honey
|
Oj, punce, pozdravljene! Včeraj sem bila doma, ker je bil naš bogi - je dobil vnetje ušes, pa seveda vse, kar gre zraven - vročina, jok, cartanje itd. Zdravnica je rekla, da se je prehlad zakompliciral, ker je že kar kakšne 14 dni prehlajen, zdaj mu je pa očitno na ušesa usekal. No, ampak dons je že v redu, vročine nima več, ušesa ga očitno tudi ne bolijo več, tko da je očitno antibiotik prijel. Bomo vidli, kaj bo rekla zdravnica, imava dons kontrolo. Tina, kako je z Ožbejem? Ja, bogi revček! Glede kilaže se sploh ne mislim pogovarjat, ker jaz imam preveč kar kakšnih 20 kg, pa ne od nosečnosti, že od prej. Po porodu sem pristala na istem, kot prej, preden sem zanosila. Glede flourovih tabletk je pa tko, da nam jih je pediatrinja predpisala, ne zobarca in to mislim da takoj pri 6 mesecih, ko je dobil prve zobke. Dajem mu jih, kadar se spomnim, kar seveda pomeni, da ne vsak dan. Ampak to tako, da ga dobim mal na foro, da mu rečem, če bo bonbon in potlej ga zgrize in poje. Drugač pa dvomim da bi ga. No, zdej grem pa mal delat, dons itak nisem niti za sol še zaslužila. Aja, srečanje - men je kar všeč datum in tudi kraj.
|