|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
31.5.2006 12:15:55   
sonchek
Če pa pogledam zame, ko me je mami rodila, sem pa res punčkauser posted image user posted image user posted image  in risk je 0...tko, da kdo bi vedel...hahha
No, se vidi da mam dons velik časa v službi...user posted image user posted image user posted image
pa se sonček je, pa me mal razganja...
...pa še dons sem zvedla, da bi v bistvu mogla jaz že dobit rojstni list ob moje pikice, pa ga ni na spregled... naša država je res v velikem zaostanku....

Aja pa še to..user posted image user posted image .če narediva bambinija v septembru, k je riziko 0, bo punčka....in to bo veselje..user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonchek -- 31.5.2006 12:19:15 >

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 226
31.5.2006 12:53:36   
lana38
Kje si pa zvedela, da bi morala dobiti rojstni list? Jaz sem "rodila" 15.3., pa še tudi nisem nič dobila. Kdo pa bi naj poslal ta rojstni list? To pa prvič slišim.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 227
31.5.2006 13:21:41   
sonchek
Rojstni list naj bi dobil po 22.tednu, ker se od takrat naprej smatra kot porod,...jaz bi pa ga mogla dobit, pa ga nisem...ti mislim da si v 20.tednu, a ne???

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 228
31.5.2006 13:50:17   
lana38
Ja v 20. tednu sem bila, torej ne rabim nič pričakovati. Hvala.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 229
31.5.2006 14:01:13   
sonchek
Pol verjetno, tudi v porodniški nisi bila, ker to se mi zdi da je tudi od 22.tedna naprej...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 230
31.5.2006 14:43:53   
lana38
Ne nisem bila v porodniški, ampak 4 tedne mi je pripadala bolniška, ker sem imela kar precej zapletov(trikrat na abraziji, zaradi ostankov posteljice). Drugače pa bi mi pripadalo, če bi bilo vse OK potem, toliko dni bolniške, kolikor tednov sem bila noseča. Če bi bilo tako, bi morala iti 14 dni prej v službo. No, na koncu sem si že želela iti v službo, ker sem se prav naveličala ležanja in biti sama doma. Sin je moral v šolo, user posted image  v službo, pa tudi popoldan nisem mogla "zahtevati", da sta z mano notri, ko pa se je začelo lepo vreme in pomlad. Nočem niti nisliti na tisti čas po UPN.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 231
31.5.2006 15:12:30   
Špela100
O Bety ma ti si pa pridna 12 kg v 2 mesecih in pol, to je pohvalno. No jaz ne bi toliko, samo 5 kg, pa ne spravim niti kg dol. Res da ne telovadim...ja vem da bi mogla...pa se ne spravim in ne kričat name...
user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
31.5.2006 15:25:46   
lana38
Špela100!
Jaz tudi nič ne telovadim, razen tu in tam grem plavat, pa v službo hodim peš vsak dan 20-25 minut.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.6.2006 12:33:08   
sonchek
tole sem našla na eni drugi spletni strani, kar zgrozilo me je...pa kako hudiča doma????user posted image
"umrl v 22 tednu nosečnosti. splavila sem doma in ga ovila v brisačko... imela sem ga v naročju... ni bil živ..."

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.6.2006 14:42:32   
lana38
GROZNOuser posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.6.2006 20:32:04   
pilotgirl
sonchek tud to se dogaja verjemi.Včasih je vse tko hitro da nimaš časa niti do bližnje ambulante prit.Boga ženska,prou stisnlo me je.Grozno res.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 236
1.6.2006 21:41:48   
Liona
Čau punce,

no tudi jaz sem preverila tisto tabelo. Ja, očitno bo treba avgusta veselo user posted image . Risk 0, pa punčka bo user posted image . Tudi september bi bil kar vredu. Risk 1, fantek. Oktobra se bom pa slončkanju odpovedala, če do takrat ned bom user posted image , saj je riziko kar 6. user posted image
Kako ste drugače? Jaz se počasi pripravljam na vrnitev v službo. Danes sem že veliko bolje, s kolegico sva šle na kavo, kužico sem peljala na dooolg sprehod... Počasi bom spet zaživela.
Lepo se imejte

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.6.2006 9:43:21   
sonchek
Ojla Liona...
Sej počasi bo lažje in čažje, boš vidla, še bodo prišli trenutki polni teme in jeze, pa zakaj hudiča JAZ!!!, ampak s časom se začneš pobirt in začneš razmišljati pozitivno...Boš vidla da bo, pa čeprav je to grozna izkušnja v življenju, ampak kokr praviji "vsaka slaba stvar, je za nekaj dobra"..
Drži se in v nove boje gremo skupaj, stojimo si ob strani in si pomagamo...
Pomoje ti ne bo treba čakati 6.mesecev, amapk kokr Pušenjak pravi je dve menstruaciji dobr počakat...
Mi je pa zadnjič povedala zgodbo moja sodelavka, 10.let se je matrala da bi zanosila in ko je prvič zanosila je splavila v 8-tednu, po 14.dneh je zanosila ponovno in rodila zdravega fantka, sicer je zanosila res dosti prekmalu, ker so ji to odstvetovali...pa vendar...
tako, da je upanje za vse nas...
lep dan!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.6.2006 10:52:27   
Liona
Hoj sonchek,

