|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
16.7.2008 13:04:13   
BarbaraE
m_m - Kako se pa sicer počutiš? A so ti kaj rekli, da se otroček že kaj pripravlja na prihod? Kar se žolčnih kamnov tiče, se moraš predvsem ocvrti hrani izogibat, to sem si zapomnila od mami. Kaj so ti pa še svetovali - čemu se moraš izogibat?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
16.7.2008 13:14:48   
ksenjak
m_m - seveda se lahko skupaj peljemo. Saj bomo do takrat itak tukaj na vezi, potem pa se tisti petek zmeniva bolj podrobno.

Lp

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
16.7.2008 21:54:34   
m_m
BarbaraE ocvrte hrane zadnje mesece niti videt ne morem, pomfrija ne jem. Tu sploh ne bom pogrešala nič. Je pa vsa hrana več ali manj kuhana, testenine, krompir in riž občasno, vse polnozrnato, kuhana zelenjava, čežana, Ne smem pa še takoj svežih stvari, zdaj tak mic po mic kaj probam, pa čakam, če bo vse v redu. Pa jogurt, mleko, skuta, minimum maščob. Pa kruhe od rženih do ajdovih.

Pijem pa čaje, niti navadne vode ne. Skratka precej pust jedilnik, če opustiš sol, sladkor, maščobe pod 1% in sveže sadje in zelenjavo. Okus dajo edino začimbe, pa še to čisto malo. Niti pod razno pa ne smem jajc, pa česa z orehi, majonezo, mastne stvari. Zato raje vse kuham, ker ne smem na olju pečt.

Sem zadnič eno riževo čokolado kupla, pa se mi je ltak lušta... Mam tak trening samokontrole, ko že dolgo ne. Pa energije mam manj. Danes sploh nisem zdržala niti polovice običajnega sprehoda. Prav švoh sem ratala. Ma ne privoščim nobenmu. Zdaj niti na kile več ne bom rabla gledat, ker itak nimajo od kje pridet user posted image

user posted image  je pa pridno nameščena not in nič ne kaže, da se ji kam mudi. Izven teh kamnov, je pa moje počutje bolše kot prvič. Križ me manj boli, ker je trebuh bol naprej, na WC nič več kot običajno ne hodim, sem bolj fleksi in gibčna pokonci, edino leže bom kmalu kak bager rabla, da me dvigne user posted image

ksenjak ok user posted image

< Sporočilo je popravil m_m -- 16.7.2008 21:56:08 >

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.7.2008 10:53:36   
ksenjak
Sem mogla kar nekaj napisat, ker mi ni všeč, da nas je že na drugo stran vrglo. Pa kje ste aprilčice? Boste vse maksimalno izkoristile še ta lep preostanek dneva? Jaz bi ga, pa moram biti v službi. Za popoldne, ko bom pa frej, je pa slabo vreme napovedano.

Lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.7.2008 11:51:31   
BarbaraE
Ja, čisto smo se poskrile. Očitno smo vse bolj bizi bizi. Mi smo bili včeraj na 3. RD sina od moje kolegice in je bilo prav luštno. Kar naenkrat je bila ura 20.00. Otrok je bilo kar nekaj, tako da sem morala kar dobro gledat, kje sta moja dva in pa kaj počneta, da ne bi slučajno, kakšnega drugega otroka kaj oštela. user posted image  Seveda sem pa opazila, kako se staramo. Kolegica ima namreč 3 otroke in ta starejša bo letos že 10 let. In jaz kar ne morem verjet, da bo že toliko. Kolegico sem namreč jaz nadomeščala, ko je bila prvič na porodniški. Ajajaj, tako se zavemo, da se staramo in da čas še prehitro beži.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.7.2008 12:09:41   
Naty*Taja
M-m to so vodene koze! Sam po vodenih mehurčkih, ko se že krastice delajo. Marcel ima na glavi tam po lički in na čelu lukne, ker si je mogel potem krastice dol pipat! Pa tak smo zdržali, ko ju je srbelo - smo tepli kozike, da si jih nista spraskala. user posted image Tamala je bila pa še hujša! Še v ustih polno koz pa po ritki in luliki! Ful je bila boga pa je zelo dobro prenašala.

