|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
3.5.2007 20:59:22   
sonchek
oooooooooooooooooo SUPER!!!user posted image user posted image user posted image
...kr solze so mi prišle na oči od veselja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andreja..ČESTITKE ZA user posted image ...resnično sem vesela...
sploh ne morem povedat kako!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
3.5.2007 21:57:47   
andreja2000
Punce,pozdravljene!user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem,vendar se nisem mogla prej javit,saj me ni bilo doma.Je en fantek z palico pičil nečaka v očko in mu poškodoval roženico,tako da smo tekali po bolnici in prišli šele sedaj domov.

Ja,drage moje,vidim,da vas je skrbelo,vendar z našo pikico je vse vredu.user posted image Z mojim sva videla,kako utripa srčekuser posted image in kako se premika.user posted image Sem pa v 9 tednu po zadnji menstruaciji,oziroma točno 8 tednov po velikosti ploda.Mi je pa delala UZ preko trebuha in sem zato mogla imet polni mehur,joj,kako zelo me je tiščalo lulatuser posted image ,da sem komaj čakala da ottočim.
Hvala vam za vse čestitke in da ste bile v mislih z mano.Ful sem veselauser posted image
Sedaj pa grem pod tuš in ajat,pa,pa in še enkrat vsem vam hvala.user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
4.5.2007 5:40:56   
tinaaja
no zglea, da bodo letos otrocki takole leteli ven:
user posted image

tko da spela, pilotgirl, aurora, milamay,koala, natasarobi, krtekxx, bety, jurka in  ostale neimenovane... na vas je, da bo tako tudi v l 2008 user posted image user posted image user posted image morda se vam se jaz pridruzimuser posted image user posted image user posted image drzim pesti, da se nadaljuje v takem tempu, kot so ga zastavile sonchek, raho, lana in andreja
user posted image    

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
4.5.2007 6:39:43   
tinaaja
Evo, sem pri marcevkah dala ti dve fotki, ki sta nastali danes zjutraj..
nasa pikapoka je bila zgodnja in tkole je zmeraj ful komunikativna, debatk in smehov ne manjka
prebujenje
user posted image

dobrovoljcek
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
4.5.2007 8:59:28   
lana38
Tudi mojemu user posted image  utripa srček. Sem danes zjutraj dobila temno rjav izcedek in sem takoj klicala G. Na srečo je začel že danes delati predčasno. Mislila pa sem sestro vprašati, kam naj se obrnem. Dobila sem Dabroston 3x1 in imam strogo mirovanje.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
4.5.2007 9:17:24   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image za srcka, za sreco pa
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
4.5.2007 9:55:33   
Shani
Super Lana - bravo za srčekuser posted image user posted image user posted image . Kaj je pa tvoj G rekel glede na to, da ti je omenjal, da ne moreš zanositi brez posega ali je bil kaj presenečen. Super, da si na bolniški, počivaj in tudi izcedki bojo izginili.

Tinaaja ko gledam tvojo Brino hmm mam še večjo željo po user posted image . Res je lepa in zgleda sta pogruntala pravo kombinacijo.

Aurora28 glede tvoje DeeDee sem hotela ravno to reči ima pogled zelo nežen sam bi pa rekla, da se zna za sebe postavit. Je lepa in še nisem videla bele barve bokserja. Držim pesti, da ne bo tvoje M.

LP  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
4.5.2007 10:36:16   
andreja2000
Lana38  user posted image  bravo za srček,ti pa le lepo počivaj!

tinaaja joj,kaka lepa pupa je tale Brina!Je pa res pravi dobrovoljček!

Punce,petek je in vsem vam želim lep vikend.Moj nečakec pa celo noč ni spal,user posted image ker je imel take bolečine v očki in tudi zdravnica je rekla,da poškodba roženice zelo boli.Bogu cukerček,se mi tako smili in upam,da mu bodo zdravila čim prej pomagala.

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
4.5.2007 10:52:30   
Liona
Andreja in Lana, user posted image user posted image user posted image  za male user posted image . Vso srečo še naprej.

lana, tudi jaz sem jemala 3x1 Dabroston do 15 tedna. Ampak sem od prvega izcedka naprej bila na bolniški. Strogega mirovanja siocer nisem imela, sem pa pazila, da se ne naprezam preveč. Saj bo. Meni vzroka za izcedke in krvavitve v zgodnji user posted image  niso nikoli odkrili.

