|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ZA NAS (291. nadaljevanje)
28.4.2006 9:12:26   
emaa
Sem o Sisy rajši napisala med IVF-ovke, sem rekla, bo sama povedala kako in kaj in tudi je.
Fras, če rata tudi ne bo nč narobe, men so po prvi laparo in histero rekli, da lahko začneva delati na user posted image , ko se bova počutila in sva zeačela takoj ob M. Pa takrat ni uspelo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.4.2006 17:52:37   
buškica
Še jest se pofočkam za petek. Sigurno pridem, verjetno bom kr točna ampka moram s konca Tržaške pridet čez celo mesto. Pa ob štirih ni lih prazna cesta.
Se vidimo.

Koala iskreno sožalje.

lp
buškica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 77
2.5.2006 20:22:23   
biba77
Punce,
koncno sem prisla do moznosti, da se vam lahko javim.user posted image
Na mojem starem racunalniku se kar ne gre, na tem, ki ga pa trenutno koristim, pa bo slo. Brala sem lahko, pisat pa nisem mogla. Ne odgovorov, ne novih tem, ne ZS,... nic.
Torej, VSEM NOVIM SRECKAM CESTITAM!!!! Cakajocim pa: le pogumno naprej!
Anitka, zelo sem vesela za tvoj nov zacetek! Koala... tudi na tebe pogosto mislim... saj sva nekako na istem. Vampirka, Emamair user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Lepo je videt, da tudi "tastare" se kaj napisejo (tinkamiska, cmokec,...).
Kot kaze se srecanja ne bom mogla udelezit, ker sem brez prevoza user posted image . Dragi pa ni navdusen nad tem, da bi se sama vozila. Srcno upam, da se srecamo se kje blizje, preden bom sla v Rim (ki je cedalje blizje!). Ce pa ne, pa bom kar tinkamisko posnemala in prisla v dvojini. No, na vsak nacin se lepo imejte in se se za mene malo nacvekajte. user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 78
2.5.2006 20:37:57   
tinkamiška
Hojla Biba!

Jst pa tako zadnje čase mislim nate, čakam kdaj bo kakšna novička prišla od tebeuser posted image
Kako se počutiš? Ti želim, da bo pot v Rim čim lažja in da boš kmalu stiskala svojegauser posted image

Torej petek še velja za Tivoli na parkirišču ob 16ih ne?

Lepo se imejte babike in vse lepo vam želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 79
3.5.2006 12:05:41   
emaa
Kraj in čas srečanja je še vedno enak. Dobimo se 5.5.06 ob 16:00 na parkirišču pred Tivolijem. Tista, ki bo zamudila, ali ne ve kdaj bo prišla, pa ne ve točno kam, naj mi piše na privat, da si telefonske izmenjamo. Zaenkrat so pofočkane:
emamair
anadejka
Špelka
Kristina s user posted image  (?)
Sisy (?)
tinkamiška s user posted image   
NMJ
vampirka
buškica

Se opravičujem, da se nisem javljala, sem bila nekaj dni brez neta, smo PC prestavljal, pa kabel ni segal do njega.

(odgovor članu tinkamiška)
    Neposredna povezava do sporočila: 80
    3.5.2006 17:26:50   
    lana38
    Pozdravljene!
    Vidim, da vas je kar nekaj, ki se boste srečale in skupaj malo poveselile. Pa še za nas, ki nas ne bo med vami kakšno zdravico izpijte in se lepo imejte. Ko boste pa kje bliže, pa se vam pridružim.
    LP

lana38

(odgovor članu emaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 81
    4.5.2006 9:08:57   
    Anonimen
    Živjo punce!

Najprej vam moram javit, da naju s Filipom na srečanje ne bo user posted image . Filip je že od sobote bolan. user posted image   Danes greva še enkrat v laboratorij. Nič ne morejo ugotovit, kaj bi bilo. Vse kaže pa na to, da ima slinavko user posted image . Jst sem tud že zelo utrujena od tega...cele noči pokonci, čez dan samo joka in tečnari....