Punce Top fit je nasprot Kladivarja. Sej ni težko najt. S katerih koncev Celja pa ste?

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.7.2008 12:14:21   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Sem mogla kar nekaj napisat, ker mi ni všeč, da nas je že na drugo stran vrglo. Pa kje ste aprilčice? Boste vse maksimalno izkoristile še ta lep preostanek dneva? Jaz bi ga, pa moram biti v službi. Za popoldne, ko bom pa frej, je pa slabo vreme napovedano.

Lp

Ksenja, prid popoldan na igrala za Savinjo. Pridejo Celjske čveke Skuštrana, Jančika,  Huanita, Žanek, jaz... Z malima. Mislim, da so rekle da tam. A imaš telefonsko od katere? Če se odločiš, da prideš pa pokliči... če nimaš telefonske, ti jo jaz na zs pošljem. Velja pa tudi za vse ostale celjanke, ki ste za čvek na prostem.

MONTIGNAC

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
18.7.2008 9:46:14   
tinatona
Hej punce!

Mislim prava grozljivka - smo bile spet na drugi strani. Joj očitno so vse že na dopustu al pa so tako busy v službah.

Jaz sem danes še doma, jutri moram it pa delat. Potem imam pa samo še 5 dni službe in grem na zaslužen dopust. Upam da mi ga ne bodo vzeli, ker sem bila zdaj dva tedna doma.

Pa komaj čakam petek, da se v Celju dobimo. Upam samo da bo lepo vreme. Danes imam jaz Ožbeja kar doma, ker se mi ga zjutraj ni dalo peljat v tem vremenu. Tukaj že ves čas full dežuje user posted image . Tako da Celjanke naročite lepo vreme!!!!!!!

m_m kako se pa ti kaj počutiš? Upam da si že kaj bolje. Pri prehrani pa res pazi!!!!!! Da te ne bo spet zvilo. Jaz imam baje čisto majhen kamenček (1cm) in so mi rekli da zaenkrat ne rabim nobene terapije v smislu operacije - ker nimam prav hudih težav (TRKAM!!!!!!!!! user posted image ), pa upam da jih tudi še dolgo ne bom imela. Je bilo že takrat dovolj hudo.Evo eno za srečo!!!

BarbaraE je potem ostalo samo pri enodnevi vročini al se je še kaj drugega razvilo? Upam da ne...

honey
kako ste pa vi kaj? Upam da mi bo ratal ta vikend kaj na vaš konec prit. Bi prav rada tvojga soseda vidla... user posted image

Mi imamo pa od včeraj spet nova očala. Jih je ožbej spet polomil v vrtcu user posted image user posted image . In sploh ne vedo kaj se je zgodilo. No k sreči je šel samo okvir, tako da sem samo okvir kupila. Pa saj je že ta stal 60€. Bom pa itak mogla v kratkem še stekla nova kupit, saj bomo mogli (upam da zadnjič!) povečat dioptrijo. Zdaj ima na teh steklih +3 cilindre (mora pa prit do +3,5).

Nič šibam zdaj v trgvino - je glih nehalo mal padat. Se še beremo!!!

LP Tina

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
18.7.2008 11:00:47   
m_m
ksenjak user posted image  ma so druge kr večje čveke

barbaraE kdo se stara? Dokler se ne počutiš starga, si še mlad user posted image  js ne bom nikol stara. Mi grejo še vedno bedarije po glavi. Edino kar je, si prej zmatran, pa še to se za z rednim miganjem uravnavat. za gube bom pa mat folijo čez špegu nalimala, da jih zabriše. Če jih jaz ne vidim, jih ni a ne?

naty-taja ojej. jst sem bla precej starejša, pa mi ni blo tak hudo, ko sem jih prebolevala. Ker menda starejši ko si, hujše je. Kdaj jih bo naša dobla, da damo to čimprej skos...
Jaz nisem iz CE, ampak proti mozirju. Ce poznam sam kje so knjižnice pa šoping placi user posted image  Daj napiši ulico, da na karti najdem.

