Anonimen
|
Pozdravljene! Tak lep sonček je zunaj... jaz sem pa žalostna. Berem na forumu vzgoja zgodbico o "problematičnemu" otroku, ki je pred enim letom izgubil očeta, sedaj bi ga pa mama dala kar v dom, ker je njegovo obašanje postalo nemogoče. Žalostno. Srčno upam, da ima spet eden v Polju preveč časa in je celotna zgodba izmišljena. samo žal, res obstajajo tudi taki primerki. Hihi, Mojčika, moški so res bogi, revčki. En prehlad jih skoraj ugonobi, morajo takoj ležat v posteljo, pit čajčke, ki jih kuhamo žene (še dobro da nas imajo) in stokrat povedat, kako so bogi. Prav smilijo se mi . Uf, zvezdica, ne vem, kaj naj ti svetujem. A čez dan pa spi normalno? A imate kakšen poseben obred pred spanjem? Kristina sedaj kar lepo zaspi, zvečer se okopamo, preoblečemo v pižamo, malo mirno pocrkljamo, potem se podojiva in običajno kar zaspi, tudi tisto enourno tuljenje jo je minilo. Sem pa ugotovila, da če ne zeha, še ni zaspana in je bolje, če se usedeva za mizo in se mirno igrava, kot pa da jo silim biti v posteljici. Ne vem, res ne znam svetovat. Saj verjetno ste že vse poskusili. Mogoče je samo faza, skok v razvoju in bo čez 14 dni minilo samo od sebe. Eh, slaba tolažba. Vrtec... nimam pojma, kako in kaj. Varstva nimamo nobenega, moji starši so predaleč. Nameravala sem sicer sedaj začeti iskati službo, ampak po drugi strani pa nas v kratkem čaka selitev, zidanje hiške in bo dela čez in čez. Da bi potem pri vseh teh spremembah dala Kristino v vrtec, sama pa še delala zraven, ne vem, no. Mogoče bom počakala še kakšno leto. Mož ima na srečo dobro in stalno službo, zasluži pa tudi uredu, odvisno sicer koliko naredi, je plačan po procentih. Najraje bi jo dala v vrtec pri treh letih. Mah, bomo videli. Vid se je tudi meni poslabšal, na eno oko, baje se mi dela siva mrena . Ni, da ni, pri mojih očeh. Se moram iti zmenit, kakšne so možnosti za operacijo. Ksenja, kaj so rekli za Blaževe izvide? lp
|