|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
20.11.2006 12:14:30   
Špela100
Ja jaz sem tukaj. Berem, berem nimam pa kaj pametnega za napisati. Sem v dnevih po user posted image  in čakam o.
Začaran krog.
Tudi mene zanima kako je z Bety.
BEEEEEETTTTTYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lana38 zate pa držim pesti tako močno, da me bo primil krč.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
20.11.2006 14:54:28   
Klarissa
alo pupe,
vidim, da se tukaj "ful dogaja". saj prav.
mi2 sva bučno preživela vikend, ker sem praznovala roj dan in nisem nič naspana. ker pa je zunaj še tak dan, bi se kr cartala.
počasi bom šla domov, se fino napapala-čeprav bi morala shujšat-vse okoli mene hujšajo, samo jaz ne oz. se redim. pol pa razmišlajam, da imam raje kakšno kilo več in zdravo nosečnost, ko pa da bi šlo kaj narobe. samo zadnjič sem pa videla eno je bila kot okostnjak in je imela bebo, pa drugo ffuuuuul predebelo in je imela bebo. pa si mislim, pa saj kile sploh niso važne.
jaz bi tudi mela user posted image , eni pa se jih tak otepajo....user posted image  

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
20.11.2006 17:19:13   
micla
Ejla punce,

se vam javljam, da sem še živa. Malo sem sicer prehlajena, pa glas mi malo trokira, ampak bo že boljše.
Kot veste, sm ta mesec malo na OFF vse skupej dala, tko da nič ne gledam kdaj bo kaj, pa če sploh bo kaj. Bomo videli, če bo veseli december res kaj bolj vesel. user posted image

Tinaaja - ti prav malo zavidam to izbiranje vozičkov. Jst sm tudi za podobne barve zagreta, ampak jst gledam peg perego P3, lih tko kombinacija sive in zelene.
Liona, Jelenche - pobožajte svoje trebuščke.
Lana38 - to je pa že dober znak, da se nič ne napoveduje in da ti ostaja temperatura povišana. Mogoče pa le zagledaš plus. Držim pesti.

Sonchek, Krtexx, Pilotgirl, Teri, SM10, Špela, Andreja, Raho, Klarissa.....in vsem ostalim, ki vas nisem posebej omenila pošiljam en meglen, a pretopel (za ta letni čas) pozdravček s primorske.user posted image

Se tipkamo,     PA PA

micla

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.11.2006 7:00:42   
lana38
Dobro jutro!
Nisem naredila testa, ker mi je BT danes zjutraj padla in to pomeni, da user posted image  ni in pride user posted image .user posted image
Pa bomo šli spet dalje v naslednji krog, mislim da bo že 9. po vrsti. Pa kaj čem, treba je upati dalje in se podajat v nove boje. Kdo pa pravi, da ne bom dobila te vojne, če izgubim samo nekaj bitk.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.11.2006 7:41:26   
SM10
O Lana38 šit, da se misli prikazatuser posted image . Prav maš ne  smeš in ne smemo se vdati, ker na koncu bo zmaga naša.

Moja bt je povišana že četrti dan, me malo jezi, ker ni tako izrazita krivulja-iz 36.1. na 36.4 al ps ns 36.5. Pa še prozornega vlečljivega izcedka ni bilo, samo neka moteča mokrota . Se mi zdi, da je ta mesec vse ven padlo in bom mogla počakat na december.

Lp vsem

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.11.2006 8:05:12   
sonchek
ooooh Lana38....resnično mi je žal, ker je spet prišla user posted image ...
...ampak, naj te še enkrat vprašam, ker sem pozabla...a nisi rekla, da boš šla še na ene preiskave, če se ne motim na HSC...zakaj pa ne narediš tega...al pa kej...kaj pa če je res le to krivo...

...drugače pa mislim, da bomo drugo leto prav vse mamice...saj ni hudič, da ko se leto zamenje, da se bo nam tudi na bolje...
...pa lep deževen dan...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.11.2006 8:13:45   
Špela100
Joj Lana38 user posted image , ja 9. krog, če ne že 10. ne vem, ne štejem več.
Ne vdaj se.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.11.2006 8:22:01   
Špela100
Punce kje ste vse?? 
Vam častim eno virtualno user posted image  za dobro jutro.
Danes sem tako zaspana in sem kavico že spila pa nič ne pomaga.

A je katera kaj zvedela kako je Bety?? Kaj pa Liona??
Kje se skrivajo te user posted image , da nam malo moralo dvignejo.
Zdaj se moram pa pripravit, grem k mojemu bioenergetiku, da mi da mal energije user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.11.2006 8:41:08   
sonchek
Ojla...Špela100...jaz bi kavico...se mi tok spi....dons...