Drugače sem dobila ta rdečo user posted image  z dvodnevno zamudo. Torej druga runda Klomifena ni zalegla.user posted image  IMam še eno škatlico... mogoče bo zdaj kaj drugače.user posted image

Nč, uživajte v Tivoliju...... in izkoristite te lepe sončne dneve.

(odgovor članu lana38)
      Neposredna povezava do sporočila: 82
    4.5.2006 9:57:10   
    vampirka
    Kristina, vidva s Filipom se lepo pocartajta, me pa bomo spile kak sok na vajin račun user posted image ... Ja, bejbe - jutri se pa že vidimo!!! A boste imele kakšne rdeče nageljne v gumbnici ali pa časopis pod roko, da vas bom spoznala? user posted image ... Špelka, a ziher prideš? - da ti dam eno gorenjsko lekcijo iz dajanja injekcij user posted image user posted image user posted image  (te ziher ne bo več strah)! Pa Sisy si želim spoznat - upam, da pride...Ema bo ziher, a ne? Pa seveda tudi ostale! Za vse, ki vas ne bo, pa dobite "bon" za brezplačno naslednje srečanje user posted image  ...

Lep in ne preveč delaven dan vam želim! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 83
    4.5.2006 10:05:45   
    Špelka
    Vampirka, ja ziher pridem.... Samo zdej si me s tole gorensjko lekcijo kr mal prestrašla - zdej pa nisem več tolk ziher....user posted image  Ma j, sej bom že preživela tud tole tvojo lekcijo - sem močna punca. user posted image user posted image user posted image  Ja, Sisy, Ema, Anadejka, Vampirka in sevede vse ostale - sem vesela, da se jutri vidimo! Lp, Špelka

Kaja: 18.11.2007
    Neca: 1.7.2010

(odgovor članu vampirka)
    Neposredna povezava do sporočila: 84
    4.5.2006 12:01:47   
    emaa
    No sem spet povezana, sem cel odgovor napisala nekaj ur nazaj, pol je pa net dol padu. Sisy pride in komaj čaka, da vas spozna. Jaz bom v bež poletnih hlačah, za zgornji del povem jutri, na glavi mam do ramen dolge neukrotljive valovite rdeče lase, drugače pa na mobi, da se najdemo.
    Kristina ti pa le pocartaj Filipa, slinavka je zoprna, če si starejši kaj šele, če si tak pišek.

(odgovor članu Špelka)
    Neposredna povezava do sporočila: 85
    4.5.2006 15:36:23   
    tinkamiška
    Hojla!

Jst tudi komaj čakam, da se vidimo! Pa sem tudi vesela, da Sisy tudi prideuser posted image

Mene boste pa prepoznale, ko bom en rjavo-rdeč voziček tiščalauser posted image

Upam, da bo Iza dobre volje in do bom lahko vmiru kakšen sokec spila...včasih je pravi hudiček, sploh kadar je zaspana in potem hoče skoz na joškici visetuser posted image

No, menda je za jutri še napovedan sonček in bo prav fino bit na zrakcu in čvekat!

lepo se imejte in se jutri vidimo!

Tinka

(odgovor članu emaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 86
    4.5.2006 21:10:06   
    koala
    Čer punce!

Vidim da vas bo kar nekaj jutri na srečanju, le glejte da ne pričvekate dežja.
    Ne, saj se hecam, ve la uživajte, pa naj katera malo Izo namesto mene pocrklja.

Biba, lepo da se lahko javljaš, tudi jaz se velikokrat spomnim nate.

Aja zdaj pa lahko povem jaz bom pa TTEEEETTTTTAAAAAAA!!!!!!!!! Sem predvčerajšnjim gledala svojojega dodočega nečaka ali nečakinjo, še ne vemo kaj bo ker sestra noče vedet, se bosta pustila presenetit.

No "stare" sablje, kje ste mamice , javite se kaj.
    TTTIIAAAAA, BBBAAAAAAMMMMMBBBBBIIIII...........

Pa Anitka a še metuljčki po trebuščku letajo??????
    No pa ostale tudi javite se kaj!!!!!

