|
RE: no aprilke 2005, kako? 18.3.2008 11:49:43
|
|
|
|
julam
|
O, tukaj je pa začelo brenčati . Se mo zdi, da rabimo eno brco, da ena začne in potem vztraja (Honey ). Pa ne moram verjeti, kako čas šiba - naktere boste že konec s porodniško, druge ste tik pred! Neverjetno, kam gre čas! Tale rojD mene čisto deprimira. Imamo malo stanovanje, igrač itak da preveč. Celo tašča je ugotovila, da imata naša fanta pa RES PREVEČ IGRAČ. Pa ji že ves čas dopovedujem ,da ne kupovat. No, mogoče bo zdaj končno obveljala moja. Tako da glede daril nimam ne idej ne volje. Doma bo Julijan dobil čelado za kolo, ker se je končno naučil sam poganjat. Od mojega brata mini orkester (mislim, da so Orffovi instr v setu). Potem bo eden od para starih staršev kupil harmoniko (si jo J ful želi). Potem pa že zmanjka njegovih racionalnih želja, meni pa idej. Za oblečt imamo vse, mogoče kakšno luštno srajčko za "ta lepš". Pri torti še ni ugotovil, da se da komplicirat, tako da za1x mu je edino pomembno, da piha svečke. Bo kar domača varijanta. Mi smo ponoči še tudi pleničarji. Tudi nama se ne da vstajat ponoči. Ampak je pa fant zato toliko bolj nesrečen, če ima mokro plenico, tako da je zjutraj pogosto suh in šibava lulat. Tako da mislim, da se bo kar sam odločil. Imamo pa težave z dudico, ker od nje se pa res ne more ločit. Sicer so ji dobesedno dnevi šteti, ker jo je pregriznil in se drži skupaj le še na kakšnih 2 mm. In res ne vem, kaj bo, ko bo cucelj odpadel. Naš aprilček je postal totalno jutranji tip. Vstaja ob 6h, potem pa počiva kakšno uro na kavču pred TV. Se je sprijaznil, da kar sam. Hvala bogu za KIKO, ki štarta risanke že zgodaj. Sicer nisem pristaš TV, ampak zjutraj je pa . Bratska ima pri nas več obrazov. Ne moreta en brez drugega, ful se že skupaj igrata, ampak je mali tavelikemu stalno ena grozeča konkurenca. In od ljubezni do fajta je samo korakec. Ampak ne dvomim, da bosta dobra prijatelja, ko bosta večja. No, upam... Sicer pa Julijan ful ful ful rad in lepo riše. Obožuje glasbo, petje in ples. Veliko tudi sam pesni, včasih so rime celo smiselne. Zelo rad čita. In tudi sam se kar za dlje časa zaigra - no, Mance nikakor ne doseže . Ful je radoveden in družaben, zdaj je že nekaj časa aktualno, da vsakega, ki ima 2 sek časa, vpraša, kako mu je ime, kakšno tetico pa še, če ima kakšno punčko/fantka doma. Je velika klepetulja brez R in L. OK, zdaj sem napisala eno Odo mojemu prvorojencu. Ne vem točno, kaj ste klepetale, kaj sem že napisala,... zato sem samo povzela bistvene lastnosti našega fanta. Le tako naprej, mamike, pridno klepetajte! Jaz sem seveda spet na bolniški (sta se fanta izmenjala, pričakujem še tretji val), zato se še kaj oglasim.
|
|
|