|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
16.11.2006 21:45:32   
Liona
Hallo!!! user posted image

Končno spet doma. Jea! user posted image user posted image user posted image  V nedeljo sva šibala na urgenco ker sem malo bolj močno zakrvavela (sveža kri). Prišla sem tja, naredili so vaginalni pregled in ugotovili, da imam izredno občutljivo steno MV, saj je ob vsakem dotiku zakrvavela. Potem smo šli na UZ. V nedeljo zvečer je bil mali oz. mala velik(a) 1.7 cm, srček je lepo bil, pikec oz. pikica je bil(a) tudi izredno živahna, saj se še zmerit ni pustil user posted image . No, na žalost pa so me obdržali v bolnici in me niso izpustili dokler se izcedki niso normalizirali. To pa je bilo danes zjutraj. Našli so tudi manjše vnetje in si moram vstavljat vaginalne vložke in še naprej papat Dabroston in POČIVAT. V ponedeljek pa sem tako ali tako naročena pri svojem G na UZ. Upam, da bo.

Lahko noč, se beremo jutri

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
17.11.2006 6:58:36   
tinaaja
Liona, no to pa je lepa novica user posted image  za zacetek lepega tedna. Samo da sta ok s pikico.
Punce, dobro jutro, se par ur pa bomo spet uzivali v vikendu! se pol pisemo

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
17.11.2006 7:07:44   
lana38
Liona!
user posted image No, pa se bo vse poštimalo in bosta vidva z user posted image  končno OK.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
17.11.2006 7:39:34   
tinaaja
Dekleta, od najinih izrabnih vozickov so na voljo 3 barve.. Nobena meni ni ravno super, ledava pa lime - a je ful pretemna? Ta zelena je moja ful lepa barva jo tudi nosim kar dosti, ampak je tok sive .. v bistvu nama nic kaj dost ne preostane, kot da narociva to, ampak me kar bega temnost. Sem razmisljala, da najdem kaksne barve za blago in narisem kaksne metuljckje ali podobno v enaki zeleni, pa pol itak das gor se kaksne igracke, da malo pozivi.. kaj menite?
user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
17.11.2006 8:26:36   
sonchek
Tinaaja...men je ful lep tale voziček...in ga ne bi nič dost spreminjala...če imaš pa seveda željo, ker ti je preveč pust..pa lahko marsikaj narediš...

Liona...sem vesela, da se je vse umirilo in si resnično želim, da bi tako tudi ostalo...

Za vse ki nečakajo držim pesti....user posted image ...upam, da vam bo tokrat uspelo...
..jaz čakam na user posted image , da se pol naročim na HSC....in šele drugo leto gremo naprej v nove boje....
...zaenkart smo še vedno čisto zaposleni s zidavo...tako da ta teden začnemo urejati kopalnico...če bo vse po sreči, pa pride drug teden že keramičar in bodo kaj kmalu že ploščice položene...jupi....pol pa še mal..pa se bom končno že lahko kopala v svoji lastni banji....jupiiiiiiiiiiii....

punce, a že kaj razmišljate kam greste za novo leto, ta se namreč bliža s nadzvočno hitrostjo....a boste doma, al se odpravljate kam....????

pa lep dan...in SREČNO!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
17.11.2006 8:40:42   
lana38
tinaaja!
meni pa je najbolj všeč Ice, no tudi Lime je Ok, ampak jaz bi izbrala Ice.

sonchek!
jaz sem za Novo leto najraje doma. Ne vem , zakaj, ampak. če mi paše plešem, če mi paše, se lahko tudi dol vležem. Res sem rada doma v krogu družine. Bomo pa videli, če bo kje kaj, da se splača iti.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
17.11.2006 8:44:56   
Anonimen
En lep sončen pozdrav iz Prekmurja!
No, končno danes imam malce časa, da se vam oglasim. Začela sem študirati, ker imam 1. decembra izpit iz ZUPauser posted image . In ko sem zagledala vso literaturo, je prišla še user posted image . Čeprav mislim, da je to posledica skakanja okoli županov, ker moramo zrihtati odlok in se zmeniti, kaj bo s sofinanciranjem v 2007 - če moraš k 7 županom, ni čudno, da pride user posted image . Prišla je točno 30. dan - tako kot tisti mesec po abraziji. Sedaj počakam, da odide in potem v akcijo...

Sem se že čekirala pri avgustovkah. No, mogoče bo pa ratalo.
Doma imamo norišnico. Babica gre v torek na operacijo, saj ji bodo zaradi gangrene (huda sladkorna bolnica) odrezali nogo in ne vemo, če bo preživela operacijo, ker ima že 4 baypasse (srčne obvode). Tako so povedali zdravniki.

