|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
24.1.2007 14:13:42   
mojčika
Danes že druga kavica, smo v redu, moj pritisk je v hudi dejavnosti najvišji 110, sicer velikokrat pod 100, mamo v familiji, ko sem bila noseča, je bila prav kriza, nekaj dni sem komaj živela, sem samo zehala in poležavala, sem včeraj že pomislila, da bo kaj na tem, nene nič ne bouser posted image

Zvezdica jaz bi v tvojem primeru takih noči dala pol svečke v rito, če ga res boli, ga bo to pomirilo, tudi Tanč na MON-u svetuje tak ukrep, če gre za zobke, moraš pa vedet, da jaz za zgornje sploh nisem videla, da prihajajo, pa je bila precej boga,... A ti pusti pošlatat v ustih, naša histerično vleče mojo roko stran, ko jo boli, probaj...

Sicer pa je adijo vreme, snežilo je, sedaj dežuje, vmes je bilo sonceuser posted image , mrzlo... če bi bila mala bolj zdrava, bi šli kar v bazen...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.1.2007 14:37:49   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Eya očitno imamo iste težave. Svečke pa sirup smo pa mi tud prvič kar kupil. Si pa verjetno prebrala mnenje moje pediatrinje. Lahko bi bila 6.bolezen (tam je ponavadi tt višja) sam se morjo v petek potem pojavit pikice. Bomo vidl, ampak po moje ni to to.

jeej punce..ne me v rit brcnit...jaz se samo zelo rada hecam. zato nisem mogla mimo tegale...krista brez zamere...to je samo zato, da vas v dobro voljo spravim... ful mi je dober komentar za 6. bolezen, ko se morajo V PETEK pojavit pikice...user posted image user posted image  joj...res me boste iz hlač stresle enkrat... sej...bogve kaj js pišem včasih ko takole hitim, da me Tia ne prehiti in se zbudi

ja...tudi jaz budala pozno gledam TV in pol grem okrog polnoči spat in vedno, vedno, vedno je tako, da vsaj še eno uro do uro in pol ne zaspim. ni mi hujšega, ko gledam na uro in vem, da bi lahko spala. pol pa zaspim ravno, ko se Tii začne "sezona" zbujanja na eno uro za dudo... ajejej. katastrofa. pol pa itak še dragi začne drva žagat tle zraven, kot da mora narest zalogo za celo Loko. uf...pol sem pa živčna pa spet ne spim. tko da tud zjutraj bolj kot ne na blef okrog po stanovanju hodim. pa valda najprej za tamalo poskrbim nase pa itak pozabim. če se mi da si ob njenem zajtrku privoščim kavo...zajtrk pa...kaj je že to?

mojčika...imamo isto vreme. tudi tu ni kaj prida. sploh ne upaš ven, ker tudi če je sonček, je čez 10 minut lahko leden dež ipd.

nič...pridne bodite...upam, da sneg izgine in zvezdica...potem se pa enkrat oglasiva s Tio pri vas. Boš mogla napotke dat... sam res snega ne sme bit, ker nimamo zimskih gum gor...user posted image  našega je res treba včasih za kako stvar čakat in prosit.

a kakšen od vaših mož in življenjskih sopotnikov tudi tako nesramno zjutraj spi, ko bi prav prišlo, da vsaj enkrat prevzame...? moj si sploh ne da dopovedat, da bi bilo to čisto normalno, če bi on enkrat prvi šiht prevzel. zanj je to čisti absurd in katastrofa. je večna žrtev dela in sem jaz doma verjetno ful spočita, ker se itak cel dan samo igram. kosilo se itak samo nariše na mizi in stanovanje se samo pospravi (kadar pač se) ipd. res...včasih bi ga kar v rit sunila, ker misli samo nase. sem mu zadnjič rekla, da bom enkrat res šla prespat k mami in bratu, da se vsaj enkrat čez noč naspim. pa mislite, da smo že to spravili v prakso. vedno se kaj najde... uf...moram kavo do konca ruknt, ker sem kar živčna ratala...

lp, vas berem zvečer...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.1.2007 14:59:47   
eya
Maychika, po moje je Krista resno mislila s petkom, ker pri 6. bolezni je tako, da je najprej 3-4 dni vročina, ki potem izgine, pojavijo se pa pikice.

