honey
|
Dobro jutro! Spet sem nazaj. Prejšnji teden sem bila doma, ker je imel naš Tim hudo virozo - sum že na Rota virus, ki pa hvala bogu ni bil. Cel teden je imel hudo vročino 39,5 ali več, Calpol prijel za 1 uro, vročina padla na 38, potlej pa spet gotovo. Tok sem vesela, da sem prišla nazaj v službo, da vam ne znam povedat. To je bilo za po dit, vam povem. Tečen, zoprn, sam po rokah bi se nosil, spal mi je samo v naročju, nardila nisem totalno nič, stanovanje v razsulu, v glavnem katastrofa. No, hvala bogu, da se je kar na hitrico zboljšalo, tko da je bil v petek potlej že kar v redu. Drugače pa ne vem, a ima zdele kakšen tak obdobje, ali je pa samo scrtan tok, ker je začel ihtarit, da je kaj. To se vrže na tla, brca, z glavo ob tla buta, tuli kot , v glavnem ihta na kvadrat. A mate vi tud kakšne take probleme? Pa tok je bil priden, kot kakšen . Mogoče pa glih zato, da sem ga preveč hvalila . Aja, skoraj bi pozabila povedat. V soboto sem nardila CB in ne boste verjele, kaj mi je pokazal: . Najbrž ne bo glih aprilček, bo pa v začetku maja, če bo vse posreči. Mogoče pa konc aprila, bomo vidli. Glede srečanja pa tako: meni je vseeno, kateri vikend, samo da bi bilo popoldan in skoraj raje v soboto kot v nedeljo, če bi se dalo. Datum mi je pa vseeno.
|