|
RE: no aprilke 2005, kako? 17.8.2009 10:15:45
|
|
|
|
honey
|
Evo mene. Ta vikend smo bili na morju . Sva šla v petek popoldan midva s Timom skupaj z mojo sestro in nečakom v Umag, kjer sva s svakom postavila šotor in sva s Timom spala prvič - sama, da ne bo pomote - v šotoru. No ja, saj je kar šlo, sem mislila, da me bo bolj strah . Smo bili na parceli mojih staršev, nismo bili v kampu, tako da je bilo malo bolje. No, v soboto je pa že možek prišel tudi, tako da je bilo "normalno" stanje. Je bilo pa prav super - vroče kot , voda (pre)topla, mala dva sta uživala 100/h. Edino Tim je imel v petek vročino cel dan čez 38°C. Potem pa sem mu rekla, da zdaj pač ne bova mogla na morje, on mi pa prav: ne, ne, mami, kar pejva, saj bom zdržal, ko bom na morju" . Pa sem vedela, da ni hujšega, saj mu je Calpol prijel in nič ni prehlajen, tako da sem vzela Calpol s sabo in je bilo. Ponoči sem mu dala še enkrat sirup, zjutraj je bil že kot da mu nič ni bilo . Po moje da je bil samo tako utrujen od vsega skupaj. Najprej 14 dni morja, 3 dni doma, nato 5 dni toplic, pa še tega vikenda se je zelo veselil in je bilo najbrž prehuda obremenitev za organizem. Pa že tako ni niti sekunde pri miru, tako da nič čudnega, nekje je moralo usekati, da se je malo umiril. M_m, čestitke za 1. svečko! Joj, kako gre hitro Ja, preselila sem se že v drugo pisarno, ampak pospravljanje bo pa dolgotrajno Počasi bo šlo.
|