Jaz tudi našega komaj prepričam, da kako nedeljo prej vstane, mene pa pusti spat. In ja, tudi on enako misli, da sem jaz itak bolj spočita, ker dlje spim kot on (med tednom), pa ko gre mali spat, imam fuuul časa...user posted image

Jaz pa sicer ne gledam TV pozno zvečer, sem pa na netu, isti šmorn. Se komaj prepričam, da grem do 11ih spat, joj, kako mi bo enkrat žal, ko bom imela toliko za narest, da do 11ih ne bom mogla spat.

Zvezdica, meni se zdi Marcel dosti bolj ubogi kot Žiga-saj je drugače čisto ok, samo vročina mu naraste. P še nisem klicala, itak mu nimajo kaj pomagat. Verjetno je kaka viroza. Če pa po 3 dneh ne bo bolje, se bova pa šla malo tja naslikat.

Krista, a ko greš k zobarju, ti ne da nobene injekcije proti bolečinam-ker še dojiš? Jaz bi se tudi mogla spravit k zobozdravniku, a pri meni brez injekcije proti bolečinam skoraj ne gre user posted image  Ker pa še dojim, imam tako izgovor, da prelagam obisk!

Lp!

< Sporočilo je popravil eya -- 24.1.2007 15:01:38 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.1.2007 15:41:31   
Krista28
Zobarja sem zato tolk časa odlašala - zaradi dojenja, zdaj ko me pa že glava zaradi zoba boli, sem pa klicala, in baje ni vpliva, ker je to čist lokalna zadeva. Če mi ni obljubljena injekcija, še ust ne odprem.user posted image

Glede pikic je pa res, da imam kar na dneve izračunano, da se znajdem. Tako je, kot je pisala Eya. Če ste se pa nasmejale, je pa tud fajn..user posted image

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 24.1.2007 15:42:39 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.1.2007 17:16:35   
maychika
jej jej jej, vidite punce tko je to če ne misliš zraven ko bereš. se moram hitro opravičit. nisem pomislila na to kdaj se je vse skup začelo in tko narobe povezala. no pa saj niste hude ane...

kar se pa injekcij tiče sem pa jaz totalna prpa. ne hvala.... rajši trpim (ker itak ne vem kako lepo bi mi bilo z injekcijo, ane)... slej ko prej je bom pa itak deležna... zobarja imam pa rada ampak samo, če ga srečam na ulici...hihihi

moja Tia mi zdaj v naročju sedi in glasno v pleničko prdi

aja...no smo končno dobili pametnega kuža in je ful fajn. sploh, ker je bil mišljen za novo leto in ga je poštar prinesel, pol smo pa ven pogledali pa je bilo belo zunaj. kako prikladno...kot naročeno...

lepo bodite...krista...še enkrat oprosti.

pa madona otroci...pozdravite se že.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.1.2007 17:20:31   
*zvezdica*
Ojoj, Krista prosm ne mi slabe vesti z zobarjem vzbujat. Jaz sem bla prijavljena maja..pa je bil Marcel še tako majhen, da me ni spustil...naša zobarca pa tako neprilagodljiva in neorganizirana, da se vedno čaka 2 uri, kljub temu, da si naročen. Sedaj pa kar odlašam, da bi se prijavla.

Moj možek je pa v 9. nebesih. Mu marcel sam od sebe lupčka da...meni pa ne. Uf, je to enga ponosa in srečeuser posted image .

Danes je pojedel nenormalno velik krompirčka in meska...sem ugotovila, da ful več poje, če sam v usta nosi, kot pa da mu po žlički dajem...

