa tudi ogromno ljubezni in veselja.
jaz sem zdaj koncno doma, sem okol sibala in sem prav utrujena.

Klarisa, jaz imam hpv +, pa je zdaj zadnji bris pokazal, da sem sla iz II nazaj na I. sem bila prav vesela. namrec, da imam hhpv+ sem zvedla en dan za po prvi NS, ko sem zvedla, da bo treba prekinit. Je meu hudic mlade. Upam, da bo tole novo zdravilo proti HPV virusom kaj uspesno. A isceta novo stanovanje?
Pilotgirl, a ti se kar cakas? A si Pusenjaka kaj vprasala za mnenje?
Grem zdaj kaksen pardiznik napast user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
26.8.2006 22:43:28   
Aurora 28
Punce a so vas dale G na test za HPV virus, mogoče ga imam jaz tudi, gleda na to, da imam vedno nekakšna vnetja in mi moja G vedno predpiše Canesten in zdaj nazadnje mi je predpisala Geonistin, ker je rekla da je vnetje, čeprav mene nič ne srbi, niti me ne peče. Ona samo vidi, ko me pogleda ginekološko. Brala sem pa da so HPV virusi najpogostejši vzroki za vnetja. zato bom pa morala iti zopet na pregled in odvzem brisa, a bi jaz svoji G kaj omenila glede HPV?

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
27.8.2006 8:31:30   
tinaaja
HPV test ti naredijo, ko imas ze nekajcasa PAPII. Delajo ga na 3 ali4 mutacije, ki so naceloma visoko kancerogene. Prisotnost teh mutacij sicer se ne pomeni, da bos kdaj imel kaksne posledice, ampak te bolj spremljajo. Obstaja se dost drugih mutacij HPV, ki pa so nizko kanceriogene.
Aurora, ti bi kr vse teste zdaj skoz dala user posted image  Lej vnetja lahko dobis zaradi prehrane, ozkih hlac, ... Morda najprej poglej take dejavnik, preden bi delala zaresne teste. Tudi ce imas hpv ne mores NIC. Samo ves, da ga imas.
Sigurno pa lahko G vprasas, kaj meni o tem.. Ali je to lahko vzrok.
Predvsem pa ne kompliciraj preden ni treba. Kot receno - hpv JE VIRUS, KI SE GA NE DA ZDRAVIT. Zal. Ali izveni sam od sebe, ali pa ostane v telesu. Pac je tam in nic ne mores..

Neposredna povezava do sporočila: 1184
27.8.2006 9:14:31   
lana38
pilotgirl!
Upam, da ne azmeriš, ker sem namesto tebe na temi (ne) čakajoče povedala, da nisi dočakala user posted image , ker imaš zmešan ciklus. Tam so te dali pod seznam tistih, ki se en mesec ne javijo. V kateri seznam bi zdaj rada, to pa nisem napisala, jim boš sama javila, če se mogoče uvrščaš pod začasen umik ali kam drugam.

Bolj malo se javljam zadnje čase. Imam komaj čas, da vse preberem. Ko je tako lepo vreme, bolj hodimo, kje zunaj. Pozabila sem celo napisati, da imam naslednji teden dopust. Zdaj so še 4 dni počitnice in bova s sinom šla v toplice še kakšen dan, seveda če bo vreme. Drugače pa jo kam drugam mahneva, bova še videla. Moj user posted image  pa bo delal. Je kar dosti dopusta porabil, ko sva bila v LJ, pa tudi ko sva hodila na AC in genetski posvet. Dnevi se hitro porabijo. Jaz sem takrat seveda bila na bolniški. V četrtek zvečer pa grem na izlet v Nemčijo. O tem sem že enkrat pisala, zdaj pa je prišel tudi že blizu čas odhoda.
Lepo nedeljo vam želim. Mi gremo pa na piknik, spet.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
27.8.2006 11:09:43   
Aurora 28
Pozdravljene vse skupaj user posted image .