tinatona bomo pa u palerinah user posted image  bom taka kot sodček user posted image  kamenčki so se pa nehal igrat, zgleda da so našli vsak svoj položaj. Jih je pa menda velik, so pa mali. Še vedno ful pazim pri hrani, sem pa uspešno prestala poskus svežih borovnic. Sam ne velik. Študiram da bom čez vikend kak košček sveže jabbolke. Zaenkrat čežane kuham, pa mal cimeta dam za okus. Ja, upam, da naju še dolgo nebo spet zvijalo. Sam js bi pa rada to v parih letih uredila ali odstranla, da ne bojo v tretje spet kaki problemi user posted image  

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
18.7.2008 11:34:09   
BarbaraE
tina - ja, ostalo je le pri enodnevni vročini. HB. user posted image

M_m - hja, kaj naj, leta tečejo, pa če se še ne vem, kako prepričujem, da sem mlada. user posted image  

Drugače mi gre pa danes tale dež prav na živce. Če česa ne maram, je to prav dež. Bljak. user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
18.7.2008 14:19:54   
Naty*Taja
m-m nimam pojma, kako se ulici reče.
Lahko se dobimo kje drugje - v Planetu naprimer gor pri kinih. Glede na vreme itak ne bomo mogle bit tam zunaj pri igralih?
Pa če po avtocesti pridete, se dobimo pri Planetu in se potem dogovorimo naprej, pa druga za drugo peljemo?
Velja ob 17. uri v Planetu Tuš zgoraj pri kinu? Kaj pa razpoznavni znak? Jaz še nobene ne poznam.  No, vsaj mislim, da ne. user posted image Jaz imamkratke lase, pa modro rdečo športno torbico user posted image .

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.7.2008 6:31:39   
tinatona
Hej !

Naty-Taja
full mi je žal da si včeraj zastonj hodila v CE, ampak za srečanje smo zmenjeni naslednji petek. Jaz namreč danes delam in včeraj res nisem mogla prit.

m_m ja jaz tud tko pravim, da bi imele čim manj problemov!!!

BarbaraE super da je pri tem ostalo.

Zdaj pa šibam v službo user posted image , pa se potem kaj javim.

LP Tina

Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.7.2008 8:18:09   
Naty*Taja
Tinatona, ja, sej vem ... mam tolk stvari v glavi (cepljenja, zdravniki, zobozdravniki, rojstni dnevi, tekmovanja, srečanja...) da se mi včasih že kej sfuzla in zamešam. user posted image
Pa ni panike, sej jaz sem samo 10 min iz Celja. Pa vedno je kej za zrihtat, v trgovino it...

MONTIGNAC

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.7.2008 16:33:17   
tinatona
Hej punce!

Jaz imam eno slabo novico... V petek mi2 ne moreva prituser posted image , ker delam popoldan (sem šele danes videla). Tako da bi lepo prosila, če se lahko dobimo v soboto. Takrat pa 100%.

Drugače pa imam dopust še vedno, tako da samo ta teden preguram, pa bo... Se že prav veselim. Zdaj pa samo še lokacijo najdem, pa sem zmagala.

Naty-Taja mene se bo sigurno najbolj slišalo. Ožbej ima zdaj obdobje ko nič ne uboga user posted image user posted image user posted image , tako da se mi zdi da se samo še derem user posted image user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi da se je ta teden, ko sem bila bolna stanje full poslabšalo. Pa sem bila vsako minuto (ko sem se bolje počutila) z njim.

m_m jaz imam k sreči samo enega, pa res že kar dolgo mir (divje trkam, da me zdaj kaj ne zagrabi). Meni k sreči sadje ne povzroča težav, ker drugače bi bilo pa res bedno. Jaz ga zdaj full pojem (sploh lubenice). Moram pa pazit, ko kakšne piškote ali peciva jem (da ni preveč orehov noter ali pa lešnikov), pa jajca tud niso najbolj fajn (takrat ponavadi kar en tablet pojem, da ni prehudo).

BarbaraE saj so že naši full veliki. Meni se zdi, da gre čas kar preveč hitro. Sem ravno včeraj imela sosedo na obisku,pa gre že v šolo letos. Je pa 2.5 let starejša od Ožbeja in se mi zdi da je bilo včeraj, ko sva domov prišla iz porodnišnice in je ona bila v 15 minutah pri nas... O tem da bom jaz naslednje leto že 30, pa sploh ne bi... user posted image

Kje ste se pa ostale aprilke poskrile?