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.1.2007 17:28:51   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Danes je pojedel nenormalno velik krompirčka in meska...sem ugotovila, da ful več poje, če sam v usta nosi, kot pa da mu po žlički dajem...

A že kar sam nosi v usta? Pa ne še rečt, da nič dol ne pade z žličke? Bom pa poskusila tudi jaz tako, da bo sam jedel. Bolj pri začetku uvajanja sem mu dala žličko v roko, pa je vse dol vrgel, itak, pa še igrat se je začel z njo in ni hotel ust odpirat. No, zdaj je sam edino koščke kruha in piškot, pa še to se bolj igra.

Vidim, da zobozdravnike pa vse enako močno obožujemo...user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.1.2007 17:34:42   
*zvezdica*
Ne, ne Eya, ne nosi sam žličke v usta....z roko nosi v usta. Pa lahko rečem, da je že prav spreten. Žlica mu je pa zgolj igrača...saj nese v usta..ampak po poti vse zgubiuser posted image

Še eno veselo novico imam.....Kajča je srečka nosečka...konec septembra bodo zibali user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.1.2007 18:32:39   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*
Še eno veselo novico imam.....Kajča je srečka nosečka...konec septembra bodo zibali user posted image

user posted image user posted image user posted image , hihihi, juhuhu, sem srečna zanjo!!!! user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.1.2007 19:49:29   
maychika
sem mislila samo brat in nič pisat, ma tole moram pokomentirat

BRAVO kajča...čestitke...sem vam nosečkam kar fouš. js bi tud bla. sej že delamo na tem pa upam, da rata preden grem nazaj, da ostanem kar doma. da ne bo treba Tie v varstvo dat. pa tko no...mam ene plane za drugo službo, če mi rata čimprej zanosit. glavni razlog pa je, ker si želimo še enega...razgrajača. da se bosta s Tio lahko igrala skupaj in bosta z leti čim bolj skupaj.

v glavnem...kajča...super novica. želimo tim čim mirnejšo in čim lepšo nosečnost. pa oglasi se kaj ane...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
24.1.2007 19:59:55   
kajča
ojla punce,

zdej je pa res že čas da se spet malo javim. Berem, da je že zvezdica povedala, da bomo imeli še enega člana user posted image user posted image user posted image , sem kr vesela, čeprav me je malo strah, kako bom vse skupi prenesla, ker je Nace res živ kot strela. Sem vesela, da nisem edina nosečka med aprilkami. user posted image user posted image  

Drugače me je pa danes skoraj kap, Nace je že sam splezal iz dokaj visoke zakonske postelje brez da bi padel. V ponedeljek je naredil svoj prvi samostojni korak v stajci. Drugače ima multi 6 od tomyja in poriva tisti voz pred sabo. Igrače pa niso več zanimive, samo še vsebina predalov, omar in stopnice. Drugače ga še 2-3x dojim na dan, ponoči pa kar spi, no zbuja se le kdaj pa kdaj za dudo.

Pravzaprav se moram pohvalit, da nisem še niti eno uro prebedela ponoči zaradi Naceta, razen prejšnji teden, ker je imel vročino, pa ne zato, ker ne bi spal, ampak zato ker me je ful skrbelo.

Drugače pa, NACE JE OČITNO ŠE EDINI BREZZOBI.

aja pa še statistika:

7.mesec: 8000g in 69 cm
8.mesec: 8200g in 70 cm
9.mesec: 8500g in 71,5 cm

Sej zdej se bom pa kaj več oglasil, obljubim.

lp,

Kajča

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.1.2007 20:03:11   
kajča
aja še to, vse imate tko lepe slikce pod imeni...jaz se še nisem poglobila kako se to naredi...prosim, za kratka navodila

zdej pa šibam spet lulat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.1.2007 20:55:13   
Marelica
MAY-CHI-KA, MAY-CHI-KA.....user posted image user posted image user posted image  jaz bom kar navijala za to, da se nova pikica ČIMPREJ najavi!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Da nama s kajčo ne boš več  fouš user posted image

