|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: no aprilke 2005, kako?
15.8.2009 15:55:34   
m_m
o hvala. Upam da bo torta ratala, je mal čudn čas za torte, bi pasalo nekaj sadnega...
Naslednji vikend nas bab ni. Se bomo že zmenle. Mene tut že mal firbec matra kaj je, ker je na nuhalni nakazala kaj bi lahko blo, sam je blo prezgodaj. Če ne bi nič rekla, me ne bi tak matralo user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.8.2009 9:44:59   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO:  honey

IZVIRNO SPOROČILO:  Naty-Taja

Tina - bi ti jaz prišla za model, pa moj nohtek na mezinčku še zdej ni čist ok!!! Jaz ne morem verjet, da je ta zadeva tak trdovratna. Je pa res, da ko sem bla v porodnišnici in še potem nekaj časa nisem mazala zaradi bebija. pa je šlo kr nazaj! user posted image    No upam, da zdej zrihtam. Se pa že konkretno dolgo vleče.

Ali si poskusila z Nail-repairom? To je tisti svinčnik. Saj imaš probleme zaradi glivic, se prav spomnim? Ker meni je tisti res rekordno hitro pomagal. Fino je, ker ga lahko namažeš po površini nohta in potem prodre to pod noht. Canesten pa traja dlje in še pod noht ga mažeš. Jaz moram reči, da se mi je popravil noht v 14 dneh, pa sem imela tudi kar daleč glivice razraščene - nekje do 1/3 nohta, če gledaš od blazinic proti zapestju. Sem si pa potem za preventivo mazala še kakšen teden. Zdaj imam vse nohte b.p., kar se tega tiče. Je sicer draga zadeva (okrog 20 €), ampak pomaga pa 100/h.

Ja, Honey sej s tem vragom se mažem že kake ... 4 mesce pa tak počas gre nazaj. Je verjetno kriva nosečnost pa ti hormončki... Al pa imam eno trdovratno vrsto tegale vraga! Grrrr res mi gre že na živce!

M-m - kakšno velikost pa nosijo tvoje punce? Kake trenerke za tamalo bi ti lahko jaz posodla. Al pa za doma. Drugače za tavečjo pa v Mano zaviješ, al pa v Kik. Na razprodajah pa ni bilo veliko dolgega. Pa tamle v BC se najde kej, ko imajo ene par obešalnikov stare zaloge.

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.8.2009 11:10:29   
m_m
naty Tjaša nosi od 80 do 92, če se je kaj bolj skrčilo. Bi se priporočala.
Ja v Mani sem nabavla par stvari po 2€, dolgi rokavi majo pa še redne cene. V kik pa še moram it pred septembrom. BC ma pa tut znižano precej zasoljeno. Včasih v H&M kaj najdem.
Pa upam, da se ti s tem nohtom čimprej zrihta. A ni kis domače zdravilo za glivice? No za probat je.

* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.8.2009 10:15:45   
honey
Evo mene. Ta vikend smo bili na morju user posted image . Sva šla v petek popoldan midva s Timom skupaj z mojo sestro in nečakom v Umag, kjer sva s svakom postavila šotor in sva s Timom spala prvič - sama, da ne bo pomote - v šotoru. No ja, saj je kar šlo, sem mislila, da me bo bolj strah user posted image . Smo bili na parceli mojih staršev, nismo bili v kampu, tako da je bilo malo bolje. No, v soboto je pa že možek prišel tudi, tako da je bilo "normalno" stanje. Je bilo pa prav super - vroče kot user posted image , voda (pre)topla, mala dva sta uživala 100/h. Edino Tim je imel v petek vročino cel dan čez 38°C. Potem pa sem mu rekla, da zdaj pač ne bova mogla na morje, on mi pa prav: ne, ne, mami, kar pejva, saj bom zdržal, ko bom na morju" user posted image . Pa sem vedela, da ni hujšega, saj mu je Calpol prijel in nič ni prehlajen, tako da sem vzela Calpol s sabo in je bilo. Ponoči sem mu dala še enkrat sirup, zjutraj je bil že kot da mu  nič ni bilo user posted image . Po moje da je bil samo tako utrujen od vsega skupaj. Najprej 14 dni morja, 3 dni doma, nato 5 dni toplic, pa še tega vikenda se je zelo veselil in je bilo najbrž prehuda obremenitev za organizem. Pa že tako ni niti sekunde pri miru, tako da nič čudnega, nekje je moralo usekati, da se je malo umiril.

