sonchek
|
Oj Lana38... Veš, glih prej sem razmišljala, moja 1.nosečnost se je kar zgodila, nisva nekako dosti načrtovala, pač če se bo zgodilo se bo, ko bo...nič obremenjena in glaj ga, zgodilo se je skoraj takoj,..kot veš se ni srečno končala, amoak takret sem ves čas razmišljala, a je pravi čas, a bo šlo vse tako kot bi moralo, v vezi z gradnjo in stanovanjem, nikoli nisem kaj dosti razmišljala o tem, da bi bilo lahko kaj z pikico narobe... Zdej me je strah tega, a bo vse vredu, ko ponovno zanosim, in vedno bolj se sprašujem, ali ne bi še malo počakala, da ugotovim, če bo nasljednji otrok res to kar more biti, ker res nočem, da bi bil nadomestilo za prvega...vsak je enkraten in unikaten...tako da bi si tudi tega angelčka rada spravila na dno srca, potem pa znova z novimi močmi v nove boje.. Upam, da me razumete kaj bi rada povedala, da nisem preveč zakomplicirala... No, naj bo za dons dost razmišljanja ...lep dan punce, mogoče se pa pojavi še malo sončka...