Kajča, lepo da si se oglasila. user posted image  zate!  Zdaj se pa le še k septembrskim user posted image  javi, bova še tam kako rekli.user posted image

Drugače sem pa kar oči izbuljila, ko sem brala o Nacetovih dosežkih. Ma saj ne morem verjet, kako se enim aprilčkom mudiiiiiiiiiiiiiiiiii. user posted image

Inštrukcije za avatar pa bo katera druga komentirala, da ne bom jaz kakega osla ustrelila. Mi je možek te reči naštimal. user posted image

Uf, danes sem pa res čveka in pol.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.1.2007 21:33:58   
eya
Čestitke novi user posted image user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost Kajča, pa javi se nam kaj, da nam boš malo lušte delalauser posted image

Hm, Krista, zdaj je pa tudi meni zmanjkalo izgovorov za zobozdravnika...

Maychika, zate pa tudi jaz držim pesti, da se čimprej primeuser posted image !

Kajča, slikco, ki jo želiš imeti, moraš najprej močno pomanjšat, če imaš Microsoftov Picture Manager, greš v Picture in Resize in vtipkaš v Custome size*width-73*73, oz. manj. Nato pa greš v svoj profil, klikneš na Naloži mojo slikico-avator in tam nadaljuješ.

Lp!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
24.1.2007 22:11:03   
2mak
O, nosečke, čestitke!!! Saj kar ne morem verjeti, da ste ene že drugič noseče, ko smo se pa ravno zdaj spoznale kot aprilke 2006. Uf, gre hitro... No, moram priznat, da me kar zamika, ko pomislim na še enega otročka, a vseeno mislim, da bova še malo počakala. Malo...

No, jaz pa moram povedat, da ful rada hodim k zobarju! Ampak, čisto zares! Hodim v Lj privat in sem noro zadovoljna (sem že ene 10 let tam) in se kar sama vsaj enkrat letno najavim (več itak ni potrebe, hvala bogu) in ravno v teh dneh bom poklicala. Moj zobar res tako dela, da te nič ne boli, psihično te tko super pripravi, da ne moreš verjet. O inekciji sploh ne razmišljam, ker ne rabim. Pa mi je že 4 zobe izpulil, ker sem imela fiksni aparat, pa smo rabili malo prostora v ustih, pa svašta mi je delal in mi res tako uredil zobe, da nimam več težav. Ker v oš je bila pa ena taka grozilda, da se še zdaj zmrazim, ko pomislim...

Joj, jaz imam tudi nizek pritisk - 60/90 je že zelo visok zame! V porodnišnici me je babca vprašala (ko sem šla tja zaradi mastitisa), če sploh še živim, ko sem imela tko nizkega. Pa športam od nekdaj. Tko, da mi je včasih kar težko, ko bi rada kaj počela, pa NE MOREM, ker sem čisto na tleh. In če zjutraj ne zajtrkujem in spijem (brezkofeinske) kavice - groooza! Glavobol, če ne že kar migrena, je takoj tu! Pa še kaj. Tko, da - zajtrk je zakon! In obvezno poskrbim zase, pa če me Manca še tako rabi - zdaj znam itak več stvari na enkrat naredit...

Moram pa pohvalit mojega dragega, ker mi res (če je le možno) zjutraj vzame Mančko, kadar sem jaz totalna koma, jo gre previt, umit, nam pripravi zajtrk in potem jaz počasi vsatnem. Tudi ponoči jio je že večkrat previl, tko da je res pravi sonček! Zdaj moram samo še nekako dosečt, da si bo večkrat vzel čas za sesanje. Hmm, le kako?