M_m, čestitke za 1. svečko! Joj, kako gre hitro user posted image Ja, preselila sem se že v drugo pisarno, ampak pospravljanje bo pa dolgotrajno user posted image Počasi bo šlo.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
18.8.2009 18:16:57   
junior
No evo nas nazaj iz letošnjega tretjega poletnega dopusta nazaj.
Ta zadnji je bil vsakega po malo, doma se štoke barvala, popoldne sva se pa z Lauro hodili kopat na bazen, najprej na kodeljevo parkrat, potem sem ugotovila, da sem porabila 30 min.od kosez do kodeljevega, pa je to malo dolga, nato sva šli v domžale in v 15 min sva bili tam pa še ceneje je bilo.
No ta teden je pa Laura na morju z vrtcem v Poreču, tako da sem čisto sama.
Imam pa problem ker ta mesec že drugič krvavim, tako da sem poklicala ginekologinjo in je rekla da naj se jutri pridem kar pokazat, če bo še naprej lilo.
Čao Karmen

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
19.8.2009 7:18:06   
ksenjak
karmen_a da pri vas v vrtcu hodijo tudi na morje? Kako pa to? Pri nas ni pa nič. Malo povej kako in kaj.
Upam, da se ti krvavitve čimprej ustavijo.

lp

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
19.8.2009 9:25:14   
tinatona
Hej punce!

Evo mene...

m_m najprej vamši princeski vse najboljše. Zdaj ste najbrž že praznovali... Kako je uspela tortica? Kar se pa spanja tiče je pa tko, da tist k hoče spi... tist k pa noče pa ne. In Ožbej je včasih edini v skupini, ki ni spal. No saj prejšnji teden je pa baje skoz spal user posted image .

honey lepo da sta se imela fino na morju. Jaz grem jutri in komaj čakam.

Naty-Taja kaj pa če pol sploh niso glivice? Jaz bi šla pa zdaj tvojemu zdravniku to pokazat... Ker če je zadeva zelo trdovratna lahko kaka druga zdravila dobiš.

junior upam da bo na pregledu vse ok. Javi kako si zrihtala...

Jaz sem pa že od petka sama doma. Ožbej je pri Andreju. In skor ne bi šel, ker je cepec spet celo plačo zaigral in pol niti za hrano ni imel (tko da pojma nimam kaj jesta) in je hotu prestavt za en teden. Sem skor živčnega fasala, ko sva ga z Ožbejem čakala... pa mi je ene 3x napisal da je na poti k nama in pol sem takoj vedla kolk je ura. Pa sem mu rekla da ni šans, da naj se kar znajde.

No in pol sem špla v petek s kolegico v kino in sva malo zabluzile... sva šle dva filma gledat, pol pa še na pijačko...in sem prišla domov ob pol šestih user posted image . Se sploh ne spomnim kdaj sem šla nazadnje tako ven.

V soboto sva šle pa z isto kolegico na večerjo v kitajsko... pol sva šle pa še v Sostro neki pogledat in je men user posted image avto crknu. Tko da ga mam zdej pr dedku v Cerkljah, jaz sem pa novega kupila... Imam zdaj Daewo Lanos (takratek) s klimo in je super.

Zdaj moram pa šibat delat, ker morm še v nabavo... ker me pol tri dni ne bo.

Lepo se mejte, pa se beremo.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
19.8.2009 9:58:01   
ksenjak
tina_ja, tebi pa res skoz kaj dogaja.
No, za avto čestitke še tukaj.