tudi jaz poznam primer ženske, ki je imela abrazijo 15.4. Sploh še ni dobila user posted image , pa je že noseča. Pušenjak ji je rekel, da težko govori o kakršnikoli nevarnosti, ker bo verjetno vse vredu, čeprav je res prehitro. Le malo bolj jo bo spremljal. Zlasti zgodnjo nosečnost. Drugače pa ni bilo nobenih očitkov. Se je kar zgodilo. No, meni se ne more. Tri tedne ne smem user posted image  oz. so mi odsvetovali, moja O bo pa takrat verjetno že mimo.... Ampak, še je upanje za vse nas. Le da držimo skupaj in se podpiramo in bodrimo.

Lepo se imejte, pa se čez vikend kaj beremo

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.6.2006 11:08:48   
pilotgirl
Eh punce po tisti razpredelnici jast sploh letos zanosit nebi smela!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.6.2006 11:19:55   
lana38
Kaj ti celo leto kaže povečan riziko? To je pa res čudno.user posted image Kaj pa za naslednje leto?
lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 241
2.6.2006 11:33:15   
sonchek
Pilotgirl...
Zakaj pa ne???? a maš tok slabo, al kaj?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 242
2.6.2006 12:34:05   
Liona
Pilotgirl pa ja nimaš celo leto visokega rizika????
No, sicer je meni za april po izračunu pokazalo 0 in G, pa samo poglej kako se je moja user posted image  končala. Še začela se ni dobro...

Držte se

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.6.2006 13:41:54   
pilotgirl
Ja skor.No sam sem še uro rojstva dala pa je mal bolš.Naslednji mesec bi naj bil fantek,riziko 1,avgusta pa punčka in riziko 0.Tko da ne vem kolko naj kaj to upoštevam.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.6.2006 14:35:18   
lana38
Če še nimaš nič otrok, je čisto vseeno, kakšnega spola ja user posted image . Meni bi bilo tudi vseeno, zdaj ko že imam enega sina, če bi imela še enega, važno, da bi bil zdrav in bil bilo vse OK z njim. To je najbolj pomembno. Samo kaj, ko je pa tako težko sploh zanositi.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 245
2.6.2006 18:39:52   
Liona
Punce moje... Glavo pokonci! Vse bomo zdaj čez poletje lepo zanosile, naslednje poletje pa se bomo s svojimi zdravimi punčkami in fantki dobile na pijači (ali pa hrani) user posted image . Tako bo in nič drugače!user posted image
Kar poslušajte me, jaz sem malo vedeževalke user posted image

Uživajte v tem petkovem večeru!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 246
3.6.2006 11:16:55   
lana38
Liona!
Naj se ti besede pozlatijo, ko bi le bilo res in nam bi vsem lepo uspelo čez poletje že biti user posted image .
Jaz sem še vedno vplodnih dnevih, ker se mi Bt še ni dvignila. Moja O bi naj bila okrog 1.6., ampak kot zgleda je ta mesec malo zamudila. No do zdaj samo 2 dni. To še nič ne pomeni, saj se nikoli ne pojavi točno 14. dan, vedno je tu nekje okrog 14. dne (od 12. do 17. dne), zato pa si še bolj vestno merim BT, da potem vem, če je sploh bila O in točno kateri dan. To pa seveda opazim, ko je dan O že mimo, ampak sem vseeno veselo, ko vem, da je sploh bila O.
No, malo sem zafilozofirala.
Kako ste pa kaj druge v tem deževnem in sivem dnevu?user posted image Sem mislila, da vas bo več na RR.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.6.2006 17:09:40   
pilotgirl
ojla ja čez vikend vse zbežite.user posted image Sej bo tko kot je rekla Liona,bomo kr en piknik nardile,sam resno.user posted image Lana38 jst še user posted image ,ne da bi o O razmišljala.Nekje do 15 jo moram dobit.No upam da pride,za naslednji mesec si grem pa ovulacijske teste kupit,dost je te zajebancije.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.6.2006 18:16:23   
lana38
pilotgirl!
Mogoče pa ti res O testi pokažejo pravi trenutek. A jih imajo tudi pri nas, ali greš čez mejo po njih? Kam? Kot da bi se vse v zemlo vgreznile čez vikend. To je pa res zanimivo.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 249
4.6.2006 8:43:30   
Liona
Hojla punce,
nujno sporočite, če kaj izveste kje se dobijo O testi. Jaz pojma nimam. In en je prav super. Ni za enkratno uporabo, ampak je plastična tablica, ki jo posliniš, potem ga umiješ... Ampak kolegica ga je kupila v Beogradu...
Sicer se bom še jaz malo pozanimala. Če kaj izvem, seveda obvestim.
Danes je pa sonček in bo treba kam na izlet. user posted image Se beremo zvečer.

Uživajte

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?