Danes zvečer sem si pa po stotih letih privoščila pred tv-jem kruh, evrokrem in kozarec mleka. Njammmiiiii... Pa prav nič slabo se nisem počutila ob tem. Hujšala bom drugič...

Pozdravček vsem. Grem spat, ker me prav mišice bolijo, ko sem tako utrujena. Uf, pa Manca mi že joka! Nočko!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
25.1.2007 10:00:22   
mojčika
user posted image
Najprej malo zimske idile, pa še sneži...

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
25.1.2007 10:53:20   
mojčika
 user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem srečkam nosečkam in tistim, ki upate, da boste kmalu

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
25.1.2007 11:06:08   
eya
user posted image

Barba, vse naj, naj za RD! Želim ti čimprejšnji dipl! Pa lep današnji dan!

user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
25.1.2007 11:45:00   
mojčika
 user posted image VSE NAJ NAJ

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
25.1.2007 12:37:26   
barba
Hvala za čestitke! Dons res mal praznujem - ne kuhamuser posted image user posted image user posted image  in gre naša družinica na kosilo.user posted image user posted image user posted image  Vas častim na naslednjem srečanjuuser posted image  Aja, diploma se printa in gre dons po pošti v LJ.user posted image

Drgač je tud pr nas sneg. Dvorišče sem že skidala.user posted image  Zapadlo ga je pa slabih 10 cm.
Mojčika - vas pa kar dobro zasuva sneg. Do maja ga bo dost user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem novim user posted image . Mi bomo počakal, da bo Meta iz plenic pol pa še enga user posted image  pleničnika naročimouser posted image
Dons je naša user posted image  napadla rože. Kar neki jo je vleko v tist kot kjer mam stojalo z rožami. Sem jih že porezala, ker so ble skor do tal, pa je vseen dosegla listke. Draceno je hotla kar v dnevni presadit user posted image  Zdej mi napada kable od tiskalnika...

Kaj je že to zobar? Sem že pozabila, kdaj sem bla nazadnje na pregledu.user posted image

LP, barba & meta

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
25.1.2007 13:57:20   
mojčika
Nace, rojen 29. 03. 2006 (kajča,Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )user posted image

rojstvo: 52cm, 3260 g
1. mesec: 54 cm, 3980 g
2. mesec: 59 cm, 5070 g
3. mesec: 62 cm, 5800 g
4. mesec: 64 cm, 6400 g
5. mesec: 65 cm, 7060 g 
6. mesecev: 7500g in 67 cm
7.mesec: 8000g in 69 cm
8.mesec: 8200g in 70 cm
9.mesec: 8500g in 71,5 cm 

Mina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)  user posted image

1. rojstvo: 3200g
2. 2,5 mesec: 3730g
3. 4. mesec: 5340g
4. 5. mesec: 6000g
5. 6,5 mesec: 6400g, 67,5 cm

Tia,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)  
user posted image
ob rojstvu: 3500 g, 50 cm
1,5 meseca: 4980 g, 57 cm
3. mesece: 6880 g, 64 cm

4,5 meseca: 7810 g, 67 cm 
6. mesec: 9000g, 69 cm
8,5 meseca:10610g, 77cm

Žiga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  user posted image

ob rojstvu: 3400g, 52cm
1. mesec: 4390g, 54cm
3. mesec: 5800g, 61,5cm
5. mesec: 6650g, 65cm

6,5 meseca: 7090g, 66,5cm
9. mesec: 7850g, 71cm 

Maya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)    user posted image

1. 3890g, 52cm (rojstna teža in višina) 
2. 1. mesec: 4600g, 56cm
3. 2. mesec: 5650g, 59cm
4. 4. mesec: 6750g, 65cm