Kam pa odhajaš za tri dni?

lp

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
19.8.2009 15:05:41   
tinatona
Ksenja na morje grem in KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
19.8.2009 22:00:10   
junior
Ja nič danes sem šla k ginekologinji, dala sem kri ,dobila sem železove tablete in hormonske tablete za zaustavitev krvavitev.
Dve leti nazaj sem imela skoraj enak problem pa pravi ginekologinja, da je še v redu če je na dve leti ta terapija. Malo sem že v meni.
Ja v našemu vrtcu hodijo na pozimi na smučanje poleti pa na morje.
Laura je bila pozimi v Kranjski gori z vrtcem in se je imela dobr.
lp Karmen

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
20.8.2009 7:17:34   
ksenjak
Jutro!

tina_ja, to je pa res super. Kam pa greš, če ni skrivnost?

karmen_pri nas v vrtcu pa ni ničuser posted image . Še kakšnih drugih dejavnosti ne, razen plesnega krožka, ki pa seveda Laneja ne zanima preveč. Jaz bi ga pa tako rada v kakšno telovadbo vpisala pa nič.

lp

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
20.8.2009 9:10:38   
honey
Tina, uživaj na morju user posted image

Ksenjak, kaj pa telovadba izven vrtca? Jaz sem Tima vozila na telovadbo od 2-4 let takrat in je bilo kar v redu. No, letos gre pa v malo šolo juda. Mislim, da mu bo veliko bolj zabavno in zanimivo. Pa upam tudi, da bo kaj več energije pokuril user posted image

Junior, upam, da se ti bo poštimalo vse skupaj. Joj punce, ko bi ve vedele, kolikokrat se jaz spomnim na mojo staro mamo, ki mi je vedno, ko sem bila mlajša in sem sedela kje na kakšnem kamnu ali pa na tleh, povedala: Babje riti niso orglice!!!" Pa še kako to drži user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
20.8.2009 9:13:50   
ksenjak
honey_saj v tem je problem, da na naši periferiji tudi v bližini ni nobenih dejavnosti, razen Tekwando ali kakor se pač napiše, kamor sem Laneja tudi peljala pa tretjič ni več hotel iti, saj je bil daleč najmlajši in najmanjši (v bistvu se po pravilih vpisujejo otroci od petega leta naprej). Bom videla letos jeseni, če bo sličajno hotel hodit.

lp

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
20.8.2009 9:25:48   
tinatona
Hej punce!

Evo jaz odhajam... Zdaj me do nedelje ne bo. Bodite pridne in kaj napišite, da bom imela kaj brat ko se vrnemo.

Ksenja v Červar gremo. Itak bom v soboto že nazaj, ker gresta pol naša2 na Roglo.

Honey jaz sem tud večkrat spomnim takih stvari.

junior samo da ni hujšega. Jaz imam tud včasih na 14 dni krvavitev - samo pri meni je vzrok velik miom.

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.8.2009 10:29:59   
m_m
Ojlaaaa, ne morem brat, bom sam napisala kaj se dogaja...

Mi smo jih končno dočakal. vodene koze namreč. IN prišle so ziher iz kitajske ker jih je tak velik. Po lasišču mozolček zraven mozolčka. Še v ušesu, okoli ust oči, med prsti, na riti, groza... Na rokah in nogah se šele razvijajo, tak da ne vem kuk jih bo kej tam. Se da kaj nadrit, da čimprej to mine?
Dobile smo ono peno za mazat mozolčke 3x na dan, sirup pol žličke menda claritine 1x na dan. Med lasi je težko mazat s peno, upam da bojo že jutri suhi. Eh me že kliče. Vročine še nima...
A ktera ve kolko časa rabi pikica da pride v krasto. srbi menda samo ko je mehurček?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
23.8.2009 10:37:00   
Naty*Taja
Oj M-m! Mi smo kr s hladilnim mazilom mazali pa claritin devali. Se je pa Marcel potem kraste dol sprasku in so luknice. Veš kaj, čimmanj umivat - najbolje kr nič, ker se res z vodo ful prenašajo! Kdaj točno ste pa zboleli? Sicer sta jih Marcel in Maruša že imela, sam Urban..upam, da ne. Baje je tole kužno tudi preden izbruhne...

