|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
4.6.2006 9:26:11   
pilotgirl
Hm...ja lahko vprašaš v svoji lekarni.Jst sem jih drgač vidla v tuševi prodajalni lepota in zdravje.Tam so ,če kupiš en tester,je tak kot test clear blue,stane pa okrog 1700 in je sam eden.Lahko pa kupiš sam une trakce k jih v urin pomočiš jih je pet v paketu in stane okrog 3500.Drago ni kaj,sam kaj ko bi vse na svetu nardila da bi čim prej zanosila!  No mal se celo rima!user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 251
4.6.2006 13:38:33   
Špela100
Ma ne ženske ...kupite si test F, jaz sem ga kupila v lekarni eno leto nazaj, dala sem 3.600,00 sit in ga imam še zdaj in ga uporabljam. To z listki je predrago. Tisto je tak okrogel majhen mikroskopček, slino ali sluz naneseš na stekelce, pustiš, da se posuši in pogledaš proti luči skozi mikroskop, če so taki krogci ni plodnih dni, če pa je taka praprot ali kot zamrznjrna šipa, pa je ovulacija, plodni dnevi. Mal se moraš navadit, ampak meni kaže in sovpada z izračunanim dnevom O, in s špikanjem. Ga pa uporabljam že eno leto za 3.600,00.
Morda ga imajo tudi v Sanalabor, ne vem, če ne pa bom pogledala v lekarni, pa če imajo vam jih lahko kupim pa pošljem.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 252
5.6.2006 9:32:19   
Špela100
Ku, ku user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 253
5.6.2006 11:48:58   
sonchek
Ojla, bejbike....
No, pri nas je bil vikend zelo naporen,...delali, delali, rušili...
Cel vikend smo rušili stare stene in strope na hiši...drug teden pa začnejo zidarji zidati stene, pol gre plata gor in nato streha, pa bomo iz hujšega ven....haha
Pa ve???
Kje ste se skrivale cel vikend...?
A ste pridne in ste kej user posted image haha...
No, pa javite se kaj...lep začetek tedna....

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 254
5.6.2006 12:07:13   
lana38
Dober dan!
Malo smo že user posted image  seveda. Drugače je pa bila grozna sobota, kakšno grdo vreme je bilo. Kaj bi pa drugega počeli? ha-ha.user posted image
Sem kukala gor na RR, pa ni bilo skoraj nobene.
sonchek!
Vi ste bili a zelo pridni. Včasih je dobro, da te še druge stavi okupirajo, potem malo pobegneš iz globokega razmišljanja. V soboto, ko je bilo tako grdo vreme, da ni bilo za nič, me je kar grabila otožnost. So mi misli spet močno bežale k tej grozni usodi, ki me je doletela.user posted image  Pa sem se včeraj uspela spet pobrati. Smo šli malo na izlet na Pohorje, pa sem se potem kar bolje počutila.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 255
5.6.2006 12:41:56   
sonchek
Oj Lana38...
Veš, glih prej sem razmišljala, moja 1.nosečnost se je kar zgodila, nisva nekako dosti načrtovala, pač če se bo zgodilo se bo, ko bo...nič obremenjena in glaj ga, zgodilo se je skoraj takoj,..kot veš se ni srečno končala, amoak takret sem ves čas razmišljala, a je pravi čas, a bo šlo vse tako kot bi moralo, v vezi z gradnjo in stanovanjem, nikoli nisem kaj dosti razmišljala o tem, da bi bilo lahko kaj z pikico narobe...
Zdej me je strah tega, a bo vse vredu, ko ponovno zanosim, in vedno bolj se sprašujem, ali ne bi še malo počakala, da ugotovim, če bo nasljednji otrok res to kar more biti, ker res nočem, da bi bil nadomestilo za prvega...vsak je enkraten in unikaten...tako da bi si tudi tega angelčka rada spravila na dno srca, potem pa znova z novimi močmi v nove boje..
Upam, da me razumete kaj bi rada povedala, da nisem preveč zakomplicirala...
No, naj bo za dons dost razmišljanja user posted image ...lep dan punce, mogoče se pa pojavi še malo sončka...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 256
5.6.2006 13:49:04   
lana38
Saj je tudi prav tako, da ima moj user posted image  in tvoj pri tebi posebno mesto v srcu. Nikoli ne bomo tega pozabili in naslednji otrok sigurno ne more biti zamenjava za tega, ki je žal izgubljen. Če pa več ne bom mogla imeti otrok, pa verjetno tudi ne bom prav srečna, kot bi bila, če bi še enega imela. Jaz vsaj enega že imam, ampak vseeno se mi zdi, da bi mi v življenju nekaj majnkalo, če ne bom imela še enega.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
5.6.2006 22:27:39   
VITA74
Punce živijo

malce sem se izgubila.. delov službi ali pa odsotnost.... med tem pa se pri meni ni veliko spremenilo... moja Muser posted image  še ni prišla in prav tako nisem srečka nosečka user posted image user posted image user posted image  sem pa bila na pregledu pri dr. Tomaževiču in sem dobila klomifen, poslal me je na UZ (v sredo grem če me prej ne dohiti Muser posted image ) in v septembru naprej, pregled krvi... On sicer upa da se ne vidiva več (iz njegovih ust v moj trebuh, bi rekla v tem trenutku), jaz pa ga držim za njegovo željo user posted image

tudi pri meni se je premaknilo in upam da poletni meseci prinesejo veselje in srečo, meni in vsem vam ki tako nestrpno čakamo in upamo user posted image

