|
RE: no aprilke 2005, kako? 21.11.2006 7:44:08
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ufa, ste se pa načvekale. Pa izgubljene dušice so prišle nazaj. A vam je bilo dolgčas, a? No, Nika ima spet vnet ušesek. In spet ta desnega - kot kaže je ta bolj občutljiv in bomo imeli probleme z njim. Sicer nje to nič ne moti, je v čakalnici pri zdravniku spet take počela, da se potem počutim, kot da sem jaz hipohonder, ker otroka za vsako figo pripeljem k zdravniku. Tamala je z nedelje na ponedeljek začela jamrat, spala na eno uro in tako celo noč. Zjutraj pa ob 6-ih pokonci na dol s postelje in pravi papa in pa v isti sapi začne naštevat vzgojiteljici pa otroke iz vrtca. Sem jo komaj uspela prepričat, da naj pride nazaj spat, da ne bo šla v vrtec. Ja, očitno ji je vrtec ratal zelo všeč. Glede čebljanja - naša že tako ali tako velik čeblja. Zadnjič nas je vse presenetila, predvsem pa svojo teto in ta starejšega bratranca, ko je prišla do enih papirjev in z resnim glasom vpr. Ka pa to je? In opazila sem, da je začela govoriti - to je ..., to pa je... pa še en... V vrtec smo morali namreč prinesti fotografije in ročno ogledalo, ker so se učili prepoznavati na fotkah in pa dele svojega telesa, ki so ga videli v ogledalu. In rezultat je že tu - non stop hoče gledat albume, pa razlaga, kdo je kdo in pa deli obraza - nos, ušeska itd. Umivanje las in zobkov - lase lažje umijemo kot zobke. Pri umivanju zobkov mi skoraj bruha. M_m - mi pri nas še nimamo kahlice, Nika sicer pove, da kaka, ampak to je takrat, ko dejansko že kaka in bi bila kahlica itak prepozna. Je pa od kolegice sinko (rojen marca) začel med poletje na kahlico kakat. V pomoč jim je bilo to, da so bili v kampu na dopustu in je bil tamal ves čas nagec in seveda sta mu začela podstavljati kahlico. In tako se je navadil, da hodi na kahlico kakat. Kar pove, da mora. No, mi kahlice še ne bomo uvajali. Bog ne daj, sploh zdaj, ko sem noseča. Ni šans, da jo jaz previjem. Moram prav ornk taktiko izbrat, da jo previjem brez Šminc - jaz bi izbrala ime Jaša. A vidva sta torej kar za spol vpr? Midva ne bova, se bova pustila presenetit, no razen, če bo fejst vidno na UZ (kar dvomim, da bi midva znala razbrati )
|
|
|