Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 15:31:54
|
|
|
|
Milamay
|
Zarjica - mislim, da smo se vse nenehno spraševale ZAKAJ. A odgovora žal ni. Usoda se tako igra z nami in življenje nas zmeraj meče ob ostre robove. Vendar ugotavljam oz. vse ugotovaljamo, da smo zelo močne, da marsikaj prenesemo. MOj nasvet je, da izjokaj svojo bolečino, se o svojih občutkih pogovarjaj in počasi, res počasi bo bolje. Da pa bolečina zmeraj ostane, je to pa je res. Od moje UPN bo že skoraj 13 mesecev in mnogokrat pomislim na svojo mičkeno deklico, ki je postala . Vsakič me močno zvije in še zdaj pride do trenutka, ko bi najraje kričala in tulila od bolečine pri srcu. Lusa - mislim nate in ti držim pesti. Pridne bodite in uživajte s svojimi dragimi.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 17:39:12
|
|
|
|
Lusa
|
Zarjica -predhodnice so ti že lepo napisale.Pošiljam ti en samo zate!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 17:47:02
|
|
|
|
Lusa
|
Takšna sem pa jaz in moj možek danes prišla domov iz uz.Komaj ,da je bil otrok dovolj velik ,da smo lahko naredili NS.G.se je res maximalno potrudila in ugotovila ,da je vse lepo na svojem mestu in da zagotovo ni DS.%x je pogledala gubo na vratu in vsakokrat je izmerila isto.Zelo sem srečna ,nama je pokazala želodček ,pa mehur ,...Drugače pa je tveganje za Trisomijo 1:697 zaradi že ene punčke in ss-a ,za trisomijo 13 in 18 pa 11ooo.Zarad Ajše mi je priporočala AC ,čeprav je rekla ,da ona s takšnimi izvidi ne pošilja pacientk na AC.Ampak naj le grem ,da bom lahko končno zadihala in mirno donosla.In tako grem tudi jaz na AC.Nama je naredila 4slikice ,pa ker nisva prinesla dober cd zraven ,je rekla ,da bo pri nama naredila izjemo in še naj prideva 1x posnet 19.7 ,tako ,da komaj čakam ta datum! Joj kako je lep ,upam ,da še preguram teh par tednov ,kajti v prejšnji nosečnosti je bila nS tud ok in nato odmrtje plodu. Hvala vsem ,ki ste mislili na .
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 18:29:39
|
|
|
|
tinaaja
|
Lusa, ful sem vesela za vas in naj se vas sreca in pozitivna naravnanost drzi do konca nosecnosti, ko bos stisnila k sebi zdravega otrocka. Midva sva sla po NS se na DHT, kjer je rezultat skupaj 95% zanesljiv in na podlagi tega se nisva odlocila za AC.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 18:57:29
|
|
|
|
lana38
|
Lusa! Zdaj pa le pogumno naprej do cilja. Kam pa greš na AC? LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 19:39:16
|
|
|
|
natasarobi
|
lusa - s u p e r !!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 20:23:04
|
|
|
|
aurora28
|
Super Lusa
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 2.7.2007 23:12:48
|
|
|
|
pilotgirl
|
BRAVO!!!!!! To. zdej pa si le malo odahni.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 7:43:37
|
|
|
|
Špela100
|
Bravo Lusa le tako naprej....jupi.... Ja verjamem, da sta bila z možem taka , ha, ha...
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 8:04:47
|
|
|
|
Shani
|
Bravo Lusa
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 9:17:11
|
|
|
|
Lusa
|
Hvala punce! Lana-na AC bom šla kar v Lj. Tinaaja-kakšen je pa bil tvoj izvid tveganja pri NS?Jaz sem tud pomislila na ta test in ,da ne bi šla na AC.Kako dolgo pa imaš čas ta DHT opravit?