Sonchek sama te razumem in to zelo, saj sem tudi jaz tuhtala kaj in kako in predvsem kdaj naprej....moji trije angelčki me čuvajo in VEDNO in pogosto pomislim na njih, a kljub temu strah ostaja in nikoli ne bom povsem mirna, nobena nosečnost ne bo več potekala brez skrbi... Ravnaj se po svojem srcu in zaupaj mu!!!!!

Aja ker sem debate bolj na hitro preletela, nisem zasledila kaj ste si to točno računale, mi lahko katera na hitro pove user posted image  hvala hvala

SREČNO user posted image

srečna

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.6.2006 7:24:06   
lana38
Blaboma!
Jaz sem objavila en link www.lunariun.uk.co/jonas.php, na katerem si lahko izračunaš lunino O in v 4 stolpcu tabele ti pokaže risk, ki bi naj povedal, kakšna je možnost, da je z otročkom, kaj narobe (psihično ali telesno). Kot zanimivost, sem jaz imela risk 4, ko sem zanosila lani in otroček je res imel kromosomsko napako. Pri prvem otroku leta 1996 pa je bil risk 0 in je otrok čisto zdrav. Ne vem, ali je res kaj na tem ali je to zgolj slučajno.
LP

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.6.2006 7:25:24   
lana38
Ups, sem se zatipkala, pravilno: www.lunarium.uk.co/jonas.php

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.6.2006 7:30:42   
lana38
Očitno gre res v tretje rado, zdaj bo pa končno OK: www.lunarium.co.uk/jonas.php.
Ne jezite se, ker sem se že dvakrat zmotila.
LP

lana38

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.6.2006 8:43:59   
tinaaja
da se na hitrico javim.. guzva zaradi poroke :)
vceraj so me klicali iz porodnisce iz genetske posvetovalnice, da so dobili genetske rezultate - moj G mi je ze en mesec nazaj povedala, da je slo za trisomijo13. in so me vprasali, ce zeliva prit na posvet, tko da greva 20.6. saj ne vem,ce mi bodo povedali kaj novega, ampak kr mal me stiska. da ne bo se kaksen dodaten sok. verjetno pa bo o statistikah za ponovitev, o moznosti brezplacne AC vsakic, ko bom noseca,... no ja.. upam,da nikoli vec ne grem cez kaj takega.
drugace pa itak se ne delava na user posted image .. ne vem, morda ko se vse umiri, porocno potovanje.. enkrat, ko bova ready spet poskusit. mal me je strah spet imeti upanje in veselje in zelim biti mirna in ne vsa panicna pred naslednjo nosecnostjo.
pridne bodte, pa se kaj se probam javit..

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.6.2006 9:26:38   
sonchek
Ojla...
Tinaaja, verjem, da je ful bolš, da izveš, kaj je narobe, kot pa da ne veš nič, zakaj se je to zgodilo in ti pač rečejo da je že nekaj moglo biti narobe s plodom in da je narava poskrbela zato...V bistvu pa čist nič ne veš,kako in kaj je...In niti ne veš ali se lahko to drugič tudi ponovi ali ne...
Pri vama je vsaj to, da vesta na čem sta in vesta, da je zelo majhna verjetnost da se to ponovi...
Mislim, da bomo vse ki smo na tej strani s strahom ponovno zanosile in samo čakale na dober izid...user posted image

Lep dan, pa čeprav spet dežuje...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.6.2006 9:40:30   
Špela100
Ja sonchek maš prav, ne bo šlo brez strahu. Mislim, da so časi brezskrbnih nosečnosti, kakršna je bila moja prva definitivno minili.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.6.2006 10:06:19   
lana38
Že res, da nas bo strah, ampak to maoramo odmisliti, če hočemo imeti svoje male sončke. To bo pač cena te naše sreče. Jaz sem čisto psihično dala na stran ta strah in ne razmišlajm o tem, da bi spet naj bilo kaj narobe. Ne vem sicer, kako se bo to odražalo, če mi uspe zanositi, ali se bo strah pojavila ali ne. Zdaj ga ni in bolje je, da bolj sproščeno gledam na to. Saj bo vse OK naslednjič, boste videle.
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.6.2006 11:29:33   
sonchek
Ja vse to je res...in še veliko dela bo, preden bomo lahko odmislile slabe stvari in razmišljale pozitivno...
No, mislim, pa da to že, da smo tukaj in da se o tem pogovarjamo, veliko pripomore k vsem tem stvarem...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.6.2006 11:35:27   
lana38
sonchekuser posted image

