Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ko se bova počutila in sva zeačela takoj ob M. Pa takrat ni uspelo.

. Dragi pa ni navdusen nad tem, da bi se sama vozila. Srcno upam, da se srecamo se kje blizje, preden bom sla v Rim (ki je cedalje blizje!). Ce pa ne, pa bom kar tinkamisko posnemala in prisla v dvojini. No, na vsak nacin se lepo imejte in se se za mene malo nacvekajte.
z dvodnevno zamudo. Torej druga runda Klomifena ni zalegla.
IMam še eno škatlico... mogoče bo zdaj kaj drugače.
... Špelka, a ziher prideš? - da ti dam eno gorenjsko lekcijo iz dajanja injekcij
doma, saj kaj ko bi mogla slikco mal posodobit, pa se mi ne da, je tolk dela z manjšanjem, morbit v prihodnosti.
)...v glavnem:bilo je res super!
že menca pred vrati
!!! Najprej - vse punce so ful mlajše, kot sem si jih predstavljala - minus za mene
sem te pa pozabila, bejbika - dobr se držiš!!! Pa Špelko itak poznam že iz gimnazije - ista!!! Ampak v glavnem - vse SUPER in seveda prave klepetulje!
dneva je bila pa Iza...še 100× lepša kot na slikici in ena pohvala za Tinko - dokaz, da punčka izgleda popoln cukr, tudi če ni v roza in volančkih
burger padel na plodna tla? Ziher te ima tvoj
zdaj še rajši