|
RE: no aprilke 2005, kako? 10.7.2008 10:20:44
|
|
|
|
m_m
|
Madonca je bil včeraj dolg dan, sam je ratalo Naredla. Zdaj sem v zadnjem letniku in mam počitnice. BarbaraE ti imaš pa pri roki kontrolno in eksperimentalno skupino Lahk iz prve roke zveš, če je kak razlika med in . Nektarine pa kar pridno mljaskajte, pri nas nektarine ne gredo v promet, od sadja samo jabolka, banane, maline, gozdne jagode, ameriške borovnice, pomarančni sok, potem pa mislim, da se neha. Je pa vsako leto kako novo sadje, pa kako staro izpade iz jedilnika. O April, lušna slikca. Mini maneken tinatona, evo, zdaj pa imam vsa zdravila pred sabo. Za vročino smo dal, če ni zagrabil Calpol, Paracetamol svečke. za komarje za obraz se reče prozorni kremi Baby zanzara - gel ecologico (prozorna), za noge nasprejat Off! lozione (moder pokrovček, beloprozorna široka tanka flaška, bolj otroška), po piku Fenistil. Ma pa Aneja tut velike rdeče lise po obrazu po piku komarja. Me je kar streslo, ko sem to vidla,sem mislila, da je kaka kožna zadeva, alergija, izpuščaji, kaka bolezen... Pa so bli "samo" komarji. Verjetno je bolj občutljiva. je pa tut mene strah alergij, ker jih ima ata. So kar bogi otroci z alergijami. ksenja k oj, Ti si tak tu z naših koncev ne? No samo da si v redu. Ja, nekaj je novičk tule gor in čez kak mesec me več ne bo na seznamu čakajočih Čeprav se dete tuk premetava not, da ne verjamem, da bo zadovoljen z vsak dan manj luksuzno namestitvijo. Pa seveda smo vesele, ti se kar razpiši
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|