Full lepo se imejte, pa se beremo!!!

LP Tina

Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.7.2008 19:13:10   
m_m
naty-taja, mi bo ksenjak pokazala kam. Kaj si v petek preverla plac user posted image  berem pri tinitoni.

RAZPOZNAVEN ZNAK: no jaz sem pa tako široka, da me redko kdo fali user posted image  

tinatona ok, služba je le služba.

SREČANJE CE - sobota
tinatona, ksenjak, naty-taja, m_m

PLAC - TOP FIT CE
tuš ali špar bi pa lahko bile rezerve, če bo slučajno dežvalo

Sem še katero pozabla?

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
21.7.2008 7:22:24   
BarbaraE
Tina - no, kot kaže sem se prehitro hvalila z enodnevno vročino. V soboto zvečer jo je Nejc spet fasal. A je možno, da ima tako visoko vročino zaradi zobkov? Še zadnja spodnja trojka se mu mora ven prebiti. Za zgornje še vedela nisem, da jih že ima. No, ni čudno, da je ves tak, če grejo vse ven.

Dajte vi meni povedat - a so vaši tudi taki, da non stop nekaj nasprotujejo. Pri nas je zdaj pri Niki v modi, da ful nasprotuje -to ni tvoje, ti nisi moja, ti pa tega nimaš, ti pa tega ne smeš, jaz pa ne bom prišla k teb na obisk itd. Ma, mi gre prav na živce, ampak vem, da moram to malce ignorirat, ker je očitno spet neka faza. Ampak da ves čas poslušam, to ni to, to ne pa to ne, ja pismo, potem imam pa jaz že malo zadost tega. Jaooo, se moram iti včasih kar ven ohladit. Saj drugače zna biti kar pridna in se zna fajn zaigrat, ampak včasih pa user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
21.7.2008 10:55:10   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: m_m

naty-taja, mi bo ksenjak pokazala kam. Kaj si v petek preverla plac user posted image  berem pri tinitoni.

RAZPOZNAVEN ZNAK: no jaz sem pa tako široka, da me redko kdo fali user posted image  

tinatona ok, služba je le služba.

SREČANJE CE - sobota
tinatona, ksenjak, naty-taja, m_m

PLAC - TOP FIT CE
tuš ali špar bi pa lahko bile rezerve, če bo slučajno dežvalo

Sem še katero pozabla?

Ja, m-m sem mal zmešala datume in čakala že v petek, da vas vidim. Mal mi je bilo čudno, da me Tina ne pokliče, pa sem ji pisala in glej ga zlomka, me je razsvetlila...user posted image Sicer je pa to v tej moji zmedi v kratkem že drug tak kiks! Sem se tak fajn uštimala in šla na srečanje srednje šole - in kmalu ugotovila, da en teden prehitro! user posted image ma res ne vem, kaj mi je! Tolk je vsega, da se mi res fuzla včasih. Je pa res, da zamudila pa še nisem ničesar takega! user posted image

Ja, Barbara, vsi so taki, s tem, da sem jaz malo manj potrpežljiva mama user posted image In ne zdržim tak dolgo poslušat. Me včasih v nedogled eno in isto sprašuje, pa sploh ne posluša odgovora. Ga tako zafrknem, da potem, ko sem mu enkrat že povedala, jaz njega vprašam, in če ne ve, mu povem, da če ne misli poslušat odgovora, naj me neha spraševat, ker mu ne bom več povedala...Pa ponavadi vžge. Nima pa pojma, kaj imajo od tega, da takole najedajo? Po moje preizkuša stopnjo moje potrpežljivosti, ki ni ravno velika...

Nop! tole pa ne bo šlo. V soboto ima naša mala rojstni dan in bom imela celo hišo folka, tak da žal, v soboto tudi mene ne bo.

Nam je pa prejle lisica tri kure zadrotala! In to za mrežo. Eno je odnesla, ko sem se začela dret, dve je pa že prej zadavla!? Kaka fora je To? zakaj jih zadrota, potem pa pusti? Bi si ja eno vzela, če že mora pa basta! Hudič frdamani...
Pa ravno zdaj, ko so v mojem varstvu - sta šla tast in tašča ponoči na morje!

