andreja2000
|
medika13 prav nič nisi zamorila,saj zato pa smo tukaj,da si v danih trenutkih lahko pomagamo,ponudimo prijazno bsedo in prisluhnemo.Vse to,kar se ti dogaja je še kako normalno, in poplnoma razumem tvojo bolečino.Tudi mene datumi potrejo-še danes.Ko izgubimo ,je tako kot bi izgubili del sebe in bolečina,ki je en dan bolj prisotna drugi manj je čisto normalna in k sreči pride čas,ko se naučimo živeti z to bolečino,a pozabimo pa nikoli.In ravno datumi so običajno tisti,ki v nas zbudijo žalost,če prav mislimo,da je to vsaj deloma za nami.Od moje zadnje izgube je že 2 leti in 4 mesece,pa verjemi,še vedno pride dan,ki je poln bolečine,še posebno datumi,ko sem jo rodila in privič in zadnjič videla ,ko bi se morala roditi-pa je že počivala v parku zvončkov....... Težko je,vem,a kot že sama veš,bo že jutri malo bole,spet se boš dvignila,spet boš tiho pogledala v nebo in takrat ti bo tvoja zvezdica pomežiknila,tebe pa bo zajel poseben občutek,ki ti bo tiho povedal z neba-mami,dobro mi je tukaj,nisem sama,tukaj je še toliko prekrasnih . Danes sem v mislih s teboj tudi jaz,za naprej,pa ti pošiljam veliko moči in notranje energije in vedi,da tudi tebe čaka sreča,pa mislm,da to potiho itak veš.....