|
RE: no aprilke 2005, kako? 30.8.2006 7:25:23
|
|
|
|
BarbaraE
|
Maja - ah ja, nisem prava suhica. Mi je od nosečnosti ostalo par kilc. Zdaj sploh ne vem koliko, ker sem ugotovila, da domača tehtnica laže. No, na trebuhu se tako pozna, da je nekaj ostalo od prej. Je še G najprej mislila, da sem se švercala in da sem že v ne vem katerem tednu. Me je namreč kar po tebuhu pobožala, pa malo čudno pogledala, še preden sem v ordinacijo stopila. No, potem po pregledu je pa rekla, očitno ti je nekaj še od prej ostalo. In seveda najbolj opažam, da me je več skupaj pri oblačilih. Nič več mi ni prav. Madona, še tiste kavbojke, ki sem jih kupila v prvi nosečnosti, ko sem bila cca 3 mesece noseča, so mi zdaj na tesno. Sicer bom pa jaz tudi s 1.9. začela neko tzv. dieto. Poskusila bom podobno, kot je ta ločevalna, ampak seveda ne tako drastično, ker sem noseča, pa da ne bi bilo kaj narobe. Aja, pa še doma bi me čudno pogledala tast in predvsem tašča, češ kaj se pa grem ene diete, saj sem itak suha. Hja, k.... jaz vidim, kako in kaj, ko se tlačim v hlače. Saj sem se že prej komaj stlačila, preden sem bila noseča. Zdaj je pa tako, da že skoraj nimam več kaj obleči. Pa ne morem se že kar v nosečniška oblačila oblačit. Halo, saj sem šele v 8 tednu. Da bi šla pa nove cunjce kupovat, je pa meni samo potuha. Itak je dejstvo, da na začetku nosečnosti se ne smeš preveč zrediti. In tega se mislim držat. No, saj z dieto ne bom pretiravala, da ne boste mislile, da se mi je pa zmešalo. Edino manjše količine bodo, pa recimo ne bom skupaj jedla oh + beljakovine oz. škroba. Neko mešanico montignaca + ločevalne. Pa veliko sadja in navadnega jogurta za malico. Še dobro da mi ful paše jest navadni jogurt. Madonca, sem se pa razpisala zdajle. Sem se pa zadnjič očitno prehitro pohvalila, kako NIka sama spi v svoji posteljici. Zdaj ima že dve noči zapored neke "izpade". Danes ponoči pa ne vem, ali jo je kaj bolelo, ali pa je kaj takega pojedla. Zbudila z jokom (je že pri nama spala) in je ni bilo za potolažit. Sem jo morala prav v naročje vzet in jo poujčkat pa vmes sem jo spraševala, če jo kaj boli itd. No, pa se je hb potolažila in nazaj spala in spala lepo do jutra - seveda med nama. Ah bo že. Sem možu včeraj rekla, da bova morala ta drugega otročka kar lepo navadit spat v svoji postelji, da ne bova naredila iste "napake" kot pri Niki. Pa se je samo zasmejal in rekel, ja tja do 18. leta nama bo že ratalo. Jah, rešitev bomo morali najti, še preden bom jaz kot en kit. April - a si šla pogledat za hiško? Naša Nika je tako navdušena, pa njena bratranca tudi, pa sta že 10 in 13 let. Ta mlajši ji skoz kuhinjo pospravlja. No, zdaj pa dost!! Grem raje malo delat.
|
|
|