|
RE: no aprilke 2005, kako? 19.2.2007 13:42:53
|
|
|
|
Naja31
|
Joj, vse se mi je zbrisalo, pa prav velik sem napisala. Grrrr No, še enkrat. Jaz sem bila prejšnji teden na bolniški ker sem zbolela. Počutila sem se obupno, sama sebi sem si smilila sto na uro. Marko ni zbolel, kar je res čudež, glede na to, da skoz vame rine, me lupčka, objema. Sicer kašlja in ima poln nosek, ampak ni pa zbolel. Tudi njegovo oko je že ok, tako da nimamo več bitk zaradi kapljic. Jih pa imamo ob pucanju noska. Pa to kot da bi ga iz kože dajala! Pred tem mi beži po stanivanju, potem se mi dobrika in mi govori "moj, moj", ker misli, da se bom premislila. Meni se kar srce trga, ampak raje vidim, da se dere minuto kot da se potem celo noč zbuja zaradi polnega noska. Smo pa v petek bili pri zdravniku, ker se je Marko zbudil in imel po celem telesu živo rdeče fleke. Zdravnica je rekla, da je očitno nekaj pojedel in to je bilo to. No, popoldan se mu je še enkrat ponovilo, v soboto pa niti nenega fleka nikjer! Jaz simum, da so bile krive hrenovke, ampak to ni bilo prvič, da jih je jedel tako da res ne vem. Sem se pa zdaj končno odločila, da zamenjamo pediatra. In imamo od danes novo pediatrinjo! Ta naša bivša zdravnica kao velja za full strokovnjaka, ampak je tako redkobesedna, da je prav groza. Pove skoraj nič. V petek je samo rekla, da je to sigurno kaj pojedel, sploh je ni zanimalo, da je to zdaj že drugič, da ima tako reakcijo. Kaj šele, da bi mogoče poslušala ker tako kašlja?! no, je po minuti šla in pride sestra z receptom za en sirup in listom papirja z dijeto. Zdravnica pa ni dijete niti omenila. Ma, do zdaj sem že parkrat imela občutek, d aje bolje, da zamenjamo, ampak nikoli tega potem nisem uresničila. Ena moja prijateljica mi je priporčila njihovo prediatrinjo in sem danes takoj tka poklicala. Upam, da bo ta kaj boljša, predvsem pa, da je ne bomo preveč pogosto potrebovali. Pri nas nismo bili nič za maškare. Jaz sem itak prejšnji teden preležala, in sem čisto pozabila. Mi je bilo potem v soboto kar hudo, ker so bili vsi otročki maškare, ampak je bilo že prepozno. Bomo pa naslednje leto! No, toliko od mene. Bom zdaj bolj pridna. Grem delat. Lp, Naja
|
|
|