...Mislim, da sem prej vidla Liono, k postopa po forumu...bety, pa že nekaj časa ni na spreged...no, vsaj piše vse....

...pomoje je tlele kr mal zatišja...tko kot pri meni...
...ene čakajo, druge ne...in tako naprej....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.11.2006 8:51:28   
Liona
Lana38 user posted image . Ampak si kar dobro napisala. Če je nekaj bit izgubljenih še ni nujno, da boš izgubila vojno. Pa v nov krog. S klomifenom? Ni vrag, da v deseto ne bo uspelo. Bo, boš videla
Malo nosečniškega virusa za vse, ki čakate na user posted image  .  user posted image user posted image user posted image

Pri meni nič novega. Ali pa toliko. Včeraj sem imela pregled pri svojem g in ker nimam več izcedka, mi sploh ni delal UZ. Naročil me je na NS, ki se bo zgodila 8. 12. ob 11-h. Mene je pa že danes tako strah.... user posted image  Delal mi jo bo Pušenjak, s seboj pa lahko prinesem CD, da mi bo piko-poko posnel. Po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa strah... Po pregledu oz. posvetu sem šla še malo v službo, da sem pozdravila sodelavce in s prijateljico na kavo. Domov sem se komaj pripeljala, ker mi je bilo blazno slabo. Tako slabo, kot verjetno še ne. Že v avtu sem si pripravila vrečko za vsak primer, ko sem prišla domov nisem mogla nič pojest. Malo sem si odpočila, potem pa sem pogrela kosilo... Tisto meso v omaki mi je še zvečer smrdelo po celem stanovanju tako, da sva z user posted image  zračila, prižigala dišeče svečke... Nič ni pomagalo. Še ko sem se vlegla v posteljo (pa imam spalnico daleč stran od kuhinje in cel dan zaprto), sem vonjala tisto meso... Fuj!
Tinaaja, super. Full lep voziček boste imeli. Jaz jih še niti gledati ne upam. Zadnjič sem jih že pregledala in naredila ožji izbor, potem pa se je user posted image  žalostno končala. Tako, da zdaj odklanjam vse slike in internetne strani z vozički in drugimi potrebščinami... Ufff, spet mi je slabo. Po rogljičku user posted image .

Lep dan vsem in se beremo

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.11.2006 10:02:31   
teri
Špela:jaz bi kavico,ker komaj gledam.Sem 1 že spila pa bi rabla še eno dozo.Včeraj smo šli na pijačo ker je prijatelj "rodil".Pila sem vodko redbull.Sem jih spila samo 4.Šla sem v pojstlo že ob 11h pa nisem mogla zaspat do 4h.Pol pa ob7h vstat za v službo.Še nikoli tako.Res da nisem pila že od junija,ampak da sem v tako slabi formi pa si nisem mislila.Enkrat sem jih lahko spila tudi po 10,pa vmes še kaj kratkega za presekat,samo sem spala.Včeraj pa ne in ne zaspat.Ah kaj čmo se že staramo!user posted image
Lana38:v 10 moooora it!user posted image
Zadnjič sem pisala Pušenjaku pa pravi da ne rabimo delat pavze in lahko po tej user posted image začnemo delat na user posted image .Ta teden jo mam za dobit pol pa akcijauser posted image !Komaj sem čakala na te novice zdej pa me je strahuser posted image .Škoda,ker bi mogel bit to najlepši čas v ženskem življenju!
Malo me je strah za Bety.Upam da je vse ok.
Liona:sem vesela zate da je vse bp.
Micla:vračam pozdrav iz Primorskeuser posted image
Andreja:upam,da je šla situacija kaj na boljše!
Vsem ostalim pauser posted image user posted image user posted image user posted image .Nisem pozabla na vas!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.11.2006 10:18:33   
lana38
user posted image  še sice ni prišla, ampak jo padec BT jasno napoveduje. Na HSC nisem šla, ker se je moj G odločil, da poskusiva najprej s Klomifenom. Jaz sem že takrat razmišljala tako, da je to zapravljanje časa, ampak sem drugače zelo zadovoljna s svojim G in bom pač dala skozi še to, pred HSC. Pravzaprav bi tudi sama raje zanosila brez preiskav, saj me razumete. Tako da sva nekako našla skupni jezik pri Klomifenu, čeprav je zguba časa po eni strani.
Bety je bila v nedeljo na forumu, pa nič ni napisala.
LP

lana38

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.11.2006 10:37:15   
Špela100
Ja kar sem rekla, sem rekla:
sonchek user posted image
liona user posted image  sam, da ti ne bo slabo, pa naj bo čajček zate,

teri user posted image  

lana38 user posted image

Tinaaja kje si ? Tvoja user posted image  se bo ohladila...ja no boš pa lepa user posted image

ekola, kavice sem skuhala , vas lepo postregla, sladkor in mleko si morate dodati,
jaz pa zdaj polna energije  user posted image  naprej.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.11.2006 11:25:46   
Jelenche
hej punce

samo pozdravila bi vas rada.