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 11:01:40
|
|
|
|
lana38
|
Lusa, a že imaš datum za AC? Verjetno boš imela nekje konec julija, ker si približno 14 dni za mano. Takrat bom jaz že cela živčna. Enako sva midve z andrejo2000 za 14 dni narazen, je ona pred mano. Danes se mi zdi posebaj dolgočasen dan. Tako dolgčas mi že ni bilo od samega začetka bolniške. Ne da se mi gledati TV, ne da se mi brati. Na sprehod grem bolj zvečer, ker zdaj že sonce kar pripeka, kjub temu da je tu in tam kakšen oblak. Nek čuden dan je danes. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 11:21:20
|
|
|
|
Naty*
|
vsem, ki ste nove na temi, po boleči izgubi pošiljam in , da bi čim lažje preživele trenutke bolečin, ki so pred vami. Ni besed niti dejanj s katerimi bi se ta bolečina lahko zmanjšala, vsaka mora to preboleti po svoje. Smo pa z vami v mislih vse, ki smo to že preživele. Lusa , ful sm vesela za vaju. Hvalabogu, da vsake toliko zvemo dobro novico tu, ki nam da upanje za naprej!!!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 12:16:17
|
|
|
|
Milamay
|
Lusa - super!!!! Zdaj še samo AC, potem pa mirna nosečnost do konca. Zelo sem vesela, a je vse OK.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 18:01:44
|
|
|
|
Lusa
|
Še 1x vsem hvala! Zadnjič sem govorila o orehih ,koliko jih je in ,da mamin oreh že 10let ni nič obrodil.In danes mi mama pove ,da že 17let ni nič rodil ,letos pa jih ma ogrooomno ,pa to toliko ,......Sem ji rekla ,a veš ,da se nekatere punce tako dolgo trudijo zanosit in da sem prepričana ,da bodo letos skoraj vse noseče. Res vam želim iz ,da bo to vaše/naše leto. Lana-Sem danes točno ob 15uri klicala v Lj za AC in mi je takoj zdignila sestra in me naročila 6.8.Bom pa takrat noseča 16t4d.Menim ,da mi je dala kar dober datum ,ker moj pikec za par dni zaostaja v rasti.Samega DS me sploh ni strah ,ker vem ,da ne bo in ne sme bit spet DS.Mene je tako grooozno strah tega 0,5-1% splava.Je pa res ,da bo vseeno mučno čakanje na izvide. Meni je danes tud en dolgočasen dan sploh se mi nič ne ljubi.Mislim ,da je vreme krivo ,čeprav ni tako vroče.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 19:18:59
|
|
|
|
lana38
|
Mene je tudi vsega strah po malem. Pa nekako bom že preživela. Če sem preživela lani tisti UPN, potem bom tudi ta poseg AC. Samo da bi bilo vse v redu. Najbolj me je res strah tiste dolge igle in da se ne bom mogla sprostiti. Zdaj sem pa res že blizu, samo še 10 dni. Koliko pa ti je izmeril NS, Lusa? LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 19:54:06
|
|
|
|
andreja2000
|
Lusa bravo,sem zelo vesela zate in dobre rezultate NS ,tudi za naprej siskam pesti,tokrat bo se vredu,da je pa prisoten strah je pa čisto razumljivo po vsem kar si že dala skozi. Lana38 tvoja AC se pa res že bliža,mislim nate! Današnji dan pa je bil zame bolj ,saj smo danes pokopali prijatelja.Drugače se počutim dobro,le to čakanje na izvide bi najraje prespala.
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 20:29:33
|
|
|
|
tinaaja
|
andreja, kako pa je tvoj bivsi? zal mi je za prijatelja
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 3.7.2007 21:17:12
|
|
|
|
Špela100
|
.....in kje je Bety upa??? Na počitnicah?? Jaz jo pogrešam!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.7.2007 14:33:17
|
|
|
|
Lusa
|
Danes pa se vidi ,da smo vse bolj med lenimi ,saj še nismo nič napisale ,edino ,če me katera sedaj ,ko to pišem prehiti Lana-izmeritev NS je bila 1,2.In tudi moj g. ki nima licence za opravljanje NS mi je izmeril 1,1.To je zelo dobro ,vendar pa mi oba priporočata AC že zaradi kakšnih drugih napak ,ki se pač na NS ne ugotovijo.Sicer mi oba zagotavljata ,da ta pikica nima DS.Mojemu g. nisem povedala ,da sem bila že na NS ,ker me je prav to zanimalo ,kako bo on izmeril. Fajn bodite v tem deževnem vremenu!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 4.7.2007 22:14:51
|
|
|
|
pilotgirl
|
Lp. Ja res je neko zatišje tle gor ratalo zadnje čase. Dejmo mal življenja dat od sebe no! Jst zgleda da sem zdej v dnevih ovulacije. Z lubijem sva pridno in upam da se bo že enkrat kaj primlo!Bi že biu čas!!!
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.7.2007 9:57:23
|
|
|
|
lana38
|
Včeraj je bil tak deževen dan, da nisi imel kam iti. Sem mislila, da boste vse polno napisale, pa je bilo pravo mrtvilo. Morda pa so že dopusti krivi. Pri meni se trenutno nič ne dogaja. Čakam na AC... Drugače pa je vsak dan bolj ali manj isti. LP
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.7.2007 13:02:42
|
|
|
|
andreja2000
|
tinaaja Bivši ni nič kaj dobro.Iz Soče je bil pripeljan v klinični center ,zaradi pljučnice in težav pri dihanju,trenutno pa se nahaja v Topolšici,saj je od ponavljajočih pljučnic zelo oslabljen in zelo,zelo suh,tako da ne morejo trenutno izvajat rehabilitacije.Drugače pa lahko premakne čisto malo desno roko-to je zaenkrat vse!Sin ima še vedno upanje,da se ati nekega dne okrepi in da bo vsaj roke premikal,tudi jaz upam enako! Vsem lep dan!
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.7.2007 13:05:15
|
|
|
|
Špela100
|
Joj Andreja2000 res želim vso srečo tvojemu bivšemu.
|
|
|
|
RE: skupaj na poti do cilja 5.7.2007 13:13:47
|
|
|
|
andreja2000
|
Špela100 hvala! Jaz pa tebi želim,da se ti čim prej uresniči želja ,seveda tudi vsem ostalim. Stiskam pesti za vse punce,ki še čakate na ,da vas to čim prej doleti!! Vsem pa želim čim lepšo in mirno Pa poljubček mali Brini in Svitu-bodita zdrava sončka Upam,da nisem koga izpustila,pa,pa in lep dan!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?