Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 23.4.2006 20:15:33
|
|
|
|
Suana
|
tudi jaz se malo spet javljam ,....... pridno že skrbim za svojega bernija ,ki je prišel v petek drugače pa vse po starem!!jutri začnem piti čaj krvomočnice ,tako če ga katera mogoče že pije naj se mi malo oglasi in pove ,kako to dela!! KOALA,moje iskreno sožalje ob izgubi ljubega tasta..... vse punce lepo vas pozdravljam ,vse novim nosečkam želim lepe nosečniške in zdrave dni ,vsem ki pa še čakate na svoje pluske pa želim da jih zagledate!! pridne bodite in uživajte vsak dan posebej pa čeprav nas včasih postavlja na pota ,ko bi se najraje nekam zaprle in bile popolnoma same!toda verjeti moramo ,da bo bolje in da tudi za nas prihajajo dnevi polni sreče ter radosti želim vam ,da se imate lepo na srečanju ,ter pričakujem da nam boste poročale ,kako ste se imele..... naj vam ti trije delovni dnevi hitro minejo ,potem pa spet malo doma ..... lepo vas pozdravljam in vsaki posebej pošiljam lp suzana
< Sporočilo je popravil fras -- 23.4.2006 20:16:42 >
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 7:55:57
|
|
|
|
anadejka
|
Koala tudi moje sožalje. Stoj možeku ob strani in si bodita v oporo drugdrugemu v tem hudo žalostnem času.Pa vem da se sliši znucano,ampak je res,čas bo zacelil tudi to rano in BO bolje. Tivoli se sliši Super!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 8:13:31
|
|
|
|
emaa
|
KOala moje sožalje, vem kako je hudo, moj bodoči tast je pred petimi leti izgubil bitko z rakom, pa ni na žalost nič lažje, čeprav veš kaj se bo zgodilo. Bodit se drug drugemi v oporo.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 8:23:47
|
|
|
|
Špela100
|
Koala tudi od mene prejmi iskreno sožalje. Bodita z možem močna.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 8:25:22
|
|
|
|
Špela100
|
Joj in v celi euforiji sem vam pozabila povedati, da bom postala teta, moj a sestra je noseča. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 8:35:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
Koala! Tudi od mene sprejmi iskrene sožalje ob izgubi tasta! Stoj svojemu ljubemu možeku ob strani ga tolaži. LP Mojca
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 8:43:27
|
|
|
|
Špelka
|
Koala - iskreno sožalje. Dobro, da je pomlad in sonce, ki polni s pozitivno energijo.
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 10:44:05
|
|
|
|
lana38
|
Koala! Sprejmi moje iskreno sožalje. fras! Jaz pijem krvomočnico 1 krat na dan. Piše pa na vrečki, da 2 čajni žlički preliješ z 1/4 l vrele vode in pustiš stati 5 min. Jaz ga potem pijem mlačnega po požirkih. Da se pije mlačen in po požirkih, pa sem tu na RR zasledila pred časom. Bomo videli, če bo kaj učinka . Lani sem jo pila en ciklus, pa takrat ni bilo nič. Zdaj pa jo pijem bolj, zato da se mi maternična sluznica opomore. Tinkamiška je pisala, da je imela vedno na UZ vidno lepo odebeljeno maternično sluznico, ko je pila ta čaj. Lepo se imej in držim pesti, da nama čimprej uspe zagledati . LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 19:49:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
Koala, tudi meni je žal ob tej žalostni izgubi . Držite se! Fras in Lana, upam, da vama krvomočnica pomaga do ! Babike, jst odštevam dneve do srečanja Čimveč do takrat! cartkajte se ! Tinka
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 21:41:21
|
|
|
|
Suana
|
ja danes sem začela pit krvomočnico in LANA upoštevala bom tvoj nasvet in jo pila po požirkih! TINKA hvala za lepe želje... jaz sem bila punce celi dan veni ,kajti moj je rad na sončku in midva lepo skupaj uživava... drugače pa vse po starem ,le da se še malo pohvalim ,sem shujšala že 4 kg in sem prav vesela da mi uspeva ,reklo ;manj žri!" pridne bodite in uživajte na sončku ...... lep pozdrav vsem in vedite da mislim na vas vse... suzana
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 22:23:47
|
|
|
|
Špela100
|
Fras jaz bi tudi 4 kg dol dala, pliz help mi...
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 24.4.2006 22:53:58
|
|
|
|
pilotgirl
|
Sposodite si knjigo 8 minut je dovolj-nova formula za lepo telo.Majhen napor-velik učinek.Knjiga je fantastična.V njej je 4 tedenski program,v katere so razne vaje za kritične predele telesa.Jst začnem z drugim tednom,a se katera pridruži?
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 9:50:08
|
|
|
|
Tia-na
|
ja, jst bi tud rada dala kako kilco dol preden se pojavim na plažici.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 11:28:18
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem pa dala dol 4 kg takoj po prekinitvi nosečnosti. Zdaj pa še 3 kg, ampak jih imam še vedno 4-5 kg preveč. To pa ne vem kdaj bo šlo dol. Lp
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 18:34:21
|
|
|
|
koala
|
Hvala punce za izrečeno sožalje in lepe misli. Lepo je vedeti da na tam odtujenem svetu obstajajo čuteči ljudje. Sicer pa smo zelo povezana družina in skupaj zmoremo vse, tudi to bomo prebrodili, pozabili pa ga ne bomo nikoli. za vas moje drage prijateljice.