5. 5. mesec: 7400g, 70cm
6. 6,5 mesec: 8660g, 71cm
7. 9 mesecev: 9300g, 72,5cm

Katarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    user posted image

roj.: 3260g, 48cm
1m: 4280g, 53cm
2m: 5450g, 56,5cm
3m: 6430g, 61cm
4,5m: 7430, 64 cm
6. m: 8300g, 68.5cm
7,5m: 9100g, 70cm
9m: 9530g, 74cm
Melissa,  7. 4. 2006  (flecker1,Valerija, 20.5.1977, slaščičarka) user posted image  

3100g, 49 cm - rojstna teža in višina 
1. mesec:  4090g, 53 cm 
2. mesec:  4780g, 56 cm 
3. mesec: 5780g, 61 cm 

4. mesec: 6500g, 64 cm 
6. mesec: 7845g, 68cm
9. mesec: 8900g, 71cm

Neli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist)
user posted image

1. 2780g, 49cm - ob rojstvu
2. 3330g, 53cm - 1 mesec
3. 4110g, 56cm - 2 mesec
4. 4990g, 60cm - 3 mesec

5. 5900g, 63,5cm - 4.5 mesec
6. 6420g, 67cm - 6. mesec  
9. mesec - 7790g, 70,5 cm, obseg glave: 44 cm,obseg prsnega koša: 44,5 cm 

Meta, 9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)   user posted image

rojstvo: 3690g, 54cm
2. mesec: 4920g, 59cm
3. mesec: 5690g, 62cm
4. mesec: 6600g, 65cm  
5. mesec: 7215g, 67cm

6,5.mesec: 8500g, 71cm
8. mesec: 9100g, 72 cm
9. mesec: 9315g, 73cm

Rene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)  user posted image

rojstvo: 2950g, 48cm
1. mesec: 3900g, 53cm
2. mesec:4950g, 56cm
3. mesec: 5600g, 60cm

5. mesec: 6900g, 68cm
6. mesec: 7300g, 70 cm

Marcel, 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija- kadrovsko menedžerska smer) user posted image
 rojstvo:  2950g / 49 cm
1.5 meseca:   4190g / 55 cm
2.5 meseca:   5770g / 62 cm

5. mesec: 7340g / 66(68) cm
7. mesec: 8060g, 69cm

Ajda,  11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)
  user posted image

rojstvo: 3040g, 52cm
1. mesec:4325g, 55cm
3. mesec:5620g, 60cm

5. mesec: 6510g, 63cm  
6. mesec: 7225g, 65cm

Hana Ela, 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)user posted image
ob rojstvu:3590g, 53cm
1. mesec: 4530g, 55cm
2. mesec: 5150g, 58cm
3. mesec: 5970g, 62cm
4. mesec: 7500g, 64cm
5. mesec: 7820g, 67cm
7. mesec: 8770g, 69cm

8. mesecev: 9650g, 75cm
9. mesec: 10050g, 75cm

Blaž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    user posted image

Rojstvo: 3480g, 49 cm
1. mesec: 4300g, 54 cm
2. mesec: 5180g, 57 cm
4. mesec: 5940g, 61 cm
5. mesec: 6520g, 62,5 cm 
6,5 mesecih: 7410g, 67,5cm

9 mesecev: 8140 g in 68,5 cm

Manca, 20. 4. 2006 (2mak)   user posted image

ob rojstvu: 3910g, 52 cm
1. mesec: 4710g, 55,7 cm
2. mesec: 5300g, 57,1 cm
3,5. mesec: 6170g, 61,6 cm

Anže, 25. 4. 2006 (miaxxx)user posted image

ob rojstvu 3600 g, 53 cm
1.mesec - 4260 g, 56,5 cm
2.mesec - 5410 g, 60,5 cm
4.mesec - 6540 g, 64,5 cm
5. mesec - 7040 g, 67 cm
6. mesec - 7360 g, 69 cm

Lana,  26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist) 
user posted image
rojstvo: 2680g, 48 cm
1. mesec: 4100 g, 54 cm
2. mesec: 4700 g, 58 cm
3. mesec: 5975 g, 61 cm