Tinaaja, full luštkana Brina user posted image . Pa spet imam eno vprašanje za tebe. Kako intenzivno so ti Brino čutila v zadnjih dveh mesecih (oz. mesecu in pol). Naš je bil kar precej aktiven do pred nekaj dni nazaj. Zlasti zvečer se mu je čisto zmešalo. user posted image  Zdaj pa je že dva dni bolj len. Včeraj zvečer je malo nabrcal atija, ponoči je bil skoraj čisto miren in me je že kar panika. Zjutraj se je malo zbudil, se malo premikal, ampak sem ga čutila bolj na rahlo in  pred kakšno uro je parkrat nogico porinil navzven (predvidevam, da sem tipala stopalo user posted image ). Zdaj pa spet čisto mir... Je to normalno?

Lepo se imejte kljub kislemu vremenu

Neposredna povezava do sporočila: 4384
4.5.2007 11:09:36   
tinaaja
Andreja, a pa bo z ucko vse ok? Se zadeva zaceli brez posledic? Mene je groza ze ob misli, da bo Brina kdaj prehlajena in bolna, kaj sele ob taki zadevi user posted image

Liona, pa ti si kot jaz user posted image user posted image user posted image Pravijo, da je vazno, da ga cutis. Vem pa, da je grozno, ce ga par ur ne cutis. Brina  npr ponoci sploh ni brcala oz je nisem cutila. Mislim, da me je ene 2x zbudila. Velikokrat se je zgodilo, da tudi zjutraj ni bilo nic sele enkrat dopoldne. Bila pa je zivahna popoldne in zvecer, ampak tud ne vsak dan. Kakor kdaj. No ker pravijo, da se otrocek zacne bolj zivahno gibat, ce pojes kaj sladkega, ti lahko zagotovim, da to drzi in sem zato jedla tud po vec kot eno milko na dan user posted image user posted image user posted image samo zato, da je zacela brcat.. lahko mi je zdaj rect, da ne kompliciraj, ampak sem bila ista. samo v kolikor ne bi cutila 24 ur bebice, bi se sla jaz pokazat. ene tud po 3 dni niso cutile v tvojih tednih (poznam). Otrocek se da vcasih v tako pozo, da ga slabse cutis, ker se vrti okoli svoje osi. Mimogrede, jaz nisem imela pojma kako je postavljena, ker je tko cudno brcala. Tud glede na UZ, ko mi je G povedala, kje je kaj, mi ni bilo jasno (no, sem vedela, kje je kaj, ampak bo gibih sem mojemu velikokrat rekla, da imam obcutek, da ima mala 6 rok in nog, da pa nima glave in rite user posted image user posted image user posted image ).. torej, ce bo kriza - sladko v usta in pocakaj. V kolikor se giba tud ni nujno, da ga cutis, tko da lahko zgresis marsikaj vmes.
sele zadnji mesec je bilo bolj konstantno. Sem jo pa tudi kar žokala, ce je po moje predolgo bila brez glasu user posted image

Aja se tole  - jaz je definitivno nisem cutila konstantno cez cel dan. Imela je kaksne dneve, ko je skoz nekaj gibala, pol pa ponavadi naslednji dan skoraj nic oz sele pozno popoldne.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.5.2007 11:12:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 4385
4.5.2007 11:30:17   
aurora28
Super Andreja za tvojo pikico. Zelo sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tinaaja tvoja Brina, človek kar nima besed tako je luškana.

Liona napisala si, da si v začetku nosečnosti krvavela, kdaj pa si začela krvaveti in je to bila obilna krvavitev ali zgolj kot izcedki?

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 4.5.2007 11:37:06 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
4.5.2007 12:05:54   
sonchek
Lana38...bravo za user posted image !!!!!!
..super, pa je ena prelomnica končana zdaj pa pogumno naprej...to je že dober znak..
ja, kaj ti je pa G. kaj povedal in ali ti je povedal od kod izcedek???
lepo počivaj in pazi nase in na svojo pikico!!!!!

Andreja sem resnično fuuull vesela za vas....BRAVOuser posted image user posted image user posted image

Tinaaja...res je srček...madona, k bo začela govort je tud ustavla ne boš....
hihihiiii

kakšen glup dan je...men se sam zeha..ne morš verjet...
l.p. vsem...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
4.5.2007 12:32:21   
tinaaja
Jaz sem ravno hotla na  sprehod in pogledam ven .. dez user posted image zapop... kok casa bo tkole?
sonchek, ja pricalica bo ziher, po meni user posted image

btw: tist jezicek na sliki - mala se je naucila posnemat in velikokrat se na to, da ji jaz pokazem jezik ona odzove s tem, da ga men pokaze nazaj. najprej sem mislila, da je naklucje, pol se je pa to ze kar dostikrat ponovilo.. valda mami cist ponosna.. brinci se zahvaljuje za komplimente..

