Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 7:32:19
|
|
|
|
BarbaraE
|
M_m - ja, sam moraš pa priznat, da je prav fletno videt, kako smo vse firbčne. Ta prave babnce. Ja, jaz sem glasovala za ohcet - sem že par postov više to napisala. Na zs ti pa pošljem gsm. Da ne bom česa zamudila.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 8:06:04
|
|
|
|
honey
|
M_m, pa daj prosim, sporoči do 15.00 ure jutri, ker jaz čez vikend nimam časa niti volje prižigati računalnika, tako da bom vedela, kaj se dogaja pri vas . Če pa ne, mi pa raje res kar SMSni, če pa rabiš št., pa ti jo sporočim na z.s.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 11:22:42
|
|
|
|
m_m
|
barbarae ja pa res mal poživi temo sej bi vam takoj povedala, če bi lahko. no ti kar napiši, pa bom še sms obvestilo poslala. ja mal je čudn datum ko vsi prej zaključijo v petek. bom takoj ko pridem do kompjutera... honey odkar mam nov mobi sem brez vseh številk ki sem jih kdajkoli mela, tak da mi kar pošl, pa še tebi napišem. sem pa prvo anketo naredila je kar težko da si izmisliš ostale opcije ki niso prave, pa vendar verjetne.
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 11:29:58
|
|
|
|
m_m
|
barbara shranjeno in preverjeno madonca sem gledala 68 glasov...
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 11:31:00
|
|
|
|
m_m
|
Še zadnji poziv Seznam se bo posodobil in če niste aktivni na tej temi, vas brišemo s seznama. Dovolj je vsaj odziv na RD voščilo.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 13:41:59
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo, da me ne brišeš - si pa zažgala s temle! Evo, jaz sem za novega člana, ker ohcet bi blo že prej kej govora...
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 22:54:05
|
|
|
|
m_m
|
tebe pa res ne bi brisala, zdaj ko nam boš povprečje otročkov popravla. kak si ti? že odštevaš? kak je vzdušje v primerjavi s prvima dvema?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 23:06:22
|
|
|
|
taška30
|
Ne mene brisaaaaaat...jaz sem samo lena za pisaaaaaaaaat...berem še tu pa tam. Aja, pa hvala za čestitke m_m.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 11.6.2009 23:25:53
|
|
|
|
m_m
|
pofočkana taška ej, sori. tist vikend sem bla čist zabezecana, pol sem pa pozabla. kak ste praznovali? kaj počenjate te dni?
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 8:22:31
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_m tebe pa res ne bi brisala, zdaj ko nam boš povprečje otročkov popravla. kak si ti? že odštevaš? kak je vzdušje v primerjavi s prvima dvema? O hvala lepa!! In dobro jutro. Vzdušje pri tretjem...bi se dalo dost napisat! Sploh se ne zavedamo, da res prihaja, če me vprašaš! Je že kr tak nekak samoumevno, da pač bo. Nobenega pretiranega pričakovanja, razen tamaladva. Se tolk o bušiju in dojenčku menmo, da je tako, kot da je že nekaj časa konkretno z nami! Edino, kar me bega je, da še vedno nimamo fiksno določenega imena! Pa pravijo, da pri tretjem več ne kompliciraš...jaz še nikoli nisem tolk komplicirala. Pa mi je všeč, pa ne, pa se že odločmo, pa kaj pa če bi kej druga... grozna sem res! Nazadnje bomo res mogli žrebat.. No in kaj je zdej s tvojo skrivnostjo, ki jo boš danes izdala?? M&m????
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 8:28:21
|
|
|
|
honey
|
M_m, kaj je zdaj? Boš povedala? Daj daj, smo že nestrpne Jaz sem pa danes zjutraj komaj komaj speljala Namesto ob 5.35 sem vstala šele ob 6.10 in potem posledično seveda tudi zamudila službo. Ampak k sreči je moja sodevka tako brihtna punca, da je pričakovala, da se bo to zgodilo in me ni čakala s kavo . Eno sem že spila, drugo pa še čakam, potem pa se bom po moje sestavila skupaj. Sem pa tako utrujena, kot da bi bila stara 100 let. Se vidi, da nimam več kondicije . Ampak je bilo pa noro na koncertu - res sta zažgala, oba - in Dražen Zečič in Jasmin Stavros. Šponala sta več kot 3 ure - Zečić 1 uro 30 min in potem še Stavros ravno toliko. Brez premorov Res je bilo fino. Sem pa kolegici, s katero sva bile na koncertu, rekla, da bi bilo bolje, da kar v avtu počakam, da bo ura 7 in grem v službo (parkirala sem na službenem dvorišču) . Domov sem namreč prišla malo pred 1 zjutraj, potem pa seveda vstati ob 5.35 . Ali gre katera jutri na Lunin festival v Tivoli? Mi2 s sestro sva se včeraj pogovarjali, da bova šli dopoldan. Pride katera?