4,5. mesec: 6700g, 64 cm
6. mesec: 7580g, 68 cm

Gaber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)  
user posted image  
 rojstvo: 3450 g   53 cm
1. mesec: 3710 g   55 cm
2. mesec: 3980 g   61 cm
3. mesec: 5980 g    63 cm
4,5 meseca: 7080 g   68 cm
5. mesec: 7680 g   70 cm
6. mesec: 8030 g  71 cm
7. mesec: 8500 g 72 cm 

Kristjan, 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik) user posted image

rojstvo: 3900g, 53 cm
1,5 m: 5800g, 59cm
2,5 m: 7080g, 63cm
3m 1t:    8050g , 66cm
4,5 mesec: 9100g, 70cm
6. mesec: 9900g, 72 cm

Kristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)   
user posted image
Rojstvo: 3090g, 50 cm
1. 4400g, 53 cm
2. 5570g, 58 cm
3. 6150g, 61cm
4. 6690g, 65cm
5. 6950g, 66cm
6. 7430g, 69cm  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
25.1.2007 14:26:09   
*zvezdica*
Barba vse naj naj za rojstni dan! Tud jaz ti želim, da čim prej diplomiraš!user posted image

No, tud mi se pridružujemo klubu vročičnežev...se je mali danes zbudil z 39 vročineuser posted image . Možek je že pred službo letel v lekarno po svečke. Po 1. mu je vročina padla na 38.3. Sedaj sem mu dala še eno. Kolk časa mu jih moram to dajat? Pa kolk je normalno, da vročina pade. Men se zdi, da bi mu lahko kar mal bol padlauser posted image .

Eya, kako je zdaj z Žigom..a je vredu?

Mojčika, res mate idilouser posted image . Tud pri nas je ene 20 centi snega in je ful ful lepo. Res škoda, da je Marcel zbolel, drugače bi sigurno uživali v težko pričakovanem snegu.

A kaj veste kaj je z Nenyo...se ful dolg že ni nič javla....pa tud da bi nas brala nisem nič zasledilauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
25.1.2007 14:53:41   
eya
Žiga je v redu, mogoče ima še čisto malo povišano T, ampak ni panike. Danes bova še notri, jutri pa že planirava it spet ven.

Jaz delam s svečkami tako: če ima 38,5 pod pazduho ali 39 v ritki, mu jo dam, eno celo. Naslednjo pa lahko daš čez 4 ure, na dan mu lahko daš do 4x. Vročine pa ni treba zbijat na normalno temperaturo (to, da je padla iz 39 na 38,3 je ok), samo toliko, da se otrok bolje počuti. Ker ob vročini imunski sistem pospešeno deluje in s tem otrok prej ozdravi, škodi pa mu sama po sebi vročina nič (razen če je res visoka, čez 40). Do sedaj je imel Žiga 2x vročino (pa še 2x po cepljenju), pa je bilo obakrat tako, da je bila že ena svečka dovolj, potem je imel obakrat še 2 dni vročino, a zelo malo.

Ja, Nenya, tudi jaz te že pogrešam, oglasi se kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 2248
25.1.2007 16:00:10   
Krista28
Barba vse najboljše! Lepo praznuj.

Mi smo pa danes že brez vročine, tako da bom šla jutri v Domžale. Eya, če boš kaj tam hodila se lahko dobimo. Boš kolegico spoznala - še ena mamica.

Upam da se ostali tudi čim prej pozdravite.

Kristjana pa zdaj probam navadit da bi podnevi več spal (knjiga Otroško spanje - brez joka v sanje). Pa deluje. Ko se zbudi po 1/2 ure, ga nazaj uspavam. Parkrat je uspelo in je spal več kot uro vse skupajuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
25.1.2007 20:22:28   
eya
Se vam pridruživa naslednjič, ker imam za jutri že druge načrte-greva z Žigovo botrco pa krstna oblačila za malega (imamo krst 4.2.).

Lp!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?