|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
25.5.2006 16:26:35   
lana38
pilotgirl!
Jaz mislim, da si user posted image , samo imaš še premalo hormona beta HcG. Poročaj, kako bo naprej.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 176
26.5.2006 9:19:17   
tinaaja
Morda pojdi kri dat. ne vem pa, kok hitr krvni rezultati ze dajo siguren odgovor.
Kako ste drugace? vikend je pred nami.. pred mano imam obcutek,da kar naporen :)user posted image user posted image  dekliscina pa to... gulp .. no ja, upam,da bo zabavno za vse punce user posted image
drugace pa se ful lepo imejte ta dva dni, uzivajte na soncku in s svojimi soncki!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 177
26.5.2006 9:46:19   
lana38
tinaaja!
Ti iamš pa hitro deklinščino, kar 2 tedna pred poroko. A zato, da si boš fajn spočila spet do poroke?user posted image  Malo se hecam. No pa se lepo poslovite od tvojega samskega stanu. Jaz sem pa tudi zdaj malo na "off" po tej fešti za obhajilo in mi je kar odleglo, da je vse skupaj za mano. Zdaj pa spet lahko razmišljam samo o user posted image  nekaj časa. Mogoče se bova pa midva tudi jeseni poročila. Malo sva že govorila o tem. Določila še nisva nič fiksno. Bomo videli, saj je še kar nekaj časa.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 178
26.5.2006 11:47:39   
tinaaja
haha ja rabim pol 2 tedna, da se k seb spravim do poroke, da bom lahko kaksen kozarcek spila user posted image user posted image  Lana, ce bos rabla pa kaksen nasvet glede poroke - kr vpras... pocas bom diplomirala iz tega user posted image user posted image  ce bom prezivela dekliscino user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 179
26.5.2006 12:30:05   
lana38
Dobro, da vem, kam se naj obrnem, ko mi bo voda v grlo tekla, zaradi poroke.user posted image Ti se pa lepo poveseli in potem 2 tedna počitka, da boš čila in pripravljena na skok v zakonsko življenje.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 180
26.5.2006 14:03:12   
sonchek
Ha,ha Tinaaja, ČE BOŠ PREŽIVELA.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 181
26.5.2006 17:14:26   
Liona
Ojla punce,

sporočam vam, da se tudi pri meni ni izšlo in da so mi včeraj naredila abrazijo. Noseča sem bila 8t5d. Pikica se baje od 6t ni razvijala. Čez noč sem ostala v bolnici, saj je bil poseg opravljen šele pozno popoldan, zdaj pa sem že doma. Nič več nosečka user posted image . Kontrolo pri svojem g imam čez štiri tedne. Upam, da bo vse ok. Danes mi je sicer primarij, ki je opravljal vizito rekel, da naj ne zanosim 3-6 mesecev. Meni se zdi to takoo dolga doba. Jaz bi pa tako imela user posted image  čimprej. Kako je bilo pri vas? aja, pa še to sem opazila. Material po abraziji so poslali na HI preiskavo. Mogoče katera ve, kaj za user posted image  je to?

Lep pozdrav vsem in čim več user posted image , Liona

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 182
26.5.2006 17:41:23   
pilotgirl
Eh punce moje kako ste kaj?Jst mislim da mi moja hudičevka zlo nagaja in mislim da mi le zamuja in da od user posted image  ne bo nič.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 183
26.5.2006 18:45:42   
VITA74
pilotgirl držim pesti in mislim nate...

Liona žal mi je zate in tvojo pikico..jaz sem po abraziji počakala dve M in potem sem zopet začela z user posted image
Vem kako je ko se Muser posted image  poigra...jaz si vedno rečem, če že pride naj pride točno ne pa da mi da upanje potem pa nič.... user posted image
meni tudi zamuja cca 2 dni...in me že vse boli - jajčniki in samo čakam, sploh ne grem delat testa ker je brez veze...
Imam pa v začetku junija pregled pri dr.Tomaževiču, kar srčno upam da bo obrodilo sadove...

Srečno dekleta user posted image

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 184
26.5.2006 20:34:46   
lana38
Liona!
Po vsaki abraziji pošljejo material na histološko preiskavo. To je zgolj preventiva, da ne bi bilo kaj narobe. Ali pa bodo odkrivali, zakaj je prišlo do ss. Nič takega, da bi te moralo že zdaj skrbeti.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 185
27.5.2006 8:35:02   
bucka01
Pozdravljena Liona!
Tudi jaz sem imela isti primer le da sem jaz imela kar dve pikici.Tako da mi je zelo znano kako se sedaj počutiš,vendar boš videla te par mesecev bo kar hitro minilo ko boš lahko spet poizkušala meni je zdravnik priporočal naj počakam od 3-4 redne m in da naj potem začnem znova.Bil je pa samo en problem ko sem imela čiščenje mi niso vredu odstranili vsega tako da sem en mesec po čiščenju zopet odšla v bolnišnico da so mi še en polip odstranili.Veliko sreče ti želim in da bi ti teh par mesecev kar se da hitro minili.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 186
27.5.2006 11:22:24   
pilotgirl
Ojla punce,sem kr nazaj med vami,ker z mojo user posted image  ni nič in gremo vse v drugi krog.Očitno da je moja prekleta user posted image  zamujala in prišla točno na datum ko sem jih vedno dobivala pred prvo user posted image .Eh kaj češ.