Ja pa je že nedelja, kako hitro mine vikend. Midva z mojim user posted image sva se odločila, da si bova danes malce nafilala zmrzovalnik- zato bova delala češpljove knedlce, krompirjeve hrustavce, domačo mezgo (sva od tašč dobila ogromno paradižnika)... Se že veselim. Kaj boste ve počele? Tebi lana38 pa želim lep dan in obilo užitkov in jedače na pikniku user posted image user posted image user posted image .  malo pa tudi srfan po ikejini spletni strani in si ogledujem pohištvo in dekorativne izdelke- do dcembra si bova prenovila dnevno sobo. Komaj čakam user posted image , se že veselim šopinga po Avstriji user posted image .

Aurora 28

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
27.8.2006 11:12:44   
Aurora 28
Tinaaja!

Zelo mi je všeč tvoja slikica spremljanja nosečnosti. A danes je 11T in 2 dni? Zelo sem vesela zate user posted image .  A kdaj že razmišljaš kakšno ime bi dala svoji pikici? user posted image

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1187
27.8.2006 11:29:41   
tinaaja
Oj, hvala Aurora user posted image
Imena imava zbrana ze dolgo.. Zaenkrat so za puncko 3 v ozjem izboru, za fantka pa 2. Malo naju daje razlicen okus. Moj je cist zivcen, ko mu omenim se kaksno ime, da ce nisva to ze zakljucila - hehehe to mu bom se zivcev pozrla. user posted image user posted image user posted image
Ampak nekako imam obcutek, da ce nimas res enega izbrnega imena, da moras pocakat na otrocka, da pride in se pol odlocis.
Po UZ smo se za ene 2 dni starejsi, ampak kot zanimivost naj povem, da je Blejceva rekla, da si nikakor ne smes pustit premikat datuma poroda na NS user posted image  Da tok razlico rastejo, da je to brez veze. In res poznam eno, ki so ji premaknili datum za ene 10 dni prej, ker je bil otrocek vecji, zato gres 10 dni prej v porodnisko, rodi se na prvi PDP in imas 10 dni manj .. Kwa pa vem, kaj je dejansko prav. Jaz bom kar svoj datum obdrzala, 16 ali 17.3. to je to in sem cist happy s tem, ceprav zgleda user posted image  hitreje raste.

JAz ze cel vikend pocivam, cist nic se mi ne da.. Prava katastrofa, ampak pase. Sprehodi in pocitek. Pa tok sem se najedla za zajtrk, da komaj diham.

Jaz se ze dolgo odlocam, da bom naredila golaz, filane paprike,.. za zmrznit.. ker se nama velikokrat ne da kuhat, ko prideva iz sluzbe pol pa zmeri testenine jeva.. Da imava nekaj na zalogi.. Pa se se nisem spravila. ahh bom ze, ce ne prej med porodnisko user posted image user posted image user posted image

Ta teden dobiva novo spalnico - juhuhu, koncno bova prisla do vecje postelje user posted image  To bo zakon! Pol bom sele spala user posted image  Me  sploh na spregled ne bo vec iz spalnice user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1188
27.8.2006 11:38:47   
Aurora 28
Super, če bosta dobila novo spalnico. Pol ti bo moral tvoj dati računalnik v posteljo, ker boš kr prilepljena v postelji user posted image user posted image user posted image . Malo se hecam. Jaz tudi komaj čakam, da bova z mojim šla po sedežno in regalne police, pa lučke, pa brez rožic pri meni ne gre- moj se kr križa, ko vsakič privlečem domov novo rožo user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
27.8.2006 11:43:16   
tinaaja
Pol ti bo moral tvoj dati računalnik v posteljo, ker boš kr prilepljena v postelji

too late... modem je 1m od pojstle, na mizi zraven pojstle, tko da itak vecino casa, prezivim v spalnici (ker velik delam za sluzbo od doma) in velik del od tega v pojstli. Mi pase ne bit v zakrcenem sedecem polozaju..

Midva morva se malo pobravat spalnico in dnevno. Tko da za spalnico bovo pocakala da dobiva omaro in pojstlo. Za dnevno pa si se nisva skup prisla.. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1190
27.8.2006 11:50:19   
Aurora 28
Midva pa sva zaenkrat še zadovoljna s spalnico, bolj je kritična devna soba. Moje zahteve user posted image user posted image user posted image . razmišlava kakšne stene bova stanovanje prebarvala, želela bi vsako sobo drugo barvo.  Malo sem se že z mojo mami pogovarjali, da nama bo zašila nove zavese, ker imava pa doma full veliko knjig bova še posebejkupila knjižne regale. zelo rada berem, no dan že mora biti ta praviuser posted image .  