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
21.7.2008 11:33:45   
BarbaraE
Naty-Taja - ti bogca, kar lisica je prišla nad kokoške? Ja, mogoče se je mislila še vrnit po ostali dve, pa si jo ti zasačila. A to je kar v ograjen kurnik prišla, al kaj? K našim sosedom noče pa nbena prit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2118
21.7.2008 11:53:45   
m_m
BarbaraE ja, veliokrat slišim, ne, nočem, ne bom... potem moram razlagat zakaj je to dobro in kaj se zgodi če se to ne naredi... ja, sej večino časa je ok, sam so pa hudi trenutki, ko tut men kaj kipi user posted image

naty.taja, sam veš kaj je pri tvojih kiksih najbolš? da nisi nič zamudila user posted image  če prideš prehitro je še v redu, huje bi blo, če bi bla 1 teden prepozno user posted image  Tak da le glej, da ta vikend kam drugam ne uideš user posted image  smo pa za soboto naročene, ker v petek tinatona dela.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
21.7.2008 12:02:58   
tinatona
Hej!

Evo en lep pozdrav od zgubljene  duše. Zgubljena pa zato, ker sem včeraj totalno zalutalauser posted image ... Sem namestov Logatec prišla na Bloke.

m_m Naty-Taja v soboto ne more, ker bodo imeli RD. A se potem dobimo kar v Šparu ali tušu? To edino vem kje je...

BarbaraE ja lahko je vročina od zobkov, lahko je pa tudi viroza. Malo ga opazuj!!!!!

Sicer je pa pri nas itak v glavnem vse ne, tako da user posted image ...

Naty-Taja zakaj pa nisi ti nje zadrotala? user posted image

LP Tina

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
21.7.2008 12:11:44   
m_m

user posted image user posted image user posted image

JAVITE SE:   

--------------------------------------------------------------

sminc
user posted image   user posted image Jakob Enej (14.04.2005), NM +
user posted image   user posted image Andraž (02.02.2007) 

Petraa
user posted image   user posted image Marko (16.04.2005), NM +
user posted image   user posted image Tim () 

SašaL
user posted image  user posted image Ana (03.04.2005), CE 

junior
user posted image   user posted image Laura (05.04.2005), LJ

tiktak
user posted image  user posted image Ela (20.04.2005), NM

tascha
user posted image   user posted image Tim (??.04.2005),??

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
21.7.2008 12:14:44   
m_m
tinatona temu se reče prostovoljno spoznavanje Slovenije  user posted image

naty-taja a res? TE bomo pa samo me tri. lahko v tušu, tam še nisem bla.

Jst sem pa mal nardla seznam, kdo se že dolgo ni oglasil. A katera pozna koga s seznama?

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
21.7.2008 12:26:09   
BarbaraE
tina - Če bo imel še danes in jutri vročino, ga peljem jutri obvezno k zdravniku - ker bo 3. dan vročine. Drugače nima nobenih drugih znakov viroze kot le vročino. Drugače pa ... draga Tina, kako hudiča nisi našla Logatca??? Jao jao. user posted image user posted image

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
21.7.2008 13:12:51   
m_m
BarbaraE, če je imel mali vročino tut pri prejšnjih zobkih, je to verjetno zdaj zaradi tega. Mi smo tamali dal Paracetamol svečke. Takrat, ko je bila š**** zoba čisto pod kožo in je kazalo da bo vsak čas zunaj. Calpol ni nič pomagal.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
21.7.2008 13:32:22   
BarbaraE
M_m - ko so mu prej rastli zobki, ni imel nikoli vročine. Sedaj mu pa trojke rastejo oz. še zadnja trojka ven rine. In če se prav spomnim, je imela Nika tudi pri trojkah malce težavic. No, bomo videli. Vročina ob Calpolu pade in potem ko Calpol popusti, začne spet rast. Če se bo še danes ponoči nadaljevalo, greva jutri k zdravniku. Sem že zjutraj klicala v ZD in mi je rekla, da moramo do jutri počakat. Upam, da so res zobki krivi in da bo ta zadnja trojka kmalu zunaj.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?