MONTIGNAC

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
23.8.2009 21:53:56   
m_m
Ej, jst nč ne tuširam, da je čimbolj suho, sam pomaga pa menda proti srbenju. Veš kdaj jih je opazla vzgojitlca... v četrtek, ko sem prišla po njo, ker zjutraj še ni blo nič videt. Par pikic. V petek je bil prvi naval, v soboto pa večina in so kar mehurčki ratval. Danes so že krastice. Čoha si jih niti ne jo moram pa js. Ej upam, da vas nismo okužli, če bi to vedla ne bi nikamor hodle. Pa taki mali so zaščiteni zaradi dojenja. Tjaša jih ni dobla. Zaenkrat. So mi pa svetovali v lekarni ono peno pa risanke za zamotit tut pomagajo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
24.8.2009 7:25:41   
ksenjak
m_m_Tjaša jih bo skoraj zagotovo dobila med 14 in 23 dnem od prve Anejine pikice. Na to lahko kar računaš. Naj te malo potolažim, da smo tudi mi imeli pri obeh zelo hudo obliko in posledično kar nekaj brazgotinic, kljub temu, da se nista praskala. S penami in mazili pa je tako, da načeloma malo pomagajo a je celjenje dolgotrajnejše in po moje je še večja verjetnost za kakšno brazgotino več. Jaz nisem nobenega nič mazala, so mi že pri Laneju na infekcijski zabičali, da ne smem. Smo imeli pa po celem telesu piko zraven pike.
Upam, da boste kmalu bolje.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
24.8.2009 9:42:48   
tinatona
Hej punce!

Evo mene, prav na hitro. Sem prišla že v soboto z morja, pa sem se komaj zdaj toliko sestavla skupaj, da se malo javim. Sem bila full utrujena. Sem v soboto prevozila 240km. Smo šli direkt z morja še k dedku v Cerklje, domov pa v najhujšem nalivu. Grozno je bilo... Sem se mogla v Vodicah na pumpi ustavit in počakat da se je malo zlilo.

Kako ste pa ve kaj?

m_m mirno jo tuširaš, samo potem jo moraš samo popivnat in ne brisat. To potem tudi omili srbenje. Ker nam ta Poxi clean al kaj je že una pena ni nič pomagala.

Naty-Taja ja res je... najbolj so kužni dan pred izbruhom pikic. Je pa bolje, da zbolijo zdaj, kot potem kasneje. Mali jih baje lažje prenesejo. Je pa tudi res, da so dojeni otročki delno zaščiteni, tako da ni nujno da bo mali zbolel. Jaz sem imela zoster ko je bil Ožbej star 3 mesece, pa jih ni dobil.

A je katera za srečanje v soboto popoldan v Motniku?

LP Tina

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
24.8.2009 21:00:06   
m_m
TROJNE MAMICE:

julam 
user posted image   user posted image Julijan (14.04.2005), LJ + 
user posted image
  user posted image Amadej (06.09.2006) 
user posted image    user posted image
Karolina (04.03.2009)

Naty-Taja
user posted image   user posted image Marcel (25.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Maruša (26.07.2006)

user posted image    user posted image  Urban (18.06.2009)

DVOJNE MAMICE na čakanju: 

m_m
user posted image   user posted image Aneja (27.04.2005), CE +
user posted image    user posted image Tjaša (14.08.2008) 

user posted image    user posted image   PDP 18.12.2009

DVOJNE MAMICE: 

sminc
user posted image   user posted image Jakob Enej (14.04.2005), NM +

user posted image   user posted image Aljaž (01.02.2007)

BarbaraE
user posted image   user posted image Nika (08.04.2005), LJ + 

user posted image
  user posted image Nejc (01.04.2007) 

taška30
user posted image   user posted image Manca (28.04.2005), LJ + 

user posted image   user posted image Julija (28.04.2007) 

ksenjak
user posted image   user posted image Lanej (02.04.2005), CE +
user posted image   user posted image Kiara (15.07.2007) 

April
user posted image   user posted image Beno (26.04.2005), LJ +
user posted image   user posted image Jaša (25.08.2007)  

Naja31
user posted image   user posted image Marko (10.04.2005), LJ + 
user posted image    user posted image  Aleksander (05.04.2008) 

MAMICE APRILČKOV:

honey
user posted image  user posted image Tim (01.04.2005), LJ-PO 

tinatona
user posted image  user posted image Ožbej vid (04.04.2005), LJ

junior
user posted image   user posted image Laura (05.04.2005), LJ

Maja Z
user posted image   user posted image Kaja (11.04.2005), LJ

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
24.8.2009 21:14:24   
m_m
Takole drage aprilke, zdaj je potrjeno, da bosta naši punci dobili bratca user posted image

honey hvala. Ja, hitro je blo to leto naokoli, kako hitro bo šele drugo user posted image  Pa si vsaj na bolšem? Je pisarna večja, ma bolši razgled?

