|
RE: no aprilke 2005, kako? 3.7.2008 7:22:50
|
|
|
|
BarbaraE
|
O, m_m, ti se pa bližaš svojemu cilju. Mislim, da nas boš zdaj vse zbudil, ker bomo počasi začele navijat zate. Jaz sem imela za v 2. nosečnosti tudi kasneje vse pripravljeno, vseeno pa prej kot v 34. tednu. Ti ti ti. Ma, saj če me ne bi moja G opozarjala, da moram več počivat in me strašit, da se v nasprotnem primeru zna zgodit, da bom prej rodila, tudi ne bi imela pripravljeno. Se spomnim nekega vikenda, ko smo šli k mojim staršem na obisk, jaz sem pa komaj hodila, tako me je vse bolelo (kosti, medenica itd), Še isti večer sem dala stvari na kupe, da če bi slučajno prej rodila, da bi doma vedeli, kaj je NUJNO in kaj ni tako zelo NUJNO oprati in pripraviti. No, tisti kupi so potem še nekaj časa tako stali, dokler sama nisem imela vsega dovolj in sem pripravila. Košaro za novorojenčka sem pa dejansko dobila 3 dni preden sem šla rodit. Kot da bi kolegica vedela, da mi jo mora dostavit. Ne bom pa pozabila, ko sem Niki na dan D rekla, da grem v bolnico dojenčka rodit. Mi je odgovorila, Nika tut rodit. Ja, in je že več kot leto naokoli. Pri nas je sedaj (no, že nekaj časa) Nika v fazi dojenčkov. In največja fora je bila zadnjič, ko je v avtu razlagala, da ima dva dojenčka - pa jo jaz vprašam, ja kje pa, saj imaš v naročju samo enega. Je pa rekla, da ima enega v trebuhu. In seveda je to izjavo ponovila, tudi pri Uroševi teti. Jao, sem takoj dodala, da mi nimamo nič naročenega, ker sem jih kar videla, kako so me pogledal. Pojma nimam, od kje ji ideja. Mogoče zato, ker bo njena prijateljica v vrtcu dobila bratca/sestrico, pa sej kaj več na to temo pogovarjajo. M_m, kako se pa drugače počutiš? Ok? Že kaj treme? Kar se pa nas tiče, mi to vročino malce lažje prenašamo, ker imamo klimo. Tamala dva sta pa tako ali tako skoz v bazenčku. Gre pa čas tako hitro mimo, da ne morem verjet, da je že julij. Še avgust, potem pa uvajanje Nejca v vrtec. Že sedaj ugibam, kako bom oba spedenala ta pravi čas, ju dostavila v vrtec in prišla pravočasno v službo. No, ja bomo že. Kje ste pa ostale? Dopusti? Uživajte, kjer koli ste - doma ali na dopustu.
|
|
|