Nisem vedela
    koliko ljubezni imam v srcu,
    dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 87
    5.5.2006 11:55:43   
    vampirka
    Čist neumestno, ampak...Ema, slikco v avatarju zamenjaj! Jo ima že ena "tinkaa" (al neki podobnega) že precej dolgo...pa itak priznaj, da si "cat woman"! user posted image

(odgovor članu koala)
    Neposredna povezava do sporočila: 88
    5.5.2006 12:18:40   
    lana38
    Lepo se imejte danes na srečanju.
    LP

lana38

(odgovor članu vampirka)
    Neposredna povezava do sporočila: 89
    5.5.2006 12:59:41   
    emaa
    Itak, da sem catwoman, saj mam dve lepi user posted image  doma, saj kaj ko bi mogla slikco mal posodobit, pa se mi ne da, je tolk dela z manjšanjem, morbit v prihodnosti.

Drugače pa se dobimo na levi strani parkirišča, na začetku potke, ki gre proti kopališču, če jaz zalutam, se zgodi, nisem pogosti obiskovalec Tivolija. Drugače bom imela bež hlače temno modro majčko EU Dan odprtih vrat, če bo pihalo pa modro bel flis. Če pa me katera ne najde, naj pokliče.

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 90
    5.5.2006 20:14:07   
    tinkamiška
    Hojla!

Mi smo prispeli domov, Iza spančka, bogica sem jo morala nest od čolnarne, pa sej je prišel možek nasproti in mi pomagaluser posted image Je spala celo pot do doma, potem je bila pa malo kriza, ker se je predramila, ko sem jo oblačila v pižamico in ni takoj zaspala. Sigurno sanja o vas babike, ko ste jo tako fino pocartkale danesuser posted image

Sem vesela, da smo se dobile punce, čeprav na hitro, ampak tako pač je, ko pride otroček, se je treba prilagajatuser posted image

Lepo se imejte in vse lepo vam želiva!

Tinka in Iza

(odgovor članu emaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 91
    5.5.2006 22:09:46   
    biba77
    Bomo tiste nesrecne radovednice, ki smo tokrat izvisele tudi kaj izvedele?
    Je kaka slikica nastala?
    user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 92
    5.5.2006 23:00:10   
    buškica
    JA prav luštno je blo, Iza je pa pravi curček. Da o ostalih puncah ne govorim, vse so prav fejst punce. upam da kmalu ponovimo srečanje.

Lp

(odgovor članu biba77)
    Neposredna povezava do sporočila: 93
    6.5.2006 7:37:13   
    Sisy
    za tiste ki niste uspele prit:bilo je res luštno! Sonček je sijal, mal smo se sprehodile čez Tivoli do Čolnarne,sok spile,sadno kupo pojedle,se basale s čudovotimi čokoladnimi bonboni ki jih je Vampirka prinesla,čvekale sto na uro da bo po mojem danes dež user posted image ,Izo cartale (aja btw: Iza bo čez 16 let sigurno manekenkauser posted image )...v glavnem:bilo je res super!

Amak je res hecno....ko si prek neta s kom dopisuješ in imaš o vsakem neko svojo predstavo,potem pa je v bistvu človek čist drugačen...prov zanimivuser posted image  ampak morm rečt-vsaka posebej je ful the best!

No jst sem ba pa drgač dons pridna,sem zgodaj vstala ker mam frizerja (beri: narastek do ušes user posted image ) potem če bo lepo vreme bova  pa z mojim mahnila mal na Šmarno goro....

vsaki posebej (upam da katera ne zameri ker ne omenjam po imensko) pošiljam en lep pozdravček in upam da naslednje srečanje pridete tudi tise ki tokrat niste utegnile user posted image  

šibam,moja user posted image  že menca pred vrati user posted image  

papa

< Sporočilo je popravil Sisy -- 6.5.2006 7:40:18 >

(odgovor članu buškica)
    Neposredna povezava do sporočila: 94
    6.5.2006 7:38:43   
    Sisy
    hmmmm...nekj sem zašuštrala tko da sem kar še enkrat sporočilo objavila....user posted image

ups se opravičujem user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 6.5.2006 7:41:31 >

(odgovor članu Sisy)
    Neposredna povezava do sporočila: 95
    6.5.2006 9:24:35   
    emaa
    Bilo je super, za gesla od slikic se javite pri buškici, jaz sem kljub najboljšim načrtom fotiča pozabla doma. Iza je bila pa super, saj da mora imet user posted image  red, pa vse razumemo.