nimam nič kaj pametnega za povedat. Na pregled še čakam, nič se mi ne dogaja, ker pač samo spim user posted image . npr. včeraj od 18:30-6:00h uuuu bravo jst

upam da ste vse ok in da ste dobro.

cmoka.

oglasim se vam po prvem pregledu

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.11.2006 12:03:09   
tinaaja
Jaz po kavi danes se vedno user posted image  hehehe
Moj zelodec nekako bolj, moram bit v sluzbi, ker imamo ene nujne zadeve za zrihtat, ampak bo ze, pocutje veliko bolje. Poskusam dobiti nekaj energije s
user posted image , ker mi cisto nic ne je.. lacna ful, ampak nic ne pase.. Kar pa je dobr za kile, pikica si pa itak vzame vse kar rabi user posted image  Lana, valda da bos zmagala vojno user posted image  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.11.2006 13:23:25   
andreja2000
Pozdravljene
Pr nas še vedno vlada stresno stanje,saj so bivšega uživljali in je sedaj še vedno v kritičnem stanju,napovedi so zelo črne,a bomo videli,kaj bo prinesel čas.
Jaz verjetno ta mesec ne morem računati na user posted image ,saj sem v stresu,ki mu ni konca.Sem pa v obdobju O  in me že bolijo jajčniki,ker sem seveda jedla klomifen ko se je zgodila prometna in nisem z njim prekinila.Res pa je da sem z mislimi ves čas pri bivšem,pa pod stresm,tako da mislim,da ne more ta mesec nič gratat,saj pravijo,da stres vpliva na zanositev.

Punce,vse vas lepo pozdravljam in se oglasim ko bo mogoče.
Lana38,žal mi je ,vendar vem,da si prava borka in se že priravljaš na nov boj.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.11.2006 15:23:28   
lana38
Seveda se že pripravljam na nov boj, čeprav user posted image  še ni, ampak jo že čutim in samo čakam, da se prikaže.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
22.11.2006 7:42:01   
tinaaja
Jutro pupe,
da vas pozdravim, ker bo pol naporen dan v sluzbi in zelo malo casa.
Jaz sem OK, mja pupa me mal zeza, ker je kaksen dan tok aktivna, da je ze kr mal prevecuser posted image  (no saj ne), pol pa kaksen dan pociva in valda ne bi bila jaz, ce me ne bi po tiho skrbelo user posted image  Pa saj vem, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image  ampak vseeno se prikrade kaksna odvecna misel. Zelodec se je pobral, pojedla sem ful manj, ampak se boljse pocutim, tko da moram res manj jest.
Vreme - za en sranje.. user posted image  

Lana, user posted image  tumbs up for next round user posted image user posted image user posted image user posted image
Andreja, joj, imas tezko obdobje in zgleda, da te ne caka nic kaj dosti lazje. aj vam bodo visje sile tok naklonjene, da se zadeva porihta tko, da bo breme lazje, da prognoze ne bodo vec tko crne in da se zacne pot navzgor.  user posted image

Jelenche, ja mene je tud zmnjkovalo, sem sla spat ob 5,potegnila do 7 in ob 8 naprej user posted image  Kdaj imas pregled?

No danes jaz castim kofico:
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  al pa kakav  user posted image user posted image user posted image user posted image  Kera pride user posted image user posted image user posted image Jaz grem nekaj pojest, kruli mi ko user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
22.11.2006 8:05:58   
SM10
Jaz bi dvojno kavico. Full sem živčna, ker imam danes zobozdravnika in mi je muka.
Lep deževen dan vsem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
22.11.2006 8:59:21   
Špela100
O Tinaaja hvala, ker si se spomnila, jaz sem danes tako zaspana, še bolj kot včeraj, verjetno  to vreme in pritisk, saj že dolgo ni bilo dežja in se še bolj občuti.
Ful hvala za kavico....mmmmmmmmmmmmmm..........................je dobra.

Andrej2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi močna.

SM10 saj bo hitro mimo, nič naj te ne bo strah, saj smo vendar me ene ženske vajene vsega hudega.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
22.11.2006 9:31:15   
teri
Lep pozdrav punce!
Jaz sem pa danes takooo žalostnauser posted image user posted image user posted image !!!!Mogoče sem preveč občutljiva,ker mam za dobit vsak časuser posted image .Včeraj sva se z mojim skregala.Itak za brezveze.Povedala sem mu da me je prizadel,ker je neki reku(pa zdej ko pomislim res nič takega) in mi je reku da ima dovolj tega kreganja in da če me na vsake par dni prizadene da naj neki naredim da me ne bo več, Tisto me je šele prizadelo.Pol pa ko sva končala to najino debato,pa sva šla jest in se je obnašal kot da se ni nič zgodilo!¨Kasneje sem mu rekla,če je njemu ok,pa je reku da ja,da sej ni blo tako hudo.Jaz pa sem še danes žalostna!user posted image Od ss naprej se večkrat kregava.Vem da je to ena preizkušnja za naju.Ker take stvari al te zbližajo al ne.Jaz ga res ne bi rada izgubila,ker se imava preveč lepo skupi,samo res ta kreganja te utrudijo.Sama sem se po ss precej spremenila.Imam vednmo feeling da me bo varal-pustil,itd...Pa mi ne skriva-upam da nič,mi vedno vse pove,dela načrte z mano,...Tudi prijateljica mi govori da imam zlatega fanta in da nimam kaj skrbet.V glavnem je vse v moji glavi in ne vem kaj naredit da ne bi blo več tako.Ker se take res ne maram.Rada bi bla tisto kar sem bla in rada bi da bi bil najin odnos takšen kakršen je bil.Tudi sam vidi to spremembo na meni in po moje ne bo več dolgo zdržal.Ga poznam preveč dobro. Nočem da je enkrat prepozno.user posted image Vem da ta tema ne spada sem,samo se že nekako virtualno poznamo in sem mislila da mi lahko kaj svetujete,če je katera po ss dajala kaj podobnega skozi????!!!! 

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
22.11.2006 9:57:25   
sonchek
Ojla punce...
Tinaaja...user posted image na zdravje.....in hvala za budnico...komaj sem danes oči odprla....

Teri....ko se voli, taj se tuče.....hihihiiii...mal heca...
...verjem da nista nič posebnega....to se pač dogaja...imamo vzpone in padce v vezi...zato to res ni nič takega, pa še toliko skupnih reči, ki so bile slabe ali dobre...ki so vaju se bolj povezale....verjemi, ker imava tudi midva kar nekajkrat take zadevščine, pa se pol kr uredi, ko se pogovoriva...imala sva pa tudi obdobje (in mislim, da je bilo eno tako tudi po UPN-ju), ko sva se konstantno samo kregala...in kregala....in kregala...
...zdaj sicer ko zidava in zidava, se vsaj kregat nimava časa....no, sej se še vedno...ampak včasih res za brez veve...pol more pa pač en popustit....
...verjetno je to normalno, da si se spremenila...mislim, da smo se vse po ss....no, govorim lahko samo zase...tudi jaz sem se...ampak, po tolkem času...se mi pa zdi da se spet vračam na stara pota....

....mo, tok o tem...upam, da sem te vsaj malo potolažila....

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
22.11.2006 10:10:30   
lana38
Dober dan!
Moje user posted image  še ni. BT danes zjutraj še nižja kot včeraj. ne vem, zakaj me zdaj še to user posted image , če že vem, da nisem user posted image , ker je BT padla. Samo toliko, da me nekaj nervira čisto brezveze. Pa še vreme tako sivo in deževno, da mi ni čisto za nič. Tako prazno in čudno se počutim.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
22.11.2006 10:27:52   
sonchek
Lana38...če si prepričana da bo prišlauser posted image ...pol res naj že pride...ne da pa zdej šeuser posted image ....sicer bi si pa želela, da jo vsaj 9 mesecev ne vidiš....

...no, pa gremo skupaj naprej....doooo user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
22.11.2006 12:36:59   
lana38
Ma, res mi gre na živce to čakanje user posted image , ko točno vem, da nisem user posted image , če je BT padla. Če bi tudi bila user posted image , se to ne more obdržati ob padcu BT, zato me še toliko bolj nervira, da se ne prikaže user posted image . Še dobro, da si merim BT, drugače bi že mislila, da ta zamuda res pomeni user posted image .
Naj gre vse k user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?