|
RE: no aprilke 2005, kako? 16.5.2007 8:15:47
|
|
|
|
Naty*Taja
|
HOjla! Jaz sem pa kr malo pozabla na tole temo, ker niti nimam veliko časa za rač in potem pogledam sam zadnje moje teme... ja sem ful pozabljiva, ker imam prepolno glavo! Namreč se toliko dogaja, da sploh več ne folgam. Prioriteta mi je zdejle diplomo skončat, pa konec meseca je gasilsko tekmovanje, pa ohcet julija, potem pa kupi cot in drugega dela, da ne omenjam mojih dveh smrkolinčkov, ki sta non-stop lačna, pokakana, polulana, žejna, zaspana...pa velikokrat velja samo mami, tak da me bosta enkrat na pol dala in me imela skoz zraven sebe . Me zanima kaj bo, ko bo še en dojenček (ko bo, še ni!) Srečala bi vas pa tudi jaz rada. Eno izmed vas že poznam - a ne Ksenja? Sej si ti pri meni copate pozabla? Nisem pa vedla, da imaš isto starega smrkolinčka, kot jaz. Pa da si noseča, sem tudi spregledala?! Punce, ki boste imele druge otročke in se sekirate, kaj bo s taprvimi tisti čas - ne se preveč obremenjevat, ker otročki se ne! Ja, meni je bilo tudi groza, ker sem misla, da brez mene ne bo preživel - boš vraga! Ko sta z atijem prišla v porodnišnico, mi je komi enga lubčka dal in je že šel divjat po hodniku, da smo ga komi krotil. No potem pa sva šli s tamalo v LJ na neke preiskave in ko sta prišla tja gor na obisk - dva dni se s tamalim nisva vidla, jaz sem ga noro pogrešala - on se me je pa bal!!!!!! Groza. Ko je šel ati po nekaj nazaj v avto je šel za njim in jokal, ker je mogu zraven mene počakat! Je rabu par minut, da se me je spet navadu. Men je bilo to tako grozno. Je pa malo čudno pogledal ko je prvič vidu Marušo na moji zizi - kaj hudiča je zdej to! Drugače pa kr nekak spontano jo je sprejel. Zdaj je do nje ful zaščitniški, ponavadi mu ljubosumje malo ven udari, če jo imam pa res že predolgo (recimo cel dan, ko je sitna) kr na rokah in nimam nič časa zanj.... Je pa res, da je naš bil star 15 mesecev, ko je sestrico dobil, vaši bodo pa zdaj malo starejši.. Za srečanje sem tudi jaz, če bomo le sfolgali se udeležit. Ve se kr dogovorite in potem se vam kr priključmo, če bo šlo. Bi pa mi tudi prišli vsi štirje, sploh če bo v LJ, ker se jaz tak nerada sama vozim tam, ker nikoli ne hodimo veliko v naše glavno mesto in mi je bolj španska vas . Drugače so pa naše mere nekje okrog 94 in 17 kg. Ja, smo zgleda kr med tavečjimi. Pa "pico" (beri plenico) tudi še imamo. Ga vsak dan sprašujem, če dava gate gor, pa pravi "ne babim" (beri ne rabim). Je pa naš skor čist podoben Najinemu - naš tudi pravi, da ni pokakan, ko je, razen tistegale striženja - mi smo se do sedaj že ene 6 krat postrigli. Ga kr sama z mašinco, ker sem ga lani poleti peljala k frizerju in ga je tak ostrigla, kot bi ga jaz doma! Sem rekla da tistega jurja in pol lahko pa prišparam, ker je čist vseeno če ga kr sama. Pridno sedi na previjalni in čaka, potem pa skočiva v tuš, da spereva laske, da ne pika. No grem zdej delat diplomo, da jo že končno pošljem v zadnji pregled. Bom vas redno čekirala, da ne zamudim srečanja, za pisat pa verjetno ne bo časa. Lep pozdravček vsem skupaj.
|