BarbaraE
|
Honey, Naja - ja, saj ni vedno tako hudo, le kadar jaz malo pretiravam. Očitno še kar ne morem sprejeti dejstva, da je pa ta nosečnost drugačna kot prva, ko sem lahko letala sem in tja. Pri nas ima Nika spet vneta ušeska, tako da je danes ostala doma. In je bila zjutraj tako boga, je jokala, ko sem šla. Pa sem ji rekla, da naj nič ne joka, da je to tako kot, če jo peljem v vrtec. Ko jo oddam v vrtcu, mi lepo pomaha in da lupčka - brez joka, če jo pa doma pustim, moram iti pa na skrivaj ali pa me pospremi z jokom. Naja - no, vidiš, pa imaš zdaj tudi ti doma svojo čveko. Zdaj si boš pa kdaj še zaželela, da je malce tiho. Pri nas se hoče Nika kdaj sredi noči pogovarjat, pa pesmice pet in vse se začne samo, s tem ko me prosi za pit. Ja, drugače imaš pa prav, da je super, ko se lahko pogovarjaš z njo/njim. Saj so že tako prisrčni, ko ti razlagajo v svojem jeziku. Ko pa jih celo razumemo, je pa sploh fino. Honey - želim in upam, da boš v četrtek zagledala Naja - še glede spanja ob vikendih - mi zaenkrat še nimamo težav. No, upira se, ampak je še vedno zaspala. Jaz se uležem zraven nje in rečem, da bova malo počivali, ker sva utrujeni in da se bova lahko potem igrali. Pa potem zapojeva nekaj pesmic in kmalu zaspi. Vstaja pa tudi Nika zgodaj - oz. hoče vstat, ponavadi mi jo uspe še toliko prepričat, da potegne tja do 8-ih. Drugače pa ves čas ponavlja, dost spala, nika vstat, mami tut, oči tut. Potem vidi, da vstane samo oči pa prav mami čiva (mami počiva) in me pusti nekaj minut pri miru . Ja, cukri so tile naši škratki, a ne?
|