taška30
|
Noooooooo, zdaj se bom pa jaz malo javila po dolgem času. Nisem vsega brala za nazaj, ker ste prevelike čveke , samo kaki zadnji dve strani, sem se pa odločila, da se bom malo večkrat javila od zdaj naprej, tako, upam, da bo ratalo. Mi smo v redu, Manca pridno raste, hodi v vrtec in je (po tisti začetni vrtčevski virozi, ki se je sicer vlekla 10 dni) povsem zdrava. Je imela pregled in cepljenje pred kratkim - in merjenje seveda (ob huronskem dretju in otepanju - še zdaj mi ni jasno kaj je tako groznega, če se mora na vago usest ), torej mere zelo manekenske, 82cm in 10700g. Saj mere so baje čisto v redu, ampak meni se zdi tak suhec včasih ko jo gledam No, pa da še malo pokomentiram kar sem prebrala: - trma: joj, ne mi govort, ker mi je že ful nerodno pred sosedi, takšne napade histeričnega kričanja ima, če ni po njeno, BarbaraE je ful dobro opisala Nikino obnašanje, no pri nas isto+metanje po tleh in nabijanje z glavo v tla in steno (občasno). Enkrat bo minilo - igrače doma: kaj pa vem, veliko stvari, zlaga posodice eno na drugo, obročke na palico, daje 'spat' igračke v eno škatlo od čevljev, riše s svinčnikom ali barvicami (za prstne barve tud jaz nimam živcev, sicer pa vsaj 1x na teden to počnejo v vrtcu), se vozi po malem toboganu, gleda knjigice (ampak ni tak knjižni molj kot Najin Marko )...predvsem pa POJE, PojE, POJE, ta otrok tako poje, da meni ni nč jasno, se mi zdi da ima ful posluh, 'ringaraja' skoraj čist zadane vsak ton, mislim, da poje vsaj ene 10 različnih pesmic (otroških), malo jo besedilo 'jeb...' , poje v kitajščini, melodije pa ful zadane. - dobre ste, da jim pustite šnofat po denarnicah. Meni na kraj pameti ne pride, se mi zdi, prvič čist nehigiensko, drugič pa 'nevarno'-za moj denar in kartice. Nima šans, to so resne stvari, itak jo imam v torbici, torbico pa na visoki polici. - tud iz hladilnika ji ne bi pustila stvari odnašat in prelagat (da mi kak jugurt na tla vrže ) A sem prestroga??? Pa še marsikaj ne pustim, npr, da gre sama v kopalnico (zaradi čistil in pritiskanja na pralni stroj), da mi brska po torbicci (če ima kdaj priliko), da pritiska karkoli pri TV, DVD in radiu+pralni in pomivalni stroj, porivat kuh. stolov naokoli, plezat na kuh.stole - vse to je strogi NE ...ji pa pustimo daljinca in pa mobitele. Kaj mislite, no, a pretiravam? A je še kaj? Ja, vse štiri trojke nam prodirajo ven že kak mesec, ena je že zuni, ostale skoraj, sicer joka ni nobenega, si pa občasno ful drgne s prsti dlesni. Ma dost je zaenkrat, se še oglasim, lepo se imejte,Taška P.S. A ste se dobile na kakšnem srečanju zdaj vmes? A kaj planirate? Aja, jst sem pa tudi v redu, skoraj mi ni več slabo, vsak dan že čutim kakšno brciko, sam z energijo sem bolj na psu. Ah, bo že.
|