Aurora 28

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
27.8.2006 12:39:39   
Aurora 28
Ojla punce, ravno gledam recepte na strani Kulinarična Slovenija, full je velik receptov.  Imam že nove ideje kaj vse bova z mojim delala user posted image , sam kile, kile..ojoj kr gor grejo, user posted image user posted image user posted image

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1192
27.8.2006 18:31:02   
Aurora 28
Češpljevi knedli in sataraš so gotovi. user posted image user posted image zadj bom pa malo gledala tv in se psihično pripravljala da je vikenda konec. Lana38 kakšno ste imeli vreme na pikniku, pri nas še kar dežuje user posted image , ampak mi kar paše, da sva z mojim doma. kaj kej druge počnete? 

Aurora 28

Neposredna povezava do sporočila: 1193
27.8.2006 21:43:48   
pilotgirl
Ne lana38 nič hudga,hvala ker si napisala.Jst sem v petek popila zadnji dve tabletki in zdaj čakam na hudičko,neki me že tišči tko da mislim da bi te dni mogla enkrat prit.

Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.8.2006 7:52:42   
lana38
Dobro jutro!
Vreme na pikniku je bilo lepo, sončno in toplo. Okrog 18 ure je začel pihati veter in pooblačilo se je, potem je seveda tudi deževalo, ampak piknik je uspel, saj smo bili že od 11 ure tam. Najedla sem se kar preveč...

pilotgirl, upam, da se ti zdaj, ko popapcaš te zadnje tablet, končno uredi ciklus in potem začneta delati novega user posted image .

Jaz sem pa že na dopustu in mi ful paše. Čeprav ne spim, je pa fajn biti tudi kar tako malo doma. Upam, da bo kakšen dan za v toplice, čeprav ne kaže najbolje.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.8.2006 12:49:44   
pilotgirl
Evo punce,sporočam vam da je končno prišla.Jupi!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.8.2006 13:18:15   
lana38
pilotgirl, user posted image user posted image

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.8.2006 13:23:22   
Jasnina
Oj!

Tudi jaz upam po SS. Prejšnji mesec sva prvič po tistem poskusila pa nič. M bi naj prišla danes, UPAM DA NE!!! Prvič mi je uspelo s klomifenom, zdaj sem ga spet jemala.

DRŽIM PESTI IN UPAM ZA VSE NAS!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
28.8.2006 13:49:41   
krtekxx
Pozdravljene vse! Nisem brala vseh postov, ker sem prišla le za nekaj trenutkov v službo. Bom enkrat nadoknadila, da vidim, kaj se dogaja z vsako od vas posebej. Hvala, res lepa in topla hvala vsem, ki ste me imele v mislih. V torek so mi naredili abrazijo in sem popoldan bila že doma, v četrtek sem dobila vročino in krče in šla nazaj do sobote. Sedaj jem 2 antibiotika in sem zelo utrujena, več kot kakšnih 500 m ne zmorem. No, saj bo. V sredo grem v Premrujevi (se bom poskusila vsiliti namesto nosečniškega pregleda na katerega sem naročena), konec novembra sem naročena pri endokrinologu, pa še na pregled za diabetes grem.
Tako, nisem ravno zelo dobre volje ampak ene take povprečne, jaz mislim da sem kar OK glede na vse.
Upam, da se vam nekoliko bolje godi kot meni in vam to iz srca privoščim. En velik objem vsem, se beremo user posted image

(odgovor članu Jasnina)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.8.2006 14:12:57   
Špela100
Krtekxx super, da si se nam javila, čim hitreje okrevaj. Mislim, da si glede na vse res super.
Želim ti vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mal toplih objemčkov, za boljše počutje IN VELIKO POZITIVNE ENERGIJE TI POŠILJAM....zdaj.....................................ulovi...............................
si ulovila???

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.