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 8:28:45
|
|
|
|
ksenjak
|
Jutro!!! m_m_kaj je zdaj!? A bomo izvedeli ali ne? Jaz sem že čisto na trnih. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 8:31:13
|
|
|
|
m_m
|
dobro jutro vsem a tak praviš, da še ni imena. no sej midva sva tut pri tjaši zadnji moment spreminjala, ker sem se onih imen iz zadnjih 7m že naveličala sam da bo dete zdravo. spol že veš? me smo s tamalo danes šle v vrtec pogledat bi po moje kar tam ostala, ko je druge otroke vidla. hja, danes je petek aha. no zaenkrat lahk sam rečem, da mi ne bo treba na nobeno operacijo. da bi vedla vsaj. evo prvi korak eliminacije je že tu. še 3 ostanejo. le kaj naj pustim za konec
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 8:36:28
|
|
|
|
m_m
|
honey a tak, kar žuraš ha? fajn, fajn. sej je treba kam it sam. kolko si pol spala? ksenja boste boste, sam vmes moram še v nabavo, pol pa vse razložim na vse odgovorim kaj vas bo zanimal
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 9:41:33
|
|
|
|
honey
|
Ja, kr mal sm ga zažurala - babji večer, je blo prov fajn. Najbolj posrečen je bil Tim, ko se je sredi noči zbudil, ker je bil žejen in on prav zbujeno pravi: o, ati, glej, mami je doma Saj, kadar moža ni, sploh ne porajta, to je pa že kar čudno, če mene ni - očitno bom morala večkrat kam . Ojoj, m_m, ti se pa pustiš prosit
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 9:53:17
|
|
|
|
ksenjak
|
Ja, pa prav res m_m. Povej že, ker me bo drugače razneslo. lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 13:15:43
|
|
|
|
ksenjak
|
No, tko pa je konec službe za mene in s tem tudi dejstvo, da ne bom mogla do ponedeljka na RR. Vse bolj pa se mi dozdeva, da bi vseeno bila možnost, da je m_m v tretje noseča. Po moje ima danes pregled in zato ni hotela prej nič povedati. m_m_upam, da mi sporočiš na mobi. Lep vikend vsem skupaj
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 15:32:58
|
|
|
|
m_m
|
ojej, babe nisem vam tega hotla delat. v glavnem zdaj pa čisto zares... konec mučenja. da izključim četrto možnost. ata res odhaja za 6m, ampak šele po novem letu, tak da tot tut ne bo. ohceti ni videt na vidiku... selimo se šele v najboljšem primeru čez leto in pol... ostane še edino to, da nas bo še letos pet. jp. še letos. in prej vam nisem povedala, ker nisem vedla kak bo nuhalna pokazala in zdaj je vse ok. mogoče celo fantek. tak da ste ve punce prve ko veste, ostalim pa bomo že postopno povedal... v glavnem za božička bomo že tri darila nabavljal. se oproščam za vse muke in trpljenje
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 15:51:44
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo, še tu - pa naj bo še fant, da bo mal drugače.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 17:03:20
|
|
|
|
m_m
|
No pa je seznamček posodobljen TROJNE MAMICE: julam Julijan (14.04.2005), LJ + Amadej (06.09.2006) Karolina (04.03.2009) DVOJNE MAMICE na čakanju: Naty-Taja Marcel (25.04.2005), CE + Maruša (26.07.2006) 25.06.2009 ?? m_m Aneja (27.04.2005), CE + Tjaša (14.08.2008) PDP 18.12.2009 DVOJNE MAMICE: sminc Jakob Enej (14.04.2005), NM + Andraž (02.02.2007) BarbaraE Nika (08.04.2005), LJ + Nejc (01.04.2007) taška30 Manca (28.04.2005), LJ + Julija (28.04.2007) ksenjak Lanej (02.04.2005), CE + Kiara (15.07.2007) April Beno (26.04.2005), LJ + Jaša (25.08.2007) Naja31 Marko (10.04.2005), LJ + Aleksander (05.04.2008) MAMICE APRILČKOV: honey Tim (01.04.2005), LJ-PO tinatona Ožbej vid (04.04.2005), LJ junior Laura (05.04.2005), LJ Maja Z Kaja (11.04.2005), LJ
< Sporočilo je popravil m_m -- 12.6.2009 17:08:17 >
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 17:09:32
|
|
|
|
m_m
|
naty js tut navijam, ata se je že mal sprijaznu zadnič, danes ga je pa spet zagrablo
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 19:53:50
|
|
|
|
taška30
|
Čestitke m_m za nosečnost in tudi za pogum. Vsaka vam čast punce, da sploh razmišljate o tretjem. Jaz vem kje je moja meja, tuki, kjer sem zdaj.
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 12.6.2009 21:31:13
|
|
|
|
honey
|
M_m, še enkrat čestitke!!!! Res lepo, da vam bo eden od dobrih mož prinesel darilo in upam tudi, da bo fantek. Sploh, če si ga želite.
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 13.6.2009 9:02:32
|
|
|
|
tinatona
|
Jupiiiiiiiiiiiiii prav sem imela. m_m Č E S T I T A M na 3 . lp
|
|
|
|
RE: no aprilke 2005, kako? 13.6.2009 20:55:43
|
|
|
|
m_m
|
hvala punce za lepe želje. mislim, da bo kar lušno. je pa ena skrb odveč, ker grejo v avto na zadnji klop 3 zici sem pa hitro preskočla tale seznamček iz repka na vrh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?