pozdrvcek od mene in moje user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
4.5.2007 12:38:41   
aurora28
Dobila sem izcedek in vse kaže na to, da me bo juteri obiskala teta iz krvavca. Preveč sem si želela, da zanosim. user posted image user posted image user posted image sem mislila, da bom po HSK in LSK takoj zanosila, pa žal nisem. Žalostna sem. user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
4.5.2007 13:04:28   
andreja2000
Aurora28  tudi meni je rjav izcedek vedno pobral upanje a sem ga imela tudi ko sem zanosila in Lana pravtako,tako,da dokler user posted image  je še upanje.

tinaaja moj nečak,ki je star 3 leta in pol,je dobil neko kremico in kaplice in očko ima sedaj obarvano.Normalno ima on skoraj črno očko,sedaj pa so mu jo z nečem obarvali in tam kjer je poškodba se je obarvalo zeleno in tega je kar precej.Zdravnica je rekla,da bi se to moralo pocelit in kontrolo ima čez 14 dni,če pa bi se začelo kaj gnojit pa mora takoj nazaj.Res je bogi,a upam,da se bo pocelilo brez posledic.

Punce,še enkrat vsem hvala za vaše pestke in čestitke in da ste kar ste-zlate,le kaj bi jaz brez vas??

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
4.5.2007 13:36:50   
stunfek
Andreja. Oj joj, bošček mali....a šele 3 leta in pol je star. Hvala bogu, da se bo lepo zacelilo, da ne bo z učko kaj narobe. Ja ti šment, to se tak hitro zgodi pri teh naših otročkih. Pa tako težko prenašajo bolečino taki tamaučkoti.

Lana, lepo pazi na pikico in počivaj. Še dobro da je G prišel prej iz dopusta, ne? Včasih name gre tudi kaj na roke kdaj. Držim pesti, da bo vse ok.

Lep viked želim vsem slupaj.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 4391
4.5.2007 14:39:10   
micla
user posted image user posted image user posted image  Bravo Lana,  čestitke za user posted image .
Ti kar lepo počivaj in vse bo dobro.

Aurora ne bit žalostna. Mogoče pa user posted image le ne bo. Če pa ni tokrat, bo pa naslednjič. Samo ne obupat.

En deževen pozdrav vsem. Danes sem čisto po vremenu - zaspana, zato grem malo v horizontalo.

PA PA,

micla

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
4.5.2007 14:56:08   
aurora28
Ne bom obupala, ampak vsaka user posted image pomeni ponovno razočaranje. Andreja koliko časa si pa ti imela izcedek in kako je bil obarvan? Pri meni je takole: včeraj me je zelo razpihovalo, kot da bom dobila user posted image in je bil roza rjav izcedek. Danes zjutraj ni bilo nobenega občutka več, še zdaj ga ni, je pa bil izcedek nekako marelično obarvan, pa nisem jedla marelične cmoke user posted image user posted image user posted image , hecam se, kar tako se se tega spomnila. No zdaj pa imam zopet rjav izcedek, ampak ga ni veliko. Sem šla kupiti BC mini in bom jutri na 28 dan naredila test. 

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
4.5.2007 15:14:16   
koala
aurora kot prvo ti strogo prepovedujem obupat, dokler se tečka ne vlije, a prav?

lana čestitke za srčka, zdaj pa le počivaj, da bo iz malega zrastlo veliko.
Vama pošiljam poljubčke, objemčke in pestke, pa še pozitivne vibracije.

Andreja še enkrat ČESTITAM!!!!!!!!!! Sem bila včeraj ravno na parkirišču ko sem dobila sms, pa sem začela kar skakat od veselja, malo so me čudno gledali pa nič ne de.
Pa pri vas pa res ni mira z bolnicami, držim pesti, da se mali korenjak hitro pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
4.5.2007 16:03:10   
andreja2000
Aurora28 jaz sem dobila izcedek nekje tri dni pred pričakovano user posted image ,nato je naslednji dan izginil,naslednji pa spet pojavil in zdelo se mi je ravno tako kot vedno pred user posted image .Čisto nič ni bilo drugače,razen user posted image  ni bilo.Test pa sem delala 4 dan zamude,saj sem ves čas mislila ,da user posted image  vsak čas pride.
Se popolnoma strinjam s koalo in ne obupaj,če ni zdaj bo pa prav kmalu.

koala hvala še enkrat tebi za vse,gregorčičevo pa sva našla brez težav,ne vem pa kako bi šlo,če nama ne bi ti tako lepo razložila.
Tudi tebi,draga koala iz srca želim,da kmalu zagledaš user posted image  in ,da bom lahko delila srečo s tabo,tako kot ti sedaj z mano.

