ksenija.
|
Mi smo pa kot zgleda nekaj fasali. Blaž je imel v sredo dopoldan drisko (ful tekoče sluzasto in smredeče). Sem mu potem skuhala riž pa borovničev čaj in je bilo vredu, edino apetita včeraj ni imel nobenega. Skoraj nič ni jel, pa sem mislila, da ga mantrajo zobki. Torej včeraj je bil čisto OK, razen tega da ni imel apetita. Ponoči pa se je zbujal na vsako uro in vedno ful pil, enkrat sva se celo dojila. Zjutraj, ko se je moj zbudil za službo se je spet začel jokat in ko ga dvignem pa bum, vse je pobruhal, mene, sebe, posteljo. Potem pa je kakal spet ful tekoče. Naša pediatrinja danes dela popoldan tako da sedaj čakam, da gremo potem k njej. Zjutrj spet ni hotel nič jesti, potem je pojel četrt žemljice. Malo prej sem mu dala korenčkovo juho, sedaj pa spi, že tretjič danes, Običajno pa spiva samo 2x na dan. Bruhal ni več, je pa prej še enkrat kakal. Me ful skrbi, kaj se dogaja. Zala pa mi je včeraj padal in se zapila na eno igračko. Se je udarila pod jezik in si malo vgriznila v jezik. Ful ji je tekla kri, da sem se tak ustrašila. Sem bila pri pediatrinji, ker sem kasneje videla, da je imela rano tudi pod jezikom. Tako, da tudi ona danes nič ne je in je ful tečka, komaj čakam, da pride kdo domov, da me malo razbremeni. Sem videla, da ste se kar razpisale o spanju Blaž spi vedno v kinderpetu. Razen občasno ga zjutraj okoli sedme pustim pri sebi, ko se podojima in potem še skupaj spiva nekje do osmih ali pol devetih. Ga že od začetka nisem hotela dajat v najino posteljo, ker je bila Zala tako razvajena do pred enim mesecem, da je zaspala ob meni ali Damijanu v najini postelji in sva jo potem dala v kinderpet, potem pa se je obvezno zbudila okoli enih ali dveh in ni pomagalo nič drugega kot da je spala pri nama. Ko sem bila čez teden sama, je šlo, sedaj ko je dragi doma, pa smo se tišali. Zato sva jo navadila, da gre spat v svojo posteljici, jaz ji preberem pravljico, potem ugasnem luč in zaspi, pa se ponoči sploh ne prebudi, razen včasih za čaj. Je pa res, da se sploh ne moreš naspat, če otrok celo noč spi pri tebi, ker samo paziš in gledaš kje je, da ga ne potancaš, vsaj pri meni je bilo tako. Ankica, zaenkrat še mu čebule nisem dajala, no ja probala sem včeraj, tako da bomo videli kako bo. Marelica, super, da je bilo na UZ-ju vse OK. Sem videla, da imaš tudi ti rojstni dan avgusta, bi lahko kar skupaj praznovale, jaz ga imam 24.8. Mogoče pa se ti res izpolni želja in boš takrat rodila. Veš tudi pri meni v drugi nosečnosti vzdušje ni bilo enako kot prvič. Si vseeno ful zaposlen s prvim otrokom in ne moreš tako uživat v nosečnosti. Kako pa je v tretji? Mogoče pa bomo kmalu videli. Vas je fejst zasnežilo? Aja, iz NLB-ja sem dobila odgovor, da so se odločili in ne bodo nobenega zaposlili, bodo nekoga iz druge banke premestili tja. Škoda! Zvezdica, tudi mi se dojimo še samo ponoči, podnevi pa že cel teden ne, edino danes sem mu malo ponudila, ko nisem vedela, kaj naj mu še dam, ker noče nič jest. Kajča, čestitke za novo nosečnost! Barba, tebi pa vse najboljše!!!!!!!