|
RE: no aprilke 2005, kako? 22.6.2009 12:40:06
|
|
|
|
honey
|
Evo, da se še jaz javim. Mi smo pa četrtek preživeli s 40 vročine cel dan . Sem v sredo prišla zelo pozno iz službe in je mami rekla, da naj kar pri njima spi. Potem pa me je zjutraj skoraj kap zadela, ko sem videla, da me je ob 00.18 klicala, nakar mi je poslala SMS, da ima Tim vročino in da naj jo zjutraj pokličem. In potem je to trajalo cel dan, 40 vročine. Sem šla ob 13.00 domov, potem pa sem ga peljala k zdravniku popoldan in so ugotovili, da ima hepaangino (nekaj takega) - v glavnem razjede po žrelu - nalezel se je pa od nečaka, ki je bil pa v ponedeljek prav bogi. Ampak najhuje je to, ker mu ni nobena stvar prijela - ne calpol, ne svečka paracetamol, nič. Tako da sem nafehtala Voltaren svečke, ampak potem mu je zvečer sama od sebe začela vročina padat in je bil zjutraj dober. Ampak mislim, da se sploh ne more k sebi spravit, ker spi že od soboto vsako jutro do 10.00 . V soboto sem ga šla nekajkrat prav pogledat, če sploh še diha . Včeraj smo si pa ogledali izvir Ljubljanice v Močilniku. Je bilo prav zanimivo. Tim je bil prav navdušen nad tem, kako lahko kar iz enih skal (brezveznih, po njegovem mnenju ) priteče toliko vode. No, potem smo si ogledali še partizanski spomenik nad Močilnikom in smo lutali po pečinah nad izvirom, v glavnem, smo imeli hud "izlet" - sta 2,5 uri minili kot bi mignil. Potem pa še sladoled in domov. Prav fajn je bilo. Je pa zvečer mož kuhal in je šel po pizzo in je tamal pojedel 2 kosa . Je bil lačen kot volk, sva ga z možem kar debelo gledala, kam daje. Ker ponavadi se že za 1 kos pizze skregamo, da ga poje, včeraj je pa sam prišel še po enega. Se je tako najedel, da zjutraj sploh ni hotel čokolina, ko sem ga pripeljala k mami. Sem pa danes zvedela, da gre mali kar sam v trgovino po rogljičke z marmelado. Trgovina je stran približno 50 m od naše (oz. od mami) hiše, ona mu da denar in gre mali sam. Zadnjič pa menda niso imeli rogljičkov, je pa krofe kupil . Menda se vse zmeni s trgovkami . Mi je prav všeč, da je tako samostojen. Še bolje pa bo, ko bodo enkrat (menda da kmalu) naredili pločnik ob tej cesti, ki pelje do trgovine, tako da bo bolj varno za hodit. No, šibam zdaj jaz še kaj naredit. Joj, še 25 dni in gremo na morje . Upam samo, da se bo vreme zboljšalo, ker drugače ne vem, kako bomo. Sem včeraj mislila, da bi šli po kosilu na morje, pa me je hitro minilo, ko sem videla, da je v Portorožu 22°C
|