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 187
27.5.2006 15:49:04   
sonchek
pilotgirl...žal mi je, da se ti niso uresničila pričakovanja..no, pa držim pesti za drugi krog...
Liona žal mi je tudi zate in lahko ti rečem edino to: Ne obupuj, za vse nas bo posijal sonček in kakor pravijo, V vsaki slabi stvari, je nekaj dobrega (pa čepav mi za to še ne vemo,kaj bi bilo..).. Drži se in res mislim,da ti ni treba toliko čakati, počakaj toliko da bridejo vsi izvidi, pol pa pogumno v akcijo...user posted image
Tinaaja, danes je pa tvoj dan kajne...DEKLIŠČINA...JUHUHU..user posted image  Drži se punca, saj ne bo nič groznega...
Blaboma...drži se in UPAJ, kajti upanje umira zadnje...kajne???

Na za vse skupaj držim pesti...da bo čimprej user posted image !!!!
Pa lep vikend!!! papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 188
27.5.2006 16:02:36   
lana38
pilotgirl!
Jaz pa sem mislila, da ti je že uspelo user posted image . No, pa pridi še ti v 2. krog. Par dni pa boš že veselo začela user posted image  in delati user posted image . Najhuke je prva dva dni, ko se Muser posted image  prikaže. Potem pa se nekako sprijazniš in si spet poln energije in volje, da začneš znova delati na user posted image . POtem si nekaj časa kar srečen, dokler ne pride spet čas čakanja na user posted image  in si ves vznemirjen. MOžanosti pa sta seveda samo dve. Bomo videli, katera od obeh nas bo doletela junija user posted image  ali pa spet samo brezvezna user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.5.2006 12:24:41   
sonchek
Ojla...
No, tako...ene so odšle v 2.krog....mi pa še vedno ostajamo tukaj, ker tudi v 1.še nismo bile...no, vsaj jaz....pa verjetno še katera,...
Tako, jaz sem bila v petek v Bolnici Petra držaja, ker sem mogla še enkrat oddati kri, ker sestre v porodnišnici nesposobne...
V četrtek sem imela pa ginekologa in mi je že drugič po abraziji naredila UZ, odkrila mi je sicer eno manjšo pregrado, ampak ker se sluznica,še ni čisto obnovila, je treba še malo počakat...
Drugače pa zidamo in gradimo na veliko....komaj čakam da bride avgust, da se malo odpravimo na počitnice....tako sem že zmatrana od vsega tega!!!!
Lep sončen dan..
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.5.2006 23:04:14   
pilotgirl
user posted image Punce joj sej boste mislne da vas mam za norca,ampak tud to kar je blo izcedka ni bila user posted image  in men se že MEŠA.ker ne vem pri čem sem več.Testa ne bom več delala,ker sem rekla da bom do srede počakala.Pa ne mi zamerit!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 191
29.5.2006 8:13:07   
Špela100
Pilotgirl tebe pa res heca, ampak sreda bo kmalu in boš vse zvedela. Držim pesti, da si user posted image  in da je s pikico vse ok. Poročaj!!!!
JOj kakšno vreme...za spat...

Neposredna povezava do sporočila: 192
29.5.2006 12:47:44   
sonchek
Danes je pa res en težek dan...dež,dež...katastrofa...
Upam, da se vse dobro držite in želim vam en lep dan...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.5.2006 13:38:28   
tinaaja
Cau punce,
vreme je res smotano - v primerjavi s tistim vceraj... hmmm.... ampak vseeno akcija in energija da se zoperstavimo temu vremenu... user posted image
Pilotgirl - drzim pesti, da bo vse ok!
Sonchek, a so bili izvidi, kaj je bilo narobe pri pikici? Al bo ostalo zavito v meglo?
Pridne bodte, t

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.5.2006 14:08:21   
lana38
tinaaja!
A si "preživela" deklinščino? Kako je bilo? Nič ne poveš o tem. Me smo pa radovedne!
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 195
29.5.2006 14:26:38   
sonchek
Tinaja, izvidov plodu še ni, in naj bi bili šele čez kakšen mesec...opa če bodo???
zdej bom probala uporabit ene veze, ker od sodelavca fotr je patolog na kliničnem...no, bomo vidl, če se sploh kaj da!!!user posted image
Ostali izvidi so pa že...sicer je bila zaznana samo ena stara okužba, k se je jaz sploh ne spomnim več, in ta naj ne bi imela vpliva na vse to...odkril so mi pa eno manjšo pregrado, ampak še ne vem kaj to pomeni, Pušenjak mi je napisal da dvomi, da bi bil to razlog...
No, bomo vidl, še en pregled imam čez kakšne 3-tedne, oz. 1.mesec..pol bomo pa vidl, kaj bo...
papa 

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.5.2006 15:30:17   
pilotgirl
Punce a te k čakate na izvide,a to je za vse prvič da ste ble na čiščenju,kajti jst nisem nobenih izvidov dobila ?user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 197
29.5.2006 15:54:35   
sonchek
Ja jaz sem bila prvič...in še vedno čakam izvide....user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 198
29.5.2006 17:07:45   
lana38
Izvidi s patologije včasih hodijo tudi eno leto. O tem je ena sprašelavla Pušenjaka na netu, pa ji je tako odgovoril, tako da jaz jih pred marcem 2007 sploh več ne pričakujem. Če pridejo prej, bo pravi čudež.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 199
29.5.2006 17:26:29   
sonchek
Baje morš bit ful tečen in skoz težit..user posted image .najprej bom probala zvedt telefonsko od patologije, oziroma od nekje kjer bi mi dali kakšen odgovor...drugač pa itak ginekolog dobi te izvide (baje), tko da tud moja ginekologinja skoz tja kliče...no, vsaj rekla je tako..
Če kaj zvem, vas zihr obvestim...
papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?