Andreja2000 - hudo mi je za tvojega bivšega moža, mogoče pa se napovedi vseeno ne bodo uresničile.

SM10 - je kaj akcije - vidim, da si že bila pri avgustovkahuser posted image . Medve sva eni izmed redkih, ki nista anonimni.user posted image  Saj huje kot je bilo več ne more biti.

Tinaaja - dobro premisli glede vozička - jaz sem pri prvem tako mimo ruknila, da sem čez en mesec kupovala drugega. Za novo user posted image  imam nagledanega stokkejevega exploryja in nobenega drugega. Sicer je drag v...., ampak pri prvem smo na koncu (ker sem jaz bila tako pametnauser posted image ) dali za vse vozičke skoraj toliko kot je xplory.

Vse, ki vas nisem omenila - vsak dan pomislim na vas.
Pošiljam vam en velik topel objem.

P.S.: Kje je Betty?

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2532
17.11.2006 8:52:21   
teri
Liona:sem vesela zate da je vse bp.user posted image Ti samo lepo počivaj-upam da zaradi bolniške nimaš problemov v službi.
Tinaaja:moj prijatelj je dobil sina v pon.In sta kupla isti ta voziček v Lj.Vzela sta limeto.Meni je full všeč.Drugače pa so mi vsi všeč.Itak za user posted image delajo same lepe stvari in ne veš kaj vzet.Jaz sem pa pristaš rdeče,tako da verjetno ko bom jaz zbirala bo rdeča barva prevladovala!user posted image Komaj čakam da bova z mojim take stvari gledala in nakupovala.Si mi nardila gušte.V pon grem v lekarno po tablete Tifol in se bom po tejuser posted image probala okorajžit,ker so zadnje čase same lepe novice in ni user posted image da tudi nama tokrat ne uspe!!!!
Bety in Jelenche:kako pa sta vidve kaj?Jaz sem mela pa sept. ss v 11t in so mi tudi rekli da že ena 2t ni blo več user posted image !
Sonchek:super za vajino hiško,ko bo pa končana pa obvezno kako slikco gor da smo ti malo fouš!user posted image
Lana 38:držimo pesti za drug tedenuser posted image
Lep dan vsem!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
17.11.2006 8:52:59   
Špela100
Tinaaja ice, ice user posted image user posted image , saj tudi limeta dobra, sam kolesca me motijo, ker so tudi lime.
No ne vem stvar okusa, ful dobro, že voziček zbiraš...jupi.....

Liona bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
17.11.2006 8:53:08   
SM10
Čutim neko pikanje tam spodej. BT je danes se spet dvignila na 36.3.
Ja Raho pri nas je akcija na polno in upam, da je uspešna. Pa uspešno operacijo in čimprejšnjo ozdravitev babice.
Tinaja men je full lep Lime voziček, ker obožujem tisto zelenkasto barvo. Tudi moj voziček bo enkart v prihodnosti takšne nevtralne barve.
Andreja to je pa res grozna novica.
Liona user posted image user posted image , da je vse OK.
Vse, ki nisem omenila pa en velik srček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
17.11.2006 14:02:16   
Klarissa
alo punce,
danes sem bila dat bris in za hpv. rezultate brisa zvem nasl teden.
ne morem verjet, da bova lahko začela nasl mesec poskušat zanosit. ful fino. samo strah pa me je ful kako bo. tako ko mi pokaže user posted image  moram na UZ. in pol kako pogosto bom morala hodit?? pa saj po eni strani pa je bolje, da bom pod konstantnim nadzorom. bova vsaj vedela pri čem sva.
uživajte vikend. počasi gremo iz službice.
papa

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
17.11.2006 14:19:46   
tinaaja
Super Klarissa!!! No saj pocasi se vse uredi user posted image
Glede vozicka sva preucila vse razne mozne variane, pa je ta najbolj odgovarjajoca - edino barve niso cisto po mojih zeljah ali planih. Ampak zgelda vsega ne mores met user posted image  sem danes zamudila s placilom, ker sem imela sestanek do 11, v tujino pa moras placat do 11, da je obdelano isti dan.. bo ze.. pol pa itak marelo kupis a ne,pa je tista bolj pisana.. user posted image
Teri- akcijaaaaa user posted image
Raho - upam, da bo z babi vse OK in da se bo dobro izteklo..