Stunfek ja,taki mali še je,skoraj kot tvoja Anuška in tudi taki temen,oćke pa sem videla da tudi imata oba take črne-po atijih.
Tudi jaz močno upam,da se vse konča brez posledic,so pa to res grde bolečine,zato ima predpisano še nekaj proti bolečinam,očko pa morajo mazat vsaki dve uri,če pa spi,pa se ga ne rabi budit.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
4.5.2007 16:16:34   
aurora28
Hvala Andreja! Mi daješ upanje, ampak me skrbi da zastojn upam, saj se mi je zdaj pojavil rdečorjav izcedek in mislim, da to označuje prihod user posted imageuser posted image user posted image user posted image Saj bo enkrat že, a ne? Danes sem razmišljala zakaj me prihod ta rdeče tako potolče, sploh nima nobenega smisla, da sem zaradi tega slabe volje in brez energije. Vsak mesec si rečem, da naslednji mesec se pa ne bom obremenjevala in bom pustla času čas...ja,ja,ja sam govorim in pri tem tudi ostane. Danes sem se pa odločila, da moram temu narediti konec, tako vendar ne gre več naprej, da se naprej sekiram, ali bo O in potem ali bo prišlo do oploditve in potem ali bo prišla user posted image in ali bom user posted image . Kr neki brez veze. Se bom skulirala in bom postala optimistična, pa tudi če ne dobim otročka, res je, da bom zelo žalostna, ampak hvala bogu imam zelo ljubečega moža, ki me ljubi, podpira, me spoštuje in ceni...to pa je največ. Poleg tega pa še imam svojo navihano, razigrano user posted image , ki mi na nek način tudi daje enegijo in mi je hrana za dušo. 

Neposredna povezava do sporočila: 4396
4.5.2007 16:36:42   
tinaaja
user posted image    

Aurora user posted image user posted image user posted image glavo gor, morda pa je to prvi dan tvoje nosecnosti user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
4.5.2007 16:39:21   
Špela100
Punce, tako sem vesela, da  bijejo od vaših pikic, še enkrat bravoooooooooooo.....
Lana38, bravo andreja2000, ful ste pridne...hi, hi....
to da srček bije je res že ena prava velika prelomnica, jaz dvakrat nisem prišla do tam.

Ja Tinaaja hvala za tvoj tuš dojenčkov, zdaj so se pa res vsuli, super, punce dajete nam upanje, vzpodbudo in energijo za naprej.

Aurora28 držim pesti, da se ne vlije, če pa se bo to ziher tvoj prvi dan nosečnosti...ha, ha...jaz se tako tolažim že eno leto, pa mi kar uspeva.

Mi smo pri koncu moje o, user posted image smo 2x, nič nismo več zagnani, no pa saj je tudi enkrat dovolj, če ti je dano, ne....
Takoj, ko pride moja user posted image , pa imam jaz hsg, upam, da ta mesec pa res...da bot rentgen delal oz. da user posted image ne bo....joj to so pa že pobožne želje.

Vreme je katastrofalno, pa vseeno si naredite lepe vikende,
user posted image božajte trebuščke,
tiste v O dosti user posted image ,
tiste, ki čakate user posted image , da je ne dočakate,
tiste, ki pa ste user posted image že dobile se vseeno veselite življenja, ker življenje je super in ne izgubljajte časa s štetjem dnevov in merjenjem temperature...ha, ha....
uživajte vikend

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
4.5.2007 17:31:40   
micla
Punce, zdej vam bom malo zatežila.
Res ne vem, kaj mi je danes, ampak moje razpoloženje je nikakvo. Kar neki bi se cmerila in se smilila sama sebi. Pa sploh mi nič ne fali. Mislim, HALO?????? A sem sploh še normalna?
Sej vem, da je nihanje razpoloženja neki normalnega, ma do sedaj sem se kar kontrolirala, danes pa kot, da bi me povozil vlak.  Zdej npr. sem žalostna, ker mojga še ni iz službe. Pa itak, da redko pride pred 7 domov, ker

micla

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
4.5.2007 17:37:46   
aurora28
Hvala Špela za tvoje pobožne želje user posted image user posted image user posted image . Špela imaš mogoče kakšno pregrado, da greš na HSG, ali zgolj zaradi preiskave, ker ne zanosite. Ko sem jaz šla na HSG so mi odkrili ogromno pregrado, ki je bila čez celo maternico, potem ko sem pa šla na histero in laparo pa so mi še odkrili PCO in endometriozo user posted image user posted image user posted image . Sem pa vesela, da sem poslušala svoj notranji glas in se sama naročila na pregled nekemu novemu G, pri katerem še nikoli nisem bila. Hvala bogu, da je bil zlat in me napotil na preiskave. Mi je vlil upanje, da bo naslednja user posted image v redu in da je bila pregrada kriva za oba ss. ker mi je G vlil upanje, da bo vse ok, sem seveda mislila, da bom kar takoj zanosila...pa sem se uštela user posted image user posted image user posted image . Bom morala počakati še en mesec, ker zdaj pa je izcedek že rdeč user posted image user posted image user posted image . It´s not my lucky month user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.