(odgovor članu Sisy)
    Neposredna povezava do sporočila: 96
    6.5.2006 9:29:01   
    Špelka
    No, še moji vtisi.... SUPER - prou to sem rabla - malo čvekanja o "naših" problemih, na splošno. Res, sicer nas je bilo samo pet, ampak teh pet pravih cvetk v dobrem smislu - RES SUPER PUNCE!!!!! Se pa strinjam s Sisy - resnica je včasih kar daleč od vtisov, ki se jih dobi tukaj na forumu!!!!!! Upam, da kmalu ponovimo! zdej pa šibam  čudovit pomladni dan!!!! user posted image  Bye - se beremo!

Kaja: 18.11.2007
    Neca: 1.7.2010

(odgovor članu buškica)
    Neposredna povezava do sporočila: 97
    6.5.2006 10:03:21   
    vampirka
    Še jaz, še jaz, še jaz...user posted image !!! Najprej - vse punce so ful mlajše, kot sem si jih predstavljala - minus za mene user posted image !!! (ja, pa itak vemo, kolk smo stare - ampak npr. naša Ema tako pametno in učeno piše na forumu, da sem si predstavljala eno gospo v kostimu user posted image )...Edino Sisy je bila čisto iz moje glave (pa še to zaradi slikice, ki jo je imela dolgo časa na forumu)... - ampak user posted image  sem te pa pozabila, bejbika - dobr se držiš!!! Pa Špelko itak poznam že iz gimnazije - ista!!! Ampak v glavnem - vse SUPER in seveda prave klepetulje! user posted image ...toliko smo si imele za povedat, časa pa tako malo...user posted imageuser posted image   dneva je bila pa Iza...še 100× lepša kot na slikici in ena pohvala za Tinko - dokaz, da punčka izgleda popoln cukr, tudi če ni v roza in volančkih user posted image user posted image user posted image !
    Lep vikend vam želim (tudi vsem, ki vas včeraj ni bilo)!!!
    P.S. Ema, a je tisti user posted image burger padel na plodna tla? Ziher te ima tvoj user posted image  zdaj še rajši user posted image ...

(odgovor članu Špelka)
    Neposredna povezava do sporočila: 98
    6.5.2006 12:17:00   
    emaa
    Ja user posted image burger je šel takoj v južne kraje, predelava še traja, prvi vtisi pa so bili pozitivniuser posted image .

(odgovor članu vampirka)
    Neposredna povezava do sporočila: 99
    10.5.2006 20:00:49   
    Suana
    POZDRAVČEK...

da se vam na kratko spet malo javim ,vidim ,da nič več ne napišete sem pod nas ,pa sem se odločila da se oglasim ,da ne boste mislile da sem pozabila na vas..
    kje pa ma nisem ,samo berem vas pa redno..
    imamo kar gužvo doma,saj mi delajo ploščice zunaj,pa še vsak dan šibam veselo v bolnico ,ker imam svaka  in omico v bolnici ..
    pri meni stanje ne spremenjeno ,jo že veselo čakam ,me že joškice bolijo in nekaj ,me špika ,tako da mislim da se bo počasi pridevalauser posted image ..
    potem pa veselo v nove boje ,saj mislim da je sedaj že čas ,da lahko začnemo delat na user posted image ,po histeroskopiji..
    kako pa ste naše nove user posted image user posted image user posted image user posted image ..
    in vse nečakajoče..???

vsem pošiljam en velikuser posted image

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

(odgovor članu emaa)
    Neposredna povezava do sporočila: 100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
    пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.