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 20:22:31
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla bejbe! Kako ste kaj? Vidim, da bi rade nekatere kako kilco dol, jaz bi pa rada šla gor Škoda, da se ne da narediti kake zamenjave. Moram pa se pohvaliti, da odkar imam novo ljubezen, se mi je uspelo zrediti že kilco in pol Juhej!!! Zdaj bi rada šla gor pa še vsaj tri. In kam jo mahnete čez prvomajske? Jaz grem od 1.-6.5. v Tučepe in že kooooooooomaj čakam. Morje, sonce prihajam!!!!!!!!! LP vsem skupaj in se kaj beremo, Anitka
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 20:51:32
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hojla! Mi smo tudi danes uživali na sončku, edino kar ni fajn je to, da nimava avta z klimo in boga mala Iza komaj diha v avtu No in sva se odločila kupit "nov" rabljen avto z klimo, zdej pa dinarčke skupaj štamfava Anitka, jst sem tudi v preteklosti tako shujšala(razlog je bil podoben kot pri tebi) in sem bila prav nesrečna, ker so najmanjše kavbojke visele iz mene. Pa je tudi pomagala moja zdejšnja ljubezen, da sem se zredila No, zdej sem se pa matrala, da sem shujšala po porodu, bom pa zdej začela spet z tae bojem, da bom spet kakšno mišico nazaj dobila Mi gremo na moooooorje 25.5. in sicer na Pag, tudi mi komaj čakamo. Aja, sem pozabla povedat, da smo bili včeraj z Izo prvič na plavalnem tečaju in je miška uživala, brcala, se smejala, smo peli pesmice...res je blo super in potem je še celo pot do doma v avtosedežu brcala in mahala z rokicami in se režala kot en maček Zdej pa še malo po RR počekiram... Lepo se imejte punce in želim vam vse lepo Tinka
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 25.4.2006 21:09:35
|
|
|
|
VITA74
|
Živijo punce Pilotgirl jaz se ti pridružim, samo če najdem omenjeno knjigo, drugače pa nam lahko pošiljaš napotke preko RR Anitka vesela sem zate in tvojo ljubezen in ti privoščim iz vsega srca lepe počitnce na morju, predvsem pa ti lahko pošljem tiste 3 kilce, bom pri sebi vzela Sama komaj čakam da mine M in potem konec tedna dobim izvide za patološke bakterije in naprej navodila oz. terapijo...Upam da bo vse uredu in gremo lahko naprej v nove boje Lp
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 26.4.2006 14:15:14
|
|
|
|
lana38
|
Anitka! Uživaj in se lepo imej. Tudi jaz ti pošiljam svoje 3 kg, tako da jih boš od vsh nas nabrala še preveč. Blaboma! Držim pesti, da bo tokrat vse v redu s tvojimi izvidi in se boš lahko podala v nove boje . LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 26.4.2006 14:51:09
|
|
|
|
Špela100
|
Anitka...uživaj... No pa tudi druge, lepe praznike kjerkoli že boste.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 27.4.2006 11:31:32
|
|
|
|
emaa
|
No, da naredim povzetek. Dobimo se 5.5.06 ob 16:00 na parkirišču pred Tivolijem. Tista, ki bo zamudila, ali ne ve kdaj bo prišla, pa ne ve točno kam, naj mi piše na privat, da si telefonske izmenjamo. Zaenkrat so pofočkane: emamair anadejka Špelka Kristina s (?) Sisy (?) tinkamiška s in mogoče z NMJ vampirka Anitka t kar kilce nabiraj, blaboma upam,da vama kmalu rata, fras no zdaj pa počasi v nove boje, Špela100 no boš pa teta, pa kmalu boš tudi ti še enkrat . Vsem ostalim pa želim, da čimprej postanejo in, da nam kaj pišejo v naša nadaljevanja. Šopek za vse vas punce. Sisy hudo mi je
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 27.4.2006 16:22:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj Sem iskala kje bi kaj pisalo o Sisy...pa sem našla...tudi meni je zelo hudo nevem kaj naj rečem...res škoda za nas tri še vedno velja, da pridemo 5.1., možek se bo verjetno tudi dobl z znanci, čepa ne pa pride zraven. Punce lepo se imejte! Sisy, drži se Tinka
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 27.4.2006 16:27:20
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz sem iskala, kje je kaj o Sisy, pa nisem našla. Vsekakor pa mi je zelo hudo, ker zigleda da se ni dobro izteklo. . Grem še malo poiskat. LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 27.4.2006 19:16:08
|
|
|
|
Suana
|
ojla...... končno sem se spravila za to škatlo ,saj sem bila včeraj na abrahamu in resnično sem bila zelo utrujena pa se mi celi dan ni dali čisto noč...hvala bogu ,da je slabo vreme ,da sem jaz to vse skupaj prespala. punce moje ,povedat vam moram ,da me je po eni strani zelo strah ,sedaj ko sma midva brez zaščite ,da nama mogoče uspe ,kajti vem da še vsaj en ciklus ne smema zanosit..emamair ,kaj ti misliš ,bi bilo kaj narobe ..... punce ,sem želim da te prvomajske praznike preživite tako kot si jih same želite ,ter da nas vseeno obišče sonček,saj pravijo da bo čez vikend dežek!! lep pozdrav vsem .... suzana
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 28.4.2006 9:02:54
|
|
|
|
lana38
|
Dobro jutro! fras, tudi mene je bilo strah, da bi zanosila preden je prišla prva , pa nisem. Saj mi, ki se tako dolgo trudimo nimamo te sreče, da bi kar ratalo. Drugače pa se je marsikateri že zgodilo, da je zanosila, preden je bil čaz za to, pa je bilo vseeno vse v redu. Ti le uživaj s svojim , ostalo pa bo tudi OK. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.