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.6.2006 13:20:13   
sonchek
Ojla...
Dons sem pa spet takooooo žalostna user posted image user posted image ...sodelavka gre s ponedeljkom na porodniški dopust...jaz bi pa že mogla bit...
...in še njeno delo bom prevzela...
...grozn dan,...user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.6.2006 13:56:42   
lana38
To je pa res grozno.user posted image Jaz sem že preživela eno takšno krizo, ker bi morala od 29.5. biti na dopustu, potem pa porodniška od 5.7. Tako da sem zdaj že malo bolje. Hudo pa bo spet 2.8., ko bi morala roditi. Takrat bo verjetno še najhuje.
Nekako bom že preživela. Še najbolje bi bilo, če bi bila do takrat že user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.6.2006 23:57:34   
Bonda
Pozdravljene punce!

Dolgo se nisem oglasila, včasih sem vas na hitro vmes prebrala.

Jaz sem končno (po tabletah) dobila user posted image . Upam, da bo za naprej vse urejeno. Na user posted image  pa tudi še ne delava, ker se prav tako, kot druge, tudi sama sprašujem, če sem že psihično pripravljena. Pa ne samo psihično, imam tudi druge težave (sladkorna, visok pritisk). In tako si želim še enega otročka. Tudi meni se zdi, da naši družini še eden manjka.
Še najbolj me boli to, da ko kakšni povem, da si želim še enega otročka, vsaka reče, da ni najbolj primerno, ker imam sladkorno in pritisk. Pa saj jaz to vem, vendar srcu ne moreš ukazovati. Je pa res, da bolj ko premišljujem o tem, ali bi, ali ne bi, bolj sem zmešana. Vsaj pri meni je tako. In vem, res bi bila rizična nosečnost, samo kaj, ko ta želja ostane.

Joj, kolk težim s tem. Bom nehala.
V glavnem, držte se in upam, da tiste, katere upate na čimprejšnjo user posted image , čimprej tudi rata!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 270
8.6.2006 7:00:30   
lana38
Bonda!
Jaz te popolnoma razumem. Vem kako je, če je želja po user posted image  tako velika. Ne smeš pa tuhtati, morala se boš odločiti, drugače te bo psiha čisto uničila. Le pogumno naprej po svoji želji. Se bo že vse skupaj rešilo, boš malo bolj počivala v nosečnosti kot ostale zdrave user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 271
8.6.2006 8:05:23   
sonchek
Ojla
Bonda, zakaj pa naj ne bi imela še enega otročička, pa sej če imaš že odkrito sladkorno, pomoje ni panike, hujš je tist, da jo maš pa ne veš da jo imaš...sej če jo imaš in zdraviš, ne bi smelo biti nič narobe...zakaj bi te moglo to ovirati?
...pa pomoje se da tudi pritisk uštimat...sam brez strahu, pa bo vse...drugo leto bomo že vse pestvale...pa bo...a ne????user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 272
8.6.2006 23:12:50   
Bonda
Oh, Lana38 in Sonchek! Ko bi vidve vedle, kolk sta me pobožale po duši! Kolk me nekaj takih besed spravi v boljše razpoloženje. Res hvala! Sem takoj bolj pogumna.
Če priznam, mi tudi mož skoz teži in pridiga zaradi sladkorne. Mi je tolk zoprno, ne morem ga več poslušati,  čeprav vem, da je dobronamerno.

Zdej pa še za vaju user posted image user posted image !!
Pa lahko noč!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 273
9.6.2006 9:20:53   
lana38
Saj zato pa smo tukaj, da si pomagamo in ena drugo podpiramo, da nam je potem lažje pri duši.
Ti kar vstrajaj pri svoji želji po user posted image  in ne obupaj.
LP

lana38

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 274
9.6.2006 10:39:52   
sonchek
Ojla...
..zdele ste pa kr mal poniknile...sam par nas skoz ustraja tukaj...
...Tinaaja, se intenzivno pripravlja na poroko, ki jo bodo izpeljali juti...user posted image ...veselje,veselje...
Druge, se pa nič ne javijo dosti...
Lana38...tako je treba govort...oprtimistično...user posted image ..
Bonda...če je zelja dost velika, se naredi vse,da do tega pridemo..kajne...ene pač malo težje, druge malo lažje..pa kaj čemo, tak je svet!!!!

no, pa lep dan...še malo pa bo vikend...mi pa zidamo in drug teden sem na dopustu, ker bomo po vsej verjetnosti plato zalil, če nas ne bo dež presenetil...držimo pesti..

papa...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?