ksenja ja vem da v okolici nič ne dogaja za malčke. Mi bomo v ve vozili. Koze so že bolše. 3 dni so bruhale ven, 4 dan pa tu pa tam kaka nova pikica. Zdaj so že vse kraste, srbi več nič, tako da ne rabi sirupa pit (ji ni všeč  okus). Za Tjašo je tak vseeno če jih dobi zdaj ali pol s tamalim vred. UPam sam, da jih nismo komu prejšnji teden prinesli, ker smo ble kar leteče. Hudiča ko ne veš vnaprej.

junior kar trije dopusti? user posted image  A pri vas tudi vrtec organizira morje? Kolko pa morate doplačat? IN si blila pri G? Si bolše?

tina torta je bla dobra, ker sem jo prvič naročila. Smo imele v planu en 2dnevni izlet pa je zaradi koz odpadel, torte pa nisem odpovedala. Hura za morje user posted image  za kolko časa greste? ej Aneje raje ne tuširam, jo pa nonstop preoblačim, da se ne bi kaj dodatno prenašalo.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.8.2009 9:22:59   
ksenjak
m_m_čestitam za fantkauser posted image . Super ste to naštimale. Ste me pa tudi čist zrajc... s tretjim otrokom. No, jaz v bistvu že kar nekaj časa sanjam, samo moj niti slišati noče o tem. Tako, da mi bomo ostali kar pri dveh.
Kar se pa koz tiče, je pa itak bolje, da jih da čimprej čez, le kar precej dolgo se vleče, če zbolita najprej en in potem še drug. Jaz sem obadva kar precej tuširala in sebe tudi, saj mi je hudo pasalo.

tina_ta vikend ne bo šlo, saj smo najmanj do petka v Cerkljah.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.8.2009 11:51:25   
m_m
ksenja, če ne bi blo tak ko je, bi moj rabu kar strategijo da me pregovori za 3 user posted image  sam po dveh pupah še vedno misliš da mogoče pa v tretje rata. Če bi pa mel že parček pol bi pa odlašalaaaa... No js sem mislila da sta 2 idealna številka, zdaj sem pa prebila mejo da se bojo mel v troje čist fajn. Sicer pa je prvo, da so vsi zdravi.
A pol maš željo po trojki? men je blo vedno fajn videt velike familje, sam nisem vedla če sem js za to. Kak to da tvojmu ni? Mislim kakšen ma izgovor. Sem pa na liniji z mamicami levčkov, ko jim je še zdaj prehitr, tak ko je blo men po prvem. Zdaj se mi pa sploh več ne zdi. Sam vem da moram spet unisex začet kupovat vsaj glavnina cotk in čevljev.
Aneja je zdaj že čisto v redu, krastice je ne srbijo, sam ni lepo za videt.

< Sporočilo je popravil m_m -- 25.8.2009 11:52:20 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.8.2009 12:01:14   
ksenjak
m_m_ej, ne vem, zakaj je tako proti. Sploh nima nobenega pametnega argumenta in jaz ga potem niti ne silim. Sploh glede na to, da je 10 let mlajši od mene in bi bilo lahko kvečjemu obratno. Ja, meni je tudi ful lepo, ko vidim družino s tremi otroki. Je pa to ratal en velik hit, vsaj tam v moji okolici. In je potem kar normalno, da te vse skupaj malo zasvoji.

lp

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.8.2009 16:38:12   
m_m
Ksenja sam js se še spomnem, ko si rekla kako leto nazaj, da se ne bi več s plenicami ubadala user posted image  To te je pa hitr zasvojil user posted image  Sej fajn. Če vam grejo trije zici v avto... mene je blo strah da bo treba avto menjat. Js nisem tolk opazla da bi mel po 3 v zdejšnjem času. Tule sosedje majo fazo 2ega... Sam ena familja jih ma 3, sam je najmlajši že mal pred šolo. Se mi pa zdi da je celo celjsko območje bolj nagnjeno velikim familjam kot pri nas, ko jih je bilo veliko edinčkov.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?