Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 10.5.2006 20:23:41
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljena fras! Tudi jaz sem opazila, da so po srečanju v LJ vse "punce" nekako zaspale. Lepo, da si se oglasila. Vidiš, tudi tebi bo skoraj prišel čas, da bosta lahko delala . Želim ti, da čim prej zageldaš . Verjetno nam bo vsem končno posijal sonček in bomo do poletja že srečke . LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 10.5.2006 20:29:37
|
|
|
|
emaa
|
ma nismo pozable fras, lana, se pripravljam, da bom, ko ne bom tako zmatrana odprla novo nadaljevanje, pa mi trenutno ne sede, se bom pa poskusilča potrudit, če ne se pa lahko tudi katera druga.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 10.5.2006 21:01:59
|
|
|
|
lana38
|
emamair! Kar pripravi se, da boš prve tri mesece hotela samo spati. Če si že zdaj utrujena, kaj bo šele čez teden dva. Ko mine prvo trimesečje, potem pa pride obdobje, ko boš tako polna energije, da ne boš vedela, kam bi z njo... Ampak vse to spada zraven . Ti se samo lepo naspančkaj in počivaj, če ti paše, pa bo OK. Zdaj si v blaženem stanju in te morajo drugi malo pocarkljati. Ti pa se, kar prepusti vsem čarom nosečnosti. LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 8:40:17
|
|
|
|
TANTRA
|
Ja, kar nekaj časa me ni bilo na ringaraji, pa še od konca aprila na dopustu in kaj sedaj berem...poplava nosečk...Joj, kolk sem vesela...Tebi emamair iskreno čestitam, daj mi kaj piši kako se je vse skupaj zgodilo..... Pa muca maca lepo, lepo ..... Čestitke novim nosečkam iskreno iz srca in vse najlepše želje, da bo vse super
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 8:49:37
|
|
|
|
vampirka
|
Dobro jutro, bejbe ! Ja, zdaj bi morali odpret novo temo z naslovom "zmatrani"...jaz naberem lih tolko energije vsak dan, da naredim vse za službo, potem pa tisti 1% kar ostane (od moje energije), porazdelim med različna opravila... ...upam, da bo to res kmalu minilo! Vsem skupaj en prekrasen dan!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 12:38:51
|
|
|
|
koala
|
Dan dame! Kako???? Jaz sploh več ne razumem sveta, sem tako žalostna da bi lahko samo jokala. Tukaj nas je veliko veliko, ki si želimo detece, pa nam ne uspeva po svetu pa se dogajajo takšne . V Nemčiji je neka bedasta ženščina, oprostite izrazu, umorila svojega novorojenega sinka, ker se je baje bala da bo zgubila službo, pa je njena sodelavka tudi rodila in se bo po porodniški vrnila,so zagotovili tudi delodajalci. Pa nejn partner ni vedel da je noseča??? Lepo prosim, no. Na žalost pa to ni njen prvi otrok, pri rosnih 23 je mamica(no po moje si tega naziva sploh ne zasluži) postala že tretjič. Pa kaj ljudje res še niso slišali za zaščito. Joj sem jezna pa samo bi.
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 13:05:39
|
|
|
|
lana38
|
Grozno! Pa kaj ga ni mogla dati posvojit. Takšnih ljudi pa res ne razumem in jih celo obsojam.
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 14:36:59
|
|
|
|
vampirka
|
Najbolj grozno in žalostno pa je to, da se kaj takega zgodi v Nemčiji (če bi se v kaki prenaseljeni Indiji, bi človek pač povezal to s kulturo in razmerami, ne pa v EU ). Še posebaj ne, ker je Nemčija ena izmed tistih držav, kjer obstajajo t.i. varne škatle za dojenčke (to so škatle, v bližini zdravstvenih ustanov, v katero mati, ki se želi odpovedat svojemu otroku, položi novorojenčka skupaj z dokumenti in pojasnilom, in jo nobeden več nič ne sprašuje in nadleguje...otroček pa dobi nove skrbne starše)...brez besed sem...
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 11.5.2006 20:51:46
|
|
|
|
Suana
|
pa saj ne morem verjet da ,lahko ena ženska naredi kaj takega ,naj bi ga dala v posvojitev ,ne pa da ga mora umorit... da vam povem danes sem dočakala svojo in sedaj pa v nove boje ,komaj čakam ,da boma lahko začela delat na ... sem vesela ,da je ta čas tako hitro minil ..toda do moje kontrole pri gavričevi je pa še dolgo ,saj jo imam komaj avgusta... no naj povem da moj lepo rast e,sedaj je že postal pravi lumo ,saj si vsak dan izmisli nekaj novega in samo gleda ki bi kaj ušpičil smo veseli da ga imamo ,sajnam je čisto spremenil vsak dan ... no na kratko sem se malo oglasila , pridne bodite ....... lp suzana
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 12.5.2006 7:15:09
|
|
|
|
lana38
|
fras! Me veseli, da si dočakala svojo težko pričakovano M . Zdaj boš pa lahko začela teči z nami v naslednjem krogu boja za . Upam, da bomo vse čimprej prispele na cilj in postale . Tvoj pa naj kar lepo raste. Pobožaj ga namesto mene. LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 13.5.2006 7:14:23
|
|
|
|
Bety
|
Mojca9000!!!????!!! Kdaj boš sporočila?????Jaz čekiram že drug dan in tebe nikjer Romed test ti je pokazal nosečnost. Kaj pa danes??? Nestrpna sem!!!
|
|
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 13.5.2006 7:20:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Moje M še vendo ni,ko bnom delala test,ki bo najbrž v ponedeljek vam pa takoj sporočim,da boste začele držati pesti,da bo tokrat vse ok,če seveda M še ne bo. LP Mojca
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 13.5.2006 11:03:13
|
|
|
|
lana38
|
Mojca9000! ti pošiljam za srečo, da se M ne prikaže, zagledaš in da bo seveda vse OK z . Nestrpno čakam, kaj boš sporočila. LP
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 14.5.2006 12:39:55
|
|
|
|
biba77
|
Pozdravcek se od mene! Ja, Vampirka in Ema, to sodi zraven. Utrujenost in slabost in zgaga. Jaz vama zelim cimmanj tega, a, sama, nazalost, nisem ravno za vzgled. Se zdaj me muci zgaga in 2x tedensko bruhanje. Tolazim se, da je le se 30 dni do PDP. Mislim, da sem ena redkih, ki jim cas v nosecnosti taaaakooo pocasi mineva... Koala, take zgodbe kot je ta iz Nemcije niso za brat. Samo poterejo tiste, ki smo pac na tem podrocju bolj obcutljivi. Zakaj ta 3x-na mamica ni sla z dojenckom v posvojitev ne vemo in tudi vprasanje, kaj se je v njeni glavi dogajalo, da je "zaradi" sluzbe umorila svoje dete. Uboga preostala 2 otroka, ki to dozivljata. Punce, upam, da vas bo kmalu cimvec med noseckami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lp, B.
|
|
RE: ZA NAS (291. nadaljevanje) 14.5.2006 18:57:23
|
|
|
|
Špela100
|
Ojlaaaa Biba77 ma kaj samo še 30 dni do pdp, joj kako čas leti...še zdaj se spomnim kako si postala biba nosečka. Joj jaz pa še vedno tukaj gor....depresija...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.