Punce, pridne bodte, uzivajte cez vikend, sibam.. Ta vikend delam teranov liker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
17.11.2006 14:32:26   
teri
UUUUU Tinaaja: teranov liker-----se priporočam!!!!user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
17.11.2006 16:51:35   
krtekxx
Pozdravljene vse!
Tinaaja, jest bi tud glasovala za tvoj voziček: brown ali lime. Ice se pomoje preveč zapacka - nekam občutljiva barva se mi zdi. Sam ne poslušat mojega mnenja preveč zares, ker sem mal belj nagnjena na temne barve.
Sonchek - mi mamo tud tako lepo veliko banjo, sam da v pol leta, kar smo v hiši še nisem imela časa notr zlest....
Liona: držim pestke, da bo do konca in naprej tako kot mora bit.
Dejmo mal priklicat Bety, res se že dolgo ni oglasila.

B   E   T   Y   B   E   T   Y   B   E   T   Y   B   E   T   Y   B   E   T   Y   B   E   T   Y

Lepo se imejte, naberite si novih moči čez tale deževen vikend, ki se obeta in se predvsem razvajajte.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
17.11.2006 17:05:18   
sonchek
Ojla...
za vse radovedneuser posted image ...
Bety se ni javla že od 12.11, nazadnje pod Julijkami...in če se ne motim je zdej enkrat imela prvi pregled, lai ga pa bo imela...ne vem točno......tko da držimo pesti, da kje uživa in da jim je lepo....in upam, da je vse uredu z njo in njenimi bambiniji, ki rastejo pod njenim srčkom...

Držim pesti user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
17.11.2006 17:12:59   
sonchek
Aja, pa zdele sem prebrala v DM-ovi reklami, da imajo znižan Baby check na 701,00...tko da punce v akcijo, pa probat...une  ste že zrele za to...al pa kupt, une k nečakate...

pa da čim prej ugledateuser posted image ...
l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
17.11.2006 17:36:26   
lana38
Že imam doma BC mini, samo čakam pravi trenutek, da ne bo prezgodaj in bi bila samo ena črtica, jaz pa vseeno user posted image .user posted image user posted image user posted image
Poleti sem ga kupila, ko mi je user posted image  zamujala, potem pa je vseeno prišla. Test pa je ostal. Kot pravim, čaka pravi trenutek. Morda ga pa v torek naredim, ko bi naj prišla user posted image , če bo BT še vedno povišana.
Tudi jaz pogrešam Bety. Najprej nas razveseli s tako dobro novico, potem se pa nekam skrije. To pa res ni lepo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
17.11.2006 18:33:21   
Liona
Tinaaja, lime-full je hud. Sicer se sama odloči, da ne bomo potem me krive, da si mimo usekala. user posted image
Danes pa nisem skoraj nič počivala. Šla sem k osebni zdravnici zaradi bolniške, ker je treba dati že vse na komisijo... Pa malo v nakupe. Glede na to, da sem non-stop doma pač potrebujem precej trenirk in hlač za valjanje po kavču. No, vse sem dobila. Kupila sem dve trenirki, ene športne hlače in še eno jopico. Potem sva šli pa še s taščo v Mercator, da sem nakupila papico. Moj user posted image  je namreč čisto izpraznil zaloge v času moje odsotnosti. Zdaj sem pa tako zaspana, da komaj gledam. Že v štacuni sem skoraj zaspala ob potiskanju vozička... user posted image  Ampak ne smem zdaj zaspat. Trudim se ostati budna, da bom vsaj ponoči spala. Od kar sem user posted image  me daje nespečnost. Ne vem sicer ali je to pogost pojav, ampak pred user posted image  sem spala kot angelček zdaj pa nič več... No, ampak. Saj bo. user posted image

Lepo se imejte in se beremo, pa-pa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
17.11.2006 19:05:12   
tinaaja
Punce, hvala za vsa mnenja, zlate ste user posted image
Tko, bila sva tudi pri starsih mojega mozka in jim predstavila vozicek, ker je dedi placnik user posted image  In jim je bilo ful vsec tko da ko napisem tole, grem izpolnit SWIFT - nakazilo za tujino in pol v roku kaksnega tedna dobiva robo user posted image
Barva: lime. Ice sem gledala v trgovini in se ful hitro umaze, in ce bo bebica malo po meni, bi ga bilo treba tedensko prat user posted image  Bom pa definitivno probala ga nekako pozivit. Sem danes naredila prvi korak v to smer in kupila torbico, ki je meni totalno huda, malo za pozivitev user posted image
Imam slikico torbice pa ne vem, kako jo prilepit user posted image
Za zraven pa se tale lupinica:
user posted image  

Tko da lime all over user posted image user posted image user posted image
Juhuhu - zacenja se dogajat :))

ZA teranov liker sem dobila recept, tko da ga letos prvic delam - bo sla za bozicna darila. Moram nekje kupit male flaske, bi rada take dobila, ki so kot buskice spodaj ala flaske male za mozartov liekr.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 17.11.2006 19:14:24 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
17.11.2006 19:26:51   
tinaaja
Ekola, pozivljajoca torbica:
user posted image
Barve v zivo so ful lepse, so bolj izrazite user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.11.2006 13:00:30   
Milamay
Tinaaja - vsi vozički ful dobro zgledajo, tako da mislim, da ne boš usekala mimo z nakupom kateregakoli. Ne morem verjeti, da si že v 6 mesecu!!!! Kako čas beži. Me kar stiska, saj to pomeni, da moja leta tudi.  

Jaz si ta mesec merim BT in je zdaj po M tam nekje okrog 36,4 36,5. Me res zanima, kako je kaj sedaj z mojim ciklusom po UPN. Zdi se mi, da je bila zdaj ta M že malo bolj podobna onim, kot sem jih imela prej (ni bila več tako grozno močna in dolga). Drugače pa kar pridno [sm=sloncek.gif" border=0> in držim pesti, da nama pa v tem ciklusu rata.

Lana38 - tudi nate mislim, in ti seveda iz srca želim, da naslednji teden zagledaš

Seveda pa tega ne želim le Lani, ampak nam vsem, ki se trudimo. Zdaj pa si res že vse zaslužimo nosečnost in zdrave otročičke.

Ja, res, kaj pa je z Bety? BETY - user posted image  za tebe in tvoje male pikice.

Aja, še to - v ponedeljek začnem s pilatesom. Komaj že čakam. Se mi zdi, da moje telo res že potrebuje neko sprostitev in razmigavanje.

Lep vikend vam vsem želim in upam, da nam v prihajajočem tednu katera javi veselo novico.

Milamay

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
19.11.2006 8:01:29   
lana38
Dobro jutro!
Kako ste kaj? Jaz sem neako optimistično razpoložena zadnje dni in močno upam, da se mi v prihajajočem tednu ne prikaže user posted image , ampak user posted image . Še 2 dni počakam in potem v torek naredim test, če bo BT ostala povišana. Če BT pade, potem bom tako vedela, da prihaja user posted image  in ne bom več rabila testa.
Imamo pa tako lepo in toplo vreme. Pri nas je včeraj bilo skoraj 20 stopinj. Sin je šel na rojstni dan k sošolcu. Midva z user posted image  pa sva šla na vikend in sva celo kostanje še našla, nabrala in spekla. ne spmnim se, da bi kdaj 18.11. še kostanje lahko pekli zunaj. Nimam preveč rada zime, čeprav ima tudi svoj čar, ko zunaj sneži. Ampak vseeno sem raje, ko je še toplo.
lepo se imejte.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
19.11.2006 10:53:38   
tinaaja
Pozdravljene - a vse tok uzivate al kako se nobena ne javi user posted image
Jaz sem ze celo dopoldne na netu, tole kupovanje vozicka me je spravilo v neko blazno stanje, in kr neki raziskujem. Ampak se se zadrzujem user posted image
Milamay, Lana - mocno navijam, da tokrat rata, avugust je suuuper mesec hehehe sem tud jaz takrat rojena user posted image
Midva sva tud pridna ta vikend, pospravila skoraj vse, danes sva povabljena na kosilo - juhuhu ni treba kuhat.. Drugace sem naredila 12 voscilnic za NL in bozic, tko da pocasi zacenjams  pripravami..
Nisem se lotila se teranovega likerja, ker nimam dovolj velike posode user posted image  Morda se kaj najdem kje, pa bom pol sla v akcijo.
No grem probat narest plan za studij (mi ne uspeva ravno najbolje user posted image )... papa

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
20.11.2006 11:48:59   
lana38
Dober dan!
Moja BT še vedno povišana. user posted image  ni. Sicer bi naj prišla jutri, ampak včasih je prišla tudi 2-3 dni prej in mi je že to razlog za veselje. user posted image
Sama sebi stiskam pesti in upam, da bo BT še jutri povišana in potem delam test. Prav tako upam, da zagledam user posted image . Bom takoj javila. V vsakem primeru bom potrebovala vas. Če ne bo user posted image  in prede user posted image , potem bom rabila vaše spodbudne besede in tolažbo. Če pa zagledam user posted image , pa bom to želela deliti z vami.
Včeraj sem opazila, da je bila Bety prisotna na forumu. Napisala pa ni nikjer nič. Ne vem, kaj zdaj to pomeni.user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
20.11.2006 11:56:38   
tinaaja
Lana, drzim pesti in upam,d a se pridruzis user posted image  & user posted image

Ja jaz sem tud vidla Bety, upam, da je vse OK.

Z mano niti ni, zelodec me bili, prebavne motnje, driska .. nic kaj lustno. pa se pojma nimam od cesa user posted image

Kje se pa ostale skrivate? Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?