tinaaja
|
Andreja, a pa bo z ucko vse ok? Se zadeva zaceli brez posledic? Mene je groza ze ob misli, da bo Brina kdaj prehlajena in bolna, kaj sele ob taki zadevi Liona, pa ti si kot jaz Pravijo, da je vazno, da ga cutis. Vem pa, da je grozno, ce ga par ur ne cutis. Brina npr ponoci sploh ni brcala oz je nisem cutila. Mislim, da me je ene 2x zbudila. Velikokrat se je zgodilo, da tudi zjutraj ni bilo nic sele enkrat dopoldne. Bila pa je zivahna popoldne in zvecer, ampak tud ne vsak dan. Kakor kdaj. No ker pravijo, da se otrocek zacne bolj zivahno gibat, ce pojes kaj sladkega, ti lahko zagotovim, da to drzi in sem zato jedla tud po vec kot eno milko na dan samo zato, da je zacela brcat.. lahko mi je zdaj rect, da ne kompliciraj, ampak sem bila ista. samo v kolikor ne bi cutila 24 ur bebice, bi se sla jaz pokazat. ene tud po 3 dni niso cutile v tvojih tednih (poznam). Otrocek se da vcasih v tako pozo, da ga slabse cutis, ker se vrti okoli svoje osi. Mimogrede, jaz nisem imela pojma kako je postavljena, ker je tko cudno brcala. Tud glede na UZ, ko mi je G povedala, kje je kaj, mi ni bilo jasno (no, sem vedela, kje je kaj, ampak bo gibih sem mojemu velikokrat rekla, da imam obcutek, da ima mala 6 rok in nog, da pa nima glave in rite ).. torej, ce bo kriza - sladko v usta in pocakaj. V kolikor se giba tud ni nujno, da ga cutis, tko da lahko zgresis marsikaj vmes. sele zadnji mesec je bilo bolj konstantno. Sem jo pa tudi kar žokala, ce je po moje predolgo bila brez glasu Aja se tole - jaz je definitivno nisem cutila konstantno cez cel dan. Imela je kaksne dneve, ko je skoz nekaj gibala, pol pa ponavadi naslednji dan skoraj nic oz sele pozno popoldne.